Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nelunia

#7039137 Napisano: 13.09.2022 08:10:51
Wczoraj przed północą dostałam odpowiedź na mejla, że mam nagrodę III st. (SMS 15.15)i powinnam sprawdzić SPAM.
Przy okazji przysłali formularz na nagrodę 3 st.tj. bon 
0 0

agakaz2

#7039138 Napisano: 13.09.2022 08:12:53
ja nie czekałam już na maila napisałam że wysyłam 2 protokoły plus paragon bo nie wiem jaka nagroda
chodzi o wakacje pełne z
0 0

maverick

#7039139 Napisano: 13.09.2022 08:19:52
sledzik860 napisał(a):

Też posłałem do nich maila, bo już mnie to frustruje. Od 4 dni człek nie wie co wygrał, a oni ordynarnie upierają się, że poinformowali.

Błąd musi być po ich stronie jeśli chodzi o wysyłkę @, jeśli taka była do wszystkich.
Ani na wp, ani na onecie, ani na o2 nie ma @ i nie było od momentu smsów, w spamach tym bardziej emotka

magdalena-chili

#7039141 Napisano: 13.09.2022 08:24:58
agakaz2 napisał(a):

ja nie czekałam już na maila napisałam że wysyłam 2 protokoły plus paragon bo nie wiem jaka nagroda
chodzi o wakacje pełne z

odnoszę wrażenie, że tu jednak dyskusja dotyczy DINO Nałęczów, to oni wysłali smsy, a w ślad za nimi nie poszły maile 

agakaz2

#7039142 Napisano: 13.09.2022 08:30:59
magdalena-chili napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

chodzi o wakacje pełne z

odnoszę wrażenie, że tu jednak dyskusja dotyczy DINO Nałęczów, to oni wysłali smsy, a w ślad za nimi nie poszły maile 

tak wiem czego dotyczy rozmowa
tyle ze Organizator jest ten sam.i ma w głębokim poważaniu że maile nie poszły bo rozmawiałam z nimi przez telefon
0 0

noemi82

#7039145 Napisano: 13.09.2022 08:58:24
Niezły bałagan tam mają. Z Dino dostałam jednego smsa, maila brak a po sprawdzeniu paragonów na stronie trzy są zwycięskie. Z Żywca dostałam smsa i dwa maile, a wygrane są trzy. Ciekawe, ile nagród przepadnie, bo ludzie będą czekali na maile i termin odesłania oświadczeń i paragonów minie? Chyba kogoś przerosła organizacja konkursów z dużą ilością nagród. Mam nadzieję, że się ogarną, bo z tego, co pamiętam to trwają jeszcze kolejne przeprowadzane przez tą agencję. Zamiast upierać się, że wysłali maile, niech wyciągną wnioski na przyszłość.
1 rare85 0

fan-mandaryny

#7039162 Napisano: 13.09.2022 10:20:19
Uwaga, uwaga!
Dzwoniłem w związku z konkursem Namyslowa w Dino i od przemiłej pani usłyszałem, że prosi o cierpliwość i zapewniła, że postarają się, by wszystkie nagrody zostały wydane.
Prosi też, by w razie braku e-maila o wygranej, napisać do nich e-mail na adres nagrody@studiorec.pl i ich o tym poinformować. Np. „Jestem laureatem nagrody, ale nie otrzymałem e-maila”.
Pozdrawiam 

maverick

#7039165 Napisano: 13.09.2022 10:26:46
fan-mandaryny napisał(a):

Uwaga, uwaga!
Dzwoniłem w związku z konkursem Namyslowa w Dino i od przemiłej pani usłyszałem, że prosi o cierpliwość i zapewniła, że postarają się, by wszystkie nagrody zostały wydane.
Prosi też, by w razie braku e-maila o wygranej, napisać do nich e-mail na adres nagrody@studiorec.pl i ich o tym poinformować. Np. „Jestem laureatem nagrody, ale nie otrzymałem e-maila”.
Pozdrawiam 

No i cyk i nagle 1600 @ wpada im na skrzynkę z zapytaniami emotka
1 rare85 0

magdalena-chili

#7039168 Napisano: 13.09.2022 10:29:10
maverick napisał(a):

