Reklama na e-Konkursy.info

Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

monkakk

#7126296 Napisano: 25.09.2023 19:07:08
dany-duszek napisał(a):

czy do kogoś dotarł ten Elmex?

Też czekam.
0 0

monkakk

#7126297 Napisano: 25.09.2023 19:07:10
dany-duszek napisał(a):

Też czekam.
0 0

mampytanie

#7126298 Napisano: 25.09.2023 19:09:08
monkakk napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

Też czekam.

Również czekam. Ktoś dzisiaj chyba pisał na forum, że właśnie dzisiaj pojawiła się jakaś przesyłka w aplikacji DPD (nie wiem, nie mam), ale ponoć odnośnie Elmex.
0 0

wiolka252

#7126299 Napisano: 25.09.2023 19:11:12
Co jest do cholery z ta wyborową. Jedni piszą, że dało się wysłać. U mnie nie idzie dalej
0 0

asiam

#7126316 Napisano: 25.09.2023 21:17:14
Mam pytanie odnośnie loterii Kamis gdzie należy kupić przyprawy w słoiczkach. Kupiłam sól i pieprz w słoiczkach. Ale czy to są PRZYPRAWY ???
0 0

kimberly

#7126318 Napisano: 25.09.2023 21:23:40
asiam napisał(a):

Mam pytanie odnośnie loterii Kamis gdzie należy kupić przyprawy w słoiczkach. Kupiłam sól i pieprz w słoiczkach. Ale czy to są PRZYPRAWY ???

Tak, nawet są do wyboru w liście na stronie loterii. Co prawda tego pieprzu z młynkiem co ja miałam na paragonie akurat nie było, ale nie trzeba tam nic zaznaczać, to do celów statystycznych:)
1 asiam 0

ladyinred

#7126319 Napisano: 25.09.2023 21:29:53
mampytanie napisał(a):

monkakk napisał(a):

dany-duszek napisał(a):

Też czekam.

Również czekam. Ktoś dzisiaj chyba pisał na forum, że właśnie dzisiaj pojawiła się jakaś przesyłka w aplikacji DPD (nie wiem, nie mam), ale ponoć odnośnie Elmex.

Od kilku dni wisiało od Logaris. Dzis to nadali. Również czekam na Elmex. Wiec mozliwe, ze to jest to.
0 0

barnsik

#7126331 Napisano: 25.09.2023 22:29:23
wiolka252 napisał(a):

Co jest do cholery z ta wyborową. Jedni piszą, że dało się wysłać. U mnie nie idzie dalej

U mnie tak samo, koleżanko, próbuję już od tygodnia, o różnych porach dnia i nocy, bez powodzenia. Może uda się wysłać do końca okresu przyjmowania zgłoszeń, miejmy nadzieję - zostało jeszcze 13 dni xD
0 0

barnsik

#7126332 Napisano: 25.09.2023 22:31:03
barnsik napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

U mnie tak samo, koleżanko, próbuję już od tygodnia, o różnych porach dnia i nocy, bez powodzenia. Może uda się wysłać do końca okresu przyjmowania zgłoszeń, miejmy nadzieję - zostało jeszcze 13 dni xD

Ewentualnie poprosimy jakąś uczciwą osobę z forum o zrobienie tego za nas - za jakiś paragon albo kapsel
0 0

Nelusia102

#7126334 Napisano: 25.09.2023 23:00:04
barnsik napisał(a):

barnsik napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Ewentualnie poprosimy jakąś uczciwą osobę z forum o zrobienie tego za nas - za jakiś paragon albo kapsel

Nie wiem dlaczego nie możecie wysłać - ale wczoraj moje zgłoszenie poszło . Teraz napisałam drugie - tylko dla testu - i też poszło.
0 0

Nelusia102

#7126335 Napisano: 25.09.2023 23:01:45
Nelusia102 napisał(a):

barnsik napisał(a):

barnsik napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Nie wiem dlaczego nie możecie wysłać - ale wczoraj moje zgłoszenie poszło . Teraz napisałam drugie - tylko dla testu - i też poszło. i potwierdzenie na maila też przyszło.

1 barnsik 0

barnsik

#7126342 Napisano: 25.09.2023 23:36:00
Nelusia102 napisał(a):

Nelusia102 napisał(a):

barnsik napisał(a):

barnsik napisał(a):

wiolka252 napisał(a):

Nie wiem dlaczego nie możecie wysłać - ale wczoraj moje zgłoszenie poszło . Teraz napisałam drugie - tylko dla testu - i też poszło. i potwierdzenie na maila też przyszło.

