Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: konkursowa-specjalistka
takich danych niektóre agencje nawet jak się auto wygra to nie potrzebują...
lubiejesien
Postów 135
Data rejestracji 16.09.2016
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktosiu
Postów 1210
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
C'est le moment ou jamais...
psotka
Postów 377
Data rejestracji 10.03.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wygrałam i nie brałam udziału. Ale danych nigdy w życiu bym nie odesłała za pluszaczka za 25 złotych. Lepiej go kupić anonimowo w markecie. Nie będzie amatorów na takie słabe (bezwartościowe według mnie) to i firmy zaprzestaną organizacji takich tandetnych konkursów.
Może wszystko już wiesz
Może wszystko już masz
Może to właśnie jest szczęście
zielonaszpilka
Postów 3336
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
prosiaczek
Postów 1830
Data rejestracji 29.06.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzień dobry ponownie. Poproszę o wskazanie podstawy prawnej z której wynika, że do wydania wygranej przeze mnie nagrody (do celów fiskalnych) potrzebujecie Państwo imienia ojca i matki. Według mojej wiedzy do rozliczenia podatku za nagrodę i wystawienia stosownego dokumentu PIT wystarczające są takie dane jak: Imię, nazwisko, PESEL (który zastąpił numer NIP) i adres Urzędu Skarbowego. Ponieważ pierwszy raz spotykam się z taką praktyką wierzę, że otrzymam niebawem od Państwa te informacje. Obecnie szczególnie w mediach nagłaśnia się sprawę ochrony danych osobowych, wierzę, że zachowanie procedur bezpieczeństwa i ochrony danych leży Państwu na sercu i nie chciałabym w drodze wydania należnej mi nagrody obarczać Państwa danymi do których przechowywania i przetwarzania nie jesteście Państwo upoważnieni i o których nie było mowy w akceptowanym przeze mnie podczas zgłaszania do konkursu.Poproszę zatem również Państwa jako Podmiot Organizujący Konkurs o podanie pełnej nazwy formularza podatkowego w którym do opłacenia podatku za należną mi nagrodę niezbędne jest wypełnienie pola: Imię matki i ojca i numer dowodu osobistego. Będę się wtedy mogła do niego ustosunkować. DziękujęPROSIACZEK w FURII
W zadku mam tego Misiaka, ale nie lubię takich sytuacji
Vivacia
Postów 575
Data rejestracji 14.05.2014
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oni i tak odprowadzają podatek do swojego US.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18890
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Warunkiem wzięcia udziału w konkursie może być pełnoletność uczestnika, a PESEL jednoznacznie rozstrzyga sprawę. Oczywiście wystarczyłaby sama data urodzenia, ale chyba jeszcze świat konkursów i loterii nie przeszedł tego poziomu biurokracji
Sprzedam / wymienię: Multistyler Dyson Airwrap, Robot planetarny KitchenAid, Plecak Doughnut, e-Bon do Sklepanwen.pl i e-Bon do MoyaMatcha.com Po szczegóły zapraszam do wątku "Wygrane na wymianę/sprzedaż"
bubba
Postów 376
Data rejestracji 01.12.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zielonaszpilka
Postów 3336
Data rejestracji 23.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
prosiaczek
Postów 1830
Data rejestracji 29.06.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W nawiązaniu do informacji dotyczącej wygranej w konkursie "Misiakowe
konkursy" wysyłamy zaktualizowany formularz Lauraeta. Prosimy o
uzupełnienie i wysłanie załączonego formularza zgodnie z przedstawionymi
w nim instrukcjami. Jednocześnie prosimy o zignorowanie poprzedniego
formularza.
Jeszcze raz dziękujemy za udział w konkursie i gratulujemy wygranej
Zespół konkursu
ktosiek1
Postów 1975
Data rejestracji 10.04.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Nie ważne, że dla całego świata jesteś nikim, ważne dla jednej osoby jesteś całym światem"
luko922
Postów 5321
Data rejestracji 05.08.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W oczekiwaniu na główną...
magie1982
Postów 4681
Data rejestracji 13.03.2017
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anaesth
Postów 3292
Data rejestracji 05.10.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak sobie tylko gdybam, pożyjemy zobaczymy
ninakow7712
Postów 585
Data rejestracji 12.02.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Monika11
Postów 7883
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
Gość: krseta
moje pytanie:
Czy po wypełnieniu formularza na Garage (trampki) otrzymuje sie dodatkowo potwierdzenie na e mail?
mama2006
Postów 3499
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maryam
Postów 1767
Data rejestracji 20.10.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane