Pomocy!!!!

nasturcja19

#6230863 Napisano: 19.07.2016 15:18:17
Zaplątałam się... w  konkursie jed x z rodizną na wakacje w kauflandzie, podajemy nr. systemowy czyli ten na dole?
0 0

lola.lola

#6230934 Napisano: 19.07.2016 18:52:10
slavek napisał(a):

lola.lola napisał(a):

slavek napisał(a):

Kto mi wytłumaczy jak pobrać aplikację z iTunes? Chodzi mi konkretnie o Prisma emotka

W App Store

No właśnie nie mogę znaleźć, są jakieś podobne, ale konkretnie tej nie ma.

U mnie jest jako pierwsze w najpopularniejszych
0 0

slavek

#6230992 Napisano: 19.07.2016 21:40:32
lola.lola napisał(a):

slavek napisał(a):

lola.lola napisał(a):

slavek napisał(a):

Kto mi wytłumaczy jak pobrać aplikację z iTunes? Chodzi mi konkretnie o Prisma emotka

W App Store

A jak u ciebie dokładnie sie nazywa?
0 0

lola.lola

#6231079 Napisano: 20.07.2016 09:54:33
slavek napisał(a):

lola.lola napisał(a):

slavek napisał(a):

lola.lola napisał(a):

slavek napisał(a):

W App Store

A jak u ciebie dokładnie sie nazywa?

PRISMA - ART PHOTO EDITOR
0 0

kalka

#6231110 Napisano: 20.07.2016 10:55:35
Szukam pomocy!!! Na mój tel przestały przychodzić smsy-zarówno zwykłe jak i premium oraz  sms autoryzujące przelewy z banku. Sprawdziłam w Plusie i to nie jest wina operatora, najprawdopodobniej jest to wina smartfona ( po przełożeniu karty do innego tel. smsy przychodzą, ale te wysłane po przełożeniu karty, zaległe nie emotka ) sprawdziłam miejsce w telefonie- jest (wykasowałam część smsów, opróżniłam historię połączeń itp i nic). Czy ktoś miał podobną sytuację? Jak sprawdzić w czym tkwi problem?   emotka
0 0

marzenier

#6231114 Napisano: 20.07.2016 11:02:52
kalka napisał(a):

Szukam pomocy!!! Na mój tel przestały przychodzić smsy-zarówno zwykłe jak i premium oraz  sms autoryzujące przelewy z banku. Sprawdziłam w Plusie i to nie jest wina operatora, najprawdopodobniej jest to wina smartfona ( po przełożeniu karty do innego tel. smsy przychodzą, ale te wysłane po przełożeniu karty, zaległe nie emotka ) sprawdziłam miejsce w telefonie- jest (wykasowałam część smsów, opróżniłam historię połączeń itp i nic). Czy ktoś miał podobną sytuację? Jak sprawdzić w czym tkwi problem?   emotka

Jaki telefon.
Ściągałas ostsnio jakaś aktualizacje.
Może Ci się filtr spamu załączyl ?
0 0

kalka

#6231121 Napisano: 20.07.2016 11:19:15
marzenier napisał(a):

kalka napisał(a):

Jaki telefon.
Ściągałas ostsnio jakaś aktualizacje.
Może Ci się filtr spamu załączyl ?

Dzięki Marzenier i  Tusienka -sprawdzę, może się coś wyjaśni emotka
0 0

aleksiak

#6231122 Napisano: 20.07.2016 11:19:42
Czy ktos może się orientuje, czy jesli zamówiłam bon z panelu I-say ( Ipsoss) do Zalando na 40zł, to przy zamówieniu w sklepie obowiązuje kwota minimalna? Niestety nie mogę nigdzie tego znaleźć 
0 0

magalan83

#6231163 Napisano: 20.07.2016 12:32:12
aleksiak napisał(a):

Czy ktos może się orientuje, czy jesli zamówiłam bon z panelu I-say ( Ipsoss) do Zalando na 40zł, to przy zamówieniu w sklepie obowiązuje kwota minimalna? Niestety nie mogę nigdzie tego znaleźć 

Prawdopodobnie jest to kwota 200 zł i przy tej kwocie odejmie Ci na 160zl. Jeśli chciałabyś sprzedać ja z chęcią kupie emotka
0 0

aleksiak

#6231168 Napisano: 20.07.2016 12:46:45
magalan83 napisał(a):

aleksiak napisał(a):

Prawdopodobnie jest to kwota 200 zł i przy tej kwocie odejmie Ci na 160zl. Jeśli chciałabyś sprzedać ja z chęcią kupie emotka

Jednak nie ma kwoty minimalnej, właśnie kodzik wykorzystałam emotka  

kammaro

#6232556 Napisano: 24.07.2016 11:33:19
Czy potraficie wbić kod z Żabki Coca-Cola na konkurs https://www.mistrzowienagrod.pl/  ?
Mam kilka kodów i za każdym razem wyskakuje komunikat "Niepoprawny kod" ! O co chodzi, też tak ktoś ma?
emotka
0 0

Gość: tusienka

#6232760 Napisano: 25.07.2016 11:37:39
Czy ktoś ma problemy ze skuterem z Brico???
0 0

Gość: katrin22

#6233199 Napisano: 26.07.2016 13:04:41
kalka napisał(a):

Szukam pomocy!!! Na mój tel przestały przychodzić smsy-zarówno zwykłe jak i premium oraz  sms autoryzujące przelewy z banku. Sprawdziłam w Plusie i to nie jest wina operatora, najprawdopodobniej jest to wina smartfona ( po przełożeniu karty do innego tel. smsy przychodzą, ale te wysłane po przełożeniu karty, zaległe nie emotka ) sprawdziłam miejsce w telefonie- jest (wykasowałam część smsów, opróżniłam historię połączeń itp i nic). Czy ktoś miał podobną sytuację? Jak sprawdzić w czym tkwi problem?   

Przywróć ustawienia fabyczne, może coś przez przypadek pousuwałaś.
0 0

kammaro

#6234868 Napisano: 29.07.2016 12:18:01
Potrzebuję porady, co napisać w usprawiedliwieniu, aby nie stawić się na rozprawę w charakterze świadka.
Chodzi o zakup przez internet, składałam zeznania (chyba w 2007r.) i dziś dostałam wezwanie do sądu oddalonego o 450km! Dzwoniłam do sądu i babka powiedziała mi, że mogę napisać pismo z prośbą o zwolnienie ze stawiennictwa i jakoś to uzasadnić. Wtedy prokurator zapozna się z moimi zeznaniami i jeśli stwierdzi, że są ważne w sprawie, to dostanę odpowiedź, że muszę się stawić. Ale jest też szansa, że stwierdzi, że moje zeznania nie są tak ważne dla sprawy i mnie zwolni z obecności. Tylko co mam wpisać w tym uzasadnieniu? emotka
0 0

joan

#6234871 Napisano: 29.07.2016 12:21:52
kammaro napisał(a):

Potrzebuję porady, co napisać w usprawiedliwieniu, aby nie stawić się na rozprawę w charakterze świadka.
Chodzi o zakup przez internet, składałam zeznania (chyba w 2007r.) i dziś dostałam wezwanie do sądu oddalonego o 450km! Dzwoniłam do sądu i babka powiedziała mi, że mogę napisać pismo z prośbą o zwolnienie ze stawiennictwa i jakoś to uzasadnić. Wtedy prokurator zapozna się z moimi zeznaniami i jeśli stwierdzi, że są ważne w sprawie, to dostanę odpowiedź, że muszę się stawić. Ale jest też szansa, że stwierdzi, że moje zeznania nie są tak ważne dla sprawy i mnie zwolni z obecności. Tylko co mam wpisać w tym uzasadnieniu? emotka

A stan zdrowia wykluczający tak daleką podróż?
0 0

madzia34

#6234911 Napisano: 29.07.2016 13:32:54
kammaro napisał(a):

opieka nad dziecmi-nie masz z kim ich zostawic
0 0

Gość: HOLLY

#6234918 Napisano: 29.07.2016 13:40:18
kammaro napisał(a):

Może lepiej złóż wniosek o przesłuchanie świadka w sądzie właściwym dla jego miejsca zamieszkania? 
0 0

kachna1111

#6234976 Napisano: 29.07.2016 14:37:58
pomocy!!
wchodzę na pocztę na o2 a tam wszystkie foldery puste
rano było wszystko ok
co teraz?

ktoś tak miał?

tam były ważne rzeczy
0 0

ziolko

#6235002 Napisano: 29.07.2016 15:38:30
kachna1111 napisał(a):

pomocy!!
rano było wszystko ok
co teraz?

ktoś tak miał?

tam były ważne rzeczy

jak wchodzisz? bo ja loguję się TYLKO przez  http://prokonto.pl/ i - odpukać - nie miałam takich problemów. I nie mam tyle reklam przy logowaniu emotka  
0 0

kachna1111

#6235011 Napisano: 29.07.2016 15:48:27
ziolko napisał(a):

kachna1111 napisał(a):

pomocy!!
rano było wszystko ok
co teraz?

ktoś tak miał?

tam były ważne rzeczy

jak wchodzisz? bo ja loguję się TYLKO przez  http://prokonto.pl/ i - odpukać - nie miałam takich problemów. I nie mam tyle reklam przy logowaniu emotka  

zalogowałam się jak radziłaś i są
uf
dzięki
rzeczywiście nie ma reklam po bokach i na dole
1 ziolko 0