Żabka

niunio

#7323461 Napisano: dzisiaj o 20:19:36
darog napisał(a):

szalcial napisał(a):

miikka napisał(a):

Czekajcie to jak z tą rezerwą z hard loterii, nie będą to wszystkie losowane nieodebrane czyli wszystkie te co ludzie kupują bez apki? Tak myslalm że to będzie wyglądać i liczyłam na rezerwę za ten ogrom losów emotka

Jak na moje dopiero zeskanowanie apki nadaje numer porządkowy, do którego jest przypisana wygrana lub jej brak. Nie widzę możliwości, aby była rezerwa z zakupów które ktoś robił bez użycia apki. Ale na pewno będzie trochę “zwykłych normików”, którzy są smakoaszami piwa a nie losów (🙈) i odruchowo skanują aplikację nie wiedząc nawet, że przysługuje im jakiś kod do loterii

Tyle że losy / KODY/ naliczają się dopiero PO zarejestrowaniu do loterii.
- więc świadome zaakceptowanie zgód, etc. 

A było z tym troche zachodu, my też po podpowiedziach na forum zrobiliśmy jak trzeba, zjechać na dół ekranu, wybrać promocje, wejśc w to i zaakceptować - dopiero potem pojawiły się kody.

Wygrane są przypisane do konkretnych numerów porządkowych zakupów promocyjnych.
Zakup promocyjny to zakup minimum 4 piw z zeskanowaną aplikacją (zakup liczony jest niezależnie od rejestracji w loterii).

Można zarejestrować się dopiero po zakupie, a i tak dostanie się za niego los.
Jeśli ktoś zrobi zakup z apką, ale się nie zarejestruje i/lub nie odkryje losu, a akurat do tego zakupu przypisana była nagroda, to trafia ona do puli dodatkowego losowania.

miikka

#7323462 Napisano: dzisiaj o 20:21:35
Serdecznie dziękuję najbardziej merytoryczna odpowiedź !
0 0

Cytrusek77

#7323463 Napisano: dzisiaj o 20:22:26
szalcial napisał(a):

darog napisał(a):

szalcial napisał(a):

miikka napisał(a):

Czekajcie to jak z tą rezerwą z hard loterii, nie będą to wszystkie losowane nieodebrane czyli wszystkie te co ludzie kupują bez apki? Tak myslalm że to będzie wyglądać i liczyłam na rezerwę za ten ogrom losów emotka

Jak na moje dopiero zeskanowanie apki nadaje numer porządkowy, do którego jest przypisana wygrana lub jej brak. Nie widzę możliwości, aby była rezerwa z zakupów które ktoś robił bez użycia apki. Ale na pewno będzie trochę “zwykłych normików”, którzy są smakoaszami piwa a nie losów (🙈) i odruchowo skanują aplikację nie wiedząc nawet, że przysługuje im jakiś kod do loterii

Tyle że losy / KODY/ naliczają się dopiero PO zarejestrowaniu do loterii.
- więc świadome zaakceptowanie zgód, etc. 

A było z tym troche zachodu, my też po podpowiedziach na forum zrobiliśmy jak trzeba, zjechać na dół ekranu, wybrać promocje, wejśc w to i zaakceptować - dopiero potem pojawiły się kody.

No ale skoro, najpierw zrobiłem zakupy, a dopiero później zarejestrowałem się w loterii (te wszystkie zgody o których mówisz itp.) i losy dostałem, to oznacza, że gdzieś “w chmurze” były już do moich zakupów przypisane, mimo tego że w momencie zakupów nie byłem jeszcze formalnie uczestnikiem loterii

Dokładnie tak jest, nawet w regulaminie jest napisane, że można przed rejestracją kupić