Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

fan-mandaryny

#7288543 Napisano: 18.08.2025 21:06:31
zielonaszpilka napisał(a):

fan-mandaryny napisał(a):

Czy zna ktoś szkołę, która korzysta z usług cateringowych, a mimo to wygrała głosowaniu w akcji Winiary na dofinansowanie kuchni?

Według regulaminu to niemożliwe. A pytasz, bo uważasz, że taka szkoła wygrała czy taką chcesz zgłosić?

Po prostu jestem ciekaw, jak to jest potem weryfikowane. Jest wiele szkół wygranych, co do których mam wątpliwości.

Szkoła składa oświadczenie przy rejestracji, a po wygranej w szkole pojawia się pan ekspert, który spędza tam trzy dni i pomaga zoptymalizować pracę kuchni tak, żeby marnowanego jedzenia było jak najmniej. Pomaga też stworzyć listę zakupową. Rzeczy z listy są kupowane przez organizatora na podstawie listy zapotrzebowania zgłoszonego przez szkołę, więc nie wiem po co szkoły bez własnej kuchni miałyby się zgłaszać emotka  do wygrania nie jest gotówka a konkretne rzeczy - garnki, chłodziarki, jakiś drobny sprzęt AGD.

Po prostu robię research. Szkola mojego dziecka już zgłoszona przez kogoś (może tutaj z forum?).  W moim powiecie niektóre szkoły maja kuchnię, zaplecze, gdzie serwują herbatę i maja cateringi i tez sie zgłosiły. Widziałem też szkołę, która ma sam catering. Po prostu chce, żeby było fair play. Bo te punkty są nabijane, wygra być nie ta szkola co powinna.
0 0

zielonaszpilka

#7288547 Napisano: 18.08.2025 21:12:08

Czy zna ktoś szkołę, która korzysta z usług cateringowych, a mimo to wygrała głosowaniu w akcji Winiary na dofinansowanie kuchni?

Według regulaminu to niemożliwe. A pytasz, bo uważasz, że taka szkoła wygrała czy taką chcesz zgłosić?

Po prostu jestem ciekaw, jak to jest potem weryfikowane. Jest wiele szkół wygranych, co do których mam wątpliwości.

Szkoła składa oświadczenie przy rejestracji, a po wygranej w szkole pojawia się pan ekspert, który spędza tam trzy dni i pomaga zoptymalizować pracę kuchni tak, żeby marnowanego jedzenia było jak najmniej. Pomaga też stworzyć listę zakupową. Rzeczy z listy są kupowane przez organizatora na podstawie listy zapotrzebowania zgłoszonego przez szkołę, więc nie wiem po co szkoły bez własnej kuchni miałyby się zgłaszać emotka  do wygrania nie jest gotówka a konkretne rzeczy - garnki, chłodziarki, jakiś drobny sprzęt AGD.

Po prostu robię research. Szkola mojego dziecka już zgłoszona przez kogoś (może tutaj z forum?).  W moim powiecie niektóre szkoły maja kuchnię, zaplecze, gdzie serwują herbatę i maja cateringi i tez sie zgłosiły. Widziałem też szkołę, która ma sam catering. Po prostu chce, żeby było fair play. Bo te punkty są nabijane, wygra być nie ta szkola co powinna.

Spokojnie, szkoła z cateringiem nie przejdzie weryfikacji. Na szczęście jest tam rezerwa na takie sytuacje emotka

holala

#7288555 Napisano: 18.08.2025 22:05:16
czy mozna grac e-paragonami, ktore sa w aplikacji Biedronki?
0 0

maryjane

#7288568 Napisano: 18.08.2025 22:43:32
Myślicie, że kupując jedną pastę Aquafresh Junior w Lidlu można wziąć udział zarówno w loterii Smolara jak i konkursie kreatywnym też Smolara?
1 MDL 0

nawrotkatv

#7288571 Napisano: 18.08.2025 22:58:24
anaesth napisał(a):

Jak radzicie sobie z kilometrowymi paragonami, które robią się niewyraźne przy zbyt dużym oddaleniu aparatu, a na domiar złego trzeba załączyć zdjęcie od razu podczas wysyłania zgłoszenia? Kiedyś robiłam zdjęcie lustrzanką i dane były wyraźne, ale tym razem trafił mi się naprawdę długi paragon i obawiam się, że nawet lustrzanka tu nie pomoże. 

Czy przy paragonach z Biedry można na zdjęciu „obciąć” ten cały niefiskalny spam z kodami rabatowymi?

