Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan

#6656552 Napisano: 12.11.2019 21:42:09
encepence napisał(a):

Kurde, a ja z tych nerwów wysłałam milke w biedrze i zamiast numeru transakcji wpisałam numer paragonu ????‍️

Chyba najlepiej napisać do organizatora i dopytać. W końcu lubią zwykłych ludzi, a taki zwykły ludź nie będzie wiedział, co robić emotka Poza tym normalnie mogłabyś wysłać prośbę o usunięcie wadliwego zgłoszenia z bazy, a potem posłać to samo zgłoszenie prawidłowo, ale tutaj proces wybierania laureatów jest tak szybki, że i minutę po północy mogą pójść mejle, więc goni Cię czas. Tak ja to widzę.

Ja bym na pewno nie udawała, że poprzedniego zgłoszenia nie było i nie słała beztrosko zgłoszenia ponownie, bo znając moje "szczęście", nagrodzono by właśnie to błędnie posłane zgłoszenie emotka
1 mia 0

Gość: ewela83

#6656562 Napisano: 12.11.2019 22:06:20
Nestle STAR WARS, gdzie znajdę na opakowaniu kod do wpisania?
0 0

agniecha1985

#6656563 Napisano: 12.11.2019 22:11:05
ewela83 napisał(a):

Z tylu opakowania, na zewnątrz 
0 0

dwaburekoty

#6656564 Napisano: 12.11.2019 22:11:11
ewela83 napisał(a):

z tyłu opakowania po zewnętrznej stronie. na stronie konkursowej jest zdjęcie tego miejsca.
0 0

Gość: ewela83

#6656567 Napisano: 12.11.2019 22:16:29
dwaburekoty napisał(a):

ewela83 napisał(a):

z tyłu opakowania po zewnętrznej stronie. na stronie konkursowej jest zdjęcie tego miejsca.

Dziękuję:)
0 0

agicho

#6656569 Napisano: 12.11.2019 22:21:03
Pozwolę wrócić do Garage, czy tylko ja tak mam,ze piwa dostałam z jednego etapu, brakuje jeszcze innych. Ta będą cykać do lata (?!)
0 0

encepence

#6656584 Napisano: 12.11.2019 23:19:04
superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

encepence napisał(a):

Kurde, a ja z tych nerwów wysłałam milke w biedrze i zamiast numeru transakcji wpisałam numer paragonu ????‍️

wyslij jeszcze raz z nowym zgloszeniem na inne dane

Ale wtedy musi zmienic tekst emotka

Wyslij TO SAMO, NA TE SAME DANE tylko z numerem z dolu ... I wyslij email, ze pomyliłas numery, a oba pochodza z jednego paragonu...

A bo ja pamiętam co tam wpisałam, na żywioł poszłam, no nic będzie co będzie, myślę że dziś poszło tyle zgłoszeń że ogólnie małe szanse
0 0

@gnieszk@

#6656585 Napisano: 12.11.2019 23:26:29
encepence napisał(a):

superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

encepence napisał(a):

Ale wtedy musi zmienic tekst emotka

Wyslij TO SAMO, NA TE SAME DANE tylko z numerem z dolu ... I wyslij email, ze pomyliłas numery, a oba pochodza z jednego paragonu...

A bo ja pamiętam co tam wpisałam, na żywioł poszłam, no nic będzie co będzie, myślę że dziś poszło tyle zgłoszeń że ogólnie małe szanse

W takim razie napisz do nich maila z opisem sytuacji. Tzn. że wpisałaś numer wydruku xxxx zamiast numeru transakcji yyyy. Dodaj z jakiego numeru tel. zgłoszenie i o której godzinie wysłane. Ja kiedyś tak zrobiłam i odpisali mi, żebym nie wysyłała ponownie i że uznają to zgłoszenie w razie wygranej. Przynajmniej będziesz miała podkładkę. A może akurat wygrasz?
0 0

Gość: mariolakal

#6656586 Napisano: 12.11.2019 23:40:42
@gnieszk@ napisał(a):

encepence napisał(a):

superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

encepence napisał(a):

Ale wtedy musi zmienic tekst  emotka

W takim razie napisz do nich maila z opisem sytuacji. Tzn. że wpisałaś numer wydruku xxxx zamiast numeru transakcji yyyy. Dodaj z jakiego numeru tel. zgłoszenie i o której godzinie wysłane. Ja kiedyś tak zrobiłam i odpisali mi, żebym nie wysyłała ponownie i że uznają to zgłoszenie w razie wygranej. Przynajmniej będziesz miała podkładkę. A może akurat wygrasz?

Nie byłabym taka pewna... Co prawda przeczytałam po łebkach tę dyskusję, ale nie wypowiadam się na temat milki, a tym bardziej Karlsbada, gdyż jestem na nich obrażona... Jakieś dwa lata temu był konkurs w POLO z milką i wysłałam przez pomyłkę numer paragonu standardowy /zamiast systemowego/... Napisałam do nich wyjaśnienie, ale olali mnie i bonu za 2 stówy nie wysłali, więc zakończyłam znajomość z nimi... emotka

helcia85

#6656602 Napisano: 13.11.2019 06:15:22
Do kiedy informował Belriso? Czy jest ktoś kto nie wygrał nawet tego koca?
0 0

@gnieszk@

#6656603 Napisano: 13.11.2019 06:19:59
mariolakal napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

encepence napisał(a):

superloser napisał(a):

jokan napisał(a):

encepence napisał(a):

Ale wtedy musi zmienic tekst  emotka

Nie byłabym taka pewna... Co prawda przeczytałam po łebkach tę dyskusję, ale nie wypowiadam się na temat milki, a tym bardziej Karlsbada, gdyż jestem na nich obrażona... Jakieś dwa lata temu był konkurs w POLO z milką i wysłałam przez pomyłkę numer paragonu standardowy /zamiast systemowego/... Napisałam do nich wyjaśnienie, ale olali mnie i bonu za 2 stówy nie wysłali, więc zakończyłam znajomość z nimi... emotka

Ale maila wysłałaś po czy przed informacją o nagrodzie? Ja wysłałam zaraz po błędnym zgłoszeniu i taką odpowiedź od nich dostałam. Też było to że dwa lata temu.
0 0

bethan

#6656606 Napisano: 13.11.2019 07:15:21
@gnieszk@ napisał(a):

Ja kiedyś tak zrobiłam i odpisali mi, żebym nie wysyłała ponownie i że uznają to zgłoszenie w razie wygranej.

Uznawali, ale kilka lat temu, kiedy dopiero wprowadzali ten nr systemowy i się ludzie mylili. Teraz to raczej nie przejdzie.
1 @gnieszk@ 0

toka

#6656607 Napisano: 13.11.2019 07:19:21
czy były już wyniki z Somorsby z ostatniego etapu?
0 0

Gość: kermit

#6656608 Napisano: 13.11.2019 07:19:54
bethan napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Ja kiedyś tak zrobiłam i odpisali mi, żebym nie wysyłała ponownie i że uznają to zgłoszenie w razie wygranej.

Uznawali, ale kilka lat temu, kiedy dopiero wprowadzali ten nr systemowy i się ludzie mylili. Teraz to raczej nie przejdzie.

No tak, tylko biorąc pod uwagę, że dziś już pewnie będą wyniki za wczoraj to i tak chyba jedyna rzecz jaką można zrobić, żeby jakoś to zgłoszenie ratować.
0 0

bethan

#6656609 Napisano: 13.11.2019 07:20:36
kermit napisał(a):

No tak, tylko biorąc pod uwagę, że dziś już pewnie będą wyniki za wczoraj to i tak chyba jedyna rzecz jaką można zrobić, żeby jakoś to zgłoszenie ratować.

Nie uznają.
0 0

Gość: kermit

#6656610 Napisano: 13.11.2019 07:23:22
bethan napisał(a):

kermit napisał(a):

Nie uznają.

Jest to swoją drogą fascynujące - nagradzają zgłoszenia z dnia, w którym były zamknięte sklepy, a nie uznają, że ktoś może się zwyczajnie pomylić emotka Ehhh Karlsbad...

bethan

#6656612 Napisano: 13.11.2019 07:27:17
kermit napisał(a):

Jest to swoją drogą fascynujące - nagradzają zgłoszenia z dnia, w którym były zamknięte sklepy, a nie uznają, że ktoś może się zwyczajnie pomylić Ehhh Karlsbad..

emotka emotka
Wiesz, oni są przekonani, że Biedronki fruwały 11.
0 0

pioge7

#6656614 Napisano: 13.11.2019 07:47:28
helcia85 napisał(a):

jest emotka , na 4 zgłoszenia nic
1 atyde25 0

grappa25

#6656616 Napisano: 13.11.2019 08:17:06
pioge7 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

jest emotka , na 4 zgłoszenia nic

ja też nic, ale tylko 0/1 więc bez wielkiego smutku...
0 0

pikawka

#6656627 Napisano: 13.11.2019 09:31:40
Leclerc Moje Święta z Disneyem. Właśnie wychodzę z leclerc w Bydgoszczy. Nikt nie potrafił mi pokazać żadnego produktu bioracego udział w konkursie. Tylko info, że to zabawki ale, które to nie wiedzą  nie umieli nic znaleźć.  Żadnego info w sklepie tylko kobieta ulotkę miała i tyle...  emotka
0 0