Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

mczarna

#6726428 Napisano: 02.09.2020 20:11:11
mczarna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

rene napisał(a):

Z Odido E był wpis w  INFORMUJA!

No WOW! To widziałam. 

I ta informacja nie jest wystarczająca? Na serio potrzebujesz jeszcze 10 innych wpisów w MDW potwierdzających informację umieszczoną w Informują, bo nie Qmam o co chodzi?  emotka

Z tobą nie będę dyskutować,bo już się tu popisałaś parę razy. Wpis w Informują może dać każdy, jak tam sobie chce i wymyśli.Patrząc na to,że mamy na forum smolara-tym bardziej, a znajomi królika mogą o wszystkim informować. Dla innych-rozumiem,że się boicie ( jak was ktoś napastuje w wiadomościach to nie odpisujcie) i wstydzicie wpisów w mdw,ale jednak to robicie,nawet z pierdołami.O wątku z gratulacjami nie wspomnę. Po co od jakiegoś czasu takie wątki jak MDW,może je Pionas zlikwidujesz? Będzie tylko wątek Informują i zero agresji (może)...

Taka jesteś mundra? Ja nie raz wygrałam , a w wynikach było,że nie wygrałam...
edzia21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mczarna napisał(a):

rene napisał(a):

Z Odido E był wpis w  INFORMUJA!

No WOW! To widziałam. 

I ta informacja nie jest wystarczająca? Na serio potrzebujesz jeszcze 10 innych wpisów w MDW potwierdzających informację umieszczoną w Informują, bo nie Qmam o co chodzi?  emotka

Z tobą nie będę dyskutować,bo już się tu popisałaś parę razy. Wpis w Informują może dać każdy, jak tam sobie chce i wymyśli.Patrząc na to,że mamy na forum smolara-tym bardziej, a znajomi królika mogą o wszystkim informować. Dla innych-rozumiem,że się boicie ( jak was ktoś napastuje w wiadomościach to nie odpisujcie) i wstydzicie wpisów w mdw,ale jednak to robicie,nawet z pierdołami.O wątku z gratulacjami nie wspomnę. Po co od jakiegoś czasu takie wątki jak MDW,może je Pionas zlikwidujesz? Będzie tylko wątek Informują i zero agresji (może)...

W tym momencie to ty się popisujesz. W sumie to zazdroszczę ci problemów życiowych (a raczej chyba powinnam współczuć). Akurat w przypadku smolara wyniki masz podane na stronie i bez problemu możesz sobie sprawdzić wygraną, więc tym bardziej nie rozumiem tego całego oburzenia i afery (z d***). Nie zdziwię się, jeśli niedługo nie będzie nawet wpisów w informują, bo przez takie typy jak ty...odechciewa się.  emotka  
Żeby zamknąć ten żałosny temat, niech Ci będzie - chwalę się:

Mam nadzieję, że twoja ciekawość została zaspokojona i odzyskalas spokoj ducha.

Taka jesteś "mundra"? Ja parę razy wygrałam,a wyniki na stronie smolara były inne,więc trochę nie w punkt! Przez takich jak ty nie chce się wchodzić na forum,ja mam mało wpisów,a ty już jakiś czas temu miałaś wiecznie z kimś konflikty tu. Teraz dużo nowych osób,więc nie wiedzą o co chodzi.P.S. Jak tam gościu z kary - wyszedł już biedak z więzienia? Czy to kolejna twoja ściemniona akcja była:P
0 0

kiedystobylo

#6726453 Napisano: 02.09.2020 22:34:24
Siedzę i bazgram na konkurs Kiory i... Narysowałam Baby Yodę. Dopiero potem puknęłam się w czoło, że Mandalorian to nie konkretnie ,,bajka Disneya", chociaż jak najbardziej postać jest zawłaszczona przez Disney. 

Uznalibyście? emotka
0 0

anaesth

#6726455 Napisano: 02.09.2020 22:41:36
kiedystobylo napisał(a):

Siedzę i bazgram na konkurs Kiory i... Narysowałam Baby Yodę. Dopiero potem puknęłam się w czoło, że Mandalorian to nie konkretnie ,,bajka Disneya", chociaż jak najbardziej postać jest zawłaszczona przez Disney. 

