Dziś nic nie wygrałem! To już było!

magie1982

#7118794 Napisano: 24.08.2023 14:32:54
zezowaty_kot napisał(a):

magie1982 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

Martesssss emotka  A tak się wystarałam. Przynajmniej ponton i łyżworolki dla synka zostały na pocieszenie, więc choć on się cieszy z tego konkursu 🤣

Nie dziwcie się, że nie wygrywacie jak ludzie grają po kilka razy mając jeden paragon... a potem szukają paragonów na PW... brak słów emotka

Nie generalizujcie. Ja wysłałam 1 tekst i 1 zdjecie. Na więcej zwyczajniej nie miałabym czasu i pomysłu. Na tekst się udało, na zdjęcie nie. Cóż. Z drugiej strony każdy mógł tal zrobić, niech pierwszy rzuci kamień, kto w Milce beż paragonu wysłał jedno zgłoszenie. Noe ma co rozpaczać, tylko pierś do przodu i grać dalej. Proste, jak ktoś nie ma paragonu to pewnie będzie rezerwą;)

Właśnie krzywdzące są takie sugestie... Ja miałam dwie faktury i wysłałam dwa zgłoszenia. Mam dwie nagrody i jedną spokojną głowę. Sprzedając paragony teraz sami sobie zaszkodzicie, może będzie rezerwa.

No właśnie, najprościej wrzucić wszystkich do jednego wora. Osądzić. A podejrzewam, że wielu grało właśnie jak Ty i ja....

Igosia90

#7118798 Napisano: 24.08.2023 14:34:43
magie1982 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

magie1982 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

Martesssss emotka  A tak się wystarałam. Przynajmniej ponton i łyżworolki dla synka zostały na pocieszenie, więc choć on się cieszy z tego konkursu 🤣

Nie dziwcie się, że nie wygrywacie jak ludzie grają po kilka razy mając jeden paragon... a potem szukają paragonów na PW... brak słów emotka

Nie generalizujcie. Ja wysłałam 1 tekst i 1 zdjecie. Na więcej zwyczajniej nie miałabym czasu i pomysłu. Na tekst się udało, na zdjęcie nie. Cóż. Z drugiej strony każdy mógł tal zrobić, niech pierwszy rzuci kamień, kto w Milce beż paragonu wysłał jedno zgłoszenie. Noe ma co rozpaczać, tylko pierś do przodu i grać dalej. Proste, jak ktoś nie ma paragonu to pewnie będzie rezerwą;)

Właśnie krzywdzące są takie sugestie... Ja miałam dwie faktury i wysłałam dwa zgłoszenia. Mam dwie nagrody i jedną spokojną głowę. Sprzedając paragony teraz sami sobie zaszkodzicie, może będzie rezerwa.

No właśnie, najprościej wrzucić wszystkich do jednego wora. Osądzić. A podejrzewam, że wielu grało właśnie jak Ty i ja....

Nikt Cię nie wrzuca do jednego wora. Piszę o tych, którzy teraz ślą wiadomości na priv żeby odsprzedać paragon. Mi by było wstyd i tyle.

magie1982

#7118799 Napisano: 24.08.2023 14:36:34
Igoosia90 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

magie1982 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

Nikt Cię nie wrzuca do jednego wora. Piszę o tych, którzy teraz ślą wiadomości na priv żeby odsprzedać paragon. Mi by było wstyd i tyle.

TY nie akurat. A ja piszę, że są też inni, co wygrali uczciwie, z paragonem. Nie każdy gra beż paragonu. Nie odsprzedawaj oczywiście. I miej nadzieję na rezerwę.
1 Igosia90 0

magie1982

#7118801 Napisano: 24.08.2023 14:41:09
adamo86 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

magie1982 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

TY nie akurat. A ja piszę, że są też inni, co wygrali uczciwie, z paragonem. Nie każdy gra beż paragonu. Nie odsprzedawaj oczywiście. I miej nadzieję na rezerwę.

Nie wrzucam do jednego worka - kto zagrał uczciwie ten nie powinien się stresować emotka
A kto zagrał bez paragonu (albo mając tylko jeden, a wygrał dwie nagrody) powinien to wziąć na klatę, a nie szukać paragonu u osób, którym mógł zabrać wygraną emotka

No chyba że wygrał w tekście i w foto, to jeden paragon wystarczy emotka
0 0

magie1982

#7118806 Napisano: 24.08.2023 14:46:10
adamo86 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

No chyba że wygrał w tekście i w foto, to jeden paragon wystarczy emotka

Skoro regulamin na to pozwalał, to nie ma problemu emotka  nie takie przypadki mam na myśli emotka
Sam nie grałem, więc nie mam z tym problemu. Ale mam nadzieję, że nikt nie połasi się na sprzedaż paragonu.

No pozwalał. Pożyjemy, zobaczymy. Tymczasem czekamy na Pepsi z Żabki emotka
1 adamo86 0

olunka

#7118807 Napisano: 24.08.2023 14:46:20
jim Beam - następny konkurs co nawet flaszki nie ma emotka
0 0

gregory

#7118808 Napisano: 24.08.2023 14:46:43
Jim Beam, a tak na ciebie liczyłem. Więcej nie ma mowy, że cię kupię. I znów nie po drodze mi z columbitem. Nie wiem, co oni tam chca
0 0

slonecznik1309

#7118810 Napisano: 24.08.2023 14:52:06
Jim Beam emotