Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

anialistopad

#7194449 Napisano: 25.07.2024 17:15:34
Co Fortis dziś nadal fedexem?
0 0

atyde25

#7194452 Napisano: 25.07.2024 17:18:14
Oj niestety tak w Rossamnie wiecznie problem z tymi kodami z pinem zwanymi szumnie voucherami.Już miałam z tym za 100 zł kiedyś.Pani wielkie oczy nigdy o czymś takim nie słyszała,nie widziała,nie wpisywała...
Mam 2 po 5 zł z ich loterii ale nie wiem czy nie oleję tego a ważne tylko do końca lipca.Na samoobsługowej nie umiem tego wbić niestety zawsze mam odrzucona tranzakcja.
W Benie to samo jak wreszcie ten za 100 zeta dostam.Pierwszy raz na oczy widzę ,skąd pani to ma hmmm
O żabce aż się boje napisać mam ten za 50 zeta na samoobsługowej (tej nowej) nie umiem wprowadzić a nie mam śmiałości blokować tam kolejki:(Ważny do końca roku może się przełamię do tego czasu.
Jedyne z jakimi problemu nie mam to te kody z Biedry.Można na samoobsłudze idzie jak po maśle.
Chcę tylko te do Biedry wygrywać.
0 0

malmika

#7194487 Napisano: 25.07.2024 20:05:47
Czy miał ktoś z Was problem z uzupełnieniem formularza z Favity? Wygrałam zdjęciem na Ig, msm formularz, po uzupełnieniu wszystkich danych i przesłaniu wyskakuje komunikat: niepoprawny kod weryfikacji, czy jakoś tak. Wszystkie dane poprawne, rozmiar zdjęcia się zgadza, sprawdzałam na telefonie i różnych przeglądarkach ns kompie - wszędzie to samo...
0 0

visserarthur

#7194491 Napisano: 25.07.2024 20:16:12
atyde25 napisał(a):

Oj niestety tak w Rossamnie wiecznie problem z tymi kodami z pinem zwanymi szumnie voucherami.Już miałam z tym za 100 zł kiedyś.Pani wielkie oczy nigdy o czymś takim nie słyszała,nie widziała,nie wpisywała...
Mam 2 po 5 zł z ich loterii ale nie wiem czy nie oleję tego a ważne tylko do końca lipca.Na samoobsługowej nie umiem tego wbić niestety zawsze mam odrzucona tranzakcja.
W Benie to samo jak wreszcie ten za 100 zeta dostam.Pierwszy raz na oczy widzę ,skąd pani to ma hmmm
O żabce aż się boje napisać mam ten za 50 zeta na samoobsługowej (tej nowej) nie umiem wprowadzić a nie mam śmiałości blokować tam kolejki:(Ważny do końca roku może się przełamię do tego czasu.
Jedyne z jakimi problemu nie mam to te kody z Biedry.Można na samoobsłudze idzie jak po maśle.
Chcę tylko te do Biedry wygrywać.

W Rossmanie te wygrane wklepujesz na samoobsługowej. Wybierasz kartę podarunkową, czy jak ona się zwie, później opcję, że wpiszesz ręcznie (na pinpadzie wpisujesz) i na koniec pinem potwierdzasz.

Żabka: Masz bon jako kod qr, czy paskowy? Qr skanujesz przed zsumowaniem, jak chcesz kilka, to robisz to samo ponownie.
U mnie tylko w trzech Żabkach, a jest ich sporo, wiedzą jak zrealizować kilka bonów do jednej transakcji. W pozostałych muszę instruować. Trzeba nacisnąć „suma”, wybrać z form płatności „bon płatniczy” zeskanować bon, wybrać „bon płatniczy”, zeskanować bon- i tak tyle razy ile jest bonów.
0 0

visserarthur

#7194496 Napisano: 25.07.2024 20:21:03
anialistopad napisał(a):

A czekasz na coś od nich? Mojemu bratu nadali przesyłkę, a w dniu dostawy dzwonili, żeby odmówił odbiór, bo to nie do niego miało iść… 😀
0 0

misiamarysia

#7194497 Napisano: 25.07.2024 20:21:43
anialistopad napisał(a):

Może bon Dino za Colę? Ja czekam, a mam dzisiaj info o jakiejś przesyłce FedEx na jutro, tylko nie wiem, czy to od Fortis.
0 0

visserarthur

#7194501 Napisano: 25.07.2024 20:27:46
elmas napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Czy też tak macie, że problemem jest realizacja bonów z konkursu ?
Żabka, muszę trafić na odpowiednią by ktoś kumaty mnie obsłużył.
Dino , wzywanie kierownika sklepu i sugerowanie , że zakup alkoholu nie wchodzi w grę.
Rossman, kod z everydayme.pl,  który mocno był promowany nawet w mediach społecznościowych. Ale o co chodzi, skąd go Pani ma, jak się go realizuje..
Wsparcie znikome, kolejka się tworzy, irytację czuć w powietrzu.

