Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

pikawka

#7326390 Napisano: 07.01.2026 19:08:07
mateuszpp130 napisał(a):

Ciekawo ile rezerw będzie z Milki bo liczył się dolny numer 🤔

To chyba, żadne zaskoczenie, który numer należało wpisać.
0 0

FBsebastian3

#7326400 Napisano: 07.01.2026 19:58:59
MinutkA wygrana do mocate na zakupy. Za wysyłke trzeba płacić?
0 0

anialistopad

#7326402 Napisano: 07.01.2026 20:10:36
Co fortis nadal dzis fedexem?
0 0

malgosia74

#7326403 Napisano: 07.01.2026 20:11:22
anialistopad napisał(a):

pewnie bony do Dino z Monstera

fryteczka

#7326405 Napisano: 07.01.2026 20:17:23
anialistopad napisał(a):

Dino monster 100 procent emotka

koniczynka123

#7326406 Napisano: 07.01.2026 20:21:00
FBsebastian3 napisał(a):

MinutkA wygrana do mocate na zakupy. Za wysyłke trzeba płacić?

Tak, trzeba. No chyba że dołożysz sobie jeszcze innego towaru za 101 zł wtedy gratis. Ja akurat byłam na kupnie kawy ziarnistej więc wyjdzie zero. Niestety strona Mokate jest jeszcze w trakcie aktualizacji 🥺

ananaska

#7326431 Napisano: 07.01.2026 22:43:45
Hej, czy jak nie dostałam potwierdzenia z konkursu "Pierniczkowe love- Grzaniec Galicyjski" to to znaczy, że moje zgłoszenie do nich nie dotarło?
Czy Wy macie potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia na e-mailu?
0 0

malgosia74

#7326433 Napisano: 07.01.2026 22:48:44
nie ma to jak w ostatni dzień konkursów w Rossmann mieć paragony z zakupionymi innymi produktami niż w regulaminie emotka
 nie ma co zgłaszać na Neboa Glow - "Neboa Styling Glo/AX"?
a na So!Flow- "odżywka D/AX" ?
0 0

Maczupikczu

#7326435 Napisano: 07.01.2026 22:51:54
malgosia74 napisał(a):

nie ma to jak w ostatni dzień konkursów w Rossmann mieć paragony z zakupionymi innymi produktami niż w regulaminie emotka

kurczę to ja brałam to co było na standzie konkursowym, nawet nie wiedziałam, że mają być specjalne a już zgłosiłam. emotka
Mam na paragonie:
So!flow let it gl/ax  i Neboa glossy hair/ax
0 0

dziób_dziób1321

#7326436 Napisano: 07.01.2026 22:52:26
ananaska napisał(a):

Hej, czy jak nie dostałam potwierdzenia z konkursu "Pierniczkowe love- Grzaniec Galicyjski" to to znaczy, że moje zgłoszenie do nich nie dotarło?

Moje zdjęcie wysyłałam ostatniego dnia i zaraz po wysłaniu zgłoszenia otrzymałam od nich zwrotny @ o treści: Dodałeś pracę konkursową w konkursie: Konkurs Pierniczkowe Love. Dodatkowo widzę, że w regulaminie jest zapis: W odpowiedzi na prawidłowo przesłane Zgłoszenie, Uczestnicy Konkursuotrzymują zwrotną wiadomość e-mail, na adres e-mail podany w Zgłoszeniu
konkursowym.
Więc lepiej do nich napisać i wyjaśnić sprawę emotka
1 ananaska 0

malgosia74

#7326437 Napisano: 07.01.2026 22:54:06
Maczupikczu napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

kurczę to ja brałam to co było na standzie konkursowym, nawet nie wiedziałam, że mają być specjalne a już zgłosiłam. emotka
Mam na paragonie:

to ja mam złe... emotka
0 0

Dekasia

#7326438 Napisano: 07.01.2026 22:57:12
malgosia74 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Mam na paragonie:

to ja mam złe... emotka

Neboa chyba ok. To któryś z tych do włosów? Ja akurat kupowałam ten do ciała. 
0 0

malgosia74

#7326439 Napisano: 07.01.2026 22:59:04
Dekasia napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Mam na paragonie:

to ja mam złe... emotka

nie będzie ok, bo mam kupione fioletowe opakowanie spray do stylizacji włosów
0 0

