Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

8igora9

#7328205 Napisano: dzisiaj o 18:22:15
@Kwiat napisał(a):

domiqa napisał(a):

fifidorea napisał(a):

słuchajcie, czemu tak mało konkursów promocyjnych? mam wrażenie, że o połowę mniej w bazie...

Wydaje mi się, że styczeń zazwyczaj jest takim "sezonem ogórkowym" w konkursowym świecie. Jak porównuję sobie ten styczeń ze styczniem z ubiegłego roku to wyglądają tak samo biednie. Z jednej strony może to i lepiej, mózg może odpocząć po grudniowym szaleństwie emotka

w zeszłym roku dopiero w marcu / kwietniu agencje się zaczeły rozkręcać emotka  a jak był jakiś konkursi to był na maksa oblegany przez konkursowiczów emotka  i co myślicie że w tym roku znów to samo ???? emotka

Chyba w zeszłym roku o tej porze jednak trochę więcej się działo. Był konkurs Soplicy i Wielkopolskiego z etapami tygodniowymi. Mam nadzieję, że w drugiej połowie stycznia jeszcze pojawią się jakieś nowe konkursy, które będą się kończyć z końcem miesiąca. 🧐
0 0

karoxxa

#7328209 Napisano: dzisiaj o 18:28:20
Słuchacie odrzucili komuś paragon ktory jest wyblaknięty w niektórych miejscach niemalże całkowicie? Numer paragonu,NIP, nazwa sklepu, produkt i data są całe. Nie wiem co sie stalo ale dwa paragony sie wybielily.
0 0