Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

aurorcia

#6718049 Napisano: 26.07.2020 10:47:59
Czy próbował ktoś wykorzystać e-kody do kina z konkursu cherrissimo po terminie (ważne były do końca czerwca)? Na ich stronie pisze, że przedłużone do końca sierpnia, ale ciekawe czy te wygrane także, zwłaszcza, że nigdzie w tej sprawie nie pisałam o przedłużenie a dzisiaj chętnie bym z nich skorzystałaemotka
0 0

venix

#6718050 Napisano: 26.07.2020 10:51:00
aurorcia napisał(a):

Czy próbował ktoś wykorzystać e-kody do kina z konkursu cherrissimo po terminie (ważne były do końca czerwca)? Na ich stronie pisze, że przedłużone do końca sierpnia, ale ciekawe czy te wygrane także, zwłaszcza, że nigdzie w tej sprawie nie pisałam o przedłużenie a dzisiaj chętnie bym z nich skorzystała emotka

sprawdź on line kupując bilet i nie zatwierdzaj zakupu
0 0

aurorcia

#6718052 Napisano: 26.07.2020 10:55:57
-Violka- napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Czy próbował ktoś wykorzystać e-kody do kina z konkursu cherrissimo po terminie (ważne były do końca czerwca)? Na ich stronie pisze, że przedłużone do końca sierpnia, ale ciekawe czy te wygrane także, zwłaszcza, że nigdzie w tej sprawie nie pisałam o przedłużenie a dzisiaj chętnie bym z nich skorzystała emotka

Tylko, że ja do  Planet Cinema i tu nie ma możliwości wpisania kodu, tylko blik lub przelewemotka
0 0

venix

#6718053 Napisano: 26.07.2020 10:57:59
aurorcia napisał(a):

-Violka- napisał(a):

aurorcia napisał(a):

Tylko, że ja do  Planet Cinema i tu nie ma możliwości wpisania kodu, tylko blik lub przelew emotka

A to nie wiem, chyba tylko na pałę  emotka  , najwyżej zapłacisz 
1 aurorcia 0

mama-l-k-m

#6718061 Napisano: 26.07.2020 12:39:46
aurorcia napisał(a):

Bez problemu mi weszły 2 tyg temu emotka  

tadziowa

#6718104 Napisano: 26.07.2020 19:37:32
Czy do agencji Innova (Familijne ITM) podajecie wszystkie wymagane przez nich dane (PESEL, nr dowodu)?
0 0

ninakow7712

#6718128 Napisano: 26.07.2020 21:50:53
czy w discreet/tampax jest tylko 200 znaków? w regulaminie nie widzę, ale pisać dalej nie mogę....

fellow

#6718130 Napisano: 26.07.2020 22:13:51
ninakow7712 napisał(a):

czy w discreet/tampax jest tylko 200 znaków? w regulaminie nie widzę, ale pisać dalej nie mogę....

Tak, tylko 200

caramela

#6718135 Napisano: 26.07.2020 23:05:06
Można już smiało wyrzucic kody z loterii Hochlandu? emotka
0 0

nanajka81

#6718142 Napisano: 27.07.2020 07:46:50
caramela napisał(a):

juz dawno... A paragony z Wawelu?
1 atyde25 0

caramela

#6718143 Napisano: 27.07.2020 07:54:41
nanajka81 napisał(a):

caramela napisał(a):

juz dawno... A paragony z Wawelu?

Dzięki za odpowiedź emotka  tu nie pomogę, bo mam tylko dwa wiec dużo miejsca nie zajmują emotka
1 nanajka81 0

kaka72

#6718235 Napisano: 27.07.2020 12:31:37
nie mogę wysłać zgłoszenia  HEIZNZ - LIDL ktoś tak miał?
0 0

asantesana

#6718237 Napisano: 27.07.2020 12:40:29
Czy ktoś może ma jakieś info na temat Tullamore? Mnie niestety zlali, nie odpisali na pytanie co z wynikami.
0 0

gosiaczeq

#6718248 Napisano: 27.07.2020 13:14:01
czy w chesterze mozna wygrac kilka maskotek na ten sam adres, nazwisko?
0 0

rufus

#6718275 Napisano: 27.07.2020 15:17:34
gosiaczeq napisał(a):

czy w chesterze mozna wygrac kilka maskotek na ten sam adres, nazwisko?

