Pomocy!!!!

Gość: goralecka

#5686947 Napisano: 01.07.2013 09:26:09
agusia147 napisał(a):

Może zmień program do nagrywania np na IMG BURN. Bo rozumiem, że nagrywasz płyty jako obrazy Video. Spróbuj jako zwykłą płytę z danymi - taką też odtworzy ci każde DVD (wrzucasz film i napisy o identycznych nazwach np. film.avi i film.txt na taką płytę), a nie będzie się nic zapętlać.

Chyba bede musiala tak zrobic emotka aczkolwiek nie lubie jak mi cos duzo czasu zajmuje wiec juz z wygody korzystalam z corela emotka
0 0

vivi

#5687284 Napisano: 01.07.2013 14:33:25
Witam! Chcę wysłać kurierem paczkę o wymiarach 106wysx66szerX79dł byłabym wdzięczna za polecenie taniego kuriera emotka
0 0

marines27

#5692404 Napisano: 07.07.2013 15:41:39
Jestem za granicą i mam problem z telefonem.
Kto w Polsce zadzwoni na nr. Stacjonarny do tmobile i mi pomoże. Bardzo proszę
0 0

marines27

#5692427 Napisano: 07.07.2013 17:07:26
marines27 napisał(a):

Jestem za granicą i mam problem z telefonem.
Kto w Polsce zadzwoni na nr. Stacjonarny do tmobile i mi pomoże. Bardzo proszę

Dziękuje. Ci bardzo serdecznie.
Nawet nie wiesz jak pomogłaś.
0 0

Gość: koza.k90

#5692640 Napisano: 08.07.2013 07:20:54
calliope napisał(a):

Koza pisałaś kiedyś też o tej dziewczynie z milionem problemów, tacy ludzie też potrafią perfidnie kłamać. Limit nieszczęść na raz kiedyś się wyczerpuje, a gdy ktoś twierdzi, że jeszcze to a tamto to trzeba zapalić sobie lampkę ostrzegawczą. Jeszcze uczulam na "sąsiadów", których wcześniej na oczy nie widzieliśmy, a chcą od nas pożyczyć kasę lub inne rzeczy emotka

Dobra idę spać, napisz jutro jak sprawa się toczy.

sprawa śmierdząca bez wątpienia

1) tak jak już pisałam - gość chciał dostać zwrot kasy "od ręki", nawet bez zwrotu towaru

2) dzbanek ma ślady ingerencji - tak jakby ktoś chciał naprawiać a potem usiłował usunąć... super glue

2) zdjęcie ma datę... 17.06, paczka doszła 27.06
godzina wykonania zdjęcia zgadza mi się z telefonem gościa o mikser - ustaliliśmy warunki, później przesłałam mu nr konta

3) datę w aparacie gość ma dobrą, bo sprawdziliśmy go z podstawionego konta interesując się jakimś jego ogłoszeniem i prosząc o dodatkowe zdjęcia
nie może więc być mowy o 10-dniowym poślizgu

przez tydzień miałam spokój - tak jakby gość wziął na wstrzymanie i chciał przeczekać, wczoraj odezwał się o kasę

co robić emotka
0 0

ziolko

#5692690 Napisano: 08.07.2013 09:25:45
Koza, datę w aparacie można ustawić dowolną, więc to tylko częściowy dowód

Dziwna sprawa z tą ingerencją w dzbanek (to mikser z miską? czy samodzielny?), możesz powołać sie na to, że wysyłałaś sprawny mikser bez uszkodzeń
0 0

Gość: koza.k90

#5692697 Napisano: 08.07.2013 09:30:14
ziolko, mikser z dzbankiem stojącym

owszem - datę można zmieniać, ale gość nie pomyślałby o tym wysyłając mi zdjęcie ?

a nagle teraz odpowiadając komuś na ogłoszenie ma już dobrą emotka

to właśnie jest podejrzane
0 0

ziolko

#5692707 Napisano: 08.07.2013 09:47:12
toteż możesz mu napisać o tym klejeniu, że wysyłałaś dobry towar
Moim zdaniem, jeśli był uszkodzony to powinien go zwrócić bez ingerencji, a skoro próbował naprawiać to już jego problem.

Chce zwrot kasy bez zwrotu towaru? jak to wygląda?
czemu nie oddał kurierowi ze spisaniem protokołu szkody?
0 0

efelinkaaa

#5692982 Napisano: 08.07.2013 13:05:54
niech mnie ktoś pocieszy i poklepie po pleckach... mam wielkiego nerwa.. Czemu ja wszystko tak okropnie przeżywam? emotka
0 0

like-a-bomb

#5692986 Napisano: 08.07.2013 13:08:37
efelinkaaa napisał(a):

niech mnie ktoś pocieszy i poklepie po pleckach... mam wielkiego nerwa.. Czemu ja wszystko tak okropnie przeżywam? emotka

Kiedyś też tak wszysko przeżywałam. Teraz powtarzam, że po burzy zawsze wychodzi słońce. emotka Trzymaj się, myśl pozytywnie. emotka emotka
0 0

efelinkaaa

#5692992 Napisano: 08.07.2013 13:11:46
like-a-bomb napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Kiedyś też tak wszysko przeżywałam. Teraz powtarzam, że po burzy zawsze wychodzi słońce. emotka Trzymaj się, myśl pozytywnie. emotka emotka

Żeby to było takie proste wszystko.... emotka

ale dziękuję za miłe słowa emotka
0 0

like-a-bomb

#5692994 Napisano: 08.07.2013 13:14:04
efelinkaaa napisał(a):

like-a-bomb napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Żeby to było takie proste wszystko.... emotka

ale dziękuję za miłe słowa emotka

Wierzę, że to nie takie proste, ale żyć trzeba dalej... emotka

Szkoda, że same przyjemności nas w nim nie spotykają, tylko raz z góry, raz pod górę.

emotka
0 0

Gość: aneczkar10

#5693000 Napisano: 08.07.2013 13:25:50
szukam jakiego zgrać darmowego antywirusa na ipada apple
0 0

ace

#5693318 Napisano: 08.07.2013 17:43:54
efelinkaaa napisał(a):

<pociesza i poklepuje po pleckach> HUG

a ja mam pytanko. Bo muszee sie zapisac do ofe (zdazyc do srody emotka ) STąd moje pytanie do osób które ostatnio to robiły, co musze miec przy sobie i ile to trwa? Tzn czy podpisanie umowy jest od reki, czy trzeba czekac ile dni? Bede wdzieczna za odp emotka
0 0

monikar

#5693451 Napisano: 08.07.2013 19:41:26
ace napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

a ja mam pytanko. Bo muszee sie zapisac do ofe (zdazyc do srody emotka ) STąd moje pytanie do osób które ostatnio to robiły, co musze miec przy sobie i ile to trwa? Tzn czy podpisanie umowy jest od reki, czy trzeba czekac ile dni? Bede wdzieczna za odp emotka

wydaje mi się, że podpiszą od ręki, ja wysyłałam swoją umowę pocztą bo u mnie w mieście nie było biura Generali, przesyłałam dwie wersje z podpisem, za ok 2 tygodnie dostałam umowę podpisaną przez nich, szybko, sprawnie emotka
0 0

mia

#5693468 Napisano: 08.07.2013 19:57:28
efelinkaaa napisał(a):

Bo widać jesteś podobna do mnie. emotka
A tak poważnie, to niestety nie ma wyjścia - trzeba z tym żyć. emotka
0 0

ace

#5693974 Napisano: 09.07.2013 13:04:03
monikar napisał(a):

ace napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

wydaje mi się, że podpiszą od ręki, ja wysyłałam swoją umowę pocztą bo u mnie w mieście nie było biura Generali, przesyłałam dwie wersje z podpisem, za ok 2 tygodnie dostałam umowę podpisaną przez nich, szybko, sprawnie emotka

dzięki za odp emotka Byłoby super gdyby udało się od reki bo inaczej beda mnie losować emotka
0 0

enia2007

#5694497 Napisano: 09.07.2013 21:42:37
szukam pilnie kontaktu do rwas
może ktoś da jej znać żeby weszła na pv. emotka
0 0

clearka

#5694563 Napisano: 09.07.2013 23:13:27
POMOCY !!! Szukam pomocy dla mojego taty. W kwietniu 2013 postawiono diagnozę. Nowotwór złośliwy. Rokowania lekarzy są beznadziejne, statystyczne 'do roku'... Dotychczas 'walczyłam', czasem 'wygrywałam', ale w konkursach... Teraz przy tej 'walce' (przy walce mojego taty z chorobą - walce z rakiem), konkursy tracą dla mnie sens, teraz gram tylko sporadycznie, już nie walczę o nagrody materialne jak kiedyś, nie próbuję swoich sił w konkursach. Teraz walczę o Zdrowie, o Życie ukochanego taty. Szukam pomocy dla Niego. Od maja ma chemioterapię, co tydzień wlewy. Nie chcę żeby poprzestawał na chemii, żeby stała się jego ostatnią deską ratunku. Nie chcę siedzieć z założonymi rękami i patrzeć w niebo. Chcę żeby WYGRAŁ! Żeby wygrał walkę z chorobą. Szukam ratunku w medycynie niekonwencjonalnej, wiem że nie każdy pochwala takie 'pseudo-farmaceutyki', ale tonący chwyta się brzytwy. Kochani może macie własne pomysły i sugestie czym leczyć, czym wspomagać, co kupować, proszę na PW. A może ktoś z Was ma do oddania / albo do odsprzedania w okazyjnej cenie preparaty typu : AVEMAR // ZŁOTO KOLIDALNE // PAW-PAW // VILCACORA // NONI // GRAVIOLA // GANODERMA lucidium – REISHI lub jakiekolwek INNE środki, które pozwolą WYGRAĆ!!! - Wygrać mojemu Tacie walkę z chorobą. Piszcie na PW. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Z góry serdecznie Wam DZIĘKUJĘ.
0 0

Aganaluzie

#5694566 Napisano: 09.07.2013 23:16:34
clearka napisał(a):

POMOCY !!! Szukam pomocy dla mojego taty. W kwietniu 2013 postawiono diagnozę. Nowotwór złośliwy. Rokowania lekarzy są beznadziejne, statystyczne 'do roku'... Dotychczas 'walczyłam', czasem 'wygrywałam', ale w konkursach... Teraz przy tej 'walce' (przy walce mojego taty z chorobą - walce z rakiem), konkursy tracą dla mnie sens, teraz gram tylko sporadycznie, już nie walczę o nagrody materialne jak kiedyś, nie próbuję swoich sił w konkursach. Teraz walczę o Zdrowie, o Życie ukochanego taty. Szukam pomocy dla Niego. Od maja ma chemioterapię, co tydzień wlewy. Nie chcę żeby poprzestawał na chemii, żeby stała się jego ostatnią deską ratunku. Nie chcę siedzieć z założonymi rękami i patrzeć w niebo. Chcę żeby WYGRAŁ! Żeby wygrał walkę z chorobą. Szukam ratunku w medycynie niekonwencjonalnej, wiem że nie każdy pochwala takie 'pseudo-farmaceutyki', ale tonący chwyta się brzytwy. Kochani może macie własne pomysły i sugestie czym leczyć, czym wspomagać, co kupować, proszę na PW. A może ktoś z Was ma do oddania / albo do odsprzedania w okazyjnej cenie preparaty typu : AVEMAR // ZŁOTO KOLIDALNE // PAW-PAW // VILCACORA // NONI // GRAVIOLA // GANODERMA lucidium – REISHI lub jakiekolwek INNE środki, które pozwolą WYGRAĆ!!! - Wygrać mojemu Tacie walkę z chorobą. Piszcie na PW. Będę bardzo wdzięczna za pomoc. Z góry serdecznie Wam DZIĘKUJĘ.

przeżywam to samo co mu jest pomogę czego ma raka i jakie CEA
0 0