Jeśli chodzi o Dino, to mnie też kiedyś kasjerka wmawiała, że nie można kupić alkoholu za bon. Napisałam mail do centrali z pytaniem, czy to prawda, oczywiście odpisali, że nie i poprosili, żebym w razie dalszych kłopotów podała im adres sklepu. Kilka dni później pokazałam wiadomość kasjerce - w tym sklepie nigdy już nie miałam podobnego problemu emotka

Trochę mnie bawi ten wasz brak zaradności. W Dino, też mi się zdarzało, że mówili, że nie
mogę alkoholu/ papierosów. Od razu padało pytanie, gdzie to jest napisane, bo na bonie nie jest, ale może mają jakiś regulamin bonów i mi pokażą taki zapis. Kilka uwag typu: to nie prl, że to nie kartki na żywność, że mam kartkę na kawę, a chcę kupić wódkę. Widać, że oni mają takie naleciałości z przeszłości, że bon to kartka żywnościowa… A no i nigdy nie wyszedłem „z kwitkiem” z Dino.
0 0

anialistopad

#7194503 Napisano: 25.07.2024 20:33:18
visserarthur napisał(a):

anialistopad napisał(a):

A czekasz na coś od nich? Mojemu bratu nadali przesyłkę, a w dniu dostawy dzwonili, żeby odmówił odbiór, bo to nie do niego miało iść… 😀

Właśnie nie pamiętam czy na coś czekam
0 0

anialistopad

#7194506 Napisano: 25.07.2024 20:33:47
misiamarysia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Może bon Dino za Colę? Ja czekam, a mam dzisiaj info o jakiejś przesyłce FedEx na jutro, tylko nie wiem, czy to od Fortis.

Na e-mailu jest info od kogo
0 0

misiamarysia

#7194509 Napisano: 25.07.2024 20:39:38
anialistopad napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Na e-mailu jest info od kogo

A to nie, u mnie od Unique One.

0 0

yaagatka

#7194510 Napisano: 25.07.2024 20:46:11
ja dzisiaj dostałam bony netto z joy i słuchawki z konkursu nałęczowianki carrefour - którąś z tych paczek przytargał fedex, którąś dpd
0 0

sylzab2294

#7194511 Napisano: 25.07.2024 20:49:33
elmas napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Dino , wzywanie kierownika sklepu i sugerowanie , że zakup alkoholu nie wchodzi w grę.
Rossman, kod z everydayme.pl,  który mocno był promowany nawet w mediach społecznościowych. Ale o co chodzi, skąd go Pani ma, jak się go realizuje..

Jeśli chodzi o Dino, to mnie też kiedyś kasjerka wmawiała, że nie można kupić alkoholu za bon. Napisałam mail do centrali z pytaniem, czy to prawda, oczywiście odpisali, że nie i poprosili, żebym w razie dalszych kłopotów podała im adres sklepu. Kilka dni później pokazałam wiadomość kasjerce - w tym sklepie nigdy już nie miałam podobnego problemu emotka

Zrobiłam dokładnie to samo emotka
I teraz jak mnie widzą, to zapraszają na kolejne zakupy z bonami Dino emotka
1 elmas 0

Jestemnowa

#7194513 Napisano: 25.07.2024 20:52:30
Czy macie już weryfikację z coca cola na bp od Fortisa ? Z monstera już kody wysyłają a ta z coca coli dawno się skończyła i cisza .
0 0

ameryka

#7194518 Napisano: 25.07.2024 21:05:43
Jestemnowa napisał(a):

Czy macie już weryfikację z coca cola na bp od Fortisa ? Z monstera już kody wysyłają a ta z coca coli dawno się skończyła i cisza .

nie ma jeszcze

elmas

#7194530 Napisano: 25.07.2024 21:53:53
visserarthur napisał(a):

elmas napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

Trochę mnie bawi ten wasz brak zaradności. W Dino, też mi się zdarzało, że mówili, że nie
mogę alkoholu/ papierosów. Od razu padało pytanie, gdzie to jest napisane, bo na bonie nie jest, ale może mają jakiś regulamin bonów i mi pokażą taki zapis. Kilka uwag typu: to nie prl, że to nie kartki na żywność, że mam kartkę na kawę, a chcę kupić wódkę. Widać, że oni mają takie naleciałości z przeszłości, że bon to kartka żywnościowa… A no i nigdy nie wyszedłem „z kwitkiem” z Dino.

To brak nie zaradności, ale cierpliwości.
1 kimberly 0

fan-mandaryny

#7194549 Napisano: 26.07.2024 02:02:20
Będzie ktoś może w Kauflandzie i sprawdzi mi, czy w przypadku zakupu Nivea Roll On, słowo "men" jest na paragonie? Chodzi mi o loterię Nivei Men.
0 0

carissma

#7194550 Napisano: 26.07.2024 02:41:07
Czy ma ktoś oprócz mnie komunikat: nieaktywny formularz, po wpisaniu danych z Tyskiego w Stokrotce?
0 0

agakaz2

#7194553 Napisano: 26.07.2024 05:13:06
znow mnie wkurzył kurier dpd odesłał kosmetyki wella do smolara noz emotka  masakra jakaś ciekawe na jakiej podstawie, mąż cały dzień w domu( wygrana była jego) oszaleje. i znów pisanie do Smolara dzwonienie i orosba o wysyłkę ponownie wrrr
0 0

ola120

#7194569 Napisano: 26.07.2024 08:50:50
Wczoraj rano zamieściłam zdjęcie z favitą na fb. Do tej pory nie otrzymałam formularza. Jak to u Was wyglada? Zupełnie nic nie wygrywam w konkursach, to chociaż tu spróbowałam z tą nagroda gwarantowaną... a tu nic.
0 0

@gnieszk@

#7194578 Napisano: 26.07.2024 09:21:31
ola120 napisał(a):

Wczoraj rano zamieściłam zdjęcie z favitą na fb. Do tej pory nie otrzymałam formularza. Jak to u Was wyglada? Zupełnie nic nie wygrywam w konkursach, to chociaż tu spróbowałam z tą nagroda gwarantowaną... a tu nic.

Aż tak szybko to nie działa  emotka
0 0