Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

malgosia74

#7328026 Napisano: 13.01.2026 13:34:29
M_M napisał(a):

Diana02 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Pięknie się 2026 zaczyna. Właśnie Fortis przysłał maila o negatywnej weryfikacji mojego wygranego zgłoszenia w „Wygraj prezent” (wygrane 100 zł do Kaufland). Oczywiście w mailu nie poinformowali jaki powód. Mam dowód zakupu, na którym jest wyraźnie wyszczególniony zakup produktu promocyjnego, nr paragonu wpisywałem prawidłowy, jak również wypełniłem w podanym czasie formularz laureata. Czy Fortis podpowiada co było powodem negatywnej weryfikacji i czy warto wg Was składać jakąś reklamację? Wkurzyłem się, bo nie dość że człowiek rzadko coś już wygrywa, to jeszcze mu zabierają….

mi Dino dali negatywną nie wiadomo dlaczego, ogólnie co Fortis to nie gram bo już chyba w 3 konkurach mi zabrali i się nigdy nie dowiedziałam czemu 😂

Ja miałam podobną sytuacje Monster Dino. Mąż wygrał w czasie trwania loterii, ja wygrałam w rezerwie, po czym przyszła negatywna weryfikacja. Przecież Uczestnikiem mogę być ja i on... pech chciał, że pewnie byliśmy podpięci pod to samo wifi w domu, a nie szło z transmisji danych.

To samo IP lub ID i dlatego zabrali, u męża mojego też z Monstera tak było... 😕 Słabe to strasznie że 1 nagroda na osobę w porównaniu do np. Smolarowego Hard z Żabki...
1 andii 0

darq1991

#7328029 Napisano: 13.01.2026 13:42:45
To wytłumaczcie mi bo już nie ogarniam. W Pawełku jest ten sam zapis. Jedna osoba to jedna wygrana. Jeśli za 15-tym razem trafię 100 zł to przestaje grać bo nie mogę więcej. A co jeśli w tych przegranych 14. zgłoszeniach trafię rezerwę? Przepada? Bez sensu
0 0

Jestemnowa

#7328031 Napisano: 13.01.2026 13:46:30
darq1991 napisał(a):

To wytłumaczcie mi bo już nie ogarniam. W Pawełku jest ten sam zapis. Jedna osoba to jedna wygrana. Jeśli za 15-tym razem trafię 100 zł to przestaje grać bo nie mogę więcej. A co jeśli w tych przegranych 14. zgłoszeniach trafię rezerwę? Przepada? Bez sensu

Pewnie tak ale zwróćcie jak coś uwagę , który nr paragonu się wpisuje bo to nie ten z góry 😉
0 0

agakaz2

#7328033 Napisano: 13.01.2026 13:52:11
Jestemnowa napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Pewnie tak ale zwróćcie jak coś uwagę , który nr paragonu się wpisuje bo to nie ten z góry 😉

no dolny i ja codziennie zglaszam ten sam haha 00001
0 0

Cytrusek

#7328034 Napisano: 13.01.2026 13:54:02
agakaz2 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

darq1991 napisał(a):

a dlaczego tak?
0 0

agakaz2

#7328041 Napisano: 13.01.2026 14:03:17
Cytrusek napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

darq1991 napisał(a):

a dlaczego tak?

Bo codziennie jestem jako pierwsza w lidlu

katrin1

#7328043 Napisano: 13.01.2026 14:09:04
Z konkursu Pantene w Hebe poprosili mnie o dosłanie paragonu,mimo że się go wgrywało przy zgłoszeniu. Miał ktoś taką sytuację? Czy to znaczy że mogę liczyć, że coś wygrałam?emotka
0 0

anialistopad

#7328044 Napisano: 13.01.2026 14:09:39
Jestemnowa napisał(a):

darq1991 napisał(a):

A gdzie taki zapis jest,ze dolny numer paragonu? Nie widze twgo w regulaminie .slepa jestem czy co?
0 0

uzuri

#7328047 Napisano: 13.01.2026 14:14:14
anialistopad napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

darq1991 napisał(a):

A gdzie taki zapis jest,ze dolny numer paragonu? Nie widze twgo w regulaminie .slepa jestem czy co?

Jest info w formularzu

0 0

rufus

#7328049 Napisano: 13.01.2026 14:14:24
anialistopad napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

darq1991 napisał(a):

0 0

anialistopad

#7328054 Napisano: 13.01.2026 14:25:59
U mnie się to nie wyświetla . Sprawdzę później na laptopie
0 0

atyde25

#7328091 Napisano: 13.01.2026 15:12:45
Według nie ta strona Pawełka jest skopsana. Cały czas mi się wiesza przez nią sprzęt .Do tego wczoraj jak pierwszy raz posłałam miałam przy kole fortuny Gratulacje a było na kole graj dalej.
Teraz niby wygrałam i też były gratulacje. Nie wiem o co w tym chodzi.
0 0

mellowfruit

#7328093 Napisano: 13.01.2026 15:15:10
katrin1 napisał(a):

