Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

aleksiak

#7341574 Napisano: dzisiaj o 16:01:04
edith napisał(a):

Powiedzcie mi proszę jak rozumieć zapis w konkursie Bonduelle ,zrobić zdjęcie kukurydzy z masłem i solą, sorry może kogoś rozśmieszę ale to ma być danie z kukurydzy z puszki czy kolba  kukurydzy?  emotka

Im generalnie chodzi o to, że ta ich kukurydza z puszki jest dobra zrobiona na maśle z dodatkiem soli. I oczekują, przynajmniej ja tak zrozumiałam, zdjęcia z propozycją podania tej kukurydzy. Ona ma grać główną rolę na zdjęciu.
0 0

agakaz2

#7341576 Napisano: dzisiaj o 16:10:05
aleksiak napisał(a):

edith napisał(a):

Powiedzcie mi proszę jak rozumieć zapis w konkursie Bonduelle ,zrobić zdjęcie kukurydzy z masłem i solą, sorry może kogoś rozśmieszę ale to ma być danie z kukurydzy z puszki czy kolba  kukurydzy?  emotka

Im generalnie chodzi o to, że ta ich kukurydza z puszki jest dobra zrobiona na maśle z dodatkiem soli. I oczekują, przynajmniej ja tak zrozumiałam, zdjęcia z propozycją podania tej kukurydzy. Ona ma grać główną rolę na zdjęciu.

ja zrobilam omlet z kukurydza. dla mnie dziwne połączenie ale chłopakom smakowalo
1 aleksiak 0

aleksiak

#7341581 Napisano: dzisiaj o 16:25:09
agakaz2 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

edith napisał(a):

ja zrobilam omlet z kukurydza. dla mnie dziwne połączenie ale chłopakom smakowalo

a właśnie,  chyba do jutra mają czas na poinformowanie za II etap, bo jak informowali za pierwszy, to nikt się nie przyzna...
0 0

8igora9

#7341582 Napisano: dzisiaj o 16:30:00
aleksiak napisał(a):

edith napisał(a):

Złoto na gorąco - Kukurydza z puszki podana z masłem i solą 🤓  Cóż, nawet moja córka na to nie poszła, chociaż uwielbia kukurydzę. 🙈 Ale tak, oni najwyraźniej chcą przeforsować ten super pomysł i mamy po prostu robić zdjęcie samej kukurydzy.
1 atyde25 0

niunio

#7341601 Napisano: dzisiaj o 17:15:03
Czy jakiś aniołek zechciałby się podzielić aktualnym pytaniem z Żubra? emotka
0 0

makra

#7341607 Napisano: dzisiaj o 17:34:33
Z Milki to są karty podarunkowe które przychodzą poczta ?
0 0

sergrazyna

#7341608 Napisano: dzisiaj o 17:36:20
makra napisał(a):

Milka Biedronka? No e-kody standardowo
0 0

atyde25

#7341609 Napisano: dzisiaj o 17:40:41
Ja wsadziłam kukurydzę do miski V&B białej co się kiedyś za punkty w in-medio odbierało ( tylko dinozaury pamiętają ponad 15 lat temu pewnie). Dodałam chyba pomidora ,cebuli i majonezu. Nie mam info o wygranej jakby co emotka  Masło do tego nie moje smaki.
0 0

makra

#7341611 Napisano: dzisiaj o 17:42:48
sergrazyna napisał(a):

makra napisał(a):

Milka Biedronka? No e-kody standardowo

Ok. Dzięki emotka   tyle adresów chcą że zaczęłam się zastanawiać czy nie wysyłają czegoś emotka
0 0

makra

#7341612 Napisano: dzisiaj o 17:45:16
atyde25 napisał(a):

Ja wsadziłam kukurydzę do miski V&B białej co się kiedyś za punkty w in-medio odbierało ( tylko dinozaury pamiętają ponad 15 lat temu pewnie). Dodałam chyba pomidora ,cebuli i majonezu. Nie mam info o wygranej jakby co emotka  Masło do tego nie moje smaki.

8igora9 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

edith napisał(a):

Złoto na gorąco - Kukurydza z puszki podana z masłem i solą 🤓  Cóż, nawet moja córka na to nie poszła, chociaż uwielbia kukurydzę. 🙈 Ale tak, oni najwyraźniej chcą przeforsować ten super pomysł i mamy po prostu robić zdjęcie samej kukurydzy.

Haha ja widząc ten konkurs też się zastanawiałam jaki oni chcą zdjęcia i jakiej kukurydzy. Czy tylko z samym masłem i solą ? To wszystkie zdjęcia  będą takie same emotka
0 0