SZUKAM....

joan

#7341633 Napisano: dzisiaj o 19:16:42
taylors napisał(a):

Kogoś kto reklamował produkt spożywczy i podpowie gdzie to zgłosić jak i czego oczekiwać.

Reklamowałam kiedyś spleśniałe ciastko bezglutenowe w Rossmannie (miało wnętrze pełne niebieskiego grzyba) -> zaproponowali mi zwrot kwoty zakupu, coś wele 2 zł... 💩🤡🙈
2 taylors, andii 0

taylors

#7341635 Napisano: dzisiaj o 19:23:19
No ja kiedyś reklamowałam drut w daniu gotowym i dostałam butelkę plastikowa z nazwą firmy i smycz. 🤣 Także teraz chce do tego podejść bardziej profesjonalnie i oczekuje tego samego od nich. Szczególnie że przy drucie bałam się że mi powiedzą że ja to dałam i ciężko byłoby udowodnić że to było w produkcie. Choć ostatecznie się do tego przyznali. a tutaj mam filmik z wyciągania kawałka rękawiczki z produktu.
1 joan 0

xoxox

#7341645 Napisano: dzisiaj o 20:16:22
taylors napisał(a):

Kogoś kto reklamował produkt spożywczy i podpowie gdzie to zgłosić jak i czego oczekiwać.

reklamowałam robaki w zupce chińskiej knorra to na przeprosiny wysłali kilka sosów w saszetkach i kilka zupek chińskich (na szczęście już bez robaków...) ogólnie porażka
0 0

taylors

#7341654 Napisano: dzisiaj o 20:49:53
Wow robaki. To gorsze niż rękawiczka.
0 0

Justa-zosia

#7341663 Napisano: dzisiaj o 21:10:05
taylors napisał(a):

No ja kiedyś reklamowałam drut w daniu gotowym i dostałam butelkę plastikowa z nazwą firmy i smycz. 🤣 Także teraz chce do tego podejść bardziej profesjonalnie i oczekuje tego samego od nich. Szczególnie że przy drucie bałam się że mi powiedzą że ja to dałam i ciężko byłoby udowodnić że to było w produkcie. Choć ostatecznie się do tego przyznali. a tutaj mam filmik z wyciągania kawałka rękawiczki z produktu.

A w jakim sklepie kupowałas? Ja miałam raz taką sytuacje z 4- 5 lat temu. Rogal świętomarciński z lidla. Miał fragment plastiku z zakretki. Napisalam do lidla ale bardziej w celach ostrzegawczych. Nic nie chciałam za to, a wysłali mi bon na 100 złotych.
0 0

taylors

#7341666 Napisano: dzisiaj o 21:18:29
Stokrotka.
0 0