Smolar

mrmax

#7291403 Napisano: 27.08.2025 13:14:24
edzia21 napisał(a):

tosiaczek777 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Zgodnie z regulaminem wyniki SENSODYNE z Rossmann powinny być w wynikach do sprawdzenia...nie widzę ich.

Wydaje mi się że ktoś pochwaliłby się dysonem na forum, może jeszcze nie ogłosili 1 stopnia

Akurat jestem za granicą na wakajkach i mam poblokowane poczty (coś z bezpieczeństwem dostępu)...nie jestem w stanie sprawdzić wyników emotka

I tak formularz w razie wygranej jest tylko z poziomu maila (link)
0 0

parad0x

#7291407 Napisano: 27.08.2025 13:18:57
edzia21 napisał(a):

tosiaczek777 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Zgodnie z regulaminem wyniki SENSODYNE z Rossmann powinny być w wynikach do sprawdzenia...nie widzę ich.

Wydaje mi się że ktoś pochwaliłby się dysonem na forum, może jeszcze nie ogłosili 1 stopnia

Akurat jestem za granicą na wakajkach i mam poblokowane poczty (coś z bezpieczeństwem dostępu)...nie jestem w stanie sprawdzić wyników emotka

VPN
1 edzia21 0

edzia21

#7291408 Napisano: 27.08.2025 13:18:58
mrmax napisał(a):

edzia21 napisał(a):

tosiaczek777 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Tak, ale jedynie dla "zestawu", który mnie nie interesuje emotka
1 simsonowa 0

mrmax

#7291409 Napisano: 27.08.2025 13:22:07
edzia21 napisał(a):

mrmax napisał(a):

edzia21 napisał(a):

tosiaczek777 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Tak, ale jedynie dla "zestawu", który mnie nie interesuje emotka

a racja emotka
1 edzia21 0

tosiaczek777

#7291415 Napisano: 27.08.2025 13:33:08
Jeśli w sensodyne i Coccolino nie wygram nic, to chyba oficjalnie rezygnuje z brania udziału w konkursach Smolara 😅
0 0

olunka

#7291417 Napisano: 27.08.2025 13:35:07
jest zakładka sensodyne w wynikach
0 0

tosiaczek777

#7291812 Napisano: 28.08.2025 13:13:27
Smolar Coccolino czy ktoś dostał maila po 13 czy już nie ma co się łudzić?
1 farfalle 0

Akwarium

#7291814 Napisano: 28.08.2025 13:17:43
tosiaczek777 napisał(a):

Smolar Coccolino czy ktoś dostał maila po 13 czy już nie ma co się łudzić?

Były też o 13:06
0 0

olunka

#7291903 Napisano: 28.08.2025 15:57:52
jakaja napisał(a):

Czy Smolar informuje o weryfikacji negatywnej?

nie, po prostu nagroda nie przychodzi

Jestemnowa

#7291912 Napisano: 28.08.2025 16:08:05
jakaja napisał(a):

Czy Smolar informuje o weryfikacji negatywnej?

To zależy jak nagroda główna to napiszą w mailu kilka słów wyjaśnienia . Niestety doświadczyłam tego 😔
0 0

malgol

#7292006 Napisano: 28.08.2025 20:12:44
Czy macie zwrotki na maila od Smolara po odesłaniu formularza z Coccolino?
0 0

Kiciunia21

#7292008 Napisano: 28.08.2025 20:13:30
malgol napisał(a):

Nie mam
0 0

malgol

#7292011 Napisano: 28.08.2025 20:16:01
Kiciunia21 napisał(a):

malgol napisał(a):

Nie mam

to dobrze, bo już myślałam, że zrobiłam literówkę w mailu:)
0 0

termitek99

#7292464 Napisano: 30.08.2025 09:34:37
Czy ktoś jeszcze czeka na losy z piwa i Milki? Dramat jest z tymi konkursami w Żabce:
1. Notorycznie nie ma kodów z wyzwań
2. Notorycznie Żabka usuwa konta, tym co robią za duże zakupy, albo po prostu kupują na osobne paragony, bo uznają ich za pracowników Żabki
3. Im więcej wydajesz kasy, tym większa szansa, że Żabka zablokuje Ci aplikacje

W innych sklepach nie ma takich problemów, tam lojalny klient jest doceniany, a tu.... Ahh, szkoda słów.

parad0x

#7292653 Napisano: 30.08.2025 22:33:50
termitek99 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na losy z piwa i Milki? Dramat jest z tymi konkursami w Żabce:
2. Notorycznie Żabka usuwa konta, tym co robią za duże zakupy, albo po prostu kupują na osobne paragony, bo uznają ich za pracowników Żabki

W innych sklepach nie ma takich problemów, tam lojalny klient jest doceniany, a tu.... Ahh, szkoda słów.

