Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

adamo86

#7127303 Napisano: 29.09.2023 13:33:04
nanajka81 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

margarittta napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

kuleczkar napisał(a):

Macie jakieś doświadczenia z  konkursem foto Kinder Country- chętniej nagradzają zdjęcia z osobą na zdjęciu czy jednak bez?

Ja uporczywie wysyłam bez osoby na zdjęciu i nic nie wygrywam, więc może trzeba z osobą 🤣

foty z osobami wygrywają emotka

Dziękuję za (p)odpowiedź emotka
Jest tylko taki problem, że nie ma mi kto tych fot robić, bo mąż totalnie nie ma oka, a przede wszystkim cierpliwości i zawsze kończy się spięciem, a córka niespełna 7letnia robi lepsze zdjęcia od niego, ale jeszcze się musi podszkolić, więc nawet jak mam fajny i nietypowy (w moim mniemaniuemotka )pomysł, to rozczarowanie jest nie na etapie wyników, a robienia zdjęcia, które nigdy nie jest takie, jak ja sama bym je sobie zrobiła...  emotka

Jedyne rozwiązanie: mąż na modela, a Ty robisz zdjęcie emotka

tylko że na zdjęciu kinder nie mogą być osoby trzecie więc jak takie zdjęcie wysłać? Mąż musiałby emotka

W czasie gdy ludzie wygrywają po 20 nagród w konkursach z ograniczeniem na jedną osobę naprawdę widzisz w tym problem? emotka

no racja, racja, nikt tego nie sprawdza. A zmieniając trochę temat: w Grześkach piszecie prawdziwe uwagi czy wymyślacie coś totalnie z kosmosu? Kupiłam grześka i nie wiem jak "ugryźć" temat...

Ja napisałem prawdziwą, ale nie swoją... bo niestety żadnej nigdy nie miałem emotka
1 nanajka81 0

taak

#7127306 Napisano: 29.09.2023 13:50:21
Podpowie ktoś jak znaleźć teraz wyzwania w appce Żabki?
Zawsze scrollowałam w dół i były, teraz tego nie widać emotka
0 0

adamo86

#7127307 Napisano: 29.09.2023 13:54:30
sabaka napisał(a):

notta napisał(a):

Z Cin cina z żabkimacie właściwe dane w maiku? Bo ja ani Agnieszką ani Katarzyną nie jestem emotka

U mnie cześć Katarzyna, a to też nie ja

A dostał ktoś może z "Cześć Adam" ? bo czekam na swojego maila emotka

monikar

#7127309 Napisano: 29.09.2023 13:55:15
Gdzie można napisać w sprawie braku kodu w aplikacji żabki?
0 0

adamo86

#7127310 Napisano: 29.09.2023 13:56:04
monikar napisał(a):

Gdzie można napisać w sprawie braku kodu w aplikacji żabki?

Przez kontakt w appce, jest tam opcja "Wyzwania i promocje" czy coś takiego.
Czasem odpisują szybko, a czasem po zakończeniu konkursu emotka
1 monikar 0

sabaka

#7127311 Napisano: 29.09.2023 13:56:08
taak napisał(a):

Podpowie ktoś jak znaleźć teraz wyzwania w appce Żabki?
Zawsze scrollowałam w dół i były, teraz tego nie widać emotka

U mnie jakoś z miesiąc temu był taki problem. Zniknęły wyzwania i wszystkie strefy. Pisałam do nich i ogarnęli jakoś ale trochę im to zajęło
1 taak 0

flinta_13

#7127314 Napisano: 29.09.2023 14:08:12
FBsebastian3 napisał(a):

Był jakis samochód volkswagen do wygrania? Dawajcie szybko informacje bo pęknę z ciekawiści

A co
wygrales ?? emotka
0 0

FBsebastian3

#7127317 Napisano: 29.09.2023 14:21:37
flinta_13 napisał(a):

FBsebastian3 napisał(a):

Był jakis samochód volkswagen do wygrania? Dawajcie szybko informacje bo pęknę z ciekawiści

