Żabka

malmika

#7323222 Napisano: 23.12.2025 21:29:38
Powiedźcie mi bo trochę się martwię - długo czekacie na te kody w Żabce z konkursu piwnego i coca coli?
Zrobiłam zakupy ok 19, kasjer zeskanował aplikację, a do tej pory nie mam śladu po tych zakupach - ani żappsonów, ani losów... Nie wiem o co chodzi, mogę coś jeszcze jakoś sprawdzić? Czy jeszcze czekać?
0 0

kurlandzki

#7323223 Napisano: 23.12.2025 21:53:19
Czy Ktoś podpowie jak grać aby wygrać w hardcorowej loterii? Czy sposób to zakup kilkanascie/produktów za jednym razem? Widzę że wygrali ludzie po kilka razy więc sposób musi być;)
0 0

Diana02

#7323229 Napisano: 23.12.2025 22:12:41
malmika napisał(a):

Powiedźcie mi bo trochę się martwię - długo czekacie na te kody w Żabce z konkursu piwnego i coca coli?
Zrobiłam zakupy ok 19, kasjer zeskanował aplikację, a do tej pory nie mam śladu po tych zakupach - ani żappsonów, ani losów... Nie wiem o co chodzi, mogę coś jeszcze jakoś sprawdzić? Czy jeszcze czekać?

mi tak dwa razy nie naliczyło i nie mam do dziś od kilku dni ☹️
1 malmika 0

Diana02

#7323230 Napisano: 23.12.2025 22:13:38
kurlandzki napisał(a):

Czy Ktoś podpowie jak grać aby wygrać w hardcorowej loterii? Czy sposób to zakup kilkanascie/produktów za jednym razem? Widzę że wygrali ludzie po kilka razy więc sposób musi być;)

dołączę się do pytania  +
jeszcze pytanie czy czekacie te 5 minut pomiędzy każdym zakupem (jak pisze w zaleceniach) czy nabijanie minuta po minucie i się nalicza? 😁
0 0

aja

#7323235 Napisano: 23.12.2025 22:24:05
Diana02 napisał(a):

malmika napisał(a):

Też tak miałam, pogadałam i pani zrobiła mi zwrot towaru i na nowo policzyła, kod wskoczył.Z jej wiedzy, a zasięgnęła ją wyżej, prosiła, żeby kod z apki wyświetlać przed skanowaniem, a nie chodzić długo po sklepie z wyswietlonym, bo właśnie tak może się zdażyć, że kodów nie będę miała.Na ile w tym prawdy? nie wiem, ale tak będę robiła, że go odświeżę przed.
1 malmika 0

malmika

#7323239 Napisano: 23.12.2025 22:50:47
Iaja napisał(a):

Diana02 napisał(a):

malmika napisał(a):

Też tak miałam, pogadałam i pani zrobiła mi zwrot towaru i na nowo policzyła, kod wskoczył.Z jej wiedzy, a zasięgnęła ją wyżej, prosiła, żeby kod z apki wyświetlać przed skanowaniem, a nie chodzić długo po sklepie z wyswietlonym, bo właśnie tak może się zdażyć, że kodów nie będę miała.Na ile w tym prawdy? nie wiem, ale tak będę robiła, że go odświeżę przed.

Ale żappsonów też wtedy nie miałaś? Bo wygląda to tak jakby mi się w ogóle zakupy nie nabiły i teraz nie wiem, czy po prostu mój kod nie został prawidłowo zeskanowany i nie wskoczył do zakupów czy co się wydarzyło. Kod uruchomiłam i wyświetliłam na końcu, tuż po zeskanowaniu produktów, nie chodziłam z nim długo. Irytuje mnie to bo nie mam też zaliczone z cofa coli więc to mega niesprawiedliwe, a pewnie zanim odpiszą na reklamację to dawno będzie po konkursach...
0 0

asiaaa85

#7323243 Napisano: 23.12.2025 23:54:49
cleo25 napisał(a):

Czy ktoś może kupić piwo na moją aplikację, pokazując zdjęcie aplikacji ? Przejdzie takie coś, naliczy kod ?

Może być kłopot ,pamietam ,że kiedyś w innej loterii chciałam zagrać na 2 numery i zrobiłam screena apki męża i pokazałam i nie przeszło . Chyba musi być dostęp do internetu ,ale lepiej niech ktoś potwierdzi .
0 0

endrjuen

#7323244 Napisano: 24.12.2025 00:03:36
kurlandzki napisał(a):

Sposób to zapewne wpakowanie nie wiadomo jakich pieniędzy w losy lub szczęście. Ja próbowałem już x razy. Nikt mi nie powie, że coś działa bardziej, bo ja mam już kilkadziesiąt losów na koncie - raz kupionych w odstępach w ciągu całego dnia, innym razem pod rząd i nic. Ja nawet jednej 800-tki nie wygrałem. A w ostatniej loterii piwnej, co było po 1500 zł do wygrania wygrałem 2 razy, a puściłem tylko 12 losów po 2 losy za jednym zakupem.
0 0

Justa-zosia

#7323247 Napisano: 24.12.2025 00:41:18
Możecie wysyłać odpowiedzi na żywca?
0 0

Diana02

#7323248 Napisano: 24.12.2025 02:39:54
malmika napisał(a):

Iaja napisał(a):

Diana02 napisał(a):

malmika napisał(a):

