Smolar

yreks

#6723679 Napisano: 21.08.2020 21:54:32

Tylko w bramkach, tak "konkretnie" graja zupelnie inni ludzie emotka  
Myslisz, ze masz szanse w Almette w tym roku? A wiesz, ze liczba dziennych zgloszen bedzie wieksza niz w poprzednich edycjach  emotka  
Kody nie sa pod warstwa do zdrapania to grac mozna na fotke  emotka

Odnosiłem się akurat do bramek Smolarowych i ich rzekomych czarnych list. Szanse jakieś tam niewielkie zawsze są emotka Myślisz, że ludzie będą robić zdjęcia albo spisywać kody z całego regału w sklepie, a na drugi dzień w razie wygranej pójdą po ten konkretny serek? W sumie jakoś zaskoczony tym nie będę emotka Tylko mam też cichą nadzieję, że jak już zgłoszą te setki kodów, to w głównym losowaniu trafią też domek, a potem niech im pęknie d*pa z żalu, że nie grali fair.

Jak ktos ma sklepik albo w nim pracuje to ma "nieograniczony" dostep do towaru. W Almette sa teraz bramki, produkt sam w sobie drogi  emotka  to nikt regalu nie wyczysci w godzine albo dwie. A w 120minut mozna duuuuuuuzo zglosic.

Smolar nie lubi hurtownikow, dlatego ogranicza na gospodarstwo domowe i sztucznie podbija zainteresowanie.

Ps. A myslisz, ze kto w Kubusiu wygrywa? Albo w  Lajkonik u Kropka B.? Przecietny Kowalski, zawodowy konkursowicz grajacy po dokonaniu zakupu czy ktos siedzacy przy kasie w jakims malym sklepiku osiedlowym?

Kropki bym ze smolarem nie zestawiał. To inna liga... nizsza. Oni nawet na bramki maja sposob. Wystarczy program ktory zglosi Tosie, Bolka, Lenke Czy Marysie jako pierwsze zgloszenie a niewydane nagrody do dyspozycji organizatora. Fajnke ze przy tyskim cos im padlo i mozna bylo sie odkuc
1 fantagiro 0

darog

#6723688 Napisano: 21.08.2020 22:35:57
I jeszcze taka sprawa. na stronie do sprawdzenia wiszą konkursy z Wielkanocy, z ub jesieni..
https://wyniki.smolar.pl/
NIE MOGE ZNALEŹĆ czy jest do sprawdzenia https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-podziel-sie-szczesciem-rossmann.html#.X0AuUtwzapo

PODZIEL SIĘ SZCZĘŚCIEM?

Ślepota mnie dopada..Tyle razy sprawdzam i ślepota? Zakładki nie ma?
0 0

gizoon

#6723708 Napisano: 22.08.2020 07:02:55
fantagiro napisał(a):

a  ja bronię Smolara.. dzięki pierwszej wygranej u Niego - PSki jestem z Wami. Gram na 3 numery na 3 różne adresy tj. mój, rodziców i teściów. Przez te dwa lata uzbierało się na nich po hmm 12-20 wygranych. Chętnie dla niedowiarków mogę na privie się"pochwalić". Zdarzyło się, że na początku w kuchni staropolskiej i loterii tescowej dzień po dniu na ten sam nr były wygrane (500ki) gdzie poszło po max 6 zgłoszeń na te nr. Wiem, że jak się postaram w kreatywnym oczywiście powyżej 160 znaków (do 160 max 2gi stopień)  są i główne po parę na ten sam nr. Może nie auta ale takie 1-4k. W innych agencjach : Avanti, Karlsbad..ledwie 2gi stopień przy mega wypocinach. Może SMOLARek lubi jedno a inne agencje zupełnie inny język. Tym tokiem myślenia na Karlsbada do Milki też muszę nasmarować donos..bo tyle zgłoszeń i nic. Sytuacją również się zdarzyła u SMOLARA, że po przesłaniu foty paragonu na stronie laureatów zażądali oryginału z paragrafami bo coś się wydawało nie halo. I co? wysłane,  nagroda w domu a prośba o zwrot paragonu wysłuchana i paragon wrócił bo były inne produkty loteryjne.
Tyle w tej sprawie!
ps. dla mnie najbardziej rozgarnięta Agencja- odbierają tel, odpisują na maile, strona gdzie można sprawdzić wygrane...
Spokojnego wieczoru dla Was i SMOLARA  emotka