Uznalibyście? emotka

Mój mąż - wielki fan Gwiezdnych Wojen, mówi, że uznałby emotka
Powiem tak: ja na konkurs "napisz zabawną rymowankę o ulubionej postaci Disneya" napisałam o Yodzie i wygrałam całe zero. Albo nie lubią tego uniwersum, albo nie znają, albo nie zrozumieli, co chciałam przekazać dobierając w niej takie, a nie inne słowa emotka

kiedystobylo

#6726456 Napisano: 02.09.2020 22:49:59
anaesth napisał(a):

kiedystobylo napisał(a):

Uznalibyście? emotka

Powiem tak: ja na konkurs "napisz zabawną rymowankę o ulubionej postaci Disneya" napisałam o Yodzie i wygrałam całe zero. Albo nie lubią tego uniwersum, albo nie znają, albo nie zrozumieli, co chciałam przekazać dobierając w niej takie, a nie inne słowa emotka

Dzięki za odpowiedź emotka . Piątka dla męża. 
No i waham się, bo może uniwersum nie znają i nie rozumieją, ale kurcze... Na rysunku to pal licho, każdy zrozumie. Gorzej jeśli mają uraz i wstręt, albo - no właśnie... Regulamin. No nic, na szybko rysuję Mufasę. Jeśli nie wyjdzie tak piękny jak Bejbiś Yoda, to ryzykuję. :d
0 0

anaesth

#6726457 Napisano: 02.09.2020 23:00:44
Oj tam, czasem trzeba zaryzykować emotka Nigdy nie wiesz, co się spodoba. Po ostatniej wygranej u Fortisa utwierdziłam się w przekonaniu, że komisja może mieć naprawdę dziwny gust emotka
0 0

xpac

#6726460 Napisano: 02.09.2020 23:18:22
Ktoś wie jak wygląda sprawa gwarancji u Columbita ? Nie dają żadnego protokołu? Pisać do nich na maila?
0 0

rettib

#6726461 Napisano: 02.09.2020 23:20:24
Mam szybkie pytanie, bo nie jestem w stanie tego teraz już sprawdzić. Chodzi o konkurs Heinz Biedronka, produkt jest opisany "MuszMajSosHein200g". To co to jest, musztarda czy majonez? emotka emotka   Chciałabym wysłać zgłoszenie, ale siedzę i debatuję sama ze sobą emotka  Help?
0 0

alan84

#6726462 Napisano: 02.09.2020 23:25:07
rettib napisał(a):

Mam szybkie pytanie, bo nie jestem w stanie tego teraz już sprawdzić. Chodzi o konkurs Heinz Biedronka, produkt jest opisany "MuszMajSosHein200g". To co to jest, musztarda czy majonez? emotka emotka   Chciałabym wysłać zgłoszenie, ale siedzę i debatuję sama ze sobą emotka  Help?

musztarda lagodna
1 rettib 0

rettib

#6726463 Napisano: 02.09.2020 23:26:19
alan84 napisał(a):

rettib napisał(a):

musztarda lagodna

Dziękuję bardzo! Ratujesz mój zestresowany umysł! emotka  
0 0

joan

#6726465 Napisano: 02.09.2020 23:33:30
rettib napisał(a):

Głowy sobie uciąć nie dam (ani ręki), ale w Biedrze chyba grupują produkty, czyli pod jednym opisem może być ich kilka. Dla przykładu: jeśli producent oferuje dżem truskawkowy, wiśniowy i brzoskwiniowy, na paragonie - niezależnie od wybranego smaku dżemu - możesz mieć opis w stylu "DżemTrusWisBrzo400g".
1 rettib 0

rettib

#6726466 Napisano: 02.09.2020 23:35:54
joan napisał(a):

rettib napisał(a):

Głowy sobie uciąć nie dam (ani ręki), ale w Biedrze chyba grupują produkty, czyli pod jednym opisem może być ich kilka. Dla przykładu: jeśli producent oferuje dżem truskawkowy, wiśniowy i brzoskwiniowy, na paragonie - niezależnie od wybranego smaku dżemu - możesz mieć opis w stylu "DżemTrusWisBrzo400g".