Uwaga, uwaga!
Pozdrawiam 

no trudno, co zrobić, sami sobie zgotowali... emotka  
0 0

sledzik860

#7039175 Napisano: 13.09.2022 10:52:29
maverick napisał(a):

Uwaga, uwaga!
Pozdrawiam 

Biorąc pod uwagę, że niektórzy po 20 nagród skasowali (ktoś się chwalił taką ilością) to może będzie z 500-800 xD
0 0

maryjane

#7039184 Napisano: 13.09.2022 11:06:16
Astronautka napisał(a):

maryjane napisał(a):

Kojarzy ktoś jak jest z familie.pl? czy oni od razu informują na maila? na stronie pojawiły się wyniki, inicjały jakby moje, ale niestety maila nie mam i pytanie czy wysyłają po jakimś czasie od publikacji wiadomość czy od razu i to po prostu nie ja emotka

Najpierw były wyniki a potem dostałam email, tak było dwa razy ale jakieś dwa lata temu nie wiem jak dzisiaj.

a kojarzysz po jakim czasie? to była różnica kilku dni?

0 0

basiag

#7039185 Napisano: 13.09.2022 11:07:48
w śniadaniowej to kwotą zakupu jest cały paragon, czy tylko kwota tej margaryny ? Co wstawiacie ?
0 0

Astronautka

#7039186 Napisano: 13.09.2022 11:08:48
maryjane napisał(a):

Astronautka napisał(a):

maryjane napisał(a):

Kojarzy ktoś jak jest z familie.pl? czy oni od razu informują na maila? na stronie pojawiły się wyniki, inicjały jakby moje, ale niestety maila nie mam i pytanie czy wysyłają po jakimś czasie od publikacji wiadomość czy od razu i to po prostu nie ja emotka

Najpierw były wyniki a potem dostałam email, tak było dwa razy ale jakieś dwa lata temu nie wiem jak dzisiaj.

nie pamiętam, sprawdź sobie jeszcze jakiego emaila masz podanego u nich gdy się rejestrowałaś
0 0

maryjane

#7039195 Napisano: 13.09.2022 11:14:51
Astronautka napisał(a):

maryjane napisał(a):

Astronautka napisał(a):

maryjane napisał(a):

nie pamiętam, sprawdź sobie jeszcze jakiego emaila masz podanego u nich gdy się rejestrowałaś

Właśnie sprawdzałam, ten sam emotka

0 0

cudaczek121

#7039196 Napisano: 13.09.2022 11:14:51
magdalena-chili napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

chodzi o wakacje pełne z

Dino NAMYSŁÓW jakby co:)

bridget

#7039197 Napisano: 13.09.2022 11:16:50
Jak Wam się  podoba piękno otaczającej przyrody w  Reginie?   w 6 etapie?:) kosz z bagietką, papier w drzewie, papier pod drzewem...
0 0

samuraj

#7039198 Napisano: 13.09.2022 11:17:28
basiag napisał(a):

w śniadaniowej to kwotą zakupu jest cały paragon, czy tylko kwota tej margaryny ? Co wstawiacie ?

Suma całego paragonu,przynajmniej ja tak wpisałem 
0 0

Astronautka

#7039199 Napisano: 13.09.2022 11:18:26
maryjane napisał(a):

Astronautka napisał(a):

maryjane napisał(a):

Astronautka napisał(a):

maryjane napisał(a):

podawałaś adres do wysyłki, więc z pewnością przekonasz się, że to Ty jak dostaniesz emotka  albo po prostu do nich napisz, chociaż ja raz pisałam i mi nic nie odpisali 
0 0

maryjane

#7039200 Napisano: 13.09.2022 11:19:19
Astronautka napisał(a):

maryjane napisał(a):

Astronautka napisał(a):

maryjane napisał(a):

Astronautka napisał(a):

maryjane napisał(a):

podawałaś adres do wysyłki, więc z pewnością przekonasz się, że to Ty jak dostaniesz emotka  albo po prostu do nich napisz, chociaż ja raz pisałam i mi nic nie odpisali 

Ok, dziękuję, poczekam cierpliwie i tak jak mówisz okaże się czy to ja czy nie ja emotka

basiag

#7039201 Napisano: 13.09.2022 11:19:34
samuraj napisał(a):

basiag napisał(a):

Suma całego paragonu,przynajmniej ja tak wpisałem 

ok, dzięki
0 0