Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Monika11

#7061297 Napisano: 17.11.2022 15:12:07
incendio12 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Miałam nie grać u Fortis , po ostatniej aferze  z Monsterem , ale się skusiłam . Może ktoś mnie oświeci , kupiłam 4 monstery z zamiarem grania o boombox , a dostałam info ,że etap pierwszy zaliczony .Czyli trzeba kupić następne monstery ( razem 13 ) i każdy etap zaliczyć ,żeby zagrać o boombox? Czy powinnam dostać kod do gry ? Nie czaję emotka

Tak, trzeba zrobić kilka zakupów i odebrać 13 Monsterów, żeby móc wziąć udział. Dlatego dla mnie nie ma sensu grać w to.. Szczególnie że to Fortis, im mniejsza sprzedaż ich produktów na konkurs, tym lepiej emotka  

o matko emotka
0 0

Monika11

#7061301 Napisano: 17.11.2022 15:16:11
agakaz2 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Miałam nie grać u Fortis , po ostatniej aferze  z Monsterem , ale się skusiłam . Może ktoś mnie oświeci , kupiłam 4 monstery z zamiarem grania o boombox , a dostałam info ,że etap pierwszy zaliczony .Czyli trzeba kupić następne monstery ( razem 13 ) i każdy etap zaliczyć ,żeby zagrać o boombox? Czy powinnam dostać kod do gry ? Nie czaję emotka

niestety jsk kupiłaś 4 to zaliczyło tylko 2
wiec przepadło 

to teraz muszę  trzy kupić , by drugi etap zaliczyć ?
0 0

stokrotka238

#7061302 Napisano: 17.11.2022 15:17:31
as32572 napisał(a):

Wie ktoś moze czy jak zarejestrowałam Tic Tac ale nie dostałam maila to on jest w bazie? Za wczorajsze zgłoszenie nie mam,a dzisiejszy przyszedł.

Zgłoś jeszcze raz bo go na 100% nie mają. Raczej zmniejsz foto bo tu może tkwić problem. 
W ogóle formularz nie powinien puszczać jeśli coś jest nie tak, a puszcza... 😭
1 as32572 0

peterpanek

#7061305 Napisano: 17.11.2022 15:19:04
incendio12 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Tak, trzeba zrobić kilka zakupów i odebrać 13 Monsterów, żeby móc wziąć udział. Dlatego dla mnie nie ma sensu grać w to.. Szczególnie że to Fortis, im mniejsza sprzedaż ich produktów na konkurs, tym lepiej emotka  

Wszystkie energetyki mają teraz taki konkurs - czyli to żabka wmusiła taką mechanikę.
0 0

agakaz2

#7061306 Napisano: 17.11.2022 15:21:10
Monika11 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

niestety jsk kupiłaś 4 to zaliczyło tylko 2
wiec przepadło 

to teraz muszę  trzy kupić , by drugi etap zaliczyć ?

tak 3 i kolejny etap ukończony
I potem 4
1 Monika11 0

ZetZ

#7061320 Napisano: 17.11.2022 15:44:17
Monika11 napisał(a):

Wiem ,że gdzieś się przewijał temat, czy z Żabki na dwa różne konkursy muszę rozdzielać paragon, czy na jednym wystarczy ?

To najlepiej przed zakupami w regulamin konkursu luknąć czy chcą po wynikach paragon e-mailem czy pocztą tradycyjną. emotka

ditomaso

#7061352 Napisano: 17.11.2022 16:43:57
Cheetos dzisiaj informował za który etap?
0 0

rufus

#7061354 Napisano: 17.11.2022 16:48:38
ditomaso napisał(a):

Cheetos dzisiaj informował za który etap?

Za 1
0 0

tupotka

#7061367 Napisano: 17.11.2022 17:25:49
Czy ktoś może widzi czy jest ograniczenie w Cheetos na osobę tzn 1x100 na cały konkurs i 1 główna na osobę?Czytam i czytam i doczytać się nie mogę emotka  
0 0

Emememe

#7061368 Napisano: 17.11.2022 17:28:23
tupotka napisał(a):

Czy ktoś może widzi czy jest ograniczenie w Cheetos na osobę tzn 1x100 na cały konkurs i 1 główna na osobę?Czytam i czytam i doczytać się nie mogę emotka  

Jest ograniczenie tylko do ilości głównych nagród - 1 na osobę emotka
1 lolzek 0

lolzek

#7061370 Napisano: 17.11.2022 17:30:27
tupotka napisał(a):

Jedyny zapis jakiego się doszukałam, to że jedna osoba może wygrać jedną nagrodę główną na cały konkurs, natomiast nie ma nic o nagrodach I stopnia w tym kontekście
2 andii, tupotka 0

ReneK

#7061381 Napisano: 17.11.2022 17:51:46
Czy moze ktos wkleic link do  wyników Twix ?
U mnie na telegonie wynikow brak!
0 0