Ile miałeś żappsów że Cię zablokowali? Są takie tygodnie, że zostawiam tam 200 złotych dziennie i jedyna sytuacja, gdzie dostałem blokadę na tydzień, miała miejsce, gdy zrobiłem za dużo transakcji jednego dnia. Jeszcze nigdy się nie czepiali, że wydaję "za dużo". 

Aktualnie mam na koncie żabkowym 41000 ichniejszych punktów. 
Pytam z ciekawości, żeby nie było, sam dostaję regularnie białej gorączki od zaginionych kodów.
1 notta 0

termitek99

#7292672 Napisano: 31.08.2025 08:21:30
parad0x napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Ile miałeś żappsów że Cię zablokowali? Są takie tygodnie, że zostawiam tam 200 złotych dziennie i jedyna sytuacja, gdzie dostałem blokadę na tydzień, miała miejsce, gdy zrobiłem za dużo transakcji jednego dnia. Jeszcze nigdy się nie czepiali, że wydaję "za dużo". 

Pytam z ciekawości, żeby nie było, sam dostaję regularnie białej gorączki od zaginionych kodów.

Tak, Żabce chodziło zapewne o za dużo paragonów w dniu wyzwań, czyli w środy, gdy wydawałem właśnie podobną kwotę, o której Ty też wspominasz (choć w mailu pisali o za dużej ilości zebranych żapsów jednego dnia). I konto w aplikacji usuwali, zabierając wszystkie zebrane punkty i kody na wyzwania. A przecież na wszystko mam dowody zakupu, do tego wyciągi z banku. Około 10 paragonów i aplikacja do widzenia. Skoro Żabka tak robi, to po co organizują co środy te wyzwania, jeszcze w takiej ilości.
0 0

halliday

#7292694 Napisano: 31.08.2025 11:09:03
termitek99 napisał(a):

parad0x napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Tak, Żabce chodziło zapewne o za dużo paragonów w dniu wyzwań, czyli w środy, gdy wydawałem właśnie podobną kwotę, o której Ty też wspominasz (choć w mailu pisali o za dużej ilości zebranych żapsów jednego dnia). I konto w aplikacji usuwali, zabierając wszystkie zebrane punkty i kody na wyzwania. A przecież na wszystko mam dowody zakupu, do tego wyciągi z banku. Około 10 paragonów i aplikacja do widzenia. Skoro Żabka tak robi, to po co organizują co środy te wyzwania, jeszcze w takiej ilości.

przecież masz w regulaminie aplikacji żappki że możesz użyc 4-5 dziennie aplikacje, więc jak użyłaś 10 razy jednego dnia to nic dziwnego ze blokują. W większości wyzwań można kupić wielerazy w jednej transakcji, bez dzielenia na paragony. Dostaniesz normalnie tyle kodów ile razy kupiłaś wymagana ilość. Jak chcesz robić 10 paragonów to musisz mieć 2-3 konta aby ci nie blokowali. I robić 4 transakcje dziennie na konto. Jak przekroczyłem sumę 150zł dannego dnia w żabce to poprostu powyżej tej sumy odejmowali mi żappsy.
0 0

olunka

#7293251 Napisano: 02.09.2025 10:51:23
do którego dnia Smolar posłał weryfikacje z PP?
0 0

gregory

#7293396 Napisano: 02.09.2025 17:09:32
Jak rozumiecie u Smolara ten poniższy zapis regulaminu (loteria proactiv). Czytam i wydaje mi się, że to sie wyklucza. To w końcu trzeba kupić w Biedronce lub Kauflandzie czy przeciwnie - wszędzie poza tymi dwom sklepami. Czy ja tu czegos nie rozumiem:
4.4 sklep promocyjny – dowolny sklep / punkt sprzedaży na terytorium RzeczpospolitejPolskiej, z wyłączeniem sklepów promocyjnych specjalnych wskazanych w pkt 4.5regulaminu, w którym można dokonać zakupu promocyjnego. Do udziału w loterii
uprawniają w szczególności zarówno zakupy promocyjne dokonywane w sklepach
internetowych, w sklepach tzw. handlu nowoczesnego (np. hipermarkety, supermarkety,
dyskonty itp.) oraz w sklepach tzw. handlu tradycyjnego, czyli zakupy promocyjne
dokonane w dowolnych sklepach detalicznych niezależnie od rozmiaru i formatu.

4.5 sklep promocyjny specjalny – dowolny sklep na terytorium Rzeczpospolitej Polskiej,w którym można dokonać zakupu promocyjnego, spośród następujących sieci:
a) Kaufland – tzw. sklep promocyjny specjalny nr 1,
b) Biedronka – tzw. sklep promocyjny specjalny nr 2. 
0 0

joan

#7293398 Napisano: 02.09.2025 17:16:15
gregory - możesz kupić w 3 sklepach:
1) dowolnym
2) Biedronce
3) Kauflandzie.
WAŻNE, żeby przy zgłoszeniu prawidłowo zaznaczyć sklep zakupu, bo dla opcji 2) i 3) są przewidziane dodatkowe nagrody.
1 andii 0