Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: goralecka
Chyba bede musiala tak zrobic
vivi
Postów 480
Data rejestracji 28.10.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
marines27
Postów 267
Data rejestracji 29.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kto w Polsce zadzwoni na nr. Stacjonarny do tmobile i mi pomoże. Bardzo proszę
marines27
Postów 267
Data rejestracji 29.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuje. Ci bardzo serdecznie.
Nawet nie wiesz jak pomogłaś.
Gość: koza.k90
sprawa śmierdząca bez wątpienia
1) tak jak już pisałam - gość chciał dostać zwrot kasy "od ręki", nawet bez zwrotu towaru
2) dzbanek ma ślady ingerencji - tak jakby ktoś chciał naprawiać a potem usiłował usunąć... super glue
2) zdjęcie ma datę... 17.06, paczka doszła 27.06
godzina wykonania zdjęcia zgadza mi się z telefonem gościa o mikser - ustaliliśmy warunki, później przesłałam mu nr konta
3) datę w aparacie gość ma dobrą, bo sprawdziliśmy go z podstawionego konta interesując się jakimś jego ogłoszeniem i prosząc o dodatkowe zdjęcia
nie może więc być mowy o 10-dniowym poślizgu
przez tydzień miałam spokój - tak jakby gość wziął na wstrzymanie i chciał przeczekać, wczoraj odezwał się o kasę
co robić
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dziwna sprawa z tą ingerencją w dzbanek (to mikser z miską? czy samodzielny?), możesz powołać sie na to, że wysyłałaś sprawny mikser bez uszkodzeń
Gość: koza.k90
owszem - datę można zmieniać, ale gość nie pomyślałby o tym wysyłając mi zdjęcie ?
a nagle teraz odpowiadając komuś na ogłoszenie ma już dobrą
to właśnie jest podejrzane
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Moim zdaniem, jeśli był uszkodzony to powinien go zwrócić bez ingerencji, a skoro próbował naprawiać to już jego problem.
Chce zwrot kasy bez zwrotu towaru? jak to wygląda?
czemu nie oddał kurierowi ze spisaniem protokołu szkody?
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
like-a-bomb
Postów 1011
Data rejestracji 19.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś też tak wszysko przeżywałam. Teraz powtarzam, że po burzy zawsze wychodzi słońce.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Żeby to było takie proste wszystko....
ale dziękuję za miłe słowa
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
like-a-bomb
Postów 1011
Data rejestracji 19.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wierzę, że to nie takie proste, ale żyć trzeba dalej...
Szkoda, że same przyjemności nas w nim nie spotykają, tylko raz z góry, raz pod górę.
Gość: aneczkar10
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
<pociesza i poklepuje po pleckach> HUG
a ja mam pytanko. Bo muszee sie zapisac do ofe (zdazyc do srody
monikar
Postów 3327
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
wydaje mi się, że podpiszą od ręki, ja wysyłałam swoją umowę pocztą bo u mnie w mieście nie było biura Generali, przesyłałam dwie wersje z podpisem, za ok 2 tygodnie dostałam umowę podpisaną przez nich, szybko, sprawnie
mia
Postów 17551
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 26
Bo widać jesteś podobna do mnie.
A tak poważnie, to niestety nie ma wyjścia - trzeba z tym żyć.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za odp
enia2007
Postów 924
Data rejestracji 25.07.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może ktoś da jej znać żeby weszła na pv.
clearka
Postów 261
Data rejestracji 04.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aganaluzie
Postów 513
Data rejestracji 27.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przeżywam to samo co mu jest pomogę czego ma raka i jakie CEA