Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

anialistopad

#6656628 Napisano: 13.11.2019 09:42:57
grappa25 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Do kiedy informował Belriso? Czy jest ktoś kto nie wygrał nawet tego koca?

jest emotka , na 4 zgłoszenia nic

ja też nic, ale tylko 0/1 więc bez wielkiego smutku...

Ja tez nic nie wygralam
0 0

psotka

#6656633 Napisano: 13.11.2019 10:13:05
Odpowiedz karlsbad w sprawie milki:

Szanowni Państwo Odpowiadając na Państwa pytania i wątpliwości dotyczące możliwości dokonywania zgłoszeń do  Konkursu  pod nazwą „Milka ze skoczkami” w dniu 11 listopada 2019 roku oraz przyznawania nagród osobom, które przesłały tego dnia zgłoszenia wyjaśniamy, że:Zgodnie z punktem 20 Regulaminu Konkursuwyłonienie zwycięzców  następuje w trakcie niepublicznych obrad Komisji Konkursowej, która wybiera zwycięzców odpowiednio:W dniu 12 listopada, spośród zgłoszeń z dnia 11 listopada br.,W dniu 13 listopada, spośród zgłoszeń z dnia 12 listopada br.,W dniu 14 listopada, spośród zgłoszeń z dnia 13 listopada br.,W dniu 15 listopada, spośród zgłoszeń z dnia 14 listopada br.,W dniu 18 listopada, spośród zgłoszeń z dnia 15 i 16 listopada br.W dniu 11 listopada br. wpłynęła do Organizatora pewna liczba Zgłoszeń do Konkursu. W dniu dzisiejszym, tj. 12 listopada Komisja Konkursowa, po przeprowadzeniu oceny wykonania zadania konkursowego przez uczestników, dokonała wyboru 4 zwycięzców. W kolejnych dniach nastąpi weryfikacja posiadania przez laureatów prawa do nagrody, zgodnie z pkt. 22 Regulaminu Konkursu. W trakcie weryfikacji zostaną sprawdzone m.in. paragony dokumentujące zakup promocyjnych produktów. W przypadku, gdy okaże się, że paragony nie są autentyczne lub nie dokumentują zakupu dokonanego w dniu 11.11.2019 roku uczestnicy stracą prawo do nagród.Nagrody nieprzyznane w dniu 12 listopada oraz Nagrody, co do których, w wyniku ww. weryfikacji,  uczestnicy utracili prawo, nie będą „przesunięte” na kolejne dni. Takiej możliwości nie przewiduje Regulamin Konkursu.  Pozdrawiamy,Organizator
1 kreatia 0

kreatia

#6656634 Napisano: 13.11.2019 10:14:25
z ciekawości: ktoś już pisał do mondelez?
0 0

psotka

#6656635 Napisano: 13.11.2019 10:15:05
kreatia napisał(a):

Pisalam do karlsbad. Wyzej wkleilam odpowiedz
0 0

estrelitta

#6656636 Napisano: 13.11.2019 10:15:37
psotka napisał(a):

Szanowni Państwo Odpowiadając na Państwa pytania i wątpliwości dotyczące możliwości dokonywania zgłoszeń do  Konkursu  pod nazwą „Milka ze skoczkami” w dniu 11 listopada 2019 roku oraz przyznawania nagród osobom, które przesłały tego dnia zgłoszenia wyjaśniamy, że:Zgodnie z punktem 20 Regulaminu Konkursuwyłonienie zwycięzców  następuje w trakcie niepublicznych obrad Komisji Konkursowej, która wybiera zwycięzców odpowiednio:W dniu 12 listopada, spośród zgłoszeń z dnia 11 listopada br.,W dniu 13 listopada, spośród zgłoszeń z dnia 12 listopada br.,W dniu 14 listopada, spośród zgłoszeń z dnia 13 listopada br.,W dniu 15 listopada, spośród zgłoszeń z dnia 14 listopada br.,W dniu 18 listopada, spośród zgłoszeń z dnia 15 i 16 listopada br.W dniu 11 listopada br. wpłynęła do Organizatora pewna liczba Zgłoszeń do Konkursu. W dniu dzisiejszym, tj. 12 listopada Komisja Konkursowa, po przeprowadzeniu oceny wykonania zadania konkursowego przez uczestników, dokonała wyboru 4 zwycięzców. W kolejnych dniach nastąpi weryfikacja posiadania przez laureatów prawa do nagrody, zgodnie z pkt. 22 Regulaminu Konkursu. W trakcie weryfikacji zostaną sprawdzone m.in. paragony dokumentujące zakup promocyjnych produktów. W przypadku, gdy okaże się, że paragony nie są autentyczne lub nie dokumentują zakupu dokonanego w dniu 11.11.2019 roku uczestnicy stracą prawo do nagród.Nagrody nieprzyznane w dniu 12 listopada oraz Nagrody, co do których, w wyniku ww. weryfikacji,  uczestnicy utracili prawo, nie będą „przesunięte” na kolejne dni. Takiej możliwości nie przewiduje Regulamin Konkursu.  Pozdrawiamy,Organizator

