Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

avanti99

#6709287 Napisano: 13.06.2020 15:31:19
czesc, z tego co mi wiadomo w 2017 zmieniło się prawo i sobota jest liczona jak dzien wolny od pracy, chociaz z definicji jest dniem roboczym.  ale to juz ktos musi poszukac, gdyby mu sie nie chcialo z weekendu wracac bo nie wiem jak to dziala dokladnie.
0 0

marcella

#6709288 Napisano: 13.06.2020 15:39:45
ditomaso napisał(a):

W Voucher-ze na okulary z TT pojawia się kłopot iż jest błędny kod. Ktoś miał może taki kłopot bądź wie w czym tkwi problem?

Ja swoje dwa zrealizowałam bez problemu w sklepie stacjonarnym, wybrałam dwie pary z małą dopłatą.
0 0

avanti99

#6709290 Napisano: 13.06.2020 15:44:31
nanajka81 napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

Okulary z burna, myślicie że jakieś porządne i typu j a k były z Kubusia?

nagrody II stopnia –okulary marki Burn–4392 szt., łączna wartość 56957,46zł brutto = jakby to podzielić to wychodzi po 12,9 zł za sztukę więc jak dla mnie to szmelc.

dla Waszego info- noszenie okularow kiepskiej jakosci- przeczytajcie sobie co moze sie stac w oczy, kumpela kupila za 20 zl na placu, nie chcecie wiedziec co sie potem jej przytrafilo.  na marginesie, grajmy dalej o okularki pewnie w chinach wyprodukowane z najgorszego typu plasiku zatruwajacego srodowisko i oparami szkodzacymi tamtejszej sile roboczej (to moje domysly)....a potem badzmy eko!!! i protestujmy przeciwko....słomkom! emotka dwa, nigdy nas producenci nie beda traktowac powaznie jak bedziemy sie zadawalac takimi nagrodami. To tak dla tych co chca miec w domu 10 par emotka A potem wytkna mi plastikowa butelke...

ditomaso

#6709294 Napisano: 13.06.2020 16:39:15
jusiaa napisał(a):

ditomaso napisał(a):

W Voucher-ze na okulary z TT pojawia się kłopot iż jest błędny kod. Ktoś miał może taki kłopot bądź wie w czym tkwi problem?

Ja swoje dwa zrealizowałam bez problemu w sklepie stacjonarnym, wybrałam dwie pary z małą dopłatą.

chciałbym on line właśnie i jest taka możliwość czy tylko stacjonarnie?
0 0

misiamarysia

#6709303 Napisano: 13.06.2020 18:49:19
ditomaso napisał(a):

Zobacz, czy jesteś na dobrej stronie, bo są twojesoczewki.pl i twojesoczewki.com
Ja miałam na początku przez pomyłkę taki problem z moimi voucherami, dopiero potem się zorientowałam, ze jestem w złym sklepie.
0 0

guarania

#6709304 Napisano: 13.06.2020 19:05:19
misiamarysia napisał(a):

ditomaso napisał(a):

Zobacz, czy jesteś na dobrej stronie, bo są twojesoczewki.pl i twojesoczewki.com
Ja miałam na początku przez pomyłkę taki problem z moimi voucherami, dopiero potem się zorientowałam, ze jestem w złym sklepie.

Przed chwilą zrealizowałam online swój voucher, nie miałam żadnego problemu. Może masz kod z np. "0" a wpisujesz "O" ?
0 0

ditomaso

#6709307 Napisano: 13.06.2020 19:16:04
guarania napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

ditomaso napisał(a):

Przed chwilą zrealizowałam online swój voucher, nie miałam żadnego problemu. Może masz kod z np. "0" a wpisujesz "O" ?

