Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

olik

#6772052 Napisano: 25.03.2021 17:18:57
ale moje pytanie nie brzmiało co mogę w tej sytuacji zrobić, tylko czy ktoś już to przerabiał, z osób które zostały laureatami emotka  
1 magie1982 0

ladyinred

#6772074 Napisano: 25.03.2021 19:54:35
magie1982 napisał(a):

nataliii napisał(a):

Gdyby ktoś moał jeszcze co do Salatino. Taką wiadomość od nich mam:

Dzień dobry, Pani Natalio aby odebrać nagrodę z II Etapu Wiosennego Konkursu data zakupu na paragonie musi wskazywać czas trwania II Etapu czyli: od 8 do 14 marca.

O, a jednak. To wcale nie odsyłam emotka

A gdzie jest w regulaminie? Strona? Ze w każdym etapie musi byc paragon z data z danego etapu? Czytam 2 raz i nie widze 
0 0

zielonaszpilka

#6772075 Napisano: 25.03.2021 20:00:34
ladyinred napisał(a):

magie1982 napisał(a):

nataliii napisał(a):

Dzień dobry, Pani Natalio aby odebrać nagrodę z II Etapu Wiosennego Konkursu data zakupu na paragonie musi wskazywać czas trwania II Etapu czyli: od 8 do 14 marca.

A gdzie jest w regulaminie? Strona? Ze w każdym etapie musi byc paragon z data z danego etapu? Czytam 2 raz i nie widze 

Nie ma tego w regulaminie i ja bym się śmiało kłóciła. Bo FAQ na stronie i odpowiedzi na maile to nie regulamin.
0 0

ladyinred

#6772077 Napisano: 25.03.2021 20:24:51
zielonaszpilka napisał(a):

ladyinred napisał(a):

magie1982 napisał(a):

nataliii napisał(a):

Nie ma tego w regulaminie i ja bym się śmiało kłóciła. Bo FAQ na stronie i odpowiedzi na maile to nie regulamin.

Czyli jak zrobiłam zakup w 3 etapie i nie grałam z braku czasu/weny to juz nie moge teraz zagrać?
0 0

zielonaszpilka

#6772078 Napisano: 25.03.2021 20:26:23
ladyinred napisał(a):

ladyinred napisał(a):

magie1982 napisał(a):

nataliii napisał(a):

Czyli jak zrobiłam zakup w 3 etapie i nie grałam z braku czasu/weny to juz nie moge teraz zagrać?

Wg FAQ i tego, co oni piszą w mailach nie możesz. Wg regulaminu możesz. Decyzja należy do Ciebie, czy w razie czego będziesz z nimi walczyć emotka  Ja bym się trzymała zapisów regulaminowych i tego samego bym od nich oczekiwała. I wywalczyłabym swoje emotka

mahuska

#6772081 Napisano: 25.03.2021 20:48:50
HARIBO

Mam pytanko... dostałam boxy bez fotek po mimo iż wysłałam, ktoś też tak miał?
0 0

nataliii

#6772082 Napisano: 25.03.2021 21:16:40

ladyinred napisał(a):

ladyinred napisał(a):

magie1982 napisał(a):

nataliii napisał(a):

Wg FAQ i tego, co oni piszą w mailach nie możesz. Wg regulaminu możesz. Decyzja należy do Ciebie, czy w razie czego będziesz z nimi walczyć emotka  Ja bym się trzymała zapisów regulaminowych i tego samego bym od nich oczekiwała. I wywalczyłabym swoje emotka

Szczerze?:) gdyby to była nagroda o jakieś normalnej wartości to miało by to sens ale dla powerbanka za 20zl jakoś mi się nie chce. Choć może ktoś z Was będzie mieć zapal;) bo wiem że z drugiej strony nie reagując uczy się dziadostwa...
0 0

zielonaszpilka

#6772083 Napisano: 25.03.2021 21:19:43
nataliii napisał(a):

Szczerze?:) gdyby to była nagroda o jakieś normalnej wartości to miało by to sens ale dla powerbanka za 20zl jakoś mi się nie chce. Choć może ktoś z Was będzie mieć zapal;) bo wiem że z drugiej strony nie reagując uczy się dziadostwa...

Ani dla bufa ani dla skarpetek ani dla powerbanka nie odsyłałabym paragonu, nawet gdybym miała paragon z danego etapu emotka  Nie mówiąc już w ogóle o wykłócaniu się o te nagrody w jakikolwiek sposób  emotka  Pisząc o walce o swoje mam na myśli tylko nagrody główne emotka
1 nataliii 0

nelunia

#6772084 Napisano: 25.03.2021 21:31:41
[quote=

nataliii napisał(a):

nataliii napisał(a):

zielonaszpilka] Wg FAQ i tego, co oni piszą w mailach nie możesz. Wg regulaminu możesz. Decyzja należy do Ciebie, czy w razie czego będziesz z nimi walczyć emotka  Ja bym się trzymała zapisów regulaminowych i tego samego bym od nich oczekiwała. I wywalczyłabym swoje emotka

Spójrzcie na regulamin,  paragraf 2 ust. 9
Jest zmieniony!!! Dodali ...danego etapu konkursu. Tylko, że w II etapie nie było tego zapisu na bank. Mam go w pobranych.

