Pomocy!!!!

zielonaszpilka

#7136809 Napisano: 07.11.2023 07:37:42
ineska1991 napisał(a):

Pamiętacie czy do Wielkiej loterii Carrfour trzeba było odrazu załączyć zdj paragonu i kuponu? Bo jeśli tak to by ratowało sytuacje

To w żaden sposób nie ratuje sytuacji niestety. Smolar jest skrupulatny, dwa że to loteria jak zauważyła Agnieszka, więc w grę wchodzi ustawa i instytucje nadzorujące. Trzy, że jest to już nagroda o sporej wartości. Nikt nie przymknie oka ani nie zaryzykuję problemów czy utraty kolejnych zleceń. Według mnie nie ma żadnych szans, że smolar to uzna bez względu na to czy byłoby dołączane zdjęcie czy nie. Spróbować napisać do nich trzeba, bo nic nie ryzykujecie, możecie tylko zyskać, ale ja bym już się nastawiała, że ta nagroda przepadnie, żeby ewentualnie tylko miło się zaskoczyć, ale nie żyć nadzieję, że uda się przebłagać Smolara.

marcella

#7136830 Napisano: 07.11.2023 09:29:53
ineska1991 napisał(a):

Pamiętacie czy do Wielkiej loterii Carrfour trzeba było odrazu załączyć zdj paragonu i kuponu? Bo jeśli tak to by ratowało sytuacje

Nie, zgłoszenie bez zdjęcia
0 0

truskawa123

#7137445 Napisano: 08.11.2023 15:26:22
Potrzebuję pomocy jeżeli chodzi o loterię zozoli. W formularzu należy podać ulicę i miasto. Sklep znajduje się na wiosce, więc w miejscu ulicy podaję nazwę wsi a w polu miasto nazwę miasta z kodu pocztowego?
0 0

cb656

#7137559 Napisano: 08.11.2023 20:18:28
truskawa123 napisał(a):

Potrzebuję pomocy jeżeli chodzi o loterię zozoli. W formularzu należy podać ulicę i miasto. Sklep znajduje się na wiosce, więc w miejscu ulicy podaję nazwę wsi a w polu miasto nazwę miasta z kodu pocztowego?

Ja bym napisał na przykład tak:
58-535 Miłków 111, gmina Podgórzyn
1 andii 0

bajm

#7137574 Napisano: 08.11.2023 20:44:29
truskawa123 napisał(a):

Tak
0 0

taylors

#7137614 Napisano: 09.11.2023 05:38:56
Blik- co to jest. Nie miałam z tym nigdy do czynienia. Teraz wygrałam 50zl w crunchips i z tego co czytam to są 2 opcje otrzymywania blików. Pierwsze to że dostaje się kod do bankomatu, wpisuje się go i już. A drugi to, że trzeba mieć blika powiązanego z numerem telefonu i kontem i ktoś przesyła pieniądze prosto na konto. A jeśli nie będę miała tego ogarniętego to kasa do mnie nie przyjdzie. Czy ktoś wie jak będzie w przypadku nagrody z crunchips? Plus jeśli będzie to ta opcja z ogarnięciem blika, to ktoś wytłumaczy jak najprościej to zrobić?
0 0

agakaz2

#7137616 Napisano: 09.11.2023 05:42:12
taylors napisał(a):

Blik- co to jest. Nie miałam z tym nigdy do czynienia. Teraz wygrałam 50zl w crunchips i z tego co czytam to są 2 opcje otrzymywania blików. Pierwsze to że dostaje się kod do bankomatu, wpisuje się go i już. A drugi to, że trzeba mieć blika powiązanego z numerem telefonu i kontem i ktoś przesyła pieniądze prosto na konto. A jeśli nie będę miała tego ogarniętego to kasa do mnie nie przyjdzie. Czy ktoś wie jak będzie w przypadku nagrody z crunchips? Plus jeśli będzie to ta opcja z ogarnięciem blika, to ktoś wytłumaczy jak najprościej to zrobić?

możliwe że będzie tak jak do tej pory z blikami
na meila przychodzi blik - viak cyferek a na sms kod PIN

w bankonacie ja używam euronetu klikasz wyplata blik piszesz ciąg cyferek , kwotę w tym przypadku 50 i kod PIN.  spoko

87

#7137885 Napisano: 09.11.2023 18:53:54
Witam, nie mogę wysłać zgłoszenia do konkursu MM's. Wszystko wypełniam jak trzeba. Może coś robię nie tak? Czy innym działa?
0 0

andii

#7137903 Napisano: 09.11.2023 21:06:38
Hejo. Jak sprawdzic do kiedy jest ważny bilet do Cinema City.? Widziałam gdzieś wpis że można to sprawdzić...ale nie umiem tego odnaleźć 😊
0 0

baxter

#7137906 Napisano: 09.11.2023 21:19:25
andii napisał(a):

Hejo. Jak sprawdzic do kiedy jest ważny bilet do Cinema City.? Widziałam gdzieś wpis że można to sprawdzić...ale nie umiem tego odnaleźć 😊

https://www.cinem...y.pl/voucher-balance

Justintime

#7138156 Napisano: 10.11.2023 19:41:47
Działa wam formularz na kalendarz Lindt Kaufland?
u mnie w polu numer paragonu krzyczy że numer telefonu musi miec 9 znakow. A najlepsze ze w tym polu nie mozna wpisac 9 cyfr. Napisalam do nich…
0 0

karolina102

#7138338 Napisano: 12.11.2023 12:47:23
Cześć,
jestem tu nowa i mam trochę pytań. Mam nadzieję, że mnie nie zjedziecie za nie ale dopiero zaczynam emotka

Swoją przygodę z konkursami zaczęłam we wrześniu. Udało mi się wygrać nagrody o wartości 650zl. W październiku miałam podobny wynik a w listopadzie obecnie około 1000zl. Biorę udział w około 1-2 konkursach tygodniowo. Zastanawiam się, czy możliwe jest utrzymywanie się z tego biznesu na jakimś sensownym poziomie (powiedzmy średnio 5000tys - wiadomo uśredniając bo pewnie będą lepsze i gorsze miesiace). Czy komuś się to udało? Jeśli tak to ile konkursów miesięcznie potrzeba dla tej sztuki? 

Kolejne pytanie- jaką macie skuteczność? W ilu konkursach musicie wziąć udział by coś wygrać? Czy macie jakieś wskazówki by tę skuteczność podnieść?

Czy opłaca się brać udział w loteriach? Ja póki co odrzucałam wszystkie loterie uznając, że szanse na wygraną są zbyt niskie, ale może się mylę?

Czy są jakieś "pewniaki" konkursowe? A może wręcz przeciwnie - są konkursy w których z zasady nie bierzecie udziału bo wiecie, że to strata czasu?

Będę wdzięczna za Wasze wskazówki emotka
0 0

mandarynka16

#7138340 Napisano: 12.11.2023 12:53:29
karolina102 napisał(a):

undefined

traktuj to jako rozrywkę, jeżeli będzie to Twoje jedyne żródło utrzymania to zabierzę Ci to całą przyjmeność  z konkursowania

nanajka81

#7138343 Napisano: 12.11.2023 13:14:27
mandarynka16 napisał(a):

karolina102 napisał(a):

undefined

traktuj to jako rozrywkę, jeżeli będzie to Twoje jedyne żródło utrzymania to zabierzę Ci to całą przyjmeność  z konkursowania

potwierdzam!
0 0

kimberly

#7138347 Napisano: 12.11.2023 13:29:41
nanajka81 napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

karolina102 napisał(a):

undefined

potwierdzam!

Również się podpisuje, a kolejna sprawa czasem możesz wysłać 30 konkursów i nic nie wygrać, a czasem wyślesz zgłoszenia na 5 konkursów i w 3 coś wleci:)
już pomijam fakt, że nagród na pewno nie sprzedasz za cenę regulaminową, tym bardziej jeśli są to czasem rzeczy typu bluzy, koce czy nawet bilety do kina itp:) a i tego nigdy nie można być pewnym wygranej.
A co do skuteczności - w moim przypadku im bardziej mi zależy na wygranej i im bardziej się staram z zgłoszeniem to zwykle wtedy nie wygrywam, a często nagrody przychodzą gdy się tego nie spodziewam zupełnie:)

nanajka81

#7138479 Napisano: 13.11.2023 07:17:58
kimberly napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

mandarynka16 napisał(a):

karolina102 napisał(a):

undefined

potwierdzam!

Również się podpisuje, a kolejna sprawa czasem możesz wysłać 30 konkursów i nic nie wygrać, a czasem wyślesz zgłoszenia na 5 konkursów i w 3 coś wleci:)
już pomijam fakt, że nagród na pewno nie sprzedasz za cenę regulaminową, tym bardziej jeśli są to czasem rzeczy typu bluzy, koce czy nawet bilety do kina itp:) a i tego nigdy nie można być pewnym wygranej.
A co do skuteczności - w moim przypadku im bardziej mi zależy na wygranej i im bardziej się staram z zgłoszeniem to zwykle wtedy nie wygrywam, a często nagrody przychodzą gdy się tego nie spodziewam zupełnie:)

Mam to samo: im bardziej chcę wygrać i czekam na wyniki pewna że poszło mi super to dostaję po przysłowiowej d*ie... Poza tym jest wiele nagród, których się w ogóle nie sprzeda bo nikt ich nie chce (np kurtka z wielkim, czerwonym iksem na plecach, różne bluzy - mimo iż jakościowo fajne to z nadruku i koloru okropne, słuchawki - które bywają naprawdę badziewiaste i żal nimi katować uszy...). I jest dużo loterii w których ciężko trafić na otwartą bramkę - chyba że masz dużo szczęścia, jak go nie masz to pozostaje ci inwestowanie w kolejne paragony i łudzenie się że trafisz a co za tym idzie: koszty, które często się nie zwracają po wygranej... Myślę że z konkursów wyżyć będzie Ci ciężko - chyba że jesteś genialna i będziesz wygrywać same fajne rzeczy.

frenchie

#7138573 Napisano: 13.11.2023 13:34:07
Nie mogę wysłać protokołu odbioru nagrody z CHIPSUJEMY Crunchips w Groszku. Przychodzi ciągle zwrotka, że mają przepełnioną skrzynkę. Jak wysyłam nawet goły tekst bez załącznika, to również odrzuca. 

Ktoś może miał podobny problem? I może mi pomóc jak teraz wysłać im oświadczenie laureata? Robiła to agencja All about.
0 0

basiag

#7138608 Napisano: 13.11.2023 15:00:30
z kinder nie piszą który paragon z rezerwy wygrał emotka
trzeba do nich dzwonić i pytać ?
0 0

ziolko

#7138704 Napisano: 13.11.2023 18:30:07
 karolina102 5 milionów miesięcznie, a nawet rocznie, nie uzyskasz z konkursów emotka

ksiezniczkazasnela

#7138841 Napisano: 14.11.2023 10:14:17
karolina102 napisał(a):

Cześć,
jestem tu nowa i mam trochę pytań. Mam nadzieję, że mnie nie zjedziecie za nie ale dopiero zaczynam emotka

Swoją przygodę z konkursami zaczęłam we wrześniu. Udało mi się wygrać nagrody o wartości 650zl. W październiku miałam podobny wynik a w listopadzie obecnie około 1000zl. Biorę udział w około 1-2 konkursach tygodniowo. Zastanawiam się, czy możliwe jest utrzymywanie się z tego biznesu na jakimś sensownym poziomie (powiedzmy średnio 5000tys - wiadomo uśredniając bo pewnie będą lepsze i gorsze miesiace). Czy komuś się to udało? Jeśli tak to ile konkursów miesięcznie potrzeba dla tej sztuki? 

Kolejne pytanie- jaką macie skuteczność? W ilu konkursach musicie wziąć udział by coś wygrać? Czy macie jakieś wskazówki by tę skuteczność podnieść?

Czy opłaca się brać udział w loteriach? Ja póki co odrzucałam wszystkie loterie uznając, że szanse na wygraną są zbyt niskie, ale może się mylę?

Czy są jakieś "pewniaki" konkursowe? A może wręcz przeciwnie - są konkursy w których z zasady nie bierzecie udziału bo wiecie, że to strata czasu?

Będę wdzięczna za Wasze wskazówki emotka

Jakim cudem tyle wygranych w przeciągu 3 miesięcy? W jakich konkursach brałaś udział? Przecież to już jest sukces…. Powinnaś się cieszyć, ja np nie wygrałam nic od kilku miesięcy 🤣🤣🤣
0 0