Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

fiona25

#6744494 Napisano: 16.11.2020 11:09:50
edzia21 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy Fortuna odpisała komuś na maila? Strona nadal nie działa.

5 minut temu przyszła odpowiedź - zgłoszenie mailowe przyjęte.

Koniecznie daj znać po wynikach, czy coś wygrałaś na takie "mailowe" zgłoszenie. Jestem ciekawa jak do tego podejdą.

Dam znać, ale nie jestem wybitnym wymiataczem w kreatywnych, więc istnieje przypuszczenie graniczące z pewnością,że moje zgłoszenie nie wygrałoby nawet  gdybym wysłała je kurierem z załączoną szarlotką  emotka   emotka

edzia21

#6744495 Napisano: 16.11.2020 11:11:11
fiona25 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Koniecznie daj znać po wynikach, czy coś wygrałaś na takie "mailowe" zgłoszenie. Jestem ciekawa jak do tego podejdą.

Dam znać, ale nie jestem wybitnym wymiataczem w kreatywnych, więc istnieje przypuszczenie graniczące z pewnością,że moje zgłoszenie nie wygrałoby nawet  gdybym wysłała je kurierem z załączoną szarlotką  emotka   emotka

Niezbadane są decyzje jury emotka  powodzonka emotka  
1 fiona25 0

anialistopad

#6744527 Napisano: 16.11.2020 12:18:36
Auchan Lubella wszystkie e-maile o jednej porze wysłali?
0 0

judytkak

#6744533 Napisano: 16.11.2020 12:25:44
anialistopad napisał(a):

Auchan Lubella wszystkie e-maile o jednej porze wysłali?

Nie, ślą dalej emotka

andii

#6744560 Napisano: 16.11.2020 13:10:21
Czy w loterii KUPIEC , mogą być papierosy na paragonie ?  bo nie znalazłam nic w regulaminieemotka
0 0

magisterek

#6744562 Napisano: 16.11.2020 13:14:50
Orange już pozamiatane? Do dzisiaj mieli informować. Odezwali się jeszcze do kogoś?
0 0

nitka310

#6744582 Napisano: 16.11.2020 13:58:06
fiona25 napisał(a):

asantesana napisał(a):

U mnie brak wiadomości od nich...
0 0

kejm

#6744595 Napisano: 16.11.2020 14:11:33
fiona25 napisał(a):

kerocna napisał(a):

asantesana napisał(a):

U mnie teraz działa ale nic nie odpisali.

Ja wysłałam jedno zgłoszenie mailem,ale bez wiary w to,ze ktoś w ogóle weźmie je pod uwagę. Informacji zwrotnej jakiejkolwiek brak...

Edit. Właśnie dostałam odpowiedź,że moje zgłoszenie mailowe zostało przyjęte. No jestem zaskoczona, nie ukrywam...

a ja niedawno wysłałam normalnie przez stronę i jest potwierdzenie na maila
0 0

monkakk

#6744605 Napisano: 16.11.2020 14:35:03
Jakby komuś został paragon Wawel, to widziałam informacje na jednej z grup konkursowych, że organizator wydłużył przyjmowanie zgłoszeń do dziś do godziny 20-tej emotka  Strona działa 

nkba

#6744609 Napisano: 16.11.2020 14:41:17
monkakk napisał(a):

Jakby komuś został paragon Wawel, to widziałam informacje na jednej z grup konkursowych, że organizator wydłużył przyjmowanie zgłoszeń do dziś do godziny 20-tej emotka  Strona działa 

Dziękuję za info emotka
1 monkakk 0

madllen

#6744610 Napisano: 16.11.2020 14:52:42
nitka310 napisał(a):

fiona25 napisał(a):

asantesana napisał(a):

U mnie brak wiadomości od nich...

sprawdź SPAM
0 0

fiona25

#6744613 Napisano: 16.11.2020 15:04:52
monkakk napisał(a):

Dzięki za info , mam paragony -tylko weny brak  emotka  Ale spróbuję  emotka
0 0

darog

#6744615 Napisano: 16.11.2020 15:10:47
agicho napisał(a):

darog napisał(a):

am wrażenie, że oni są nienormalni i dokładnie wiedzą co wyprawiają.

Są tak pewni siebie i tego że dostaną kolejne zgłoszenia na organizacje loterii-konkursów-że mają gdzieś!
Do dziś nie ma odp na rzekomą treść zgłoszenia - które potwierdzili - a nigdy nie było wysłane. A na rzeczywiście wysłane - prawidłowo - NIC! 
Dość ich mam. 
Czekolad full Lindt na pół roku i zero wygranych.
Zechciało się "odbić" na Wawelu - by choć 200zł wpadło i część kosztów zwróciło - i lipa! Jak można wygrać - skoro agencja nie daje szansy na dokonanie zgłoszenia? 
I nie wierzę w jakieś dziwactwa że na wp.pl akurat potwierdzenia nie przychodziły! Jak już to tylko od "Fortuny"! 

Najgorsza agencja! Przez o,że maile nie docierają ani od nich ani do nich  oczywiście wedle nich to po stronie mego operatora leży problem emotka / straciłam nagrodę w Blacku...na szczęście to tylko rękawice bokserskie. Ile jest takich osób które nawet nie mają pojęcia ,że tam "wygrały" bo maile widmo nie dotarły.

