Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ktosiek1

#7369209 Napisano: 28.06.2026 10:04:18
as32572 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Konkurs BPme. Można było zgłaszać tekst, zdjęcie lub film i 3 pierwsze miejsce zajęły filmy, do tego kręcone poziomo. Przypadek? 

wygrani

Ja czasami nagrywam też poziomo, reelsy w swojej firmie. Niemniej jednak tu w tym konkursie zrobiłam pionowe. Powiem tak, obejrzałam ten filmik z 1 miejsca i mi się w ogóle nie podoba 🤡 leci tandetą. Lepsze zgłoszenia były w komentarzach, na ich fejsie. No ale to nie ja jestem komisją konkursową 🤭

Mi się podoba filmik z 3 miejsca. Fajny pomysł  emotka  pierwszy jest dla mnie o niczym, ale może komisji spodobała się animacja kampera

Też mi się podoba 3 filmik. No ale właśnie jak tekst ma konkurować z filmem?

To już inna bajka. Nie rozumiem właśnie jak agencje mogą dopuszczac wszystkie formy w jednym konku, no chyba że przewidują je nagradzać, a widać że tego raczej nie robią. Nawet Smolar organizuje takie konkursy, a wydaja się profesjonalni. To bez sensu wrzucać wszystkich do jednego worka, bo to jakby wiersz konkurował do Oscara. Nie wiem co w głowie mają agencje, pozwalając na wszystkie formy. Może by więcej ludzi wzięło udział? Ale sami spisują ich na straty, nie nagradzając...

nanajka81

#7369212 Napisano: 28.06.2026 10:12:28
ktosiek1 napisał(a):

as32572 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Konkurs BPme. Można było zgłaszać tekst, zdjęcie lub film i 3 pierwsze miejsce zajęły filmy, do tego kręcone poziomo. Przypadek? 

wygrani

Ja czasami nagrywam też poziomo, reelsy w swojej firmie. Niemniej jednak tu w tym konkursie zrobiłam pionowe. Powiem tak, obejrzałam ten filmik z 1 miejsca i mi się w ogóle nie podoba 🤡 leci tandetą. Lepsze zgłoszenia były w komentarzach, na ich fejsie. No ale to nie ja jestem komisją konkursową 🤭

Mi się podoba filmik z 3 miejsca. Fajny pomysł  emotka  pierwszy jest dla mnie o niczym, ale może komisji spodobała się animacja kampera

To już inna bajka. Nie rozumiem właśnie jak agencje mogą dopuszczac wszystkie formy w jednym konku, no chyba że przewidują je nagradzać, a widać że tego raczej nie robią. Nawet Smolar organizuje takie konkursy, a wydaja się profesjonalni. To bez sensu wrzucać wszystkich do jednego worka, bo to jakby wiersz konkurował do Oscara. Nie wiem co w głowie mają agencje, pozwalając na wszystkie formy. Może by więcej ludzi wzięło udział? Ale sami spisują ich na straty, nie nagradzając...

Filmiki profesjonalne więc od razu widać do kogo był kierowany konkurs - do profesjonalistów, dzięki którym BP pewnie się rozreklamuje. Filmiki - zdjęcia - tekst - jestem ciekawa tych wyróżnień? Czym ludzie powygrywali? W sumie w pudliszkach też były i filmy i zdjęcia w jednym worze a wygrani zostali nagrodzeni za pomysłowe, ładnie wykonane filmiki. Kiedyś konkursy były dla zabawy teraz to wyścig profesjonalnych szczurów.

karoxxa

#7369214 Napisano: 28.06.2026 10:13:52
lukaszn12 napisał(a):

wygrani

Gdzie mozna zobaczyć te filmiki?
0 0

makra

#7369228 Napisano: 28.06.2026 11:02:43
karoxxa napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

wygrani

Naciśnij na słowo wygrani i tam przenosi cię do  filmow
1 lukaszn12 0

Maczupikczu

#7369230 Napisano: 28.06.2026 11:12:30
makra napisał(a):

karoxxa napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

wygrani

Fajne te filmiki. Choć bardziej zastanawia mnie czemu ktoś zrezygnował z nagrody za 2 miejsce 🤔.
1 lukaszn12 0

lukaszn12

#7369231 Napisano: 28.06.2026 11:13:23
Maczupikczu napisał(a):

makra napisał(a):

karoxxa napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

wygrani

Fajne te filmiki. Choć bardziej zastanawia mnie czemu ktoś zrezygnował z nagrody za 2 miejsce 🤔.

Sam nie wiem czy zdecydowałbym się na wynajem campera emotka

karoxxa

#7369232 Napisano: 28.06.2026 11:17:29
Maczupikczu napisał(a):

makra napisał(a):

karoxxa napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

wygrani

Kurde dobrze, że nie brałam udziału. Nie mój poziom niestety. Podobają mi sie filmiki choć zamieniłabym miejsce 1 na 3.
0 0

lukaszn12

#7369233 Napisano: 28.06.2026 11:17:49
as32572 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

wygrani

Dla mnie te 3 filmy są zupełnie nie w moim guście, ale przynajmniej nie wybrali totalnego badziewia jak to czasami bywa. 

To przykład, gdzie nie można im zarzucić, że wybrali losowo albo ktoś nie zasłużył. Mi się te filmy nie podobają, ale taki wybór komisji. 

Ktoś trafił kartę na paliwo i pochwali się czy wrzucił tekst, zdjęcie czy wideo?
0 0

FBsebastian3

#7369240 Napisano: 28.06.2026 11:51:46
FBsebastian3 napisał(a):

Zwroty milko, oreo ,miałam ciągle komunikat,ze nie zweryfikowany numer telefonu, pin był dobry ale ciągle mnie wywalało i nie zdążyłam się zalapac. Jaka moze byc przyczyna?

Pinawiam. Ma ktoś pomysł co może być przyczyną?
0 0

domiqa

#7369285 Napisano: 28.06.2026 15:28:49
Czy ktoś orientuje się jaki termin ważności mają karty SMEG z loterii "Coca-Cola zaprasza do stołu"? Wg regulaminu termin ważności powinien być w mailu z nagrodą, ale tam jest tylko napisane do kiedy trzeba pobrać bon ze strony. Pisałam już w tej sprawie do Albedo i to dwukrotnie, ale raz w ogóle mi nie odpisali, a za drugim razem poprosili o numer telefonu celem weryfikacji i od tego momentu znowu cisza... emotka  emotka
0 0

agakaz2

#7369286 Napisano: 28.06.2026 15:54:52
domiqa napisał(a):

Czy ktoś orientuje się jaki termin ważności mają karty SMEG z loterii "Coca-Cola zaprasza do stołu"? Wg regulaminu termin ważności powinien być w mailu z nagrodą, ale tam jest tylko napisane do kiedy trzeba pobrać bon ze strony. Pisałam już w tej sprawie do Albedo i to dwukrotnie, ale raz w ogóle mi nie odpisali, a za drugim razem poprosili o numer telefonu celem weryfikacji i od tego momentu znowu cisza... emotka  emotka

cos ta agencja przegina. u mnie tez weryfikowali cos ostatnio prosząc o numer telefonu i cisza do dzis
1 domiqa 0

stalowiak1979

#7369296 Napisano: 28.06.2026 17:09:47
Konkurs "Kibicuj z Warką 2026" Stokrotka, Warka, 18+  Czy w tym konkursie chodzi o drużynę na Mistrzostwach czy moze byc lokalny klub lub osoba?
0 0

plaziks

#7369297 Napisano: 28.06.2026 17:24:49
stalowiak1979 napisał(a):

Konkurs "Kibicuj z Warką 2026" Stokrotka, Warka, 18+  Czy w tym konkursie chodzi o drużynę na Mistrzostwach czy moze byc lokalny klub lub osoba?

Dowolnie. Pytanie jest otwarte wiec wszystko zalezy od ciebie co chcesz napisac
0 0

Justintime

#7369300 Napisano: 28.06.2026 17:35:25
Czy Wam tez nie dziala stronka ekonkursy na safari?
0 0

pikawka

#7369305 Napisano: 28.06.2026 18:15:53
Justintime napisał(a):

Działa :)
0 0

sergrazyna

#7369314 Napisano: 28.06.2026 19:01:57
Justintime napisał(a):

Działa, a przeglądam na lapku i na tel na safari
0 0

kalmia86

#7369338 Napisano: 28.06.2026 21:42:46
Czy z Peroni w lidlu przychodzi potwierdzenie na maila?
0 0

lilichilimili

#7369340 Napisano: 28.06.2026 21:50:13
kalmia86 napisał(a):

Czy z Peroni w lidlu przychodzi potwierdzenie na maila?

Mi nic nie przyszło, tylko komunikat na stronie, że zgłoszenie dodane.
0 0

Darneta

#7369344 Napisano: 28.06.2026 22:00:54
[quote=Nope, error 404 emotka
StaryJunior]Czy otwiera sie Wam strona z konkursu Zabki BAZA? Mi od kilku dni sie nie otwiera. Konkurs ostatecznie zostal dodany na ekonki, ale link link wciaz nie ma widocznej strony konkursowej

Do zaby pisac czy do tej mi nieznanej agencji?
0 0

misiamarysia

#7369345 Napisano: 28.06.2026 22:01:00
Calliope22 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

wygrani

Tak 3 jest super, drugi w sumie też mimo lektora AI. Ale 1 mi się w ogóle nie podoba . No ale to tylko moja subiektywna opinia

Zajrzałam na stronę po waszych wpisach i na liście zwycięzców jet adnotacja, że osoba która zajęła drugie miejsce zrezygnowała z nagrody, jest podany kolejny zwycięzca drugiego miejsca.
0 0