Żabka

ZarazWygram

#7323506 Napisano: 26.12.2025 12:06:24
Ta hard loteria to ma bramki czy liczy się godzina kupienia? Jak kupię 5 losów to otworzyć je od razu, bo wygrana jest przypisana do losu, czy w różnych godzinach?
0 0

rufus

#7323507 Napisano: 26.12.2025 12:09:03
ZarazWygram napisał(a):

Ta hard loteria to ma bramki czy liczy się godzina kupienia? Jak kupię 5 losów to otworzyć je od razu, bo wygrana jest przypisana do losu, czy w różnych godzinach?

To nie sa bramki. Nagroda przypisana jest do nr losu.
Godzina otwarcia nie ma znaczenia.
0 0

Diana02

#7323508 Napisano: 26.12.2025 12:11:44
odpuszczam, 32 losy 0 wygranych, popłakałam się
0 0

adelajda

#7323510 Napisano: 26.12.2025 12:20:19
rufus napisał(a):

ZarazWygram napisał(a):

przychodzi info o wygranej na maila ? z hard loterii
0 0

rufus

#7323511 Napisano: 26.12.2025 12:21:07
adelajda napisał(a):

rufus napisał(a):

ZarazWygram napisał(a):

przychodzi info o wygranej na maila ? z hard loterii

Przychodzi
1 adelajda 0

darog

#7323516 Napisano: 26.12.2025 13:04:13
szalcial napisał(a):

darog napisał(a):

szalcial napisał(a):

miikka napisał(a):

Czekajcie to jak z tą rezerwą z hard loterii, nie będą to wszystkie losowane nieodebrane czyli wszystkie te co ludzie kupują bez apki? Tak myslalm że to będzie wyglądać i liczyłam na rezerwę za ten ogrom losów emotka

Jak na moje dopiero zeskanowanie apki nadaje numer porządkowy, do którego jest przypisana wygrana lub jej brak. Nie widzę możliwości, aby była rezerwa z zakupów które ktoś robił bez użycia apki. Ale na pewno będzie trochę “zwykłych normików”, którzy są smakoaszami piwa a nie losów (🙈) i odruchowo skanują aplikację nie wiedząc nawet, że przysługuje im jakiś kod do loterii

Tyle że losy / KODY/ naliczają się dopiero PO zarejestrowaniu do loterii.
- więc świadome zaakceptowanie zgód, etc. 

A było z tym troche zachodu, my też po podpowiedziach na forum zrobiliśmy jak trzeba, zjechać na dół ekranu, wybrać promocje, wejśc w to i zaakceptować - dopiero potem pojawiły się kody.

No ale skoro, najpierw zrobiłem zakupy, a dopiero później zarejestrowałem się w loterii (te wszystkie zgody o których mówisz itp.) i losy dostałem, to oznacza, że gdzieś “w chmurze” były już do moich zakupów przypisane, mimo tego że w momencie zakupów nie byłem jeszcze formalnie uczestnikiem loterii

Mi się przypomniała na podobnej zasadzie loteria w Bierze na mieszkania po 500 tys zł. 
I co, że ktoś miął karte Bieronka, dostal los-jeśli nie miał świadomości o loterii
- kojarze, że nagrody przepadły?
0 0

kiwiwi

#7323517 Napisano: 26.12.2025 13:12:24
darog napisał(a):

szalcial napisał(a):

darog napisał(a):

szalcial napisał(a):

miikka napisał(a):

Czekajcie to jak z tą rezerwą z hard loterii, nie będą to wszystkie losowane nieodebrane czyli wszystkie te co ludzie kupują bez apki? Tak myslalm że to będzie wyglądać i liczyłam na rezerwę za ten ogrom losów emotka

Jak na moje dopiero zeskanowanie apki nadaje numer porządkowy, do którego jest przypisana wygrana lub jej brak. Nie widzę możliwości, aby była rezerwa z zakupów które ktoś robił bez użycia apki. Ale na pewno będzie trochę “zwykłych normików”, którzy są smakoaszami piwa a nie losów (🙈) i odruchowo skanują aplikację nie wiedząc nawet, że przysługuje im jakiś kod do loterii

A było z tym troche zachodu, my też po podpowiedziach na forum zrobiliśmy jak trzeba, zjechać na dół ekranu, wybrać promocje, wejśc w to i zaakceptować - dopiero potem pojawiły się kody.

No ale skoro, najpierw zrobiłem zakupy, a dopiero później zarejestrowałem się w loterii (te wszystkie zgody o których mówisz itp.) i losy dostałem, to oznacza, że gdzieś “w chmurze” były już do moich zakupów przypisane, mimo tego że w momencie zakupów nie byłem jeszcze formalnie uczestnikiem loterii

Mi się przypomniała na podobnej zasadzie loteria w Bierze na mieszkania po 500 tys zł. 
I co, że ktoś miął karte Bieronka, dostal los-jeśli nie miał świadomości o loterii

Ale tu nie trzeba niczego kojarzyć ani wierzyć innym na słowo, wszystko jest opisane w regulaminie loterii emotka
1 parad0x 0

darq1991

#7323518 Napisano: 26.12.2025 13:13:34
Diana02 napisał(a):

Nie płacz koleżanko, może trafisz coś w rezerwie? Może w innym konkursie będziesz miała szczęście? Dla pocieszenia dodam, że część osób, która tu wygrywa 800 zł, na piwo musi wydać tyle samo lub więcej. Ktoś pisał o 75 losach np…
0 0

endrjuen

#7323521 Napisano: 26.12.2025 13:24:20
Diana02 napisał(a):

Rozumiem Twoją frustrację aż za dobrze. Myślę, że ze szczęściem w loteriach tak bywa - raz sprzyja, raz nie. Ja odpuściłem, bo nic nie wygrałem, ale po x losach, które puściłem, mam zapas piwek do listopada (wybierałem długie daty). Spróbuję w kolejnej loterii. W końcu nam się powiedzie - jestem pewny!
0 0

Diana02

#7323523 Napisano: 26.12.2025 13:41:12
darq1991 napisał(a):

Diana02 napisał(a):

Nie płacz koleżanko, może trafisz coś w rezerwie? Może w innym konkursie będziesz miała szczęście? Dla pocieszenia dodam, że część osób, która tu wygrywa 800 zł, na piwo musi wydać tyle samo lub więcej. Ktoś pisał o 75 losach np…

już nie będę ryzykować nawet 5 losów, nie chce tu pisać za kilka dni że na 40 albo 60 losów 0 wygranych 😂😂

endrjuen napisał(a):

Diana02 napisał(a):

Rozumiem Twoją frustrację aż za dobrze. Myślę, że ze szczęściem w loteriach tak bywa - raz sprzyja, raz nie. Ja odpuściłem, bo nic nie wygrałem, ale po x losach, które puściłem, mam zapas piwek do listopada (wybierałem długie daty). Spróbuję w kolejnej loterii. W końcu nam się powiedzie - jestem pewny!

piąteczka, szczęście się do nas uśmiechnie ale w innej loterii emotka
1 pou 0

Luiza37

#7323524 Napisano: 26.12.2025 13:44:57
Diana02 napisał(a):

Poczekajcie do losowania 08.01. Przy 88 nagrodach dziennie, powinno być dużo rezerwy 😉
0 0

Diana02

#7323525 Napisano: 26.12.2025 13:49:52
Luiza37 napisał(a):

Diana02 napisał(a):

Poczekajcie do losowania 08.01. Przy 88 nagrodach dziennie, powinno być dużo rezerwy 😉

dobra, napiszcie jak dla tumoka mnie:

Żeby wygrać coś z rezerwy muszę mieć nieosłoniętą zdrapkę choć jedną czy mogą być wszystkie zadrapane niewygrane? Tak czy nie?
0 0

Jestemnowa

#7323526 Napisano: 26.12.2025 13:51:12
Diana02 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Diana02 napisał(a):

dobra, napiszcie jak dla tumoka mnie:

Żeby wygrać coś z rezerwy muszę mieć nieosłoniętą zdrapkę choć jedną czy mogą być wszystkie zadrapane niewygrane? Tak czy nie?

