Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

InkaR

#7319623 Napisano: dzisiaj o 09:26:01
niewyspanamama napisał(a):

Milka Dino - Karlsbad , Opis paragonu mam fatalny (czekolada haze 90g)  .Paragon kupiony w drodze na wypoczynek, po ewentualną pieczątke mam kawał drogi więc nawet nie fatygowałabym się jechac 400km w jedną stronę.Jest sens taki słać?? Jak karlsbad podchodzi do tego opisu? Miał ktoś z nimi styczność i takimi opisami?

to konkurs w dino wiec wszyscy beda mieli takie same, po 2 nie musisz jechać do sklepu - ja w przypadku wygranej pisałam do BOK dino i wysyłali mi taki jakby rozbudowany paragon - nie było tam pełnej nazwy ale był EAN a po tym jesteś w stanie stwierdzić co to za produkt - Kropka Bordo nawet uznała mi takie coś więc wiesz emotka

renatak0renatak0

#7319649 Napisano: dzisiaj o 11:10:48
Czy z konkursu Rossmann Nivea poleciały tez zestawy kosmetyków czy tylko bony ?
0 0

pikawka

#7319651 Napisano: dzisiaj o 11:16:09
renatak0renatak0 napisał(a):

Czy z konkursu Rossmann Nivea poleciały tez zestawy kosmetyków czy tylko bony ?

Tylko bony emotka
0 0

Justa-zosia

#7319656 Napisano: dzisiaj o 11:25:55
Do 11 mają czas, liczę chociaż na to bo tyle nagród a tu nic emotka
0 0

monsun

#7319657 Napisano: dzisiaj o 11:28:26
Czy jest jakiś konkurs Wedel w Lidlu? Bo widzę ofertę paragonów, a nie mogę nigdzie znaleźć tego konkursu. Ani w gazetce, ani na stronie Lidla, itp...
0 0

Jestemnowa

#7319662 Napisano: dzisiaj o 11:46:53
monsun napisał(a):

Czy jest jakiś konkurs Wedel w Lidlu? Bo widzę ofertę paragonów, a nie mogę nigdzie znaleźć tego konkursu. Ani w gazetce, ani na stronie Lidla, itp...

Od dzisiaj jakiś jest ... Widziałam info w sklepie ale szczegółów nie zobaczyłam . Wedel na bank .
0 0

sks900

#7319666 Napisano: dzisiaj o 12:01:31
ZetZ napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

Milka Dino - Karlsbad , Opis paragonu mam fatalny (czekolada haze 90g)  .Paragon kupiony w drodze na wypoczynek, po ewentualną pieczątke mam kawał drogi więc nawet nie fatygowałabym się jechac 400km w jedną stronę.Jest sens taki słać?? Jak karlsbad podchodzi do tego opisu? Miał ktoś z nimi styczność i takimi opisami?

Mam podobną sytuację- wygrany (słabo opisany) paragon z milka w Intermarche kupiony po drodze z gór, teraz czekam na info od Karlsbard czy ok i czy bony wyślą... Dam znać  ww.

Na paragonie z itm, obok produktu jest cały nr EAN, to najlepiej opisane paragony. Ps. Możliwe, ze nie wszystkie sklepy itm maja paragony z nr EAN.

nata1898

#7319668 Napisano: dzisiaj o 12:05:11
Jestemnowa napisał(a):

monsun napisał(a):

Od dzisiaj jakiś jest ... Widziałam info w sklepie ale szczegółów nie zobaczyłam . Wedel na bank .

tak, faktycznie jest, widziałam wczoraj stand, ale zapomniałam zrobić zdjęcie. Wedel, trzeba kupić jedno ptasie mleczko, konkurs zdjęciowy.
0 0

taak

#7319676 Napisano: dzisiaj o 12:16:24
Jestemnowa napisał(a):

monsun napisał(a):

https://czekodeserwedla.pl/
0 0