Bardzo możliwe.  emotka  Dziękuję ogromnie, to także mnie uspokoiło emotka   
0 0

joan

#6726468 Napisano: 02.09.2020 23:47:10
rettib napisał(a):

Bardzo możliwe.  emotka  Dziękuję ogromnie, to także mnie uspokoiło emotka   

Nie gwarantuję, że w Twoim przypadku tak jest, ale to niewykluczone emotka
0 0

delfinka101

#6726470 Napisano: 03.09.2020 00:07:29
rettib napisał(a):

Nie kupiłaś przypadkiem sosu carry? To sos majonezowo-musztardowy 
0 0

rettib

#6726473 Napisano: 03.09.2020 00:12:02
delfinka101 napisał(a):

rettib napisał(a):

To nie ja kupowałam, i nie mam już jak dopytać. Teraz to zgłupiałam...  emotka  Ale zgłoszenie już poszło i będzie co ma być, dziękuję! emotka  
0 0

nikos

#6726474 Napisano: 03.09.2020 00:14:35
rettib napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

rettib napisał(a):

To nie ja kupowałam, i nie mam już jak dopytać. Teraz to zgłupiałam...  emotka  Ale zgłoszenie już poszło i będzie co ma być, dziękuję! emotka  

Ja pod tym szyfrem kupowałam musztardę miodową emotka  

samuraj

#6726478 Napisano: 03.09.2020 06:33:00
Orientuje się ktoś czy mogę podać inne imię i nazwisko do wysyłki niż podałem w formularzu zgłoszeniowym w Somersby?help

W reg.nic nie widzę na ten temat ale może ktoś z własnego doświadczenia wie.
0 0

ktosiek1

#6726481 Napisano: 03.09.2020 08:06:54
anaesth napisał(a):

kiedystobylo napisał(a):

Uznalibyście? emotka

A jak to wygląda w praktyce? Te konkursy to są raczej dla dzieci czy dorosłych tzn. Czy dziecko też ma szansę i wygrywa w ich konkach? Moja 6 latka narysowała 2 rysunki ale wiadomo w starciu z dorosłym czy starszym dzieckiem nie ma szans a miejsca na wiek w formularzu nie było...... 
0 0

kiedystobylo

#6726485 Napisano: 03.09.2020 08:20:57
ktosiek1 napisał(a):

anaesth napisał(a):

kiedystobylo napisał(a):

Uznalibyście? emotka

A jak to wygląda w praktyce? Te konkursy to są raczej dla dzieci czy dorosłych tzn. Czy dziecko też ma szansę i wygrywa w ich konkach? Moja 6 latka narysowała 2 rysunki ale wiadomo w starciu z dorosłym czy starszym dzieckiem nie ma szans a miejsca na wiek w formularzu nie było...... 

W formularzu była opcja zaznaczenia czy jest się osobą pełnoletnią, czy niepełnoletnią. Myślę, że nagradzają trochę dzieci i trochę dorosłych. 
Myślę też, że po pracy widać, że jest autorstwa młodszego czy starszego dziecka (z reguły). emotka  Więc nikt nie powinien obstawiać od razu, że wszystkie rysunki robił powiedzmy 12-latek i oceniać pod tym kątem. 
0 0

nkba

#6726492 Napisano: 03.09.2020 08:46:19
kiedystobylo napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

anaesth napisał(a):

kiedystobylo napisał(a):

Uznalibyście? emotka

W formularzu była opcja zaznaczenia czy jest się osobą pełnoletnią, czy niepełnoletnią. Myślę, że nagradzają trochę dzieci i trochę dorosłych. 
Myślę też, że po pracy widać, że jest autorstwa młodszego czy starszego dziecka (z reguły). emotka  Więc nikt nie powinien obstawiać od razu, że wszystkie rysunki robił powiedzmy 12-latek i oceniać pod tym kątem. 

Ja uważam, że Kiora to bardzo fajna i miła agencja emotka Ale to tylko moje zdanie.

reniii

#6726506 Napisano: 03.09.2020 09:58:38
Widzę po nagrodach, że Chiny mają się już dobrze, ponieważ nagrody z loterii i konkursów to ponownie Chińszczyzna i mam na tu myśli te obecne nagrody czyli bluzy Pepsi, Lays, TicTac, trampki Heinz, plecaki i worki i inne tego typu nagrody. Co prawda były już wcześniej podkoszulki i bluzy z Oreo, skarpetki i gacie z Actimela bodajże, ale teraz to konkursowicze będą żywymi reklamami, ubranymi od stóp do głów. Dlaczego nie są one bez żadnego logo? Wiadomo, reklama dźwignią handlu.
0 0