Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

nanajka81

#7334438 Napisano: 08.02.2026 09:51:17
Biala17 napisał(a):

lilichilimili napisał(a):

Konkurs Raffaello - czy ktoś może dopytywał organizatora czy na zdjęciu może być np ręka drugiej osoby? Albo kawałek postaci oczywiście bez twarzy? Bo w sumie jak inaczej pokazać czułe gesty 😅

Na stronie konkursowej jest przykład kolażu I ja wnioskuję, że nie może być innej osoby (w tym dłoni), zgodnie też z regulaminem.  Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić 

Przeciez po dloni nikt nikogo nie pozna, dla mnie wizerunek to twarz, postac a nie dlonie. Poza tym patrzac na to zdjecie - jak mozna byc autorem zdjęcia gdzie ktoś daje komuś kwiatki? Albo jak sie samemu robi serce?
0 0

adamo86

#7334443 Napisano: 08.02.2026 10:00:07
nanajka81 napisał(a):

Biala17 napisał(a):

Konkurs Raffaello - czy ktoś może dopytywał organizatora czy na zdjęciu może być np ręka drugiej osoby? Albo kawałek postaci oczywiście bez twarzy? Bo w sumie jak inaczej pokazać czułe gesty 😅

Na stronie konkursowej jest przykład kolażu I ja wnioskuję, że nie może być innej osoby (w tym dłoni), zgodnie też z regulaminem.  Jeśli się mylę to proszę mnie poprawić 

Przeciez po dloni nikt nikogo nie pozna, dla mnie wizerunek to twarz, postac a nie dlonie. Poza tym patrzac na to zdjecie - jak mozna byc autorem zdjęcia gdzie ktoś daje komuś kwiatki? Albo jak sie samemu robi serce?

Przecież wystarczy mieć cokolwiek jako statyw i odpalić samowyzwalacz emotka

Materdeo

#7334445 Napisano: 08.02.2026 10:01:42
A ten konkurs z Kinguina z pizzy to ktoś rozwiązuje? Bo wyniki od dawna się nie pojawiają? cos wiecie może?
0 0

nanajka81

#7334446 Napisano: 08.02.2026 10:03:17
Materdeo napisał(a):

A ten konkurs z Kinguina z pizzy to ktoś rozwiązuje? Bo wyniki od dawna się nie pojawiają? cos wiecie może?

Raz wzięłam udział kiedyś w zeszłym roku i nic, właściwie już zapomniałam że brałam tam udział.
0 0

Materdeo

#7334447 Napisano: 08.02.2026 10:09:58
nanajka81 napisał(a):

Materdeo napisał(a):

Raz wzięłam udział kiedyś w zeszłym roku i nic, właściwie już zapomniałam że brałam tam udział.

Ja brałem kilka razy udział ale publikacja wyników zatrzymała się na 8 etapie i teraz cisza a teraz trwa już 21 więc to dziwne jest.
1 nanajka81 0

aleksiak

#7334451 Napisano: 08.02.2026 10:37:34
Czy Routines vouchery 300 do Kubota wciąż idą, czy to @ z jednej godziny?
0 0

rudzixon

#7334456 Napisano: 08.02.2026 11:10:07
aleksiak napisał(a):

dołączam do pytania emotka
0 0

aguagu

#7334459 Napisano: 08.02.2026 11:31:27
rudzixon napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Ja mam @ z godz. 9:05.
0 0

nanajka81

#7334462 Napisano: 08.02.2026 11:36:05
adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Biala17 napisał(a):

Tak, to zdjęcie gdzie ktoś trzyma  kwiatki rzeczywiście robione ze statywem... No proszę Was, nie popadajmy w paranoję. Dłonie to nie jest wizerunek, dłonie to dłonie. Chat AI twierdzi że dłonie są tylko wizerunkiem wtedy gdy są charakterystyczne czyli mają tatuaże, oryginalną biżuterię, blizny i takie tam.
0 0

gryszelm

#7334465 Napisano: 08.02.2026 11:54:07
aguagu napisał(a):

rudzixon napisał(a):

aleksiak napisał(a):

U mnie też @ z 9:05.
0 0

lidka_

#7334470 Napisano: 08.02.2026 12:10:13
gryszelm napisał(a):

aguagu napisał(a):

rudzixon napisał(a):

aleksiak napisał(a):

U mnie też @ z 9:05.