Wysłałem na próbę zgłoszenie zawierające tylko kilka liter i ku mojemu ździwieniu, poszło bez problemu. Teraz nasuwa się pytanie: co jest nie tak z moim oryginalnym zgłoszeniem, że nie chce przejść?
0 0

asiam

#7126346 Napisano: 26.09.2023 00:05:44
asiam napisał(a):

kimberly napisał(a):

asiam napisał(a):

Tak, nawet są do wyboru w liście na stronie loterii. Co prawda tego pieprzu z młynkiem co ja miałam na paragonie akurat nie było, ale nie trzeba tam nic zaznaczać, to do celów statystycznych:)

Przejrzałam listę. Nie ma na niej ani pieprzu w ziarnach ani soli morskiej.{ oba z młynkiem } Myślę,że powinnam napisać do organizatora.

Czy oni w tej agencji nie śpią ? Odpisali mi w nocy !!!
TAK sól i pieprz w młynkach biorą udział w loterii

fan-mandaryny

#7126347 Napisano: 26.09.2023 00:55:44
A ja się wkurzyłem dziś na sieć Intermarche, którą zresztą bardzo lubię, po tym, jak zobaczyłem, jak po cukierkach z Wawelu na wagę widzę "cukierki - grupa żó" A 2460980000000. Że niby "grupa żółta. Czy Wy też tak macie na paragonach przy produktach na wagę? Pytam o teraz, a nie czy w ogóle. Przy kupnie cukierków, np. Michałków z Wawelu w itm.
0 0

ktosiek1

#7126361 Napisano: 26.09.2023 07:53:07
kimberly napisał(a):

asiam napisał(a):

A czy młynki też mogą być na tą loterie? Wysłałam męża na zakupy i kupił sól i pieprz w młynku no ale to nie słoiczek i nie ma go na tej liście rozwijanej więc nie zgłaszałam tych paragonów....
0 0

cytriss19

#7126362 Napisano: 26.09.2023 07:54:52
ktosiek1 napisał(a):

kimberly napisał(a):

asiam napisał(a):

A czy młynki też mogą być na tą loterie? Wysłałam męża na zakupy i kupił sól i pieprz w młynku no ale to nie słoiczek i nie ma go na tej liście rozwijanej więc nie zgłaszałam tych paragonów....

Widziałam na forum, że ktoś pisał do Organizatora i można zgłosić takie paragony. Był też wklejony ten e-mail. Niestety nie pamiętam w jakim wątku...
1 kimberly 0

asiam

#7126364 Napisano: 26.09.2023 07:58:48
cytriss19 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

kimberly napisał(a):

asiam napisał(a):

Widziałam na forum, że ktoś pisał do Organizatora i można zgłosić takie paragony. Był też wklejony ten e-mail. Niestety nie pamiętam w jakim wątku...

Wystarczy przewinąć 4 posty do tyłu. Ja pisałam do organizatora. Sól i pieprz w młynkach biorą udział w loterii !
Cytuję:
Dzień dobry. Biorą udział 😊W formularzu można nie wybrać żadnego produktu (to pole nie jest obowiązkowe) a zgłoszenie będzie prawidłowe 😊Te dane są potrzebne jedynie do celów statystycznych.  Pozdrawiam, NAV agency sp. z o.o.

atyde25

#7126371 Napisano: 26.09.2023 08:35:27
Tylko nie kupujcie musztardy bo to nie sypka przyprawa hahahhah:P
1 kimberly 0

atyde25

#7126372 Napisano: 26.09.2023 08:37:59
Jestem zła na tą promocję kamisa bo u mnie w bierze tylko kamisy w torebkach lub te z młynkiem.Nie ma tych zwykłych przypraw w słoiczkach a przez promocją były.Mogli by zadbać o dostępność produktów jak promo robią.Apelują nav naciśnijcie na kamisa by słoikami dowalił do sklepów.
0 0

team2sis

#7126385 Napisano: 26.09.2023 09:28:02
Mam pytanie do tych co wzięli udział w konkursie śpiewaj z danio. Tam trzeba tylko zaśpiewać czy teledysk też trzeba nagrać?
0 0