Jestem na twojesoczewki.com
Ale spróbuję z tym zero bądź oo. Ale voucher dt całej oferty?
0 0

@gnieszk@

#6709308 Napisano: 13.06.2020 19:26:44
ditomaso napisał(a):

guarania napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

ditomaso napisał(a):

Nie dotyczy całej oferty. Tu są szczegóły realizacji
https://www.twoje...com/vouchery-loteria
https://www.twoje...ji_voucherow_350.pdf
1 ditomaso 0

ditomaso

#6709310 Napisano: 13.06.2020 19:45:45
@gnieszk@ napisał(a):

ditomaso napisał(a):

guarania napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

ditomaso napisał(a):

Nie dotyczy całej oferty. Tu są szczegóły realizacji
https://www.twoje...com/vouchery-loteria
https://www.twoje...ji_voucherow_350.pdf

Dziękuję
0 0

domika

#6709317 Napisano: 13.06.2020 20:46:48
Mam pytanie odnośnie formularza dla laureatów z konkursu Heinz. Jest tam miejsce na imię nazwisko, mail i skan paragonu a gdzie na adres ? emotka
0 0

magdalena-chili

#6709319 Napisano: 13.06.2020 20:59:49
domika napisał(a):

Mam pytanie odnośnie formularza dla laureatów z konkursu Heinz. Jest tam miejsce na imię nazwisko, mail i skan paragonu a gdzie na adres ? emotka

a nie podawało się adresu przy zgłoszeniu do konkursu? ja nie wnikałam w brak adresu, bo bony decathlon (nagrody III stopnia) pewnie będą wysyłać na maila 
0 0

domika

#6709321 Napisano: 13.06.2020 21:12:10
magdalena-chili napisał(a):

domika napisał(a):

a nie podawało się adresu przy zgłoszeniu do konkursu? ja nie wnikałam w brak adresu, bo bony decathlon (nagrody III stopnia) pewnie będą wysyłać na maila 

Może będzie tak jak piszesz. Też mam bon do decathlon:)

0 0

anaesth

#6709322 Napisano: 13.06.2020 21:20:54
domika napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

domika napisał(a):

Może będzie tak jak piszesz. Też mam bon do decathlon:)

Raczej tak będzie, bo z kolei w formularzu do nagrody II stopnia (grill) było normalnie miejsce na adres emotka
0 0

mdepfs

#6709328 Napisano: 13.06.2020 22:18:36
hej,
mam pytanie, czy ktoś wypłacał 20 zł od Kaktusa? 
0 0

darog

#6709329 Napisano: 13.06.2020 22:18:56
ditomaso napisał(a):

Problem jest w wykorzystanym kodzie. U mnie tak było, ale wystarczyło info do forumowiczki z ktorą była zamiana i dała nowy. Po prostu się pomyliła i wysłała mi wykorzystany. Dziś normalnie złożone zamówienie i jeszcze darmowa dostawa kod DOSTAWA125
0 0

karolkas

#6709334 Napisano: 13.06.2020 23:19:05
mdepfs napisał(a):

hej,

ja próbowałam, ale mi pokazało że minimum 50 zł bankomat wypłaca. Nie wiem czy to tak wszystkie bankomaty czy tylko ten konkretny
0 0

Gość: mariolakal

#6709336 Napisano: 13.06.2020 23:57:07
superloser napisał(a):

karolkas napisał(a):

mdepfs napisał(a):

hej,

ja próbowałam, ale mi pokazało że minimum 50 zł bankomat wypłaca. Nie wiem czy to tak wszystkie bankomaty czy tylko ten konkretny

Nie wszystkie emotka  na 5 bankomatow z listy, ten ostatni w Biedrze, mial 20zl 

W mojej biedrze też można wypłacić 2 dyszki...  emotka
0 0

mdepfs

#6709337 Napisano: 13.06.2020 23:57:25
karolkas napisał(a):

mdepfs napisał(a):

hej,

niestety mam ten sam problem, komuś się udało?
0 0

samuraj

#6709338 Napisano: 13.06.2020 23:59:10
mdepfs napisał(a):

karolkas napisał(a):

mdepfs napisał(a):

hej,

U mnie bez problemu,pierwszy bankomat i wypłata
0 0

Kiciunia21

#6709348 Napisano: 14.06.2020 07:43:23
samuraj napisał(a):

mdepfs napisał(a):

karolkas napisał(a):

mdepfs napisał(a):

hej,

U mnie bez problemu,pierwszy bankomat i wypłata

https://euronet.p...m_2=front&id=254
Wpiszcie swoje miasto i w usługach znajdźcie ten z loterią kaktus. U mnie tylko jeden w mieście pozwalał na taką wypłatę.
0 0