Mozna.

a ja zapytam czy mozna za 1 dzien kilka razy? emotka
0 0

Gość: cherry_coke

#6718374 Napisano: 27.07.2020 22:56:02
Czy ktoś kojarzy do kiedy są ważne karty z Bref do Biedronki? Będę wdzięczna za pomoc
0 0

Gość: kermit

#6718375 Napisano: 27.07.2020 22:59:10
cherry_coke napisał(a):

Czy ktoś kojarzy do kiedy są ważne karty z Bref do Biedronki? Będę wdzięczna za pomoc

Nie brałam udziału więc nie wiem, ale jeśli to jest zwykła karta podarunkowa to saldo i datę ważności sprawdzisz tu
https://kartypodarunkowe.biedronka.pl/
0 0

kiedystobylo

#6718397 Napisano: 28.07.2020 08:35:27
Cześć. Chciałabym zapytać o konkursy promocyjne i zapisy w regulaminach, które mówią: zwycięzca zostanie powiadomiony o wygranej przez rozmowę telefoniczną lub SMS lub mail. I wszystko ok, dopóki nie pojawia się dopisek: po podjęciu ilus tam prób połączenia tel. uważa się je za nieudane. I niestety nie ma zapisu, że będą podejmowane inne próby kontaktu (SMS, mail), albo ja przynajmniej nie umiem tego wywnioskować.
Całe wakacje jestem poza zasięgiem telefonicznym i nie wiem w sumie czy w ogóle brać udział, skoro i tak się do mnie nikt nie dodzwoni i nagroda (którą jakimś cudem bym wygrała) by przepadła... Głównie chodzi mi o konkurs Hebe (Nav) i Odido. 

Z góry dziękuję za odpowiedź i przepraszam, że jako świeżak pytam się czasem o rzeczy oczywiste. Po prostu to, co oczywiste, nie dla każdego jest od razu tak zrozumiałe. Dopiero się uczę konkursowania i poruszania się na forum... (To tak w nawiązaniu do pewnych głosów, które się tu pojawiły). Dzięki za pomoc emotka
0 0

magie1982

#6718399 Napisano: 28.07.2020 08:38:10
kiedystobylo napisał(a):

Cześć. Chciałabym zapytać o konkursy promocyjne i zapisy w regulaminach, które mówią: zwycięzca zostanie powiadomiony o wygranej przez rozmowę telefoniczną lub SMS lub mail. I wszystko ok, dopóki nie pojawia się dopisek: po podjęciu ilus tam prób połączenia tel. uważa się je za nieudane. I niestety nie ma zapisu, że będą podejmowane inne próby kontaktu (SMS, mail), albo ja przynajmniej nie umiem tego wywnioskować.
Całe wakacje jestem poza zasięgiem telefonicznym i nie wiem w sumie czy w ogóle brać udział, skoro i tak się do mnie nikt nie dodzwoni i nagroda (którą jakimś cudem bym wygrała) by przepadła... Głównie chodzi mi o konkurs Hebe (Nav) i Odido. 

Z góry dziękuję za odpowiedź i przepraszam, że jako świeżak pytam się czasem o rzeczy oczywiste. Po prostu to, co oczywiste, nie dla każdego jest od razu tak zrozumiałe. Dopiero się uczę konkursowania i poruszania się na forum... (To tak w nawiązaniu do pewnych głosów, które się tu pojawiły). Dzięki za pomoc emotka

Nav i Fortis piszą raczej maile lub sms.

izkak

#6718400 Napisano: 28.07.2020 08:41:08
kiedystobylo napisał(a):

Jeśli chodzi o Nivea Hebe, to weź udział przez formularz na stronie www. Dla zgłoszeń przez stronę powiadomienie jest mailowe, zresztą Nav zazwyczaj wysyła smsy  (chyba tylko raz do mnie z czymś dzwonili). Jeśli Fortis OdiDo z Cola to tam też polecą eski/maile emotka