A skąd wiesz-że w BLACK była nagroda i że jest stracona?
Ja i znajomi pełno zgłoszeń posłaliśmy, ale zero. Nie było ani potwierdzeń zgłoszenia do loterii na maila ani maila z info o nagrodzie.
0 0

joan

#6744617 Napisano: 16.11.2020 15:15:19
monkakk napisał(a):

Taką informację zamieścili również w mejlu będącym odpowiedzią na wczorajszego mejla ze zgłoszeniem - czyli to oficjalne info, można słać (jakby kto miał co). 

reniii

#6744630 Napisano: 16.11.2020 16:03:08
Jest jakieś ograniczenie na gospodarstwo z Milki z Carrefoura? Oświeci mnie ktoś, bo chyba ślepa jestem. I jeśli tak, to wysyłał ktoś w jednej kopercie oświadczenia i paragony dwóch osób?
0 0

domika

#6744642 Napisano: 16.11.2020 16:31:12
Czy jednak dziś jeszcze dzwoniło do kogoś amooco z Melvit ?
Niby pisali że nagrodzili tylko tekstowe zgłoszenia a fotki mieli obdzwaniać a tu sie okazuje że i fotki w piątek też nagradzali emotka
Wiec już sama nie wiem czy jest na co czekać, heh emotka
1 pikawka 0

kejm

#6744644 Napisano: 16.11.2020 16:34:44
Czy Karlsbad odsyła paragony jeśli się poprosi? Wygrałam słoik ale wysłałam też ten sam paragon na loterię Milki, a losowanie Milki dopiero 20.11 i wolałabym nie stracić ewentualnej nagrody z loterii.
0 0

pikawka

#6744645 Napisano: 16.11.2020 16:37:01
domika napisał(a):

Czy jednak dziś jeszcze dzwoniło do kogoś amooco z Melvit ?
Niby pisali że nagrodzili tylko tekstowe zgłoszenia a fotki mieli obdzwaniać a tu sie okazuje że i fotki w piątek też nagradzali emotka
Wiec już sama nie wiem czy jest na co czekać, heh emotka

Też dla mnie jest to dziwna sytuacja. Z jednej strony kilka osób napisało, że wygrało za zdjęcie a ktoś inny pisze, że mają zdjęcia dopiwro nagradzać. Chyba to info jest niewiarygodne i już po ptakach emotka
0 0

fiona25

#6744647 Napisano: 16.11.2020 16:40:17
darog napisał(a):

agicho napisał(a):

darog napisał(a):

am wrażenie, że oni są nienormalni i dokładnie wiedzą co wyprawiają.

Są tak pewni siebie i tego że dostaną kolejne zgłoszenia na organizacje loterii-konkursów-że mają gdzieś!
Do dziś nie ma odp na rzekomą treść zgłoszenia - które potwierdzili - a nigdy nie było wysłane. A na rzeczywiście wysłane - prawidłowo - NIC! 
Dość ich mam. 
Czekolad full Lindt na pół roku i zero wygranych.
Zechciało się "odbić" na Wawelu - by choć 200zł wpadło i część kosztów zwróciło - i lipa! Jak można wygrać - skoro agencja nie daje szansy na dokonanie zgłoszenia? 
I nie wierzę w jakieś dziwactwa że na wp.pl akurat potwierdzenia nie przychodziły! Jak już to tylko od "Fortuny"! 

Najgorsza agencja! Przez o,że maile nie docierają ani od nich ani do nich  oczywiście wedle nich to po stronie mego operatora leży problem emotka / straciłam nagrodę w Blacku...na szczęście to tylko rękawice bokserskie. Ile jest takich osób które nawet nie mają pojęcia ,że tam "wygrały" bo maile widmo nie dotarły.

A skąd wiesz-że w BLACK była nagroda i że jest stracona?
Ja i znajomi pełno zgłoszeń posłaliśmy, ale zero. Nie było ani potwierdzeń zgłoszenia do loterii na maila ani maila z info o nagrodzie.

ja tradycyjnie nie otrzymuję potwierdzeń zadnych zgłoszeń do konkursów tej agencji bo jestem posiadaczką konta na wp ,ale kiedy zdarzyło mi sie u nich wygrać to mail z gratulacjami i formularzem dotarł .Tak więc spokojnie,uważam,ze żadne nagrody nikomu nie przepadają  emotka
0 0

kejm

#6744648 Napisano: 16.11.2020 16:43:49
superloser napisał(a):

kejm napisał(a):

Czy Karlsbad odsyła paragony jeśli się poprosi? Wygrałam słoik ale wysłałam też ten sam paragon na loterię Milki, a losowanie Milki dopiero 20.11 i wolałabym nie stracić ewentualnej nagrody z loterii.

Powaznie? Po 100tys zlotych nie pojedziesz osobiscie do Wawy?  emotka  by odebrac paragon od sloika i dostarczyc do iq?

Co ja mam nie pojechać ?  emotka
tylko czy w dobie korony będą mnie chcieli wpuścić  emotka
0 0