Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

joan

#6726465 Napisano: 02.09.2020 23:33:30
rettib napisał(a):

Mam szybkie pytanie, bo nie jestem w stanie tego teraz już sprawdzić. Chodzi o konkurs Heinz Biedronka, produkt jest opisany "MuszMajSosHein200g". To co to jest, musztarda czy majonez? emotka emotka   Chciałabym wysłać zgłoszenie, ale siedzę i debatuję sama ze sobą emotka  Help?

Głowy sobie uciąć nie dam (ani ręki), ale w Biedrze chyba grupują produkty, czyli pod jednym opisem może być ich kilka. Dla przykładu: jeśli producent oferuje dżem truskawkowy, wiśniowy i brzoskwiniowy, na paragonie - niezależnie od wybranego smaku dżemu - możesz mieć opis w stylu "DżemTrusWisBrzo400g".
1 rettib 0

rettib

#6726466 Napisano: 02.09.2020 23:35:54
joan napisał(a):

rettib napisał(a):

Mam szybkie pytanie, bo nie jestem w stanie tego teraz już sprawdzić. Chodzi o konkurs Heinz Biedronka, produkt jest opisany "MuszMajSosHein200g". To co to jest, musztarda czy majonez? emotka emotka   Chciałabym wysłać zgłoszenie, ale siedzę i debatuję sama ze sobą emotka  Help?

Głowy sobie uciąć nie dam (ani ręki), ale w Biedrze chyba grupują produkty, czyli pod jednym opisem może być ich kilka. Dla przykładu: jeśli producent oferuje dżem truskawkowy, wiśniowy i brzoskwiniowy, na paragonie - niezależnie od wybranego smaku dżemu - możesz mieć opis w stylu "DżemTrusWisBrzo400g".

Bardzo możliwe.  emotka  Dziękuję ogromnie, to także mnie uspokoiło emotka   
0 0

joan

#6726468 Napisano: 02.09.2020 23:47:10
rettib napisał(a):

Bardzo możliwe.  emotka  Dziękuję ogromnie, to także mnie uspokoiło emotka   

Nie gwarantuję, że w Twoim przypadku tak jest, ale to niewykluczone emotka
0 0

delfinka101

#6726470 Napisano: 03.09.2020 00:07:29
rettib napisał(a):

Nie kupiłaś przypadkiem sosu carry? To sos majonezowo-musztardowy 
0 0

rettib

#6726473 Napisano: 03.09.2020 00:12:02
delfinka101 napisał(a):

rettib napisał(a):

To nie ja kupowałam, i nie mam już jak dopytać. Teraz to zgłupiałam...  emotka  Ale zgłoszenie już poszło i będzie co ma być, dziękuję! emotka  
0 0

nikos

#6726474 Napisano: 03.09.2020 00:14:35
rettib napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

rettib napisał(a):

To nie ja kupowałam, i nie mam już jak dopytać. Teraz to zgłupiałam...  emotka  Ale zgłoszenie już poszło i będzie co ma być, dziękuję! emotka  

Ja pod tym szyfrem kupowałam musztardę miodową emotka  

samuraj

#6726478 Napisano: 03.09.2020 06:33:00
Orientuje się ktoś czy mogę podać inne imię i nazwisko do wysyłki niż podałem w formularzu zgłoszeniowym w Somersby?help

W reg.nic nie widzę na ten temat ale może ktoś z własnego doświadczenia wie.
0 0

ktosiek1

#6726481 Napisano: 03.09.2020 08:06:54
anaesth napisał(a):

kiedystobylo napisał(a):

Siedzę i bazgram na konkurs Kiory i... Narysowałam Baby Yodę. Dopiero potem puknęłam się w czoło, że Mandalorian to nie konkretnie ,,bajka Disneya", chociaż jak najbardziej postać jest zawłaszczona przez Disney. 

Uznalibyście? emotka

Mój mąż - wielki fan Gwiezdnych Wojen, mówi, że uznałby emotka
Powiem tak: ja na konkurs "napisz zabawną rymowankę o ulubionej postaci Disneya" napisałam o Yodzie i wygrałam całe zero. Albo nie lubią tego uniwersum, albo nie znają, albo nie zrozumieli, co chciałam przekazać dobierając w niej takie, a nie inne słowa emotka

A jak to wygląda w praktyce? Te konkursy to są raczej dla dzieci czy dorosłych tzn. Czy dziecko też ma szansę i wygrywa w ich konkach? Moja 6 latka narysowała 2 rysunki ale wiadomo w starciu z dorosłym czy starszym dzieckiem nie ma szans a miejsca na wiek w formularzu nie było...... 
0 0

kiedystobylo

#6726485 Napisano: 03.09.2020 08:20:57
ktosiek1 napisał(a):

anaesth napisał(a):

kiedystobylo napisał(a):

Siedzę i bazgram na konkurs Kiory i... Narysowałam Baby Yodę. Dopiero potem puknęłam się w czoło, że Mandalorian to nie konkretnie ,,bajka Disneya", chociaż jak najbardziej postać jest zawłaszczona przez Disney. 

Uznalibyście? emotka

Powiem tak: ja na konkurs "napisz zabawną rymowankę o ulubionej postaci Disneya" napisałam o Yodzie i wygrałam całe zero. Albo nie lubią tego uniwersum, albo nie znają, albo nie zrozumieli, co chciałam przekazać dobierając w niej takie, a nie inne słowa emotka

A jak to wygląda w praktyce? Te konkursy to są raczej dla dzieci czy dorosłych tzn. Czy dziecko też ma szansę i wygrywa w ich konkach? Moja 6 latka narysowała 2 rysunki ale wiadomo w starciu z dorosłym czy starszym dzieckiem nie ma szans a miejsca na wiek w formularzu nie było...... 

