Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

makra

#7369348 Napisano: 28.06.2026 22:13:03
Czy peroni daje potwierdzenie na maila?
0 0

Luiza37

#7369350 Napisano: 28.06.2026 22:15:47
misiamarysia napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Konkurs BPme. Można było zgłaszać tekst, zdjęcie lub film i 3 pierwsze miejsce zajęły filmy, do tego kręcone poziomo. Przypadek? 

wygrani

Ja czasami nagrywam też poziomo, reelsy w swojej firmie. Niemniej jednak tu w tym konkursie zrobiłam pionowe. Powiem tak, obejrzałam ten filmik z 1 miejsca i mi się w ogóle nie podoba 🤡 leci tandetą. Lepsze zgłoszenia były w komentarzach, na ich fejsie. No ale to nie ja jestem komisją konkursową 🤭

Mi się podoba filmik z 3 miejsca. Fajny pomysł  emotka  pierwszy jest dla mnie o niczym, ale może komisji spodobała się animacja kampera

Tak 3 jest super, drugi w sumie też mimo lektora AI. Ale 1 mi się w ogóle nie podoba . No ale to tylko moja subiektywna opinia

Zajrzałam na stronę po waszych wpisach i na liście zwycięzców jet adnotacja, że osoba która zajęła drugie miejsce zrezygnowała z nagrody, jest podany kolejny zwycięzca drugiego miejsca.

Może zrezygnowała dlatego, że trzeba przy wypożyczeniu kampera wpłacić kaucję 5 tys zł...

Maczupikczu

#7369359 Napisano: 28.06.2026 22:57:39
Luiza37 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

Konkurs BPme. Można było zgłaszać tekst, zdjęcie lub film i 3 pierwsze miejsce zajęły filmy, do tego kręcone poziomo. Przypadek? 

wygrani

Ja czasami nagrywam też poziomo, reelsy w swojej firmie. Niemniej jednak tu w tym konkursie zrobiłam pionowe. Powiem tak, obejrzałam ten filmik z 1 miejsca i mi się w ogóle nie podoba 🤡 leci tandetą. Lepsze zgłoszenia były w komentarzach, na ich fejsie. No ale to nie ja jestem komisją konkursową 🤭

Mi się podoba filmik z 3 miejsca. Fajny pomysł  emotka  pierwszy jest dla mnie o niczym, ale może komisji spodobała się animacja kampera

Tak 3 jest super, drugi w sumie też mimo lektora AI. Ale 1 mi się w ogóle nie podoba . No ale to tylko moja subiektywna opinia

Zajrzałam na stronę po waszych wpisach i na liście zwycięzców jet adnotacja, że osoba która zajęła drugie miejsce zrezygnowała z nagrody, jest podany kolejny zwycięzca drugiego miejsca.

Może zrezygnowała dlatego, że trzeba przy wypożyczeniu kampera wpłacić kaucję 5 tys zł...

Moim zdaniem, taka nagroda jest mega problematyczna, trzeba zaplanować urlop, miejsce, zatankowanie takiego campera w tych czasach to masakra, i jeszcze branie odpowiedzialności, że ktoś go nie ukradnie, nie porysuje, nie zniszczy. Też bym zrezygnowała.

ZetZ

#7369363 Napisano: 28.06.2026 23:08:51
lilichilimili napisał(a):

Hmmm u mnie bez żadnych anomali wygenerowały się grafiki, taka mała wskazówka - ja napisałam taki typowy prompt, a nie bajkowy opis ogrodu. Prosty tekst, dużo szczegółów, ale bez bajkowego opisu.

A dziękuję za wpis, lecz u mnie total prostota, żadne tam bajeczki, no aż się jutro przejdę po te 4 browce i napiszę w 3 zdaniach ten opis i zobaczymy jaki mi tam pejzaż a la Salvador Dali wygeneruje.emotka
0 0

luko922

#7369367 Napisano: 28.06.2026 23:28:07
Maczupikczu napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

wygrani

Moim zdaniem, taka nagroda jest mega problematyczna, trzeba zaplanować urlop, miejsce, zatankowanie takiego campera w tych czasach to masakra, i jeszcze branie odpowiedzialności, że ktoś go nie ukradnie, nie porysuje, nie zniszczy. Też bym zrezygnowała.

Wow, super te nagrodzone prace! ale nagroda główna też warta świeczki
0 0

xxxdaliax

#7369368 Napisano: 28.06.2026 23:30:13
makra napisał(a):

Czy peroni daje potwierdzenie na maila?