Nadkusia

#7061385 Napisano: 17.11.2022 18:12:56
Pytanko, bo pierwszy raz wygrana z Avanti, oświadczenie o wygranej z Cheetos (100 zł) trzeba wysłać pocztą? Czy coś źle rozumiem
0 0

edzia21

#7061386 Napisano: 17.11.2022 18:15:02
Nadkusia napisał(a):

Pytanko, bo pierwszy raz wygrana z Avanti, oświadczenie o wygranej z Cheetos (100 zł) trzeba wysłać pocztą? Czy coś źle rozumiem

Dobrze rozumiesz.
1 Nadkusia 0

zielonaszpilka

#7061387 Napisano: 17.11.2022 18:16:06
Wyniki z twixa świetnie pokazują jakim przekrętem był konkurs Fortis z monsterem w żabce. Twix, loteria, gdzie trzeba tylko kupić dwa produkty za nie wiem, 6 zł? I na liście nagrodzonych najwyższe zgłoszenie z numerem 4120. Można śmiało założyć, że nie było więcej niż 4500 zgłoszeń. A monster? Trzeba było kupić 4 puszki i wysilić się, żeby napisać odpowiedź. Nagród ponad 5 tysięcy i co? I guzik! Nagrodzonych praktycznie brak, a agencja twierdzi, że wszystko jest ok a oni mieli kilkanaście tysięcy zgłoszeń emotka I są kolejni naiwni, którzy biorą udział w jeszcze głupszym żabkowym wyzwaniu organizowanym przez Fortis. 

zielony

#7061388 Napisano: 17.11.2022 18:17:26
Czy ktoś otrzymał dzisiaj informacje o wygranej w konkursie IMPREZA Z BALASIEM? Dzisiaj dostalem maila, ale zarówno adres mailowy nadawcy, jak i sam mail wydają się być trochę podejrzane, czy ktoś może mi napisać z jakiego maila dostał wiadomosc i czy to nie jakiś scam?
0 0

mietowa

#7061390 Napisano: 17.11.2022 18:21:12
zielonaszpilka napisał(a):

Wyniki z twixa świetnie pokazują jakim przekrętem był konkurs Fortis z monsterem w żabce. Twix, loteria, gdzie trzeba tylko kupić dwa produkty za nie wiem, 6 zł? I na liście nagrodzonych najwyższe zgłoszenie z numerem 4120. Można śmiało założyć, że nie było więcej niż 4500 zgłoszeń. A monster? Trzeba było kupić 4 puszki i wysilić się, żeby napisać odpowiedź. Nagród ponad 5 tysięcy i co? I guzik! Nagrodzonych praktycznie brak, a agencja twierdzi, że wszystko jest ok a oni mieli kilkanaście tysięcy zgłoszeń emotka I są kolejni naiwni, którzy biorą udział w jeszcze głupszym żabkowym wyzwaniu organizowanym przez Fortis.

A nie macie wrażenia, że ogólnie cos kiepskiego dzieje się z konkursami? Fortis odwala takie numery, teraz Avanti też wchodzi w żabkowe, zniechęcające wyzwania w stylu: "kup 60 razy, za 61 możesz posłać zgłoszenie", świątecznych, porządnych konków w zasadzie brak... tylko "wygraj bilety na pociąg", "wygraj skarpety", albo konki trwające 2 miesiące, a na końcu 1 termomiks. Jestem zniechęcona ostatnio jakoś. 

madllen

#7061393 Napisano: 17.11.2022 18:25:31

W dodatku Ci naiwni to nie nowicjusze czy też desperaci, którzy od dłużnego czasu nie wygrywają a wręcz przewinie emotka  

pioge7

#7061394 Napisano: 17.11.2022 18:28:27
mietowa napisał(a):

A nie macie wrażenia, że ogólnie cos kiepskiego dzieje się z konkursami? Fortis odwala takie numery, teraz Avanti też wchodzi w żabkowe, zniechęcające wyzwania w stylu: "kup 60 razy, za 61 możesz posłać zgłoszenie", świątecznych, porządnych konków w zasadzie brak... tylko "wygraj bilety na pociąg", "wygraj skarpety", albo konki trwające 2 miesiące, a na końcu 1 termomiks. Jestem zniechęcona ostatnio jakoś. 

też mam takie wrażenie... ciężko coś ostatnio.
Jak nie spóźniają się z wynikami, to z wysyłką. Nagród mało, a jak już są to badziewie, pułapy coraz większe na zakupy... Konkursy rozwiązują przez kilka dni, zamiast puścić wszystko jednego dnia...
Idzie to zdecydowanie w złym kierunku...

zielonaszpilka

#7061397 Napisano: 17.11.2022 18:37:58
mietowa napisał(a):

Według mnie formuła tych żabkowych wyzwań została narzucona agencjom. Trzeba je solidarnie zbojkotować, żeby to był pierwszy i ostatni taki ich pomysł.