Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

atyde25

#7369609 Napisano: 29.06.2026 18:11:19
Możecie wysłać odpowiedź na konkursy Heinekena w Bierze i Kauflandzie?
Bo chciałam posłać na ten w Biedrze przez pomyłkę puściłam na Kaufa. Bo strzałką trzeba przejść do Biedry formularza.
I oba formularze nie przyjmują zgłoszeń ,występuje ten sam błąd jak w konkursie Heineken -Żabka .A to prowadzi inna agencja więc nie wiem o co w tym chodzi.
0 0

as32572

#7369612 Napisano: 29.06.2026 18:14:26
atyde25 napisał(a):

Możecie wysłać odpowiedź na konkursy Heinekena w Bierze i Kauflandzie?
Bo chciałam posłać na ten w Biedrze przez pomyłkę puściłam na Kaufa. Bo strzałką trzeba przejść do Biedry formularza.
I oba formularze nie przyjmują zgłoszeń ,występuje ten sam błąd jak w konkursie Heineken -Żabka .A to prowadzi inna agencja więc nie wiem o co w tym chodzi.

Jest konkurs Heineken Kaufland? W bazie nie widzę.
0 0

karoxxa

#7369617 Napisano: 29.06.2026 18:22:33
(Misja zabawa śmiejżelki)
Też dostaliście przy pozytywnej weryfikacji u Fortis info, że bilety do energy wyślą do 30 czerwca? W regulaminie jest czas do 31 lipca, zastanawiam się gdzie sie pomylili. Już sie nastawilam ze pojadę lada dzien.
0 0

magdalena-chili

#7369619 Napisano: 29.06.2026 18:26:19
karoxxa napisał(a):

(Misja zabawa śmiejżelki)
Też dostaliście przy pozytywnej weryfikacji u Fortis info, że bilety do energy wyślą do 30 czerwca? W regulaminie jest czas do 31 lipca, zastanawiam się gdzie sie pomylili. Już sie nastawilam ze pojadę lada dzien.

Taaak, pisali (chyba nawet dwukrotnie),  że do 30 czerwca...czekamy, jeszcze są w terminie  emotka
0 0

karoxxa

#7369620 Napisano: 29.06.2026 18:29:33
magdalena-chili napisał(a):

Taaak, pisali (chyba nawet dwukrotnie),  że do 30 czerwca...czekamy, jeszcze są w terminie  emotka

Dzieki! To jest nadzieja😄

FBaneta4

#7369657 Napisano: 29.06.2026 21:27:43
KAUFLAND NESTLE DZIAŁA STRONA ?
0 0

pikawka

#7369666 Napisano: 29.06.2026 21:49:41
FBaneta4 napisał(a):

KAUFLAND NESTLE DZIAŁA STRONA ?

Zgłoszenie wysyłasz smsem
0 0

whoisshe

#7369671 Napisano: 29.06.2026 22:10:05
Jak niektorzy ludzie są tak bezczelni i w konkursach np na facebooku czy instagramie (mowie ogolnie, ale widzialam to w wielu konkursach z bazy), gdzie te zdj widzi kazdy - a my nie jestesmy tacy glupi i latwo porownamy je z nie-ai zdjeciami, nie tylko komisja, bezczelnie wstawiaja foty ai i udaja, ze to nie ai 😆😆. Wiecie, pewnie sa osoby z top skillami ai, umiejace zrobic serio wygladajace realistycznie zdj i ze i ja bym się nabrala... Ale ci ludzie wpisuja prompt "stworz zdj na ten konkurs" i to zawsze wyglada strasznie 🫣
0 0

8igora9

#7369681 Napisano: 29.06.2026 22:52:26
Calliope22 napisał(a):

Dla mnie jego wygrana jest mocno podejrzana . Filmik mocno średni, on sam z Krakowa gdzie wydawany jest kamper i firma Zasada . 
Jako aktor wyświetlać mi się zaczął w reklamach OLX (ah ten algorytm) . 
https://www.facebook.com/share/r/1BRMrtkKwn/?mibextid=wwXIfr

Straciłam chęci na udział w jakichkolwiek konkursach video ( mimo że to był mój pierwszy)

Jak zawsze szukanie dziury w całym i krytykowanie wszystkiego. 
A potem ja biedna siedzę i się zastanawiam, czy informowali o głównych z Rodowitej, czy może jednak nie. 😝 I się nie dowiem, przecież nikt nie będzie się chwalił główną nagrodą na forum, na którym można za to zostać objechanym z góry do dołu. 

A już najlepsze są te 💩burze w socjalach sponsora. Róbcie tak dalej, a potem wszyscy będziemy się dziwić, czemu konkursów jest coraz mniej. 🫣

A filmy z BP są okej i nie wiem, do czego tu się można czepić. Moim faworytem jest numer 3 👍

plaziks

#7369682 Napisano: 29.06.2026 22:54:27
8igora9 napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Dla mnie jego wygrana jest mocno podejrzana . Filmik mocno średni, on sam z Krakowa gdzie wydawany jest kamper i firma Zasada . 

Straciłam chęci na udział w jakichkolwiek konkursach video ( mimo że to był mój pierwszy)

A potem ja biedna siedzę i się zastanawiam, czy informowali o głównych z Rodowitej, czy może jednak nie. 😝 I się nie dowiem, przecież nikt nie będzie się chwalił główną nagrodą na forum, na którym można za to zostać objechanym z góry do dołu. 

A już najlepsze są te 💩burze w socjalach sponsora. Róbcie tak dalej, a potem wszyscy będziemy się dziwić, czemu konkursów jest coraz mniej. 🫣

A filmy z BP są okej i nie wiem, do czego tu się można czepić. Moim faworytem jest numer 3 👍

Dokładnie… ja wygrałam w konkursie salvequick na instagramie słuchawki, a jak czytałam cenzuraburzę w komentarzach to aż mi się żal zrobiło organizatora i sponsora…

StaryJunior

#7369684 Napisano: 29.06.2026 22:57:16
Calliope22 napisał(a):

A pomysl tylko ile polonistow gra... I pisza teksty zgarniajac glówne... albo pracownicy agencji graja u konkurencji, i pomysl ile to oni maja "pomyslow" podanych na zlotej tacy...
0 0

Maggie81

#7369695 Napisano: 29.06.2026 23:13:27
Studio REC pyta się o rozmiary bluz i spodenek w konkursie Żywca. Spieszcie się, żeby były dostępne Wasze rozmiary.
1 martunik3 0

Luiza37

#7369696 Napisano: 29.06.2026 23:14:54
8igora9 napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Niestety sama ostatnio przekonałam się, jak łatwo ludzie potrafią zamienić czyjąś radość w niepotrzebną  💩 burzę. Po wygraniu samochodu naczytałam się na FB i Instagramie komentarzy, że konkurs był ustawiony, a moje zaskoczenie i emocje rzekomo udawane... tylko dlatego, że przy zgłoszeniu nie podawało się dokładnego adresu.
Wystarczy chwila, by pod postem pojawili się samozwańczy eksperci od teorii spiskowych.
(cały proces kontaktu ze strony organizatora dokładnie opisałam w wątku „Gratulacje”).
Ludzie potrafią dopisać własną historię, nie znając nawet faktów.
To smutne, jak łatwo przychodzi ocenianie, a jak trudno zwykła życzliwość.

ktosiek1

#7369698 Napisano: 29.06.2026 23:19:16
8igora9 napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Moim też nr 3, a ponadto uważam że jeżeli prace są publikowane, to normalne jest, że można sobie dokonać subiektywnej oceny  emotka

makra

#7369699 Napisano: 29.06.2026 23:20:33
A mi się wszystkie filmiki podobają. Nie będę oceniać czy są na 1,2, czy 3 miejsce. Widać wkład wniesiony w prace. Cóż poradzić ze w konkursach mogą brać udział i amatorzy i profesjonaliści w dziedzinie.. w konkursach fotograficznych też często fotografowie wygrywają. Cóż takie życie, albo z tym się pogodzimy albo nie. Można nie grać w takie konkursy i brać tylko w loteriach bo tam los daje ci szansę na wygraną albo się pogodzić i próbować swoich sił z nadzieją że akurat nasza praca docenią

8igora9

#7369700 Napisano: 29.06.2026 23:29:40
Luiza37 napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

Niestety sama ostatnio przekonałam się, jak łatwo ludzie potrafią zamienić czyjąś radość w niepotrzebną  💩 burzę. Po wygraniu samochodu naczytałam się na FB i Instagramie komentarzy, że konkurs był ustawiony, a moje zaskoczenie i emocje rzekomo udawane... tylko dlatego, że przy zgłoszeniu nie podawało się dokładnego adresu.
Wystarczy chwila, by pod postem pojawili się samozwańczy eksperci od teorii spiskowych.
(cały proces kontaktu ze strony organizatora dokładnie opisałam w wątku „Gratulacje”).
Ludzie potrafią dopisać własną historię, nie znając nawet faktów.
To smutne, jak łatwo przychodzi ocenianie, a jak trudno zwykła życzliwość.

Nie daj sobie popsuć radości z wygranej. Ludzie, którzy wymyślają takie bzdury to tak naprawdę niewielka grupa, lecz niestety bardzo „głośna”.  Myślę, że niektórzy z nich właśnie taki mają cel, żeby ze złości popsuć komuś radość z wygranej! Ale to już jest ich strata, jak nie rozumieją, że sami lepiej wyszliby na tym, gdyby zaczęli się pozytywnie motywować wygranymi innych ludzi. 😌

martunik3

#7369709 Napisano: 30.06.2026 05:37:10
Studio Rec wysłał meila, można wybierać rozmiary ubrań.
Ż w dobrym stylu.
0 0

atyde25

#7369710 Napisano: 30.06.2026 05:41:24
Ludzie się czepią wszystkiego szczególnie jak sami nie wygrają. Tylko nie każdy ma mocną psychikę by to znieść .
No ja też kiedyś w agencję wierzyłam teraz widzę ,że tak takie przekręty odchodzą jak w polityce i innych urzędach. Ile tam kasy idzie bokiem to przeraża i bezkarni od lat wszyscy bo jedna klika.
1 Luiza12 0

nanajka81

#7369711 Napisano: 30.06.2026 06:19:19
martunik3 napisał(a):

Studio Rec wysłał meila, można wybierać rozmiary ubrań.
Ż w dobrym stylu.

dzięki!
Ależ szybko rozmiary schodzą... Granatowych męskich L już brak...
0 0

luko922

#7369720 Napisano: 30.06.2026 07:37:00
nanajka81 napisał(a):

dzięki!
Ależ szybko rozmiary schodzą... Granatowych męskich L już brak...

No właśnie, granatowa M już niedostępna emotka
0 0