0 0

zielonaszpilka

#6772086 Napisano: 25.03.2021 21:38:03
nelunia napisał(a):

[quote=

nataliii napisał(a):

nataliii napisał(a):

[quote=nataliii napisał(a):

zielonaszpilka] Wg FAQ i tego, co oni piszą w mailach nie możesz. Wg regulaminu możesz. Decyzja należy do Ciebie, czy w razie czego będziesz z nimi walczyć emotka  Ja bym się trzymała zapisów regulaminowych i tego samego bym od nich oczekiwała. I wywalczyłabym swoje emotka

Jest zmieniony!!! Dodali ...danego etapu konkursu. Tylko, że w II etapie nie było tego zapisu na bank. Mam go w pobranych.

Faktycznie to dopisali emotka  Nie zmienia to faktu, że jeśli ktokolwiek wygrałby główną nagrodę za paragon z poprzednich etapów to jestem przekonana, że ma praktycznie 100% szansę na wywalczenie tej nagrody. Po pierwsze regulamin w momencie ogłoszenia brzmiał inaczej. Po drugie - nie mają w regulaminie zastrzeżenia, że regulamin może ulec zmianie w trakcie trwania konkursu. Po trzecie - nawet jeśli by mieli takie zastrzeżenie (co nie do końca jest zgodne z przepisami) to zmiana taka powinna być raczej zmianą na korzyść uczestników. Ta zmiana, którą wprowadzili jest zmianą na minus. Jak po dobroci nie będę chcieli mimo to wydać nagrody, to sprawa jest do wygrania w sądzie.

0 0

jokan

#6772104 Napisano: 26.03.2021 08:48:02
superloser napisał(a):

Faktycznie to dopisali emotka  Nie zmienia to faktu, że jeśli ktokolwiek wygrałby główną nagrodę za paragon z poprzednich etapów to jestem przekonana, że ma praktycznie 100% szansę na wywalczenie tej nagrody. Po pierwsze regulamin w momencie ogłoszenia brzmiał inaczej. Po drugie - nie mają w regulaminie zastrzeżenia, że regulamin może ulec zmianie w trakcie trwania konkursu. Po trzecie - nawet jeśli by mieli takie zastrzeżenie (co nie do końca jest zgodne z przepisami) to zmiana taka powinna być raczej zmianą na korzyść uczestników. Ta zmiana, którą wprowadzili jest zmianą na minus. Jak po dobroci nie będę chcieli mimo to wydać nagrody, to sprawa jest do wygrania w sądzie.

Mogli chciec paragon przy zgloszeniu, ale widac wolą DUUUUUUUZO zgloszen bez paragonu  emotka  Nie ma szans, ze AŻ tyle ludzi gra o skarpetki i buffy, gdy jedna puszka 8-11zl kosztuje.
To juz taniej kupic 4 Lisnery i zagrac o kase  emotka  

a najlepiej w to nie grać i za wartość puszki Salatino (gdzie i tak jest chyba więcej warzyw niż ryby) kupić sobie dobre skarpety za tą cenę emotka

ladyinred

#6772106 Napisano: 26.03.2021 09:10:40
Dokładnie, nie wczytałam sie w podział nagród... bo o takie badziewie bym nie grała. Odpuszczam to sobie. 
0 0

fiona25

#6772110 Napisano: 26.03.2021 09:40:12
mahuska napisał(a):

HARIBO

Ja na swoje boxy czekam dzisiaj , tez chciałam fotkę i teraz mnie trochę zmartwiłaś , planowałam niespodziankę dla córek...
0 0

fizia

#6772129 Napisano: 26.03.2021 10:18:07
fiona25 napisał(a):

mahuska napisał(a):

HARIBO

Ja na swoje boxy czekam dzisiaj , tez chciałam fotkę i teraz mnie trochę zmartwiłaś , planowałam niespodziankę dla córek...

Ja normalnie dostałam ze zdjęciem i napisem (fotka dodana na forum)
1 fiona25 0

atyde25

#6772177 Napisano: 26.03.2021 12:35:24
Nikt nie pytał ale jestem obcykana w loterii ross.Dziś dzięki jednej pani takiej  bardziej gramotnej z małego ross dowiedziałam się ,że można odbierać w kasach samoobsługowych nagrody.Dajesz zacznij,skanujesz kod z produktu i  aplikację.Zakończ zeruje cenę produktu.I szybko  ,bez kolejki wychodzisz zadowolony z drogerii.
0 0

slomkab

#6772181 Napisano: 26.03.2021 12:49:36
Czy działa wam poczta na wp., bo nie mogę wysłać zadnego maila
1 magie1982 0

olunka

#6772211 Napisano: 26.03.2021 14:00:33
czy to Haribo jeszcze idzie? w sensie maile, czy już porzucic nadzieję emotka
0 0

edzia21

#6772214 Napisano: 26.03.2021 14:02:14
olunka napisał(a):

czy to Haribo jeszcze idzie? w sensie maile, czy już porzucic nadzieję emotka

U mnie wszystkie maile z nagrodami w tym samym czasie (12:52) na różnych skrzynkach.
2 olunka, mia 0

ewunia

#6772224 Napisano: 26.03.2021 14:36:57
Czy z Haribo uznają paragon z opisem "Żelki kwaśne 100g"?
Czy może od razu udać się po pieczątkę?
0 0

zielonaszpilka

#6772225 Napisano: 26.03.2021 14:37:41
ewunia napisał(a):

Czy z Haribo uznają paragon z opisem "Żelki kwaśne 100g"?
Czy może od razu udać się po pieczątkę?

Przecież tam ładowałaś paragon od razu. Jak nagrodzili to znaczy, że zaakceptowali paragon.