Sama napisałaś, że grasz na parę numerów. Ja grałem na 1 i nic nie wygrywałem. Sytuacja zmieniła się gdy zacząłem grać na kilka numerów. Dla mnie to chore, że muszę kombinować ... że nie mogę z mojego telefonu, który mam zawsze przy sobie wysłać 10 zgłoszeń bo durny Smolar zaraz wywęszy konkursowicza. Musze angażować rodzinę, znajomych by coś wygrać ...

samuraj

#6723710 Napisano: 22.08.2020 08:00:23
Ja u smolara nie mogę nawet bona trafić emotka Co prawda specjalizuje się w loteriach i wiem na czym to polega ale na tyle paragonów co ja zgłaszam to aż dzwine,że choć raz nie został wylosowany.Mam takie zapasy piwa i słodyczy że aż szok.Jak bym Wam pokazał to by Wam szczęka opadłaemotka Jaki morał z tego trzeba omijać smolara emotka
2 pini, atyde25 0

samuraj

#6723714 Napisano: 22.08.2020 08:28:25
Popadłbym w alkoholizmemotka Mam wrażenie nie mój nr jest na czarnej liście tylko nie wiem dlaczego...
0 0

darog

#6723715 Napisano: 22.08.2020 08:54:17
fantagiro napisał(a):

a  ja bronię Smolara.. dzięki pierwszej wygranej u Niego - PSki jestem z Wami. Gram na 3 numery na 3 różne adresy tj. mój, rodziców i teściów. Przez te dwa lata uzbierało się na nich po hmm 12-20 wygranych. Chętnie dla niedowiarków mogę na privie się"pochwalić". Zdarzyło się, że na początku w kuchni staropolskiej i loterii tescowej dzień po dniu na ten sam nr były wygrane (500ki) gdzie poszło po max 6 zgłoszeń na te nr. Wiem, że jak się postaram w kreatywnym oczywiście powyżej 160 znaków (do 160 max 2gi stopień)  są i główne po parę na ten sam nr. Może nie auta ale takie 1-4k. W innych agencjach : Avanti, Karlsbad..ledwie 2gi stopień przy mega wypocinach. Może SMOLARek lubi jedno a inne agencje zupełnie inny język. Tym tokiem myślenia na Karlsbada do Milki też muszę nasmarować donos..bo tyle zgłoszeń i nic. Sytuacją również się zdarzyła u SMOLARA, że po przesłaniu foty paragonu na stronie laureatów zażądali oryginału z paragrafami bo coś się wydawało nie halo. I co? wysłane,  nagroda w domu a prośba o zwrot paragonu wysłuchana i paragon wrócił bo były inne produkty loteryjne.
Tyle w tej sprawie!
ps. dla mnie najbardziej rozgarnięta Agencja- odbierają tel, odpisują na maile, strona gdzie można sprawdzić wygrane...

SERIO? To chyba prośbę błagalną napisałęś/aś, 
Smolar wystosował pisemną odmowę - paragonu nie odesłali, w Smolar wygrana za 80 zł, a stracona za 1200 zł w innej agencji. Co więcej w piśmie od Smolara jest-że jeśli chce paragon-oryginał- to trzeba im ODESŁAĆ NAGRODĘ. Nawet uzasadnili: oryginały są im potrzebne do kontroli Urzędu Skarbowego?! 

A póki odesłana by była nagroda, póki oni odesłaliby paragon to i tak w ciągu 7 dni formalności w innej agencji z  nagrodą za 1200 zł 
nie byłyby spełnione

Mam wrażenie że tam, pracuje osoba chora psychicznie i ograniczona. Toczy walkę z "konkursowiczami" takimi prostymi. Co to reklamację piszą, co to chcą jakieś wyjaśnienie.
Przecież w tych loteriach a szczególnie w takich ogólnopolskich to wygrywają w zasadzie prawdziwi "hurtownicy"..jakoś Smolarowi nie przeszkadzają???
0 0

atyde25

#6723716 Napisano: 22.08.2020 09:03:17
Smolar uruchomił wpisy popleczników by źle nie wypaść przed firmami zlecającymi konkursy.Nie wiem jak się to nazywa ale to dziwny ruch skoro są czyści jak łza i nie mają baz z danymi.
2 pikawka, darog 0

pikawka

#6723718 Napisano: 22.08.2020 09:13:44
samuraj napisał(a):

Popadłbym w alkoholizm emotka Mam wrażenie nie mój nr jest na czarnej liście tylko nie wiem dlaczego...