Ja nie dostalam, tylko komunikat na stronie o przyjeciu zgloszenia byl.
2 makra, atyde25 0

NowyAleStary

#7369371 Napisano: 28.06.2026 23:52:36
misiamarysia napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

Calliope22 napisał(a):

lukaszn12 napisał(a):

wygrani

Też uważam, że nagroda bardzo problematyczna to po pierwsze, po drugie praca zostaje opublikowana - a co za tym idzie „sprzedajesz” swój pomysł na film i też prawa autorskie do niego. Ja tam się nie dziwię, bo dla mnie ta nagroda też nie jest atrakcyjna, a może ta osoba poświęciła na to dużo czasu i stwierdziła, że zgłosi gdzieś indziej (o ile był to bardziej uniwersalny film), albo po prostu wiedziała, że nie skorzysta. No różnie bywa emotka
0 0

Justintime

#7369390 Napisano: 29.06.2026 08:38:04
sergrazyna napisał(a):

Działa, a przeglądam na lapku i na tel na safari

Ja tylko na tel. Znaczy strona dziala, ale nie moge w nic kliknac, ciekawe o co chodzi. Musze korzystac z chrome na telefonie, a wolalabym safari
0 0

atyde25

#7369401 Napisano: 29.06.2026 09:16:03
Peroni raczej nie śle maila z potwierdzeniem też nie dostałam .I niczego nie można odkładać na ostatni dzień dobrze ,że posłałam jak tylko kupiłam paragon bo bym miała powtórkę z Biedry. Ale nagrody gorsze .
0 0

atyde25

#7369403 Napisano: 29.06.2026 09:18:13
Ale jesteście surowi w ocenach dobrze ,że nie umiem kręcić takich filmików ,bym się poryczała po takich ocenach tandeta ,bez polotu ,nie zasługuje na pierwsze miejsce.
0 0

NowyAleStary

#7369408 Napisano: 29.06.2026 09:28:04
atyde25 napisał(a):

Ale jesteście surowi w ocenach dobrze ,że nie umiem kręcić takich filmików ,bym się poryczała po takich ocenach tandeta ,bez polotu ,nie zasługuje na pierwsze miejsce.

Niestety, ale mam dokładnie takie zdanie o filmie który wygrał pierwszą nagrodę - po prostu oprócz zaśpiewania piosenki kadry są nudne, proste i niechlujne. Bardziej podoba mi się drugie i trzecie miejsca i uważam, że ten film nie powinien znaleźć się na podium. I jest to moja subiektywna ocena emotka  Ale to ta praca urzekła czymś komisję (może właśnie tą prostotą, kto wie?). Każdy ma prawo do własnej opinii, a Pan wygrał za to kampera i nie ma zupełnie powodu do płaczu emotka

Agnes

#7369409 Napisano: 29.06.2026 09:28:13
Czy żeby wygrać bon z kamisa do Biedronki to można kupić tylko przyprawy zwykle czy musi być coś od tego Rozkosznego?
0 0

samuraj

#7369412 Napisano: 29.06.2026 09:31:47
Agnes napisał(a):

Czy żeby wygrać bon z kamisa do Biedronki to można kupić tylko przyprawy zwykle czy musi być coś od tego Rozkosznego?

Mogą być zwykłe.
1 Agnes 0

as32572

#7369421 Napisano: 29.06.2026 09:53:39
NowyAleStary napisał(a):

Niestety, ale mam dokładnie takie zdanie o filmie który wygrał pierwszą nagrodę - po prostu oprócz zaśpiewania piosenki kadry są nudne, proste i niechlujne. Bardziej podoba mi się drugie i trzecie miejsca i uważam, że ten film nie powinien znaleźć się na podium. I jest to moja subiektywna ocena emotka  Ale to ta praca urzekła czymś komisję (może właśnie tą prostotą, kto wie?). Każdy ma prawo do własnej opinii, a Pan wygrał za to kampera i nie ma zupełnie powodu do płaczu emotka

Pan który wygrał jest aktorem, ale napisał, że film kręcony komórką a nie przez profesjonalistów.
0 0

Vivetta

#7369450 Napisano: 29.06.2026 10:43:33
Czy z Tarczyńskiego  zostały juz poinformowane 2 tygodnie?
0 0

Maczupikczu

#7369454 Napisano: 29.06.2026 10:48:54
Olivetta napisał(a):

Czy z Tarczyńskiego  zostały juz poinformowane 2 tygodnie?

Patrząc na wpisy w mdw to informują regularnie emotka  Też liczyłam chociaż na kabanosy, ale moja twórczość chyba nie jest tak genialna jak mi się wydawało.
1 Vivetta 0

yaagatka

#7369495 Napisano: 29.06.2026 12:31:07
możecie dodać zgłoszenie na Turek na Grilla? mam jakiś błąd
0 0

Nowalijka

#7369499 Napisano: 29.06.2026 12:41:31
U mnie tez w Turku ciągle błąd, probowalam z komorki i komputera, bez efektu. Nie moge znalesc maile zeby zglosic problem.
1 yaagatka 0

InkaR

#7369506 Napisano: 29.06.2026 13:00:24
Rodowita milczy więc może już wszystko poszło emotka chociaż nie wierzę, że na forum nie wpadłaby ani jedna większa nagroda
0 0

cytriss19

#7369520 Napisano: 29.06.2026 13:43:32
przed chwilą dostałam negatywną weryfikację z konkursu Dino Kotlin...Miałam ketchup i musztardę a musztarda była źle opisana. No to co ja zrobię, że Dino takie ma paragony? Bede pisać do nich ale nie wiem jeszcze co emotka
0 0