Złodzieje emotka

kreatia

#6656637 Napisano: 13.11.2019 10:15:46
psotka napisał(a):

kreatia napisał(a):

Pisalam do karlsbad. Wyzej wkleilam odpowiedz

zapytałam po przeczytaniu Twojego tekstu  emotka  jestem ciekawa, czy ktoś już pisał nie do organizatora, a do sponsora emotka

joan

#6656638 Napisano: 13.11.2019 10:21:43
kreatia napisał(a):

Ja tylko czekam na oficjalne info od JM w sprawie sklepów - trochę to trwa, chyba dostali sporo zapytań i jakaś tajemnicza panika u nich wybuchła, że o co to może chodzić.

Co ciekawe, w tym konkursie nagrody nie pozostają do dyspozycji organizatora. O nie! Karlsbad od razu postanowił, że nagród nie odda nikomu, stosując zapis "23. Nagrody niewydane w ramach opisanej powyżej procedury pozostają własnością Organizatora." I co Wy na to? emotka
1 kreatia 0

pioge7

#6656641 Napisano: 13.11.2019 10:28:14
joan napisał(a):

kreatia napisał(a):

Ja tylko czekam na oficjalne info od JM w sprawie sklepów - trochę to trwa, chyba dostali sporo zapytań i jakaś tajemnicza panika u nich wybuchła, że o co to może chodzić.

Co ciekawe, w tym konkursie nagrody nie pozostają do dyspozycji organizatora. O nie! Karlsbad od razu postanowił, że nagród nie odda nikomu, stosując zapis "23. Nagrody niewydane w ramach opisanej powyżej procedury pozostają własnością Organizatora." I co Wy na to? emotka

Ja dostałem z biedronki po zapytaniu o dokładne adresy sklepów które były otwarte 11.11 następującą informacje

Wczoraj było święto narodowe i tym samym nasze sklepy były zamknięte.

pisalem im potem na temat rozpoczęcia konkursu 11.11 i tychże zapisów ale na razie nie otrzymałem odpowiedzi 
1 kreatia 0

magisterek

#6656642 Napisano: 13.11.2019 10:29:25
joan napisał(a):

kreatia napisał(a):

Pisałem o tym, że to najlepszy sposób żeby zasilić sobie konto skromnymi 20 000 + kasa z biletów których kupić nie trzeba. Szkoda tylko, że ktoś słał 11.11 zgłoszenie, bo będą mueli wytłumaczenie, że ktoś nie dopełnił formalności i nie wysłał paragonu, dlatego kasa zgodnie z regulaminem należy im się jak psu kiełbasa emotka  

izkak

#6656644 Napisano: 13.11.2019 10:30:20
psotka napisał(a):

Nie mam pytań. Jeśli wszystkie Biedrony były zamknięte 11.11, to ktoś jest (do wyboru): głupi, nieogarnięty, "sprytny" (wliczając w to organizatora) emotka
2 joan, ZetZ 0

joan

#6656645 Napisano: 13.11.2019 10:32:08
pioge7 napisał(a):

Ja dostałem z biedronki po zapytaniu o dokładne adresy sklepów które były otwarte 11.11 następującą informacje

pisalem im potem na temat rozpoczęcia konkursu 11.11 i tychże zapisów ale na razie nie otrzymałem odpowiedzi 

Niestety JA nie mogę się powołać na informację, którą otrzymałeś TY. Chyba, że byś mi ją kopsnął na mejla na zasadzie "Prześlij dalej" emotka

Karlsbad uparcie twierdzi, że sklepy były otwarte i tych ponad 20.000 zł oddać nie zamierza.

Jest środa, chyba czas już na kontakt z Mondelez, jeśli kto posiada odpowiedni adres mejlowy, proszę o podanie tutaj, będzie szybciej.
1 jokan 0

jokan

#6656647 Napisano: 13.11.2019 10:33:28
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Niestety JA nie mogę się powołać na informację, którą otrzymałeś TY. Chyba, że byś mi ją kopsnął na mejla na zasadzie "Prześlij dalej" emotka

Karlsbad uparcie twierdzi, że sklepy były otwarte i tych ponad 20.000 zł oddać nie zamierza.