Zawsze biorę rzeczy konkursowe na osobny paragon i jest w miarę krótki, a tym razem mam znaleziony i grzech nie zagrać, tylko jak emotka

Nie zdarzyło mi sie jeszcze wysłąć paragon z napisem NIEFISKALNY. Zawsze obcinam po nr karty emotka
1 anaesth 0

zezowaty_kot

#7288579 Napisano: 19.08.2025 01:29:28
holala napisał(a):

czy mozna grac e-paragonami, ktore sa w aplikacji Biedronki?

Wszystko zależy od konkursu, regulaminu, jeżeli w regulaminie jest zapis, że honorują taki dowód zakupu - to tak. Częściej jednak jest zapis, że e-paragony nie są honorowane.
0 0

Jasminum

#7288586 Napisano: 19.08.2025 07:48:43
Nie działa mi przycisk wyślij w konkursie Skyn w Rossmannie. Ktoś miał podobny problem? Sprawdzałem na 3 komputerach i nadal ten sam błąd tzn. przycisk nie reaguje
0 0

martunik3

#7288609 Napisano: 19.08.2025 08:53:35
Jasminum napisał(a):

Nie działa mi przycisk wyślij w konkursie Skyn w Rossmannie. Ktoś miał podobny problem? Sprawdzałem na 3 komputerach i nadal ten sam błąd tzn. przycisk nie reaguje

u mnie teraz przeszło emotka
0 0

Jasminum

#7288618 Napisano: 19.08.2025 09:51:17
martunik3 napisał(a):

Jasminum napisał(a):

u mnie teraz przeszło emotka

A jaką masz przeglądarkę? Długi tekst?
0 0

martunik3

#7288619 Napisano: 19.08.2025 09:54:55
W telefonie, android , krótki tekst
0 0

Jasminum

#7288638 Napisano: 19.08.2025 10:05:29
martunik3 napisał(a):

W telefonie, android , krótki tekst

Dzięki, spróbuję
0 0

gokogoko

#7288645 Napisano: 19.08.2025 10:22:32
Dzień dobry, czy ktoś brał udział w konkursie Aperol Spritz? Czy wszystko dobrze działało?emotka
0 0

atlantydek

#7288646 Napisano: 19.08.2025 10:24:32
gokogoko napisał(a):

Dzień dobry, czy ktoś brał udział w konkursie Aperol Spritz? Czy wszystko dobrze działało?emotka

Nie działał przycisk wyślij.
0 0

gokogoko

#7288650 Napisano: 19.08.2025 10:37:43
atlantydek napisał(a):

gokogoko napisał(a):

U mnie nie działa przycisk dane kontaktowe... można wgrać paragon, napisać treść zadania i dalej nie przechodzi , tyle zacina się na tym od wczoraj...  emotka
0 0

Jestemnowa

#7288660 Napisano: 19.08.2025 11:09:55
Czy komuś udało się dodać zgłoszenie do tego konkursu huzaro back to school
0 0

zielonaszpilka

#7288672 Napisano: 19.08.2025 11:28:53
gokogoko napisał(a):

atlantydek napisał(a):

gokogoko napisał(a):

U mnie nie działa przycisk dane kontaktowe... można wgrać paragon, napisać treść zadania i dalej nie przechodzi , tyle zacina się na tym od wczoraj...  emotka

A masz minimum 300 znaków? Tam jest minimum a nie maksimum emotka
1 gokogoko 0

gokogoko

#7288682 Napisano: 19.08.2025 11:46:59

gokogoko napisał(a):

atlantydek napisał(a):

gokogoko napisał(a):

A masz minimum 300 znaków? Tam jest minimum a nie maksimum emotka

Tu mnie masz... z reguły trzeba się ograniczać i ja nie doczytałam, że to min. a nie max. DZIĘKUJĘ BARDZO. Wszystko działa prawidłowo.

tomasz2

#7288690 Napisano: 19.08.2025 12:11:21
W konkursie Monster Dino pogubiłem się z paragonami i finalnie nie wiem na jaki numer telefonu wygrałem z rezerwy. Czy jeżeli się pomylę będzie się to wiązało z utratą nagrody ?
0 0

rufus

#7288698 Napisano: 19.08.2025 12:18:49
tomasz2 napisał(a):

W konkursie Monster Dino pogubiłem się z paragonami i finalnie nie wiem na jaki numer telefonu wygrałem z rezerwy. Czy jeżeli się pomylę będzie się to wiązało z utratą nagrody ?

Ale po co masz sie mylic? Nie mozesz zapytac o nr lub zalaczyc kilka?
0 0

yaagatka

#7288710 Napisano: 19.08.2025 12:36:49
W loterii Kinder jedna osoba może dostac wiecej niż jedna nagrode?
Wydawało mi sie, że tak gdzies czytałam, ale wertuje ten regulamin i teraz nie widze
0 0