U mnie tak samo, 9:05
1 nanajka81 0

8igora9

#7334483 Napisano: 08.02.2026 13:45:55
nanajka81 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Biala17 napisał(a):

Tak, to zdjęcie gdzie ktoś trzyma  kwiatki rzeczywiście robione ze statywem... No proszę Was, nie popadajmy w paranoję. Dłonie to nie jest wizerunek, dłonie to dłonie. Chat AI twierdzi że dłonie są tylko wizerunkiem wtedy gdy są charakterystyczne czyli mają tatuaże, oryginalną biżuterię, blizny i takie tam.

Ciężko nie popadać w paranoję, gdy np. Smolar uważa, że brak wizerunku = nie może być rozmazanej postaci z tyłu, w pełnym przebraniu, jej głosu, ręki ani palca u małej stopy. Po prostu żadnych śladów drugiej osoby, nawet jeśli zadania konkursowe sugerowałyby coś innego. 🤓
1 atyde25 0

gregory04

#7334486 Napisano: 08.02.2026 14:09:30
Wysłałem zgłoszenie na Żubra ale po wysłaniu hasełka pojawił się komunikat, że wystąpił błąd podczas połączenia z serwerem konkursu i teraz nie wiem czy moje zgłoszenie dotarło. Miał ktoś podobnie?
0 0

atlantydek

#7334487 Napisano: 08.02.2026 14:15:52
gregory04 napisał(a):

Wysłałem zgłoszenie na Żubra ale po wysłaniu hasełka pojawił się komunikat, że wystąpił błąd podczas połączenia z serwerem konkursu i teraz nie wiem czy moje zgłoszenie dotarło. Miał ktoś podobnie?

Tak, miałem  Ktoś jeszcze  też pisał.
1 gregory04 0

makra

#7334489 Napisano: 08.02.2026 14:34:06
aguagu napisał(a):

rudzixon napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Jeżeli przy 1200 nagrodach nic nie ustrzele to się załamie emotka ;
0 0

aleksiak

#7334490 Napisano: 08.02.2026 14:36:10
makra napisał(a):

aguagu napisał(a):

rudzixon napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Jeżeli przy 1200 nagrodach nic nie ustrzele to się załamie emotka ;

Kosmetyki i klapki najpewniej jeszcze nie poszły, ale jak na 100 bonów Kubota, to i tak mało osób się pochwaliło.
0 0

gokogoko

#7334493 Napisano: 08.02.2026 15:15:38
Monika11 napisał(a):

as32572 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

W loterii kinder mozna 2 nagrody na 1 adres czy nie ?

Tak właśnie jedzie druga piniata z drugiego etapu ,na jeden adres ,ale na różne osoby

Adresy IP nie sprawdzają? Bo jest też o tym w regulaminie ale mam nadzieję że nie są aż tak nadgorliwi jak Fortis.

ale chyba ograniczenia na gospodarstwo nie ma ? Tylko na osobę ?

No właśnie ciekawe, bo mailowo zachęcają do dalszego grania i wygrywania, przy ostatnim konkursie Kinder Bueno też był podobny lub ten sam zapis w regulaminie, a wiem że na jedną tę samą osobę pod tym samym adresem - wygrywalo się więcej nagród niż 1.  Oni chyba mają coś "skopane" w regulaminie... albo inaczej rozumieją niż my emotka  etapami można było wygrywać non stop...
0 0

banka-manka

#7334496 Napisano: 08.02.2026 15:41:34
aska18m napisał(a):

Wysłałam już im paragon do weryfikacji

Udało się uzyskać jakąś pomoc?

Nie przechodzi mi paragon w Żubr.
Sklep dobry, strona załadowana na prawidłowy sklep, bardzo dobrze opisany paragon z widoczną nazwą produktu i siecią sklepu.
Robiłam już fotę na różnym tle, zmieniałam rozszerzenie i rozmiar.
Za każdym razem nieprawidłowy paragon.
0 0

kiwiwi

#7334501 Napisano: 08.02.2026 16:05:53
banka-manka napisał(a):

aska18m napisał(a):

Sklep dobry, strona załadowana na prawidłowy sklep, bardzo dobrze opisany paragon z widoczną nazwą produktu i siecią sklepu.

A próbowałaś wyczyścić cookies na tej stronie?

banka-manka

#7334507 Napisano: 08.02.2026 16:47:37
kiwiwi napisał(a):

banka-manka napisał(a):

aska18m napisał(a):

A próbowałaś wyczyścić cookies na tej stronie?

Tak. Próbowałam też na różnych urządzeniach na laptopie, telefonach, na wifi, na danych komórkowych. 
Próbowałam na różne adresy @, na nr telefonu. I dalej nic.
0 0