Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nanajka81

#7069225 Napisano: 19.12.2022 14:12:01
synk napisał(a):

reolo3 napisał(a):

synk napisał(a):

reolo3 napisał(a):

Z Heinekena nie ma wyników za wczoraj, ktoś tu ogląda mecz emotka  i nie ma czasu emotka

ktoś tu nie ma czasu regulaminu przeczytać? Za piątek, sobotę i niedzielę wyniki są na początku tygodnia

Przecież z piątku były w piątek wyniki, z soboty w sobotę i dziś też dali ale później niż zwykle. 
Więc nie gwiazdorz synk.

w piątek z piątku....w sobotę z soboty? To ciekawe...toż to w tej sytuacji nawet nie jest loteria, a rozdawanie po uważaniu.

to jest losowanie - na kogo wypadnie ten dostanie piwko. Nikt tam życzeń nie czyta przy takiej ilości zgłoszeń jakie przychodzą (bo myślę że są to dobre setki jak nie tysiące każdego dnia) mimo iż Heniek twardo na fejsie obstaje przy swoim że czytają i wybierają najlepsze. Jasne.
0 0

kalina590

#7069240 Napisano: 19.12.2022 14:36:23
melancholia napisał(a):

Konkurs zima z Lay's i Pepsi (zimazlaysipepsi.pl)
czy tu można kupić samą Pepsi? mo zazwyczaj Avanti miału w opisach Pepsi i/lub Lays, a teraz Pepsi oraz Lays. W regulaminie też nie widze  "lub".

Można kupić tylko Pepsi, można też Pepsi i Lay's. To są produkty promocyjne, które muszą zostać zakupione za minimum 15 zł i nieważne w jakiej konfiguracji je kupisz.
0 0

glena

#7069249 Napisano: 19.12.2022 14:48:09
jagodzianka napisał(a):

Dzis doszła nagroda z konkursu tymbark ogólny, nagroda był blender i karta inwrsport, w paczce był sam blender, czy ktoś już tez odbierał nagrodę z tego konkursu , obi ślą na raty te nagrody?

Karta podarunkowa INTERSPORT – do wykorzystania w salonach INTERSPORT w Polsce oraz na www.intersport.pl do maksymalnej kwoty odpowiadającej wartości nominalnej karty podarunkowej. Wydana zostanie drogą elektroniczną w postaci kodu alfanumerycznego załączonego do wiadomości przesłanej na adres podany w Zgłoszeniu i potwierdzony w Oświadczeniu 1 w terminie 15 dni kalendarzowych licząc od dnia otrzymania dokumentów, o których mowa w pkt 12.8.
0 0

jagodzianka

#7069261 Napisano: 19.12.2022 15:08:52
glena napisał(a):

jagodzianka napisał(a):

Dzis doszła nagroda z konkursu tymbark ogólny, nagroda był blender i karta inwrsport, w paczce był sam blender, czy ktoś już tez odbierał nagrodę z tego konkursu , obi ślą na raty te nagrody?

Karta podarunkowa INTERSPORT – do wykorzystania w salonach INTERSPORT w Polsce oraz na www.intersport.pl do maksymalnej kwoty odpowiadającej wartości nominalnej karty podarunkowej. Wydana zostanie drogą elektroniczną w postaci kodu alfanumerycznego załączonego do wiadomości przesłanej na adres podany w Zgłoszeniu i potwierdzony w Oświadczeniu 1 w terminie 15 dni kalendarzowych licząc od dnia otrzymania dokumentów, o których mowa w pkt 12.8.

0 0

pioge7

#7069279 Napisano: 19.12.2022 15:43:12
Z konkursu visa oplacasie.pl oni informowali o każdej nagrodzie czy tylko najwyższych emotka  ? 
niby mój email jest w zwycięzcach i nie wiem czy to ja czy nie ja emotka  
1 nanajka81 0

monisss

#7069280 Napisano: 19.12.2022 15:43:52
pioge7 napisał(a):

Z konkursu visa oplacasie.pl oni informowali o każdej nagrodzie czy tylko najwyższych emotka  ? 

mam tak samo , ale jako nie wydaje mi się, żeby obdzwaniali ponad 100 osób? ale ja się nie łudzę,że to ja  emotka  
1 pioge7 0

pioge7

#7069284 Napisano: 19.12.2022 15:48:01
monisss napisał(a):

pioge7 napisał(a):

mam tak samo , ale jako nie wydaje mi się, żeby obdzwaniali ponad 100 osób? ale ja się nie łudzę,że to ja  emotka  

