Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ankabialy

#7289045 Napisano: 20.08.2025 11:57:32
nanajka81 napisał(a):

Czy mogłyby się odezwać osoby które wygrały w konkursie Palmolive "Otul się zapachem snu" Rossmann? Nie chce mi się wierzyć że nikt nie pochwalił się kartą do rossmanna czy nagrodą główną, którą była piżama.

Coś im ewidentnie nie poszło. U mnie i znajomych też cisza.
0 0

atlantydek

#7289050 Napisano: 20.08.2025 12:02:52
ankabialy napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Czy mogłyby się odezwać osoby które wygrały w konkursie Palmolive "Otul się zapachem snu" Rossmann? Nie chce mi się wierzyć że nikt nie pochwalił się kartą do rossmanna czy nagrodą główną, którą była piżama.

Może jednak świetnie poszło i będzie w agencji Pidżama Party  emotka

nanajka81

#7289053 Napisano: 20.08.2025 12:04:58
atlantydek napisał(a):

ankabialy napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Organizator czyli Rossmann mi odpisał "Szanowna Pani, Dziękujemy za kontakt i zainteresowanie akcją „Misja Zakupowa – Otul się zapachem snu z Palmolive”. Uprzejmie informujemy, że zgodnie z regulaminem akcji, lista zwycięzców
jest dostępna w siedzibie Organizatora. Nie przewidziano jednak obowiązku jej udostępniania na żądanie klienta. Dane osobowe zwycięzców podlegają ochronie zgodnie z przepisami RODO, dlatego nie możemy przekazać pełnej listy. Dodatkowo pragniemy poinformować, że informację o przyznaniu nagród otrzymuje każdy Zwycięzca w swoim koncie Klubu Rossmann."

joan

#7289054 Napisano: 20.08.2025 12:05:19
nanajka81 napisał(a):

A czy masz konta w social mediach, żeby tam poszukać laureatów np. po haśle Palmolive? Mnie trudno uwierzyć, że w mugolskim świecie, gdzie człowiek publicznie mianuje się influencerską osobistością kosmetyczną po tym, jak wygrał szamponetkę na porost włosów, nikt zupełnie by nie wspomniał o nagrodzie z Palmolive emotka Ewentualnie: może ktoś napisał cokolwiek na innej stronie/forum konkowym? Ja jestem tylko tutaj, więc nie mam jak sprawdzić...

PS: Kwestia, o której nikt nie pisał -> to, że niby organizatorem był Ross dopuszcza, że komuś podzlecili działania z konkiem związane. Mnie się zdarzyły kilka razy dziwne sytuacje, gdzie (nazwy firm przypadkowe, bo już nie pamiętam!) organizatorem był Smolar, sponsorem Mondelez, a paczkę nadała - co było wyraźnie wpisane w list przewozowy - Albedo, zupełnie nie wymieniona w żadnym punkcie regulaminu. Czyli może się okazać, że jakieś Aktywacje czy inne czarne dziury się tym zajmowały.

zielonaszpilka

#7289065 Napisano: 20.08.2025 12:29:02
Dla mnie to czas, żeby napisać do sponsora konkursu palmolive w rossmannie. I wszystkich uczestników zachęcam do tego samego. Konkurs nie został rozwiązany uczciwie. Nie ma opcji, żeby nikt się nie pochwalił jednym z 50 bonów.
0 0

tad_pole

#7289067 Napisano: 20.08.2025 12:31:58
Gdzie znajdę lody Guliwer?
0 0

kumulacja

#7289068 Napisano: 20.08.2025 12:33:02
tad_pole napisał(a):

Gdzie znajdę lody Guliwer?

W Aldi.
1 alexmusic 0

atlantydek

#7289069 Napisano: 20.08.2025 12:34:27
Niewykluczone, że apkę obsługuję jakaś mała firma pana Edka no i tam pojawiła sę żądza bonów tudzież pidżam W wersji soft zawalili powiadamianie.

ankabialy

#7289074 Napisano: 20.08.2025 12:39:15
atlantydek napisał(a):

ankabialy napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

W otulinie zapachu Palmolive emotka

joan

#7289076 Napisano: 20.08.2025 12:40:54
atlantydek napisał(a):

Niewykluczone, że apkę obsługuję jakaś mała firma pana Edka no i tam pojawiła sę żądza bonów tudzież pidżam W wersji soft zawalili powiadamianie.

Gdybym tylko mieszkała w Łodzi, to bym im złożyła wizytę emotka

Myślę też, że może "organizatorem konkursu jest Rossmann" oznacza w praktyce: "Pani Jolu, tak świetnie Pani pracuje, chcąc Panią docenić... zdecydowaliśmy się przekazać Pani pieczę nad organizacją naszych konkursów. Na pewno uda się Pani zmieścić ten dodatkowy task w swoim grafiku. Proszę traktować to na równi z podwyżką, stażystka Jennefer będzie Panią wspierała. Serdeczne gratulacje od całego zespołu!" Klask. Klask.
0 0

nanajka81

#7289096 Napisano: 20.08.2025 13:11:43
joan napisał(a):

atlantydek napisał(a):

Gdybym tylko mieszkała w Łodzi, to bym im złożyła wizytę emotka

Myślę też, że może "organizatorem konkursu jest Rossmann" oznacza w praktyce: "Pani Jolu, tak świetnie Pani pracuje, chcąc Panią docenić... zdecydowaliśmy się przekazać Pani pieczę nad organizacją naszych konkursów. Na pewno uda się Pani zmieścić ten dodatkowy task w swoim grafiku. Proszę traktować to na równi z podwyżką, stażystka Jennefer będzie Panią wspierała. Serdeczne gratulacje od całego zespołu!" Klask. Klask.

Zakup nie był tani, znalezienie go w aplikacji też do łatwych nie należało, mi wyskoczył "push" po tym jak kupiłam dwa żele iż wyzwanie wykonane i mogę wziąć udział w konkursie. Na forum aż 1 osoba pochwaliła się  wygraną II stopnia (jakimś spotkaniem online z coucherem) więc dla mnie jest coś tu mega nie tak.
0 0

joan

#7289100 Napisano: 20.08.2025 13:15:01
nanajka81 napisał(a):

Zakup nie był tani, znalezienie go w aplikacji też do łatwych nie należało, mi wyskoczył "push" po tym jak kupiłam dwa żele iż wyzwanie wykonane i mogę wziąć udział w konkursie. Na forum aż 1 osoba pochwaliła się  wygraną II stopnia (jakimś spotkaniem online z coucherem) więc dla mnie jest coś tu mega nie tak.

I też to nie jest tak, że te pushe nie działają, bo oni po srylion pushów dziennie zapodają, więc ten o wygranej również by dotarł + wszystkie wygrane słano mejlem, zatem nawet przy nieotrzymaniu pusha... nagroda powinna przyjść na mejla w ramach niespodzianki. Dziadostwo emotka
1 nanajka81 0

taak

#7289159 Napisano: 20.08.2025 14:07:07
Są u Was w Biedronkach/Lidlach Kinder Niespodzianki?
Obeszłam wszystkie w okolicy i znalałam tylko Kinder Joy 😏
0 0

8igora9

#7289162 Napisano: 20.08.2025 14:08:26
taak napisał(a):

W lidlach przy kasach standy promocyjne z informacją o loterii
1 taak 0

kasiax1123

#7289165 Napisano: 20.08.2025 14:15:23
Czy tropi idą jednocześnie?
0 0

lilichilimili

#7289172 Napisano: 20.08.2025 14:27:39
kasiax1123 napisał(a):

Z tego co tu czytałam to nie, czy tylko ja odświeżam maila co 1 min z nadzieją, że Tropi mnie poinformuje o wygranej?  emotka
0 0

monnikk

#7289181 Napisano: 20.08.2025 14:37:17
taak napisał(a):

Też się zdziwiłam. U mnie w Biedrze tylko Kinder joy.
0 0

gregory

#7289182 Napisano: 20.08.2025 14:37:34
lilichilimili napisał(a):

kasiax1123 napisał(a):

Z tego co tu czytałam to nie, czy tylko ja odświeżam maila co 1 min z nadzieją, że Tropi mnie poinformuje o wygranej?  emotka

Raczej tylko ty. Ja odświeżam co 10 sekund. 😁
0 0

cytriss19

#7289196 Napisano: 20.08.2025 14:56:49
monnikk napisał(a):

taak napisał(a):

Też się zdziwiłam. U mnie w Biedrze tylko Kinder joy.

Wczoraj kupiłam Kinder Niespodzianki w Biedrze, były ustawione przy kasach
1 uzuri 0

wiolka252

#7289203 Napisano: 20.08.2025 15:12:00
Prince polo jak informuje co tydzień ? Wczoraj dopiero zgłoszenia poszło moje ,czy codziennie i oczywiście nic nie dali 🥴
0 0