Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

iwona0103

#6744685 Napisano: 16.11.2020 18:44:02
rozczochrana-bobrzyca napisał(a):

Dziewczyny i chłopaki, co wtedy gdy paczka uszkodzi się u kuriera?
Miało dojść do mnie piwo z VI etapu Garage, na śledzeniu miałam trasę kurier-oddział główny -kurier -oddział główny, pisałam maile nie wiedząc o co chodzi, dopiero po napisaniu smsów do kuriera ktoś łaskawie  z InPost do mnie zadzwonił i powiedział, że paczka jest uszkodzona, leje się dosłownie i nie dostanę jej.  Mam nadzieję, że przyślą nowe piwko  emotka

Moja mama dostała uszkodzony zestaw Somat. Napisałam do smolara i wysłali nowy.
0 0

rozczochrana-bobrzyca

#6744687 Napisano: 16.11.2020 18:46:05
iwona0103 napisał(a):

rozczochrana-bobrzyca napisał(a):

Dziewczyny i chłopaki, co wtedy gdy paczka uszkodzi się u kuriera?
Miało dojść do mnie piwo z VI etapu Garage, na śledzeniu miałam trasę kurier-oddział główny -kurier -oddział główny, pisałam maile nie wiedząc o co chodzi, dopiero po napisaniu smsów do kuriera ktoś łaskawie  z InPost do mnie zadzwonił i powiedział, że paczka jest uszkodzona, leje się dosłownie i nie dostanę jej.  Mam nadzieję, że przyślą nowe piwko  emotka

Moja mama dostała uszkodzony zestaw Somat. Napisałam do smolara i wysłali nowy.

Dzięki za odpowiedź, oby i mi przysłali nowe. 
1 iwona0103 0

nitka310

#6744696 Napisano: 16.11.2020 19:33:25
Wysylacie ponownie tekst przez strone skoro napisaliście w mailu odpowiedź z Wawel? Pytam ponieważ w emailu było napisane, że teksty napisane w mailach będą brane pod uwagę w konkursieemotka
0 0

ReneK

#6744701 Napisano: 16.11.2020 19:46:20
Nie!bo byłoby to powielenie zgloszenia!
0 0

nitka310

#6744702 Napisano: 16.11.2020 19:55:22
rene napisał(a):

Nie!bo byłoby to powielenie zgloszenia!

Też tak myślałam, ja nie wysyłam ponownie zgłoszenia. Jeszcze nic nie wygrałam w tej agencji, więc nie liczę na nagrodę...
0 0

prosiaczek

#6744711 Napisano: 16.11.2020 20:34:48
pikawka napisał(a):

Studio versus Paweł cichy. 
Ktoś podpowie (może być na priv) czy preferuję krótkie czy długie odpowiedzi?  emotka
Obecnie w Nivea nie ma ograniczenia a nie przepadam za długimi i nie mam z nim doświadczenia. 

lubi moje odpowiedzi emotka  ;) emotka  :P

pikawka

#6744712 Napisano: 16.11.2020 20:41:55
prosiaczek napisał(a):

pikawka napisał(a):

Ktoś podpowie (może być na priv) czy preferuję krótkie czy długie odpowiedzi?  emotka
Obecnie w Nivea nie ma ograniczenia a nie przepadam za długimi i nie mam z nim doświadczenia. 

To wszystko jasne emotka emotka

bingo9842

#6744717 Napisano: 16.11.2020 20:46:59
prosiaczek napisał(a):

pikawka napisał(a):

A co to za konkurs nivea ?
0 0

pikawka

#6744718 Napisano: 16.11.2020 20:48:49
bingo9842 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

pikawka napisał(a):

A co to za konkurs nivea ?

https://www.e-kon...ikolaja-z-nivea.html
0 0

kalf

#6744726 Napisano: 16.11.2020 21:37:07
Czy w loterii Tigera jest ograniczenie na gospodarstwo ?
0 0

asia2000

#6744739 Napisano: 16.11.2020 23:20:33
monkakk napisał(a):

Jakby komuś został paragon Wawel, to widziałam informacje na jednej z grup konkursowych, że organizator wydłużył przyjmowanie zgłoszeń do dziś do godziny 20-tej emotka  Strona działa 

0 0

ditomaso

#6744740 Napisano: 16.11.2020 23:32:18
Działa Wam może strona nestle z konkursem z płatkami bądź batonami? Po wysłaniu formularza wyskakuje błąd
0 0

anialistopad

#6744741 Napisano: 16.11.2020 23:37:42
ditomaso napisał(a):

Działa Wam może strona nestle z konkursem z płatkami bądź batonami? Po wysłaniu formularza wyskakuje błąd

Mam tak samo
0 0

maryam

#6744742 Napisano: 16.11.2020 23:42:28
u mnie działa, ale pudło znowu
0 0

bezaczek7

#6744743 Napisano: 16.11.2020 23:53:31
ditomaso napisał(a):

Nie widzialam wpisu, po zgloszeniu weszlam poczytac co tu slychac, doslownie 5 min temu poslalam, oczywiscie pudlo emotka

Edit 00:13 cos sie posypalo, powyzszy napis jest i u mnie emotka
0 0

kreatywny17

#6744751 Napisano: 17.11.2020 04:09:08
Podpowie mi ktoś, czy Pani dzwoniąca z Berlinek Stokrotka prosiła kogoś o wysłanie oświadczenia i paragonu pocztą, czy wystarczy tylko mailem, bo niestety nie pamiętam o czym z nią gadałem emotka
1 soulfly 0

agicho

#6744752 Napisano: 17.11.2020 06:30:56
darog napisał(a):

agicho napisał(a):

darog napisał(a):

am wrażenie, że oni są nienormalni i dokładnie wiedzą co wyprawiają.