Ja tez się nie łudzę emotka  ale niby bardzo email podobny. Kojarzę że były telefony, ale to pewnie do tych lepszych nagród, a do „gorszych” tylko emaile będą? Ja tak obstawiam i nie wiem, czy trwać przy swoim, czy jednak bony tez powiadomione emotka  
przydałoby się takie 500 zł bo drukarka pomału odmawia posłuszeństwa i nie wiem czy czekać, czy kupować emotka  
0 0

edzia21

#7069285 Napisano: 19.12.2022 15:50:03
pioge7 napisał(a):

monisss napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ja tez się nie łudzę emotka  ale niby bardzo email podobny. Kojarzę że były telefony, ale to pewnie do tych lepszych nagród, a do „gorszych” tylko emaile będą? Ja tak obstawiam i nie wiem, czy trwać przy swoim, czy jednak bony tez powiadomione emotka  
przydałoby się takie 500 zł bo drukarka pomału odmawia posłuszeństwa i nie wiem czy czekać, czy kupować emotka  

Na bank obdzwonili tylko: samochód, hulaśki i iPhony...a z kartami 500 zł będą maile emotka

mia

#7069287 Napisano: 19.12.2022 15:55:14
monisss napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ja niestety nawet nie mam się czym łudzić... A zawsze chociaż w tych dodatkowych coś wygrywałam.  Ależ mi się ten rok kończy. emotka
Jeszcze córka się rozchorowała i nie wiem, czy dotrze na święta. emotka
1 pioge7 0

pioge7

#7069289 Napisano: 19.12.2022 15:57:33
edzia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

monisss napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Na bank obdzwonili tylko: samochód, hulaśki i iPhony...a z kartami 500 zł będą maile emotka

Dzieki. Czyli teraz wóz albo przewóz. Albo to ja... Albo ktoś z podobnych emailem emotka  
0 0

agaga

#7069290 Napisano: 19.12.2022 15:58:27
Czy ja dobrze rozumiem, że Avanti z konkursu Cheetos chce tylko oświadczenie bez paragonu?
1 adamo86 0

montezuma

#7069295 Napisano: 19.12.2022 16:01:10
agaga napisał(a):

Czy ja dobrze rozumiem, że Avanti z konkursu Cheetos chce tylko oświadczenie bez paragonu?

No przecież bez kodu z apki nie byłabyś w stanie wziąć udziału w konkursie emotka   - konkurs Żabki z tabletami oczywiście mam na myśli
0 0

taak

#7069299 Napisano: 19.12.2022 16:09:51
Ace Carrefour - czy jest jakieś ograniczenie liczby znaków? Nigdzie nie widzę, tej informacji, a nie wiem na ile mogę się rozpisać 😃
0 0

agaga

#7069300 Napisano: 19.12.2022 16:11:07
montezuma napisał(a):

agaga napisał(a):

No przecież bez kodu z apki nie byłabyś w stanie wziąć udziału w konkursie emotka   - konkurs Żabki z tabletami oczywiście mam na myśli

No ale kodu też nie chcą, a smolar weryfikował po kodzie i danych osobowych… czyli samo oświadczenie wysyłacie? 🙈😁
0 0

montezuma

#7069303 Napisano: 19.12.2022 16:13:19
NO TO JESZCZE RAZ emotka  DUŻYMI LITERAMI: bez kodu z apki nie byłabyś w stanie wziąć udziału w konkursie 
2 pioge7, taak 0

sabaka

#7069305 Napisano: 19.12.2022 16:15:43
taak napisał(a):

Ace Carrefour - czy jest jakieś ograniczenie liczby znaków? Nigdzie nie widzę, tej informacji, a nie wiem na ile mogę się rozpisać 😃

Kochani, zachęcam czytać komentarze bezpośrednio pod konkursem, tak często są takie informacje. :⁠-⁠) Formularz mieści 1800 znaków 
2 taak, cb656 0

andii

#7069308 Napisano: 19.12.2022 16:17:52
Szukam co to za konkurs z nagrodami do pizza hutemotka
0 0

@gnieszk@

#7069309 Napisano: 19.12.2022 16:21:23
andii napisał(a):

Szukam co to za konkurs z nagrodami do pizza hutemotka

Zapowiedzi konkursów - e-Konkursy.info
1 andii 0

darog

#7069311 Napisano: 19.12.2022 16:22:09
mia napisał(a):

monisss napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ja niestety nawet nie mam się czym łudzić... A zawsze chociaż w tych dodatkowych coś wygrywałam.  Ależ mi się ten rok kończy. emotka
Jeszcze córka się rozchorowała i nie wiem, czy dotrze na święta. emotka

może to oznacza że rok 2023 zaczniesz wielką kumulacją nagrodową? może cud wiat sprawi-że córka wyzdrowieje albo to taka "niespodzianka" że niby nie przyjedzie a stanie w drzwiach? 
2 edzia21, mia 0

sabaka

#7069312 Napisano: 19.12.2022 16:23:30
Mam pytanie. Jeśli w zgłoszeniach, gdzie trzeba wysłać odpowiedź z prefiksem i numerem paragonu, numer paragonu jest w formie np. 3333/4444 to wpisuje się z "/" ? System wtedy dobrze ogarnia zgłoszenie?
0 0