Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

sergrazyna

#7369314 Napisano: 28.06.2026 19:01:57
Justintime napisał(a):

Czy Wam tez nie dziala stronka ekonkursy na safari?

Działa, a przeglądam na lapku i na tel na safari
0 0

kalmia86

#7369338 Napisano: 28.06.2026 21:42:46
Czy z Peroni w lidlu przychodzi potwierdzenie na maila?
0 0

lilichilimili

#7369340 Napisano: 28.06.2026 21:50:13
kalmia86 napisał(a):

Czy z Peroni w lidlu przychodzi potwierdzenie na maila?

Mi nic nie przyszło, tylko komunikat na stronie, że zgłoszenie dodane.
0 0

Darneta

#7369344 Napisano: 28.06.2026 22:00:54
[quote=Nope, error 404 emotka
StaryJunior]Czy otwiera sie Wam strona z konkursu Zabki BAZA? Mi od kilku dni sie nie otwiera. Konkurs ostatecznie zostal dodany na ekonki, ale link link wciaz nie ma widocznej strony konkursowej

Do zaby pisac czy do tej mi nieznanej agencji?
0 0

misiamarysia

#7369345 Napisano: 28.06.2026 22:01:00
Calliope22 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Konkurs BPme. Można było zgłaszać tekst, zdjęcie lub film i 3 pierwsze miejsce zajęły filmy, do tego kręcone poziomo. Przypadek? 

wygrani

Ja czasami nagrywam też poziomo, reelsy w swojej firmie. Niemniej jednak tu w tym konkursie zrobiłam pionowe. Powiem tak, obejrzałam ten filmik z 1 miejsca i mi się w ogóle nie podoba 🤡 leci tandetą. Lepsze zgłoszenia były w komentarzach, na ich fejsie. No ale to nie ja jestem komisją konkursową 🤭

Mi się podoba filmik z 3 miejsca. Fajny pomysł  emotka  pierwszy jest dla mnie o niczym, ale może komisji spodobała się animacja kampera

Tak 3 jest super, drugi w sumie też mimo lektora AI. Ale 1 mi się w ogóle nie podoba . No ale to tylko moja subiektywna opinia

Zajrzałam na stronę po waszych wpisach i na liście zwycięzców jet adnotacja, że osoba która zajęła drugie miejsce zrezygnowała z nagrody, jest podany kolejny zwycięzca drugiego miejsca.
0 0

makra

#7369348 Napisano: 28.06.2026 22:13:03
Czy peroni daje potwierdzenie na maila?
0 0

Luiza37

#7369350 Napisano: 28.06.2026 22:15:47
misiamarysia napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Konkurs BPme. Można było zgłaszać tekst, zdjęcie lub film i 3 pierwsze miejsce zajęły filmy, do tego kręcone poziomo. Przypadek? 

wygrani

Ja czasami nagrywam też poziomo, reelsy w swojej firmie. Niemniej jednak tu w tym konkursie zrobiłam pionowe. Powiem tak, obejrzałam ten filmik z 1 miejsca i mi się w ogóle nie podoba 🤡 leci tandetą. Lepsze zgłoszenia były w komentarzach, na ich fejsie. No ale to nie ja jestem komisją konkursową 🤭

Mi się podoba filmik z 3 miejsca. Fajny pomysł  emotka  pierwszy jest dla mnie o niczym, ale może komisji spodobała się animacja kampera

Tak 3 jest super, drugi w sumie też mimo lektora AI. Ale 1 mi się w ogóle nie podoba . No ale to tylko moja subiektywna opinia

Zajrzałam na stronę po waszych wpisach i na liście zwycięzców jet adnotacja, że osoba która zajęła drugie miejsce zrezygnowała z nagrody, jest podany kolejny zwycięzca drugiego miejsca.

Może zrezygnowała dlatego, że trzeba przy wypożyczeniu kampera wpłacić kaucję 5 tys zł...

Maczupikczu

#7369359 Napisano: 28.06.2026 22:57:39
Luiza37 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

wygrani

Może zrezygnowała dlatego, że trzeba przy wypożyczeniu kampera wpłacić kaucję 5 tys zł...

Moim zdaniem, taka nagroda jest mega problematyczna, trzeba zaplanować urlop, miejsce, zatankowanie takiego campera w tych czasach to masakra, i jeszcze branie odpowiedzialności, że ktoś go nie ukradnie, nie porysuje, nie zniszczy. Też bym zrezygnowała.

ZetZ

#7369363 Napisano: 28.06.2026 23:08:51
lilichilimili napisał(a):

Hmmm u mnie bez żadnych anomali wygenerowały się grafiki, taka mała wskazówka - ja napisałam taki typowy prompt, a nie bajkowy opis ogrodu. Prosty tekst, dużo szczegółów, ale bez bajkowego opisu.