Dekasia

#7326440 Napisano: 07.01.2026 23:04:36
malgosia74 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Mam na paragonie:

to ja mam złe... emotka

Ok, bo z nazwy przypominało konkursowy produkt do włosów.
0 0

fan-mandaryny

#7326441 Napisano: 07.01.2026 23:05:09
malgosia74 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Mam na paragonie:

to ja mam złe... emotka

A ja kupiłem jeden z tych pięciu nowych brokatowych produktów. Bo oni po dziadowsku opisali "Neboa Shine & Glossy" - nawet strona internetowa Rossmanna nie kapuje co to za produkty. Tylko na stronie Vouge'a jest co nieco napisane. Bo to jakaś zupełnie nowa seria. Ja sugerowałem się tylko tymi produktami  w szklanych opakowaniach z brokatem. A te fioletowe w plastikowych opakowaniach, co są na stronie to one nie są produktami konkursowymi. One są do wygrania!

Kwiat Paproci

#7326442 Napisano: 07.01.2026 23:06:34
dziób_dziób1321 napisał(a):

ananaska napisał(a):

Moje zdjęcie wysyłałam ostatniego dnia i zaraz po wysłaniu zgłoszenia otrzymałam od nich zwrotny @ o treści: Dodałeś pracę konkursową w konkursie: Konkurs Pierniczkowe Love. Dodatkowo widzę, że w regulaminie jest zapis: W odpowiedzi na prawidłowo przesłane Zgłoszenie, Uczestnicy Konkursuotrzymują zwrotną wiadomość e-mail, na adres e-mail podany w Zgłoszeniu
konkursowym.
Więc lepiej do nich napisać i wyjaśnić sprawę emotka

jak brałam w listopadzie to przyszedł mail potwierdzajacy od
konkurs JNT Group 
sprawdz w spamie albo gdzieś indziej wpadło  emotka
0 1 ananaska

visserarthur

#7326453 Napisano: dzisiaj o 00:27:52
fan-mandaryny napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Dekasia napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Maczupikczu napisał(a):

malgosia74 napisał(a):

Mam na paragonie:

to ja mam złe... emotka

A ja kupiłem jeden z tych pięciu nowych brokatowych produktów. Bo oni po dziadowsku opisali "Neboa Shine & Glossy" - nawet strona internetowa Rossmanna nie kapuje co to za produkty. Tylko na stronie Vouge'a jest co nieco napisane. Bo to jakaś zupełnie nowa seria. Ja sugerowałem się tylko tymi produktami  w szklanych opakowaniach z brokatem. A te fioletowe w plastikowych opakowaniach, co są na stronie to one nie są produktami konkursowymi. One są do wygrania!

Bo te produkty były dostępne tylko czasowo- jak zapytałem o ten pierwszy ze zdjęcia, to mi pani powiedziała, że je właśnie zdjęła, bo one tylko w okresie promocji (gazetkowej?) były i mi przyniosła z magazynu...
0 0

karoxxa

#7326474 Napisano: dzisiaj o 08:56:18
Ej to co w końcu bylo do kupienia w neboa? Ja najpierw kupilam to z plakatu konkursowego te fioletowe maski szampony, potem trafiłam na reklamę konkursu gdzie byly te serum z brokatami i kupilam razy dwa. To dobrze czy nie? Ten konkurs mnie wkurzyl bo nie precyzyjnie podali to wszystko. Z reszta chyba przekombinowałam i bedzie pudło. Jeszcze jeden inny konkurs mnie wkurzył. Chyba sie wypalam
0 0

mizazu71

#7326475 Napisano: dzisiaj o 09:03:06
karoxxa napisał(a):

Ej to co w końcu bylo do kupienia w neboa? Ja najpierw kupilam to z plakatu konkursowego te fioletowe maski szampony, potem trafiłam na reklamę konkursu gdzie byly te serum z brokatami i kupilam razy dwa. To dobrze czy nie? Ten konkurs mnie wkurzyl bo nie precyzyjnie podali to wszystko. Z reszta chyba przekombinowałam i bedzie pudło. Jeszcze jeden inny konkurs mnie wkurzył. Chyba sie wypalam

Do kupienia były tylko te brokatowe na konkurs
0 0

jagodzianka

#7326478 Napisano: dzisiaj o 09:06:38
Potwierdzam , wysłałam maila do Smolara bo kupiłam szampon bo był na tym standzie i odpowiedzieli że nie może być , tylko te produkty brokatowe z tych szklanych butelkach , te co są na zdjęciu na stronie konkursowej , mylące jest to że jednocześnie trwał drugi konkurs organizowany przez inną agenacje gdzie do wygrania jest tam 200 chyba bonów do rossmanna po 100zl i tam ten szampon się nada
0 0