Jest środa, chyba czas już na kontakt z Mondelez, jeśli kto posiada odpowiedni adres mejlowy, proszę o podanie tutaj, będzie szybciej.

to moze inaczej, jesli twierdzi, ze byly otwarte, niech dokladnie wskaze KTORE sklepy Biedronka byly otwarte, a potem sie sprawdzi u zrodla....
0 0

ikropka

#6656649 Napisano: 13.11.2019 10:35:14
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

https://app.enjoymdlz.pl/Contact.aspx  jest kilka danych kontaktowych. Może kontakt dla mediów emotka
0 0

edzia21

#6656650 Napisano: 13.11.2019 10:35:16
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Podziel się adresem, również coś skrobnę emotka  W KUPIE SIŁA emotka  
Ciekawe czy Mondelez jest świadomy wybryków Karlsbad, chyba pora na zmianę agencji emotka

joan

#6656652 Napisano: 13.11.2019 10:37:04
jokan napisał(a):

to moze inaczej, jesli twierdzi, ze byly otwarte, niech dokladnie wskaze KTORE sklepy Biedronka byly otwarte, a potem sie sprawdzi u zrodla....

Karlsbad już się wypowiedział w temacie - napisali w mejlu, że sklepy były otwarte i tyle. Zgłoszenia dostali, wszystko się zgadza. Nagrody zachowają dla siebie, a my się mamy odp*.

Debilnym zachowaniem było słanie zgłoszeń bez paragonów, ten cały syf zawdzięczamy właśnie takim "laureatom" (i oczywiście Karlsbadowi).

kreatia

#6656653 Napisano: 13.11.2019 10:37:24

encepence

#6656656 Napisano: 13.11.2019 10:40:39
Banderas nadal nie informował o wygranych perfumach? Czy również nikt z nas nie wygrał nawet perfum?
0 0

joan

#6656657 Napisano: 13.11.2019 10:42:30
Wiecie co? Tak sobie pomyślałam, że skoro sklepy były zamknięte, a Karlsbad zgłoszenia dostał, czego skutkiem ma być osiągnięcie przez Karlsbad korzyści majątkowej na ponad 20.000 zł, to może... Karlsbad sam wysłał 11.11. te zgłoszenia, żeby niby zgłoszenia były, paragonów nie było, to sobie zachowaliśmy pieniądze. Bo ja nie muszę wierzyć w to, że ktoś gupi z forum konkursowego wysłał zgłoszenie prowokacyjnie. Ja nie muszę czytać forum. Ja mogę nawet czytać, ale taki wpis przegapić. Ja mogę po prostu dojść do wniosku, że to Karlsbad od początku do końca z premedytacją leci w pręta. I tej wersji będę się trzymać w korespondencji z Mondelez - niech pracownicy Karlsbada udowodnią, że jest inaczej. Ale tu spojler: nie dadzą rady, to niewykonalne emotka

vanillasky-2017

#6656658 Napisano: 13.11.2019 10:43:39
joan napisał(a):

jokan napisał(a):

Karlsbad już się wypowiedział w temacie - napisali w mejlu, że sklepy były otwarte i tyle. Zgłoszenia dostali, wszystko się zgadza. Nagrody zachowają dla siebie, a my się mamy odp*.

Debilnym zachowaniem było słanie zgłoszeń bez paragonów, ten cały syf zawdzięczamy właśnie takim "laureatom" (i oczywiście Karlsbadowi).

Skoro wszystkie Biedronki były zamknięte jak odpisano to należy te zgłoszenia tym bardziej zweryfikować. Śmiech mnie ogarnia.Kpina w żywe oczy.Aż się wszystkiego odechciewa.Przecież przebieg/organizację  konkursu ktoś ma prawo skontrolować.
1 bethan 0

bethan

#6656661 Napisano: 13.11.2019 10:50:31
Słuchajcie, taki babol mógł się zdarzyć. Mondelez chciał akcję od 11.11, Karlsbad zrobił (teoretycznie). 
Dostali sygnały, że coś nie halo. Trzeba puknąć się w... no gdzieś się puknąć i ZMIENIĆ ZAPIS REGULAMINU. Aneks. Przedłużyć czas trwania albo zmienić ilość nagród na dzień, cała filozofia.