A dziękuję za wpis, lecz u mnie total prostota, żadne tam bajeczki, no aż się jutro przejdę po te 4 browce i napiszę w 3 zdaniach ten opis i zobaczymy jaki mi tam pejzaż a la Salvador Dali wygeneruje.emotka
0 0

luko922

#7369367 Napisano: 28.06.2026 23:28:07
Maczupikczu napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

wygrani

Moim zdaniem, taka nagroda jest mega problematyczna, trzeba zaplanować urlop, miejsce, zatankowanie takiego campera w tych czasach to masakra, i jeszcze branie odpowiedzialności, że ktoś go nie ukradnie, nie porysuje, nie zniszczy. Też bym zrezygnowała.

Wow, super te nagrodzone prace! ale nagroda główna też warta świeczki
0 0

xxxdaliax

#7369368 Napisano: 28.06.2026 23:30:13
makra napisał(a):

Czy peroni daje potwierdzenie na maila?

Ja nie dostalam, tylko komunikat na stronie o przyjeciu zgloszenia byl.
2 makra, atyde25 0

NowyAleStary

#7369371 Napisano: 28.06.2026 23:52:36
misiamarysia napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

wygrani

Też uważam, że nagroda bardzo problematyczna to po pierwsze, po drugie praca zostaje opublikowana - a co za tym idzie „sprzedajesz” swój pomysł na film i też prawa autorskie do niego. Ja tam się nie dziwię, bo dla mnie ta nagroda też nie jest atrakcyjna, a może ta osoba poświęciła na to dużo czasu i stwierdziła, że zgłosi gdzieś indziej (o ile był to bardziej uniwersalny film), albo po prostu wiedziała, że nie skorzysta. No różnie bywa emotka
0 0

Justintime

#7369390 Napisano: 29.06.2026 08:38:04
sergrazyna napisał(a):

Działa, a przeglądam na lapku i na tel na safari

Ja tylko na tel. Znaczy strona dziala, ale nie moge w nic kliknac, ciekawe o co chodzi. Musze korzystac z chrome na telefonie, a wolalabym safari
0 0

atyde25

#7369401 Napisano: 29.06.2026 09:16:03
Peroni raczej nie śle maila z potwierdzeniem też nie dostałam .I niczego nie można odkładać na ostatni dzień dobrze ,że posłałam jak tylko kupiłam paragon bo bym miała powtórkę z Biedry. Ale nagrody gorsze .
0 0

atyde25

#7369403 Napisano: 29.06.2026 09:18:13
Ale jesteście surowi w ocenach dobrze ,że nie umiem kręcić takich filmików ,bym się poryczała po takich ocenach tandeta ,bez polotu ,nie zasługuje na pierwsze miejsce.
1 slojpik 0

NowyAleStary

#7369408 Napisano: 29.06.2026 09:28:04
atyde25 napisał(a):

Ale jesteście surowi w ocenach dobrze ,że nie umiem kręcić takich filmików ,bym się poryczała po takich ocenach tandeta ,bez polotu ,nie zasługuje na pierwsze miejsce.

Niestety, ale mam dokładnie takie zdanie o filmie który wygrał pierwszą nagrodę - po prostu oprócz zaśpiewania piosenki kadry są nudne, proste i niechlujne. Bardziej podoba mi się drugie i trzecie miejsca i uważam, że ten film nie powinien znaleźć się na podium. I jest to moja subiektywna ocena emotka  Ale to ta praca urzekła czymś komisję (może właśnie tą prostotą, kto wie?). Każdy ma prawo do własnej opinii, a Pan wygrał za to kampera i nie ma zupełnie powodu do płaczu emotka

Agnes

#7369409 Napisano: 29.06.2026 09:28:13
Czy żeby wygrać bon z kamisa do Biedronki to można kupić tylko przyprawy zwykle czy musi być coś od tego Rozkosznego?
0 0

samuraj

#7369412 Napisano: 29.06.2026 09:31:47
Agnes napisał(a):

Czy żeby wygrać bon z kamisa do Biedronki to można kupić tylko przyprawy zwykle czy musi być coś od tego Rozkosznego?

Mogą być zwykłe.
1 Agnes 0

as32572

#7369421 Napisano: 29.06.2026 09:53:39
NowyAleStary napisał(a):

Niestety, ale mam dokładnie takie zdanie o filmie który wygrał pierwszą nagrodę - po prostu oprócz zaśpiewania piosenki kadry są nudne, proste i niechlujne. Bardziej podoba mi się drugie i trzecie miejsca i uważam, że ten film nie powinien znaleźć się na podium. I jest to moja subiektywna ocena emotka  Ale to ta praca urzekła czymś komisję (może właśnie tą prostotą, kto wie?). Każdy ma prawo do własnej opinii, a Pan wygrał za to kampera i nie ma zupełnie powodu do płaczu emotka

Pan który wygrał jest aktorem, ale napisał, że film kręcony komórką a nie przez profesjonalistów.
0 0

Vivetta

#7369450 Napisano: 29.06.2026 10:43:33
Czy z Tarczyńskiego  zostały juz poinformowane 2 tygodnie?
0 0