W formularzu była opcja zaznaczenia czy jest się osobą pełnoletnią, czy niepełnoletnią. Myślę, że nagradzają trochę dzieci i trochę dorosłych. 
Myślę też, że po pracy widać, że jest autorstwa młodszego czy starszego dziecka (z reguły). emotka  Więc nikt nie powinien obstawiać od razu, że wszystkie rysunki robił powiedzmy 12-latek i oceniać pod tym kątem. 
0 0

nkba

#6726492 Napisano: 03.09.2020 08:46:19
kiedystobylo napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

anaesth napisał(a):

kiedystobylo napisał(a):

Uznalibyście? emotka

W formularzu była opcja zaznaczenia czy jest się osobą pełnoletnią, czy niepełnoletnią. Myślę, że nagradzają trochę dzieci i trochę dorosłych. 
Myślę też, że po pracy widać, że jest autorstwa młodszego czy starszego dziecka (z reguły). emotka  Więc nikt nie powinien obstawiać od razu, że wszystkie rysunki robił powiedzmy 12-latek i oceniać pod tym kątem. 

Ja uważam, że Kiora to bardzo fajna i miła agencja emotka Ale to tylko moje zdanie.

reniii

#6726506 Napisano: 03.09.2020 09:58:38
Widzę po nagrodach, że Chiny mają się już dobrze, ponieważ nagrody z loterii i konkursów to ponownie Chińszczyzna i mam na tu myśli te obecne nagrody czyli bluzy Pepsi, Lays, TicTac, trampki Heinz, plecaki i worki i inne tego typu nagrody. Co prawda były już wcześniej podkoszulki i bluzy z Oreo, skarpetki i gacie z Actimela bodajże, ale teraz to konkursowicze będą żywymi reklamami, ubranymi od stóp do głów. Dlaczego nie są one bez żadnego logo? Wiadomo, reklama dźwignią handlu.
0 0

darog

#6726507 Napisano: 03.09.2020 09:59:34

xpac napisał(a):

Ktoś wie jak wygląda sprawa gwarancji u Columbita ? Nie dają żadnego protokołu? Pisać do nich na maila?

U nas było tak, że oni nic nawet po upomnieniu nie wydali, tłumacząc iż posiadają fakturę zbiorcżą i zadeklarowali iż w ramach reklaamacji oni coś tam poświadczą.
0 0

darog

#6726509 Napisano: 03.09.2020 10:02:21
reniii napisał(a):

Widzę po nagrodach, że Chiny mają się już dobrze, ponieważ nagrody z loterii i konkursów to ponownie Chińszczyzna i mam na tu myśli te obecne nagrody czyli bluzy Pepsi, Lays, TicTac, trampki Heinz, plecaki i worki i inne tego typu nagrody. Co prawda były już wcześniej podkoszulki i bluzy z Oreo, skarpetki i gacie z Actimela bodajże, ale teraz to konkursowicze będą żywymi reklamami, ubranymi od stóp do głów. Dlaczego nie są one bez żadnego logo? Wiadomo, reklama dźwignią handlu.

I na takie akcje trzeba nałożyć 2x większy podatek. Skoro tak szukają na łatanie dziury budżetowej. Za wspieranie chińszczyzny i nie wspieranie narodowej gospodarki. 
1 ZetZ 0

estrelitta

#6726521 Napisano: 03.09.2020 10:23:23
Co może jechać kurierem DPD od firmy LOGARIS SERWIS
0 0

ewunia

#6726524 Napisano: 03.09.2020 10:30:55
estrelitta napisał(a):

Chyba Fantasia Groszek...

izkak

#6726531 Napisano: 03.09.2020 11:03:36
estrelitta napisał(a):

Fantasia Groszek, Euro Sklep  emotka  

adrian

#6726570 Napisano: 03.09.2020 13:05:47
Ktoś jeszcze otrzymał dziś SMSa od TQ Group z konkursu "Ogranicz zużycie plastiku"? Nagród było 25. Komunikat wygląda jak pisany na szybko i zastanawiam się czy to na pewno info o wygranej.

"Hebe:Ogranicz zyzycie plastiku. ..Zgodnie z regulaminem przeslij wymagane dane i dokumenty w terminie i na adres podany w regulaminie. TQ GROUP"
0 0

madllen

#6726577 Napisano: 03.09.2020 13:16:10
adrian napisał(a):

Ktoś jeszcze otrzymał dziś SMSa od TQ Group z konkursu "Ogranicz zużycie plastiku"? Nagród było 25. Komunikat wygląda jak pisany na szybko i zastanawiam się czy to na pewno info o wygranej.

"Hebe:Ogranicz zyzycie plastiku. ..Zgodnie z regulaminem przeslij wymagane dane i dokumenty w terminie i na adres podany w regulaminie. TQ GROUP"

też tak mam, myślę, że coś tam wygrałam. Odsyłam co tam potrzebują i czekam na kuriera emotka
1 adrian 0

monkakk

#6726608 Napisano: 03.09.2020 15:56:11
madllen napisał(a):

adrian napisał(a):

też tak mam, myślę, że coś tam wygrałam. Odsyłam co tam potrzebują i czekam na kuriera emotka

Oni już od dłuższej chwili informują w tak krótki sposób

luko922

#6726625 Napisano: 03.09.2020 16:59:41
Ciekawe kiedy się obudzą z Wakacjami z T-mobile emotka