Ale żappsonów też wtedy nie miałaś? Bo wygląda to tak jakby mi się w ogóle zakupy nie nabiły i teraz nie wiem, czy po prostu mój kod nie został prawidłowo zeskanowany i nie wskoczył do zakupów czy co się wydarzyło. Kod uruchomiłam i wyświetliłam na końcu, tuż po zeskanowaniu produktów, nie chodziłam z nim długo. Irytuje mnie to bo nie mam też zaliczone z cofa coli więc to mega niesprawiedliwe, a pewnie zanim odpiszą na reklamację to dawno będzie po konkursach...

ogólnie nie wiem jak przez okres świąt, ale jak pisałam w czwartek to w piątek z rana miałam odpowiedź od nich emotka
1 malmika 0

stalowiak1979

#7323254 Napisano: 24.12.2025 09:03:23
Witam. czy jak wczorak kupiłem piwka a dzisiaj dopiero zarejestrowałem sie do loterii to naliczy mi bon czy nie ma szans?
0 0

sylwia1710

#7323256 Napisano: 24.12.2025 09:14:07
[quote=Tak
stalowiak1979]Witam. czy jak wczorak kupiłem piwka a dzisiaj dopiero zarejestrowałem sie do loterii to naliczy mi bon czy nie ma szans?
0 0

sylwia1710

#7323257 Napisano: 24.12.2025 09:15:31
[quote=Przejdzie tylko screen kodu musi być wysyłany chwilę przed scanowanien
asiaaa85]
cleo25 napisał(a):

Czy ktoś może kupić piwo na moją aplikację, pokazując zdjęcie aplikacji ? Przejdzie takie coś, naliczy kod ?

Może być kłopot ,pamietam ,że kiedyś w innej loterii chciałam zagrać na 2 numery i zrobiłam screena apki męża i pokazałam i nie przeszło . Chyba musi być dostęp do internetu ,ale lepiej niech ktoś potwierdzi .
0 0

kanafapinifi

#7323267 Napisano: 24.12.2025 10:23:50

Czy miał ktoś taki problem? Jeśli tak to proszę o informacje tu lub na priv co najlepiej do nich napisać i czy jest szansa, że odzyskam konto? Nic złego nie zrobiłem a nie ukrywam w tym momencie kiedy jest Hard Loteria średnio jest mi na rękę nie posiadanie dostępu do APKKI. Totalnie byłem zszokowany dziś w sklepie..
0 0

Justa-zosia

#7323274 Napisano: 24.12.2025 10:44:56
5endrjuen napisał(a):

kurlandzki napisał(a):

Sposób to zapewne wpakowanie nie wiadomo jakich pieniędzy w losy lub szczęście. Ja próbowałem już x razy. Nikt mi nie powie, że coś działa bardziej, bo ja mam już kilkadziesiąt losów na koncie - raz kupionych w odstępach w ciągu całego dnia, innym razem pod rząd i nic. Ja nawet jednej 800-tki nie wygrałem. A w ostatniej loterii piwnej, co było po 1500 zł do wygrania wygrałem 2 razy, a puściłem tylko 12 losów po 2 losy za jednym zakupem.

Ja mam 3 wygrane i nie ma zasady. Też nie włożyłam dużo kasy w to. Wdg mnie totalnie liczy się los.

visserarthur

#7323276 Napisano: 24.12.2025 10:50:07
sylwia1710 napisał(a):

[quote=Przejdzie tylko screen kodu musi być wysyłany chwilę przed scanowanien
asiaaa85]

cleo25 napisał(a):

Nie musi być internetu, ale ten kod się zmienia co ileś sekund, więc ten ze screena był nieaktualny.
1 uzuri 0

miikka

#7323328 Napisano: 24.12.2025 20:37:27
Czy w waszych Żabkach Żywiec lager jest ? Pół miasta przeszukane żeby odebrać i pustki , czy one wogle występują w Żabce ?
0 0

aerdna

#7323343 Napisano: 25.12.2025 00:00:34
Justa-zosia napisał(a):

Możecie wysyłać odpowiedzi na żywca?

Nie. A zgodnie z reg. zgłoszenia miały być przyjmowane do 25.12
0 0

zielonooka85

#7323344 Napisano: 25.12.2025 00:08:23
Justa-zosia napisał(a):

5endrjuen napisał(a):

kurlandzki napisał(a):

Ja mam 3 wygrane i nie ma zasady. Też nie włożyłam dużo kasy w to. Wdg mnie totalnie liczy się los.

W tamtej nic nie wygrałam, a w tej pierwszym losem - i boję się grać dalej, bo szkoda kasy mi na te piwo emotka
Zaryzykuję tylko, jeśli będą mieć bezalkoholowe, ale jakoś słabo z wyborem u mnie w żabce..
0 0

sergrazyna

#7323346 Napisano: 25.12.2025 01:59:21
zielonooka85 napisał(a):

Justa-zosia napisał(a):

5endrjuen napisał(a):

kurlandzki napisał(a):

W tamtej nic nie wygrałam, a w tej pierwszym losem - i boję się grać dalej, bo szkoda kasy mi na te piwo emotka
Zaryzykuję tylko, jeśli będą mieć bezalkoholowe, ale jakoś słabo z wyborem u mnie w żabce..

ja miałam trochę szczęścia na początku, ale od 22 losów nic a nic emotka