Są tak pewni siebie i tego że dostaną kolejne zgłoszenia na organizacje loterii-konkursów-że mają gdzieś!
Do dziś nie ma odp na rzekomą treść zgłoszenia - które potwierdzili - a nigdy nie było wysłane. A na rzeczywiście wysłane - prawidłowo - NIC! 
Dość ich mam. 
Czekolad full Lindt na pół roku i zero wygranych.
Zechciało się "odbić" na Wawelu - by choć 200zł wpadło i część kosztów zwróciło - i lipa! Jak można wygrać - skoro agencja nie daje szansy na dokonanie zgłoszenia? 
I nie wierzę w jakieś dziwactwa że na wp.pl akurat potwierdzenia nie przychodziły! Jak już to tylko od "Fortuny"! 

Najgorsza agencja! Przez o,że maile nie docierają ani od nich ani do nich  oczywiście wedle nich to po stronie mego operatora leży problem emotka / straciłam nagrodę w Blacku...na szczęście to tylko rękawice bokserskie. Ile jest takich osób które nawet nie mają pojęcia ,że tam "wygrały" bo maile widmo nie dotarły.

A skąd wiesz-że w BLACK była nagroda i że jest stracona?
Ja i znajomi pełno zgłoszeń posłaliśmy, ale zero. Nie było ani potwierdzeń zgłoszenia do loterii na maila ani maila z info o nagrodzie.

Bo dostałam telefon z agencji. a według nich warunkiem odebrania jest klikniecie na link co wyślą, mimo twierdzeń,że kobieta wysyła kolejny raz nie dotarł żaden mai / poczta na tlenie ale z tego co ktoś pisała mają z innymi portalami też problem z dostarczaniem maili.
Wolałabym chyba nie dostać tel. i mieć świadomość,że po prostu nie wygrałam. Ile osób takich jest?
0 0

lukasz6

#6744763 Napisano: 17.11.2020 08:45:23
agicho napisał(a):

darog napisał(a):

agicho napisał(a):

darog napisał(a):

am wrażenie, że oni są nienormalni i dokładnie wiedzą co wyprawiają.

Są tak pewni siebie i tego że dostaną kolejne zgłoszenia na organizacje loterii-konkursów-że mają gdzieś!
Do dziś nie ma odp na rzekomą treść zgłoszenia - które potwierdzili - a nigdy nie było wysłane. A na rzeczywiście wysłane - prawidłowo - NIC! 
Dość ich mam. 
Czekolad full Lindt na pół roku i zero wygranych.
Zechciało się "odbić" na Wawelu - by choć 200zł wpadło i część kosztów zwróciło - i lipa! Jak można wygrać - skoro agencja nie daje szansy na dokonanie zgłoszenia? 
I nie wierzę w jakieś dziwactwa że na wp.pl akurat potwierdzenia nie przychodziły! Jak już to tylko od "Fortuny"! 

Najgorsza agencja! Przez o,że maile nie docierają ani od nich ani do nich  oczywiście wedle nich to po stronie mego operatora leży problem emotka / straciłam nagrodę w Blacku...na szczęście to tylko rękawice bokserskie. Ile jest takich osób które nawet nie mają pojęcia ,że tam "wygrały" bo maile widmo nie dotarły.

A skąd wiesz-że w BLACK była nagroda i że jest stracona?
Ja i znajomi pełno zgłoszeń posłaliśmy, ale zero. Nie było ani potwierdzeń zgłoszenia do loterii na maila ani maila z info o nagrodzie.

Bo dostałam telefon z agencji. a według nich warunkiem odebrania jest klikniecie na link co wyślą, mimo twierdzeń,że kobieta wysyła kolejny raz nie dotarł żaden mai / poczta na tlenie ale z tego co ktoś pisała mają z innymi portalami też problem z dostarczaniem maili.
Wolałabym chyba nie dostać tel. i mieć świadomość,że po prostu nie wygrałam. Ile osób takich jest?

w takiej sytuacji o problemach z ich podejściem do konkursowiczów i niedocierających mailach powinien być powiadomiony WAWEL. Zmieni agencję i problemy się skończą, albo będą następne:)

assal

#6744766 Napisano: 17.11.2020 08:51:52
Problem nie jest niestety tylko z tą agencją, a chyba z jakimś serwerem. Maile nie dochodziły w całości w ostatnich trzech miesiącach do/z Nairobi, Karlsbadu i Fortisa emotka  
0 0

mandarynka16

#6744768 Napisano: 17.11.2020 09:00:55
assal napisał(a):

Problem nie jest niestety tylko z tą agencją, a chyba z jakimś serwerem. Maile nie dochodziły w całości w ostatnich trzech miesiącach do/z Nairobi, Karlsbadu i Fortisa  emotka  

Skąd ta pewność ?
0 0