Z konkursu Pantene w Hebe poprosili mnie o dosłanie paragonu,mimo że się go wgrywało przy zgłoszeniu. Miał ktoś taką sytuację? Czy to znaczy że mogę liczyć, że coś wygrałam?emotka

tak emotka
0 0

Diana02

#7328111 Napisano: 13.01.2026 15:32:25
M_M napisał(a):

Diana02 napisał(a):

darq1991 napisał(a):

Pięknie się 2026 zaczyna. Właśnie Fortis przysłał maila o negatywnej weryfikacji mojego wygranego zgłoszenia w „Wygraj prezent” (wygrane 100 zł do Kaufland). Oczywiście w mailu nie poinformowali jaki powód. Mam dowód zakupu, na którym jest wyraźnie wyszczególniony zakup produktu promocyjnego, nr paragonu wpisywałem prawidłowy, jak również wypełniłem w podanym czasie formularz laureata. Czy Fortis podpowiada co było powodem negatywnej weryfikacji i czy warto wg Was składać jakąś reklamację? Wkurzyłem się, bo nie dość że człowiek rzadko coś już wygrywa, to jeszcze mu zabierają….

mi Dino dali negatywną nie wiadomo dlaczego, ogólnie co Fortis to nie gram bo już chyba w 3 konkurach mi zabrali i się nigdy nie dowiedziałam czemu 😂

Ja miałam podobną sytuacje Monster Dino. Mąż wygrał w czasie trwania loterii, ja wygrałam w rezerwie, po czym przyszła negatywna weryfikacja. Przecież Uczestnikiem mogę być ja i on... pech chciał, że pewnie byliśmy podpięci pod to samo wifi w domu, a nie szło z transmisji danych.

ja grałam sama, więc nie było nikogo innego z mojego IP , a więc u mnie powód był inny, nikt go nie zna, nie odpsiali jaki... 😂
0 0

Diana02

#7328113 Napisano: 13.01.2026 15:33:27
atyde25 napisał(a):

Według nie ta strona Pawełka jest skopsana. Cały czas mi się wiesza przez nią sprzęt .Do tego wczoraj jak pierwszy raz posłałam miałam przy kole fortuny Gratulacje a było na kole graj dalej.
Teraz niby wygrałam i też były gratulacje. Nie wiem o co w tym chodzi.

to chyba tak wygląda: Gratulacje, twoja wygrana to spróbuj ponownie! 
też tak miałam przedtem 😂😂😂
0 0

fifidorea

#7328144 Napisano: 13.01.2026 16:35:22
słuchajcie, czemu tak mało konkursów promocyjnych? mam wrażenie, że o połowę mniej w bazie...
0 0

fifidorea

#7328145 Napisano: 13.01.2026 16:36:54
szalcial napisał(a):

Czy u Was w Biedronkach są dostępne produkty na ten konkurs? https://www.e-konkursy.info/konkurs/orzechowy-konkurs-felix-biedronka

Objechałem 4 biedronki i jedyny produkt z Felixa jaki mogłem znaleźć to orzeszki ziemne

u mnie w najbidniejszej biedrze w mieście dostępne i migdały i pistacje i nerkowce, aż dziwne
0 0

domiqa

#7328153 Napisano: 13.01.2026 16:50:22
fifidorea napisał(a):

słuchajcie, czemu tak mało konkursów promocyjnych? mam wrażenie, że o połowę mniej w bazie...

Wydaje mi się, że styczeń zazwyczaj jest takim "sezonem ogórkowym" w konkursowym świecie. Jak porównuję sobie ten styczeń ze styczniem z ubiegłego roku to wyglądają tak samo biednie. Z jednej strony może to i lepiej, mózg może odpocząć po grudniowym szaleństwie emotka

Kwiat Paproci

#7328197 Napisano: 13.01.2026 18:09:03
domiqa napisał(a):

fifidorea napisał(a):

Wydaje mi się, że styczeń zazwyczaj jest takim "sezonem ogórkowym" w konkursowym świecie. Jak porównuję sobie ten styczeń ze styczniem z ubiegłego roku to wyglądają tak samo biednie. Z jednej strony może to i lepiej, mózg może odpocząć po grudniowym szaleństwie emotka

w zeszłym roku dopiero w marcu / kwietniu agencje się zaczeły rozkręcać emotka  a jak był jakiś konkursi to był na maksa oblegany przez konkursowiczów emotka  i co myślicie że w tym roku znów to samo ???? emotka

8igora9

#7328205 Napisano: 13.01.2026 18:22:15
@Kwiat napisał(a):

domiqa napisał(a):

fifidorea napisał(a):

w zeszłym roku dopiero w marcu / kwietniu agencje się zaczeły rozkręcać emotka  a jak był jakiś konkursi to był na maksa oblegany przez konkursowiczów emotka  i co myślicie że w tym roku znów to samo ???? emotka

Chyba w zeszłym roku o tej porze jednak trochę więcej się działo. Był konkurs Soplicy i Wielkopolskiego z etapami tygodniowymi. Mam nadzieję, że w drugiej połowie stycznia jeszcze pojawią się jakieś nowe konkursy, które będą się kończyć z końcem miesiąca. 🧐
1 fifidorea 0