Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

bianka33

#7126741 Napisano: 27.09.2023 12:32:47
A według mnie fajne wybierają te zdjęcia na główne nagrody, takie normalne, ciepłe, z jednej strony mają w sobie urok i nie są to przypadkowe kadry, a z drugiej nie są przerysowane, przekombinowane, żaden tam przerost formy nad treścią, że ktoś pomalował samochód czy łódkę w barwach Dzień dobry TVN emotka  Każdy ma swój gust, nie widzę sensu od razu obrażać się na agencję, bo spodobało się im coś innego.
1 mia 0

Credo89

#7126745 Napisano: 27.09.2023 12:42:49
melancholia napisał(a):

A według mnie fajne wybierają te zdjęcia na główne nagrody, takie normalne, ciepłe, z jednej strony mają w sobie urok i nie są to przypadkowe kadry, a z drugiej nie są przerysowane, przekombinowane, żaden tam przerost formy nad treścią, że ktoś pomalował samochód czy łódkę w barwach Dzień dobry TVN emotka  Każdy ma swój gust, nie widzę sensu od razu obrażać się na agencję, bo spodobało się im coś innego.

Fajne, ciepłe i zarazem takie nijakie emotka  o ile pierwszy etap jestem na tak, o tyle aktualny to według mnie jakieś nieporozumienie ale oczywiście zwycięzcy gratuluję, w końcu miał naprawdę dużo szczęścia, zupełnie jak w loterii, a nie konkursie emotka
0 0

bianka33

#7126751 Napisano: 27.09.2023 12:50:40
Credo89 napisał(a):

melancholia napisał(a):

Fajne, ciepłe i zarazem takie nijakie emotka  o ile pierwszy etap jestem na tak, o tyle aktualny to według mnie jakieś nieporozumienie ale oczywiście zwycięzcy gratuluję, w końcu miał naprawdę dużo szczęścia, zupełnie jak w loterii, a nie konkursie emotka

Rozumiem czyjeś rozgoryczenie przegraną, ale czy nie szkoda wam nerwów na takie drobne uszczypliwości? Trzeba kogoś zdołować i wbić szpilę, że na pewno jego wygrana to przypadek i nie ma możliwości, że zdjęcie po prostu kogoś ujęło... dla mnie w dobie tych tworów AI, filtrów, przerabiania wszystkiego, co się da, wklejania, co się da... fajnie, że wygrała naturalność i czyjś szczery uśmiech emotka

zezowaty_kot

#7126754 Napisano: 27.09.2023 12:53:21
Credo89 napisał(a):

melancholia napisał(a):

Jakbym była w Juri to w konkursach wybierałabym takie prace, u mnie nikt by się nie wkupił statkiem, samochodem, czy choćby rakietą i zdjęciem na Marsie. Prostota paradoksalnie ma największą siłę rażenia, prostotę można później dowolnie nadbudować, pozostawia przestrzeń do interpretacji. W tej prostocie też łatwiej odczytać emocje, które niestety na wielkich makietach są zapisywane wyjątkowo małą czcionką.

Credo89

#7126755 Napisano: 27.09.2023 12:54:41
melancholia napisał(a):

Credo89 napisał(a):

melancholia napisał(a):

Rozumiem czyjeś rozgoryczenie przegraną, ale czy nie szkoda wam nerwów na takie drobne uszczypliwości? Trzeba kogoś zdołować i wbić szpilę, że na pewno jego wygrana to przypadek i nie ma możliwości, że zdjęcie po prostu kogoś ujęło... dla mnie w dobie tych tworów AI, filtrów, przerabiania wszystkiego, co się da, wklejania, co się da... fajnie, że wygrała naturalność i czyjś szczery uśmiech emotka

Uwierz że nie chodzi o rozgoryczenie, poprostu widzę inne zgłoszenia i porównuję. Rozumiem gusta i guściki są różne, ale tu ewidentnie nie mogę zrozumieć wyboru...
0 0

Credo89

#7126756 Napisano: 27.09.2023 12:57:11
zezowaty_kot napisał(a):

Credo89 napisał(a):

melancholia napisał(a):

Jakbym była w Juri to w konkursach wybierałabym takie prace, u mnie nikt by się nie wkupił statkiem, samochodem, czy choćby rakietą i zdjęciem na Marsie. Prostota paradoksalnie ma największą siłę rażenia, prostotę można później dowolnie nadbudować, pozostawia przestrzeń do interpretacji. W tej prostocie też łatwiej odczytać emocje, które niestety na wielkich makietach są zapisywane wyjątkowo małą czcionką.

Prostota a i owszem kiedy idzie w parze z kreatywnością, tak jak w przypadku konkursowego ślimaka z poprzedniego etapu. Tutaj tylko i wyłącznie prostota, która nijak ma się do kreatywności.
1 mietowa 0

Karolaaajn

#7126810 Napisano: 27.09.2023 15:31:43
Czy możecie normalnie wysłać formularz z Rockstar - Moya? Kółko mi się kręci a potem wyskakuje informacja „your computer may be sending automated queries” - cokolwiek to znaczy 😅
0 0

Finezyjna

#7126814 Napisano: 27.09.2023 15:48:26
Są wyniki Grants'a na FB, info o wygranej pod komentarzem (komentarze max z przed dwóch dni) czy komuś udało się wygrać, kto wysyłał zgłoszenie wcześniej?
0 0

Finezyjna

#7126815 Napisano: 27.09.2023 15:58:16
Finezyjna napisał(a):

Są wyniki Grants'a na FB, info o wygranej pod komentarzem (komentarze max z przed dwóch dni) czy komuś udało się wygrać, kto wysyłał zgłoszenie wcześniej?

Dziwne filtruje po najnowszych i nie widzŕ już tych komentarzy
0 0

monisss

#7126817 Napisano: 27.09.2023 16:02:47
Finezyjna napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

to jakiś spammm....
0 0

jowita-sad

#7126837 Napisano: 27.09.2023 17:39:05
monisss napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

to jakiś spammm....

Ja nie widzę tych wyników na FB emotka
0 0

tad_pole

#7126838 Napisano: 27.09.2023 17:53:44
Gdzie najtaniej kupić Ferrero?
0 0

stalowiak1979

#7126840 Napisano: 27.09.2023 17:56:16
Witam. Czy macie problem z wysłaniem formularza Wyborowej?
0 0

Cynamon28

#7126842 Napisano: 27.09.2023 18:02:26
tad_pole napisał(a):

W Lidlu 25 zł
0 0

jowita-sad

#7126843 Napisano: 27.09.2023 18:03:26
stalowiak1979 napisał(a):

Ja wysłałam bez problemu.
0 0

kimberly

#7126845 Napisano: 27.09.2023 18:09:50
Cynamon28 napisał(a):

tad_pole napisał(a):

W Lidlu 25 zł

A te ala czekoladki, które są zaprezentowane na stronie loterii nie mogą brać udziału? One w dino chyba 8-9 zł kosztowały pamiętam, nie wiem czy jeszcze są dostępne:)
1 andii 0

barnsik

#7126855 Napisano: 27.09.2023 19:13:14

Ktoś z forumowiczów ostatnio rozwiązał ten problem. Tekst zgłoszenianie może być podzielony na akapity, tylko pisany ciurkiem. Wtedy przejdzie bez problemu ::)
1 Majkii 0

Majkii

#7126859 Napisano: 27.09.2023 19:24:10
barnsik napisał(a):

Ktoś z forumowiczów ostatnio rozwiązał ten problem. Tekst zgłoszenianie może być podzielony na akapity, tylko pisany ciurkiem. Wtedy przejdzie bez problemu ::)

No faktycznie, miałem akapity żeby lepiej wyglądało, a teraz je usunąłem i W KOŃCU poszło zgłoszenie  emotka
0 0

team2sis

#7126888 Napisano: 27.09.2023 21:10:53
Nie rozumiem tego konkursu zywiec zdrój mocny gaz na profilu Discord.oze ktoś podpowie jak wstawic zgłoszenie i gdzie. 😆😅
0 0

anialistopad

#7126892 Napisano: 27.09.2023 21:16:09
Kamis z bonami do biedronki też informował?
0 0