Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

dede

#7341392 Napisano: dzisiaj o 20:51:31
Dawno nie wysyłałam poleconego listu i nie wiem czy to normalne że od piątku nie zmienia się status przesyłki. Jest niby że w trasie a raczej powinien już dotrzeć skoro nadałam priorytetem. Może ktoś podpowie.
0 0

andii

#7341394 Napisano: dzisiaj o 20:52:33
Hejo. Czy ktoś pamieta jakie dane podawało się w 7days zabka . Rymy?
0 0

banka-manka

#7341395 Napisano: dzisiaj o 20:54:32
E-mail, numer telefonu, kod i treść zadania. 

andii napisał(a):

1 andii 0

andii

#7341397 Napisano: dzisiaj o 20:59:21
banka-manka napisał(a):

E-mail, numer telefonu, kod i treść zadania. 

andii napisał(a):

Dziękuję emotka

Justa-zosia

#7341407 Napisano: dzisiaj o 21:23:28
dede napisał(a):

Dawno nie wysyłałam poleconego listu i nie wiem czy to normalne że od piątku nie zmienia się status przesyłki. Jest niby że w trasie a raczej powinien już dotrzeć skoro nadałam priorytetem. Może ktoś podpowie.

Ja ostatnio na polecony priorytet czekalam 3 tygodnie. I dalej bym czekala ale poszlam na poczte i sie okazalo ze tam sobie lezy. Ale za to dowiedzialam sie, ze listy nie sa tqk sledzone jak paczki. Status przy poleconym zmieni sie dopiero jak wydadza listonoszowi.
1 dede 0

dede

#7341414 Napisano: dzisiaj o 22:24:41
Justa-zosia napisał(a):

dede napisał(a):

Ja ostatnio na polecony priorytet czekalam 3 tygodnie. I dalej bym czekala ale poszlam na poczte i sie okazalo ze tam sobie lezy. Ale za to dowiedzialam sie, ze listy nie sa tqk sledzone jak paczki. Status przy poleconym zmieni sie dopiero jak wydadza listonoszowi.

Dzięki za odpowiedź, może jutro coś ruszy.
0 0