Bo za dużo wygrywasz w loteriach  emotka emotka emotka
1 samuraj 0

roksana2802

#6723726 Napisano: 22.08.2020 09:57:44
Szczerze, to ja jestem w szoku Waszym zdaniem o Smolarze, dla mnie to najlepsza Agencja. ZAWSZE odpowiadają na każde moje zapytanie w mailu, jakąkolwiek wątpliwość rozstrzygają na moją korzyść. Uwielbiam to, że nie muszę im wysyłać paragonów pocztą, bo w innych agencjach to mnie niemiłosiernie wkurza- kup produkt za 20 zł, wygraj nagrodę za 40zł i jeszcze pocztą odeślij im paragon najlepiej poleconym. Wygrywam u nich dość regularnie od 2 lat i żadnej blokady nie zauważyłam emotka

rare85

#6723731 Napisano: 22.08.2020 10:27:30
darog napisał(a):

fantagiro napisał(a):

Tyle w tej sprawie!

Smolar wystosował pisemną odmowę - paragonu nie odesłali, w Smolar wygrana za 80 zł, a stracona za 1200 zł w innej agencji. Co więcej w piśmie od Smolara jest-że jeśli chce paragon-oryginał- to trzeba im ODESŁAĆ NAGRODĘ. Nawet uzasadnili: oryginały są im potrzebne do kontroli Urzędu Skarbowego?! 

A póki odesłana by była nagroda, póki oni odesłaliby paragon to i tak w ciągu 7 dni formalności w innej agencji z  nagrodą za 1200 zł 
nie byłyby spełnione

Mam wrażenie że tam, pracuje osoba chora psychicznie i ograniczona. Toczy walkę z "konkursowiczami" takimi prostymi. Co to reklamację piszą, co to chcą jakieś wyjaśnienie.
Przecież w tych loteriach a szczególnie w takich ogólnopolskich to wygrywają w zasadzie prawdziwi "hurtownicy"..jakoś Smolarowi nie przeszkadzają???

U mnie też paragon wrócił. Dołączyłam wypełnioną kopertę z naklejonym znaczkiem i życzliwą prośbę o odesłanie paragonu. Choć to była dopiero druga u nich wygrana to Smolar zyskał w moich oczach. Tylko jeszcze jakby nagrody wpadały to może się nawet ze Smolarem polubimy emotka
1 fantagiro 0

anialistopad

#6723748 Napisano: 22.08.2020 14:08:32
Ja też dostałam od nich paragon jak poprosiłam i nie robili problemów. I to kilka razy, a raz zapomniałam odesłać kopertę zwrotna to wysłali sami na swój koszt paragon. Nie mogę nic złego na nich powiedzieć 
0 0

halliday

#6723750 Napisano: 22.08.2020 14:13:16
a czy smolar nie ma błędów w skrypcie i zamiast blokować duplikat paragonu to blokuje numer telefonu i gdy wyślemy z tego samego numeru 2,3 itp paragony to jest traktowany jako duplikat i tylko pierwsze nasze zgłoszenie bierze udział, pomimo wysłaliśmy 2-3 paragony każdy inny?
0 0

Gość: kermit

#6723752 Napisano: 22.08.2020 14:27:22
halliday napisał(a):

a czy smolar nie ma błędów w skrypcie i zamiast blokować duplikat paragonu to blokuje numer telefonu i gdy wyślemy z tego samego numeru 2,3 itp paragony to jest traktowany jako duplikat i tylko pierwsze nasze zgłoszenie bierze udział, pomimo wysłaliśmy 2-3 paragony każdy inny?

Nie
1 halliday 0

halliday

#6723761 Napisano: 22.08.2020 15:17:44
kermit napisał(a):

halliday napisał(a):

Nie

to na to wychodzi ze ja mam takiego pecha, ze albo nie wygram jak wyśle więcej na ten sam numer, albo wygram tylko na pierwszy paragon który wysłałem z tego numeru.
0 0

fantagiro

#6723779 Napisano: 22.08.2020 17:02:58
atyde25 napisał(a):

Smolar uruchomił wpisy popleczników by źle nie wypaść przed firmami zlecającymi konkursy.Nie wiem jak się to nazywa ale to dziwny ruch skoro są czyści jak łza i nie mają baz z danymi.

smutne, że we wszystkim i wszystkich węszony jest spisek.
Tak, masz rację wpłynął mail w godzinach nocnych w zamian "kolejne wygrane" o posty broniące honoru i czci firmy SMOLAR od samego Prezesa ( nie wiem czy ma kota czy nie-muszę dopytać emotka  ). Mam pomysł - STRAJK... np.24.08.2020 WSZYSCY JEDZIEMY do Łodzi a najlepiej uzbrojeni w kosy przekute na sztorc.... a coemotka  !
dajcie już spokój.Zamiast odpisywać  i wypierać się, że jestem "na garnuszku Smolara" wolę klepać kreatywne..! 

ps. dziwie się, że wchodzę w dyskusje ale zapewne Tescowe rozluźniacze zadziałał, żeby nie pozostać biernym  emotka emotka
0 0

fantagiro

#6723780 Napisano: 22.08.2020 17:13:40
darog napisał(a):

fantagiro napisał(a):

Tyle w tej sprawie!

nie byłyby spełnione

Tak SERIO !
bez załączonej koperty zwrotnej. Koszulka foliowa w kopercie była gratis. Raz wysłany oddzielną korespondencją a drugi raz dołożone w kopercie do wygranego ekspresu.Wniosek był dopisany na drugiej stronie oświadczenia laureata -odręcznie. Kilka słów. Jeśli w grę wchodziłaby utrata nagrody z innej firmy ..gdzie różnica byłaby aż tak znaczna, po przeliczeniu "zysków i strat" m.in. paliwko,czas.. chyba trzeba by było osobiście się po niego do Łodzi wybrać emotka
0 0

Gość: kermit

#6723781 Napisano: 22.08.2020 17:18:42
halliday napisał(a):

kermit napisał(a):

halliday napisał(a):

Nie

to na to wychodzi ze ja mam takiego pecha, ze albo nie wygram jak wyśle więcej na ten sam numer, albo wygram tylko na pierwszy paragon który wysłałem z tego numeru.

Najwidoczniej tak.
0 0

magie1982

#6723782 Napisano: 22.08.2020 17:25:21
Macie sporo szczęścia, ja dwa razy prosiłam o odesłanie paragonu, robiąc to co kazali mi telefonicznie. Ani raz nie dotarł.
1 darog 0

rogaliczek

#6723803 Napisano: 22.08.2020 21:08:08
Też uważam że Smolar to jedna z lepszych agencji, nie wygrywam u nich zbyt często ale z tych lepszych to np. Pakiet VIP Euro 2016 w Paryżu na meczu byłam , pralka w biedronce i czasami jakieś drobne bony. I raz okazało się że  wygrałam 1000 zł w loterii coca cola lecz smsa wcale nie dostałam tylko zobaczyłam w wygranych więc zadzwoniłam po ok 3 tygodniach gdzie upłynął termin odesłania paragonu wyjaśniłam o co chodzi i nie było żadnego problemu nagrodę otrzymałam. 

ziolko

#6723834 Napisano: 23.08.2020 00:02:07
Wygrałam u Smolara telewizor, jakieś 8 lat temu, później dłuugo nic, ze 3-4 lata temu jakiś drobiazg za kilkanaście złotych z loterii w polo. Nawet nie wysłałam danych, bo zapomniałam o tym. 
I cóż... to tyle, jeśli chodzi o moje wygrane u nich emotka  a gram co jakiś czas, chyba dla sportu, skoro nic nie wygrywam emotka
Dodam, ze gram na jeden numer telefonu (dość charakterystyczny, ale nie złoty) i na jeden adres mailowy.

Czyli biorąc pod uwagę to, co piszecie, podejrzewam, że też jestem u nich na czarnej liście. Ale gdyby zapytać ich wprost o to, to oczywiście zaprzeczą.
2 darog, pini 0