Odsłonięte bez wygranej  😉
1 Diana02 0

cleo25

#7323530 Napisano: 26.12.2025 14:13:48
Luiza37 napisał(a):

Diana02 napisał(a):

Ale skąd miałaby być rezerwa skoro każdy kupuje ze swoją aplikacją, paragonu nie potrzeba. Chyba że by widział, ze wygrał, a nie odesłał danych.
0 0

synk

#7323531 Napisano: 26.12.2025 14:15:54
cleo25 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Diana02 napisał(a):

Ale skąd miałaby być rezerwa skoro każdy kupuje ze swoją aplikacją, paragonu nie potrzeba. Chyba że by widział, ze wygrał, a nie odesłał danych.

jeśli nagrody są przypisane do losów, losy są z góry już ponumerowane - to ewentualne rezerwy mogą być z pierwszych dni, gdzie loteria była mniej popularna - i pula dziennych nie zeszła...bo teraz to szał - więc generalnie nie liczę na rezerwę emotka
0 0

Yolobolo

#7323532 Napisano: 26.12.2025 14:19:51
cleo25 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Diana02 napisał(a):

Organizator musiał przewidzieć X losów na dany dzień i wśród nich umieścił wszystkie nagrody dzienne. Jeśli danego dnia nie było X losów tylko mniej to trafiają one do rezerwy. Tutaj jest 88 nagród codziennie więc jest spora szansa, że coś trafiło do rezerwy. Wydaje mi się, że na koniec te nagrody które są w rezerwie będą losowane wśród wszystkich nietrafionych losów ale aż tak dokładnie regulaminu nie czytałem żeby mieć pewność
0 0

rufus

#7323533 Napisano: 26.12.2025 14:23:58
synk napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Diana02 napisał(a):

jeśli nagrody są przypisane do losów, losy są z góry już ponumerowane - to ewentualne rezerwy mogą być z pierwszych dni, gdzie loteria była mniej popularna - i pula dziennych nie zeszła...bo teraz to szał - więc generalnie nie liczę na rezerwę emotka

Na pewno jakas część nagrod trafia do osob ktore skanują apke ale nie są swiadomi istnienia loterii i nagrody przepadają.

W zeszlym roku pamietam ze bylo troche wpisow na forum, nawet mi wpadlo 8k co bylo mila niespodzianką. emotka
1 andii 0

zaczytana-pola

#7323535 Napisano: 26.12.2025 14:30:59
9darog napisał(a):

szalcial napisał(a):

darog napisał(a):

szalcial napisał(a):

miikka napisał(a):

O Biedronce proszę nawet nie wspominać... 30 lat i żadnego konkursowego świętowania nie było. Słabo.

Justa-zosia

#7323537 Napisano: 26.12.2025 14:35:05
rufus napisał(a):

synk napisał(a):

cleo25 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Diana02 napisał(a):

Na pewno jakas część nagrod trafia do osob ktore skanują apke ale nie są swiadomi istnienia loterii i nagrody przepadają.

W zeszlym roku pamietam ze bylo troche wpisow na forum, nawet mi wpadlo 8k co bylo mila niespodzianką. emotka

Ogolnie wsrod konkursowiczów jest popularny, ale znam wiele osób, które kupują piwka w zabce, apke skanują a żadne loterie ich nie interesują emotka
zwłaszcza, że w samym sklepie nie widzę żeby o tym gdzieś informowali
0 0

Luiza37

#7323538 Napisano: 26.12.2025 14:43:35
cleo25 napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Diana02 napisał(a):

Poczytajcie wcześniejsze posty, było to już wielokrotnie wyjaśnione... 
Rezerwa będzie z losów, które nie zostały odkryte od ludzi, którzy nie zarejestrowali się w loterii. Kupili piwo w Żabce, zeskanowali apke, ale nie mieli pojęcia o loterii, nie zarejestrowali się i nie odkryli losów. Rok temu w tej samej loterii było dużo wpisów z rezerwy, gdzie było dużo mniej dziennych. We wrześniu tak samo były wpisy z rezerwy (sama też wygrałam jeszcze z losowania dodatkowego). Ostatnio było 25 nagród dziennie, teraz 88...