A co
wygrales ?? emotka

Eeeee rodzinka wrzuciła mi zdjęcie z aurkiem i kokardą to jako rasowy konkursowicz w te pędy w czym wygrali. Ta kokarda mnie zmyliła. Niestety kupili piszą,a przydałoby sie wygrać bo mają 4 maluszków. Ake może to jakiś zwiastun
0 0

mampytanie

#7127318 Napisano: 29.09.2023 14:24:48
Gdzie kupujecie przyprawy Kamis w słoiczkach? U mnie nigdzie nie mogę ich znaleźć (Lidl, itm, Dino, małe sklepy),  po prostu nigdzie  emotka
0 0

baxter

#7127320 Napisano: 29.09.2023 14:28:11
mampytanie napisał(a):

Gdzie kupujecie przyprawy Kamis w słoiczkach? U mnie nigdzie nie mogę ich znaleźć (Lidl, itm, Dino, małe sklepy),  po prostu nigdzie  emotka

U mnie w C4, kauflandzie i w niektórych biedronkach

nitka310

#7127331 Napisano: 29.09.2023 15:14:51
baxter napisał(a):

mampytanie napisał(a):

W mojej biedronce tylko pieprz i papryka emotka  z młynkiem ale droższe jest jest sól i pieprz emotka

mampytanie

#7127332 Napisano: 29.09.2023 15:23:12
baxter napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Nie mam w okolicy (również tej dalszej), żadnego z nich emotka  ale dzięki, poszukam za pewien czas ponownie w Biedronce  emotka
0 0

mampytanie

#7127333 Napisano: 29.09.2023 15:23:14
baxter napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Nie mam w okolicy (również tej dalszej), żadnego z nich emotka  ale dzięki, poszukam za pewien czas ponownie w Biedronce  emotka
0 0

maverick

#7127334 Napisano: 29.09.2023 15:34:08
mampytanie napisał(a):

baxter napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Kup na forum paragon, zgłoś i jak wygrasz zestaw, to słoiczki same do Ciebie do domu przyjadą emotka
W Biedronce na lodówkach z rybami i mrożonkami szukalas?

mampytanie

#7127340 Napisano: 29.09.2023 15:59:06
maverick napisał(a):

mampytanie napisał(a):

baxter napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Kup na forum paragon, zgłoś i jak wygrasz zestaw, to słoiczki same do Ciebie do domu przyjadą emotka

Jeśli nigdzie nie znajdę, by zakupić produkt, to chyba tak zrobię emotka  jednak najpierw jeszcze przejrzę nad mrożonkami. Ostatnio nigdzie nie widziałam, ale akurat w to miejsce raczej nawet nie zerknęłam (mam wrażenie, że tam tylko kasze i sosy pomidorowe stoją)  emotka
0 0

notta

#7127345 Napisano: 29.09.2023 16:04:10
mampytanie napisał(a):

maverick napisał(a):

mampytanie napisał(a):

baxter napisał(a):

mampytanie napisał(a):

Jeśli nigdzie nie znajdę, by zakupić produkt, to chyba tak zrobię emotka  jednak najpierw jeszcze przejrzę nad mrożonkami. Ostatnio nigdzie nie widziałam, ale akurat w to miejsce raczej nawet nie zerknęłam (mam wrażenie, że tam tylko kasze i sosy pomidorowe stoją)  emotka

U mnie w biedrze są na specjalnej półce z produktami tygodniowymi. To co w gazetce zawsze wchodzi na start to na tej półce te przyprawy stoją

zezowaty_kot

#7127375 Napisano: 29.09.2023 17:52:52
Jeżeli nie wygenerowało mi od razu kodów z żaby, to one już się nie pojawią bez pisania do agencji? Jak będę pisać do agencji, to mam załączyć zdjęcia paragonów od razu?
0 0

mia

#7127381 Napisano: 29.09.2023 18:12:42
mampytanie napisał(a):

baxter napisał(a):

mampytanie napisał(a):

W Stokrotkach też są.

nitroo7

#7127402 Napisano: 29.09.2023 19:28:43
bilety z kindera są w formie elektronicznej czy wysyłają papierowe? jaki mają termin przydatności?
0 0

Monika11

#7127404 Napisano: 29.09.2023 19:46:16
nitroo7 napisał(a):

bilety z kindera są w formie elektronicznej czy wysyłają papierowe? jaki mają termin przydatności?

papierowej - do 30.06.2024 r,