Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

fan-mandaryny

#7210863 Napisano: 03.10.2024 11:44:21
Czy informowali już na instagramie z konkursu Flipz? Miała być lista opublikowana, z tego co było mi wiadomo. Widział już gdzieś takową? Swoje zgłoszenie wysłałem mailem, ale zauważyłem, że niektóre zgłoszenia konkursowe były właśnie na instagramie.
0 0

nique

#7210864 Napisano: 03.10.2024 11:47:33
fan-mandaryny napisał(a):

Czy informowali już na instagramie z konkursu Flipz? Miała być lista opublikowana, z tego co było mi wiadomo. Widział już gdzieś takową? Swoje zgłoszenie wysłałem mailem, ale zauważyłem, że niektóre zgłoszenia konkursowe były właśnie na instagramie.

tutaj znajdziesz wyniki: https://www.insta...igTtxUd/?img_index=4
2 rwas, SandraM 0

mellowfruit

#7210866 Napisano: 03.10.2024 11:57:31
Jak macie opisane Przysnacki Snak Festival? U mnie po prostu chrupki Przysnacki, czy to u Smolara przejdzie czy szukać sklepu z lepszym opisem? emotka
1 SandraM 0

tad_pole

#7210884 Napisano: 03.10.2024 13:04:43
mellowfruit napisał(a):

Jak macie opisane Przysnacki Snak Festival? U mnie po prostu chrupki Przysnacki, czy to u Smolara przejdzie czy szukać sklepu z lepszym opisem? emotka

W C4 podpis "Prazynki Przysnac". Jak w innych sklepach?
0 0

tad_pole

#7210885 Napisano: 03.10.2024 13:05:10
Czy w Kinder bueno przychodzi zwrotka? Czy trzeba zachowywać opakowanie?
0 0

parad0x

#7210889 Napisano: 03.10.2024 13:16:20
tad_pole napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

W C4 podpis "Prazynki Przysnac". Jak w innych sklepach?

Biedra
0 0

jagodzianka

#7210894 Napisano: 03.10.2024 13:35:45
Czy może ktoś już dostał bilety na mecze wygrane z InPost krótka piłka?
0 0

Enjoy_today

#7210903 Napisano: 03.10.2024 14:06:33
Te autka z serenada to przychodzą beż zapowiedzi czy przychodzi jakieś info na maila? Bo wysyłałam zgłoszenie 23.09. I cisza
1 andzia65 0

@gnieszk@

#7210905 Napisano: 03.10.2024 14:07:12
Enjoy_today napisał(a):

Te autka z serenada to przychodzą beż zapowiedzi czy przychodzi jakieś info na maila? Bo wysyłałam zgłoszenie 23.09. I cisza

Przychodzi informacja o nagrodzie
0 0

Enjoy_today

#7210909 Napisano: 03.10.2024 14:14:34
@gnieszk@ napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

Już mi ktoś uświadomił w wiadomości prywatnej, że nie załączyłam zdjęcia etykiet. Może ktoś też tak miał i do nich napisał?
0 0

masza

#7210911 Napisano: 03.10.2024 14:22:39
Enjoy_today napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

Enjoy_today napisał(a):

Już mi ktoś uświadomił w wiadomości prywatnej, że nie załączyłam zdjęcia etykiet. Może ktoś też tak miał i do nich napisał?

tak
Mi pomogła Olunka - i za to jej dziękuję , bo  nie dolaczyłam zdjęć  kodów - tylko je wpisałam .  Podpowiedziała mi , ze pewnie chodzi o zdjecia kodów .Napisalam do nich i pozwolili doslać.....mam autko
1 magie1982 0

olunka

#7210917 Napisano: 03.10.2024 14:43:26
czy słuchawki z Twix mają dołączona gwarancję?
0 0

parad0x

#7210922 Napisano: 03.10.2024 14:51:37
olunka napisał(a):

Nie do końca rozumiem co masz na myśli przez gwarancję, ale w pudełku oprócz słuchawek nic więcej nie ma.
1 parad0x 0

olunka

#7210923 Napisano: 03.10.2024 14:54:08
parad0x napisał(a):

olunka napisał(a):

Nie do końca rozumiem co masz na myśli przez gwarancję, ale w pudełku oprócz słuchawek nic więcej nie ma.

chodzi mi jakis dokument, który będzie podstawą do gwarancji, czasem agencje dołączaja paragon, a czasem jest to protokół przekazania nagrody
przepraszam za skrót myślowy
0 0

andii

#7210943 Napisano: 03.10.2024 16:13:10
Hejo..czy bluzy z KNOPPERS  wysyłają Fedexem? Dostał ktoś dziś Smsa?
0 0

kumulacja

#7210947 Napisano: 03.10.2024 16:28:06
asper01 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

atlantydek napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Witajcie ! 
mam pytanie odnośnie agencji Kropka Bordo ponieważ na przestrzeni ostatniego miesiąca wygrałem u nich trzy razy ( niestety ) nagrody 2 stopnia czyli jakieś pieniążki na karcie. 
za każdym razem odsyłałem oświadczenie oraz paragony do ich agencji. Do tej pory nie mam żadnej wiadomości zwrotnej ( jedynie potwierdzenie SMS, że list do nich dotarł ) czy przeszedłem weryfikację albo, że coś do mnie już wysłali. 
ktoś zna tą agencję ? Może się wypowiedzieć jak oni działają ? I czy dostanę w ogóle te nagrody ? 😀

Nie informują o negatywnej czy pozytywnej  weryfikacji. Jeśli zrobiłeś wszystko zgodnie z regulaminem, to  dostaniesz nagrodę. Niestety nastawieni są na łapanie konkursowiczów  na najmniejszym błędzie.  Nie ma rezerwy, nagrody zasilają pewnie  ich fundusz pracowniczy.

Powaznie uwazasz, ze agencja przywlaszcza sobie nagrody a fundator nie dosyc, ze sponsoruje to jeszcze podatek odprowadza i płaci za organizacje tego wszystkiego?

To jest najgorsza agencja pod względem nastawienia do konkursowiczów. Robią wszystko, by nie wydać nagrody. Z perspektywy czasu śmiało cudem mogę nazwać to, że jedna główna od nich do mnie dotarła. Masakra jakaś. Póki nie masz nagrody w domu, to nie możesz się cieszyć. Oni mogą zawsze znaleźć na Ciebie "paragraf", a sami terminów dotrzymywać nie muszą...

KROPKA BORDO. Niech Was nie kusi wysyłać oświadczeń w jednej kopercie np. swojego i małżonka, bo NA PEWNO zweryfikują to negatywnie. Tak było u mnie. I bardzo dokładnie sprawdzajcie numery paragonów. Niedawno wmówili mi, że wysłałam inny paragon, niż w zgłoszeniu. A ja na pewno wysłałam prawidłowy. Nie będę się z nimi kłócić, bo są nieugięci.
0 0

FBsebastian3

#7210948 Napisano: 03.10.2024 16:36:00
kumulacja napisał(a):

asper01 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

atlantydek napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Witajcie ! 
mam pytanie odnośnie agencji Kropka Bordo ponieważ na przestrzeni ostatniego miesiąca wygrałem u nich trzy razy ( niestety ) nagrody 2 stopnia czyli jakieś pieniążki na karcie. 
za każdym razem odsyłałem oświadczenie oraz paragony do ich agencji. Do tej pory nie mam żadnej wiadomości zwrotnej ( jedynie potwierdzenie SMS, że list do nich dotarł ) czy przeszedłem weryfikację albo, że coś do mnie już wysłali. 
ktoś zna tą agencję ? Może się wypowiedzieć jak oni działają ? I czy dostanę w ogóle te nagrody ? 😀

Nie informują o negatywnej czy pozytywnej  weryfikacji. Jeśli zrobiłeś wszystko zgodnie z regulaminem, to  dostaniesz nagrodę. Niestety nastawieni są na łapanie konkursowiczów  na najmniejszym błędzie.  Nie ma rezerwy, nagrody zasilają pewnie  ich fundusz pracowniczy.

Powaznie uwazasz, ze agencja przywlaszcza sobie nagrody a fundator nie dosyc, ze sponsoruje to jeszcze podatek odprowadza i płaci za organizacje tego wszystkiego?

To jest najgorsza agencja pod względem nastawienia do konkursowiczów. Robią wszystko, by nie wydać nagrody. Z perspektywy czasu śmiało cudem mogę nazwać to, że jedna główna od nich do mnie dotarła. Masakra jakaś. Póki nie masz nagrody w domu, to nie możesz się cieszyć. Oni mogą zawsze znaleźć na Ciebie "paragraf", a sami terminów dotrzymywać nie muszą...

KROPKA BORDO. Niech Was nie kusi wysyłać oświadczeń w jednej kopercie np. swojego i małżonka, bo NA PEWNO zweryfikują to negatywnie. Tak było u mnie. I bardzo dokładnie sprawdzajcie numery paragonów. Niedawno wmówili mi, że wysłałam inny paragon, niż w zgłoszeniu. A ja na pewno wysłałam prawidłowy. Nie będę się z nimi kłócić, bo są nieugięci.

Na 4 paragony biorące udział w konkursie wysłałam 3 bo o 1 zapomniałam. Prosiłam ich o podanie numeru zwycięskiego. Odmówili. Negatywna weryfikacja bo brakujący paragon był zwycięskim
0 0

zezowaty_kot

#7210949 Napisano: 03.10.2024 16:36:28
kumulacja napisał(a):

asper01 napisał(a):

PPPet-er napisał(a):

atlantydek napisał(a):

ErniPPL napisał(a):

Witajcie ! 

Ja mam z nimi zupełnie odwrotne sytuacje. Z powodów osobistych nie odebrałam dwa razy nadanej do mnie nagrody. Już po terminie napisałam do nich, że kurier był, próbował się kontaktować, ale ja nie mogłam wtedy tej nagrody odebrać. Zapytałam, czy jeśli zapłacę za wysyłkę to istnieje możliwość, że wyślą mi ją trzeci raz. I wysłali na swój koszt.
0 0

mandarynka16

#7210956 Napisano: 03.10.2024 16:51:48
FBsebastian3 napisał(a):

Na 4 paragony biorące udział w konkursie wysłałam 3 bo o 1 zapomniałam. Prosiłam ich o podanie numeru zwycięskiego. Odmówili. Negatywna weryfikacja bo brakujący paragon był zwycięskim

Ale oni zazwyczaj proszą o wysłanie wszystkich zgłoszonych. I nawet jak  w tych 3 byłby ten właściwy, to mogą Cię uwalić za brak czwartego. Niektóre agencje nawet wrzucają taki zapis do regulaminu, że mogą poprosić o wysłąnie wszystkich zgłoszonych paragonów
0 0

awangarda

#7210962 Napisano: 03.10.2024 17:13:50
Ja miałam sytuację, że wygrałam, wysłałam prawidłowy paragon i niestety zweryfikowali mnie negatywnie bo zamiast numeru kasy wpisałam NIP emotka