Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
atyde25
Postów 2492
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
atyde25
Postów 2492
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
kocie_lakocie
Postów 269
Data rejestracji 24.10.2022
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Dwa dni temu minął dokładnie rok, odkąd otrzymałam e-mail zatytułowany „Gratulacje” oraz roczek od założenia konta na
tym forum.
To były wyjątkowe 365dni. Okres pełen wygranych nagród mniejszych i większych, ale każda cieszy, a najbardziej lubię wygrane
przeżycia!
Kolacja z R. Kubicą, trening tajskiego boxu, przejazd Ferrari, kilkanaście biletów na koncerty (nawet przyszłoroczne!), 2
rozmowy na antenie radia, sprzęt elektroniczny, vouchery do restauracji,
ogromny zapas kosmetyków, alkoholu, słodyczy… i dużo, duuuużo więcej. W sumie w
moim kajeciku mam już ponad 150 wygranych.
Ktoś tu niedawno napisał „czuję się jak królowa życia” i ja też dzięki konkursom!
Mam ogromną satysfakcję z kreatywnego tworzenia zdjęć i tekstów oraz z faktu, że ktoś docenia moja twórczość.
Czasami czuję jakbym była „na głodzie”, gdy jakimś tygodniu nie ujrzę na wyświetlaczu telefonu „Wygrałeś”, „Gratulacje” czy
„Oto Twoja nagroda”. Muszę przyznać, że jest to dość uzależniające…
Jednak liczę się z tym, że wśród nas jest mnóstwo utalentowanych i kreatywnych osób, dlatego nie każdy konkurs można wygrać.
Dziękuję K., która zainspirowała mnie do działania, a Nam wszystkim życzę weny twórczej 😉
Moc wygrywania motywuje do działania.
kalina590
Postów 440
Data rejestracji 07.01.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cb656
Postów 1858
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
W życiu porządnego człowieka ważne jest, by nie grzeszyć. Ja na przykład nie grzeszę ani urodą, ani rozumem. Nie aspiruję do uznania moich stwierdzeń za absolutne, w pełni obiektywne. Nie oczekuję ślepej mi ufności, czy obdarzenia mnie autorytetem. Deklaruję, że staram się pisać szczerze, choć diagnozuję tę szczerość wyłącznie moim niedoskonałym rozpoznaniem.
Mam radość życia nie do ukrycia!
anaesth
Postów 2691
Data rejestracji 05.10.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
https://www.e-konkursy.info/forum/konkursy/nasze-wygrane-w-minionym-roku
aby podsumować konkursowy rok Niektórzy nie mogą się doczekać Sylwestra, a część forumowiczów nie może się doczekać wpisów w powyższym wątku Niejednokrotnie czytanie go dawało mi ogromnego kopa motywacji. Sama też lubię się tam wpisywać. A nuż ktoś się zainspiruje
A w temacie: cieszę się, że zamówiłam w końcu drugi fotelik samochodowy dla córki. Koniec z przerzucaniem jednego między autami
cb656
Postów 1858
Data rejestracji 02.08.2021
Punkty karne 0
Konkursy dodane 11
Pińć dych za złotych DWA wsadu spadło z nieba, ech...
atyde25
Postów 2492
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
No dobra mam ładne drzwi ale przy ich wymianie nie było tak wesoło bo firma była typu krzak.A,że nie ma innych powodów do radość to to mnie pociesza.
sssylwiaaa
Postów 26
Data rejestracji 13.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja już wygrałam!
Mam Was, mam wszystko... 18.10.2014r., 12.08.2024r. 💙🩵
atyde25
Postów 2492
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
DAIKOKU
Postów 1093
Data rejestracji 13.01.2019
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wywaliłam wszystko z szafy, skompletowałam skarpetki i rękawiczki, odnalazłam czapki, kominiarki, posegregowałam bieliznę, itd itp, koszulki, sweterki.
Te nowe rzeczy kupione... bo okazja a nie noszone wyjęłam i oddam siostrzenicy, mam nadzieję, że przyjmie
Ogólnie mam to co potrzebuję,
szafa w miarę uporządkowana - choć na chwilę, przyznam... nie muszę iść nic kupować, ogólnie dobrze by było jakbym część z tych rzeczy jeszcze oddała potrzebującym... muszę popracować nad tym moim chomikiem.... Zrobiłam kawał dobrej roboty więc wczoraj nie konkursowałam i dziś prawie też nie
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
nanajka81
Postów 4285
Data rejestracji 15.06.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Jasminum
Postów 862
Data rejestracji 29.10.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kocur jest rolnikiem, lecz parkany ceni- stosuje płotozmian łowca myszy w sieni
anaesth
Postów 2691
Data rejestracji 05.10.2018
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
A w temacie… Nie mam się z czego cieszyć. Może jedynie z tego, że jeszcze mam siłę, żeby ogarniać życie. Ledwo wyszłam ze szpitala z młodszą, a tu starsza kaszle i pociąga nosem, męża też rozłożyło. Matki to są jednak silne stworzenia. Nie dam się!
atyde25
Postów 2492
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
Ile ja przez ponad 25 lat grania uzbierałam badziewia i końca nie widać:(
Odebrałam 301 naklejek Biedrowych-5 pełnych kart wykleiłam.Moje oczy cierpią.
Mówię do pań ja 300 naklejek będę odbierać a te w śmiech eeeeeeeeeee ale pani żartuje sobie.
Czy ja wyglądam na mało poważną bo chodzę ubrana na sportowo mimo wieku-nie wiem:P
atyde25
Postów 2492
Punkty karne 0
Konkursy dodane 28
Czy to w wątku cieszę się powinno być.Ale cieszę się bo piękne słońce:):):)
agnesita
Postów 686
Data rejestracji 01.10.2020
Punkty karne 0
Konkursy dodane
martunik3
Postów 2600
Data rejestracji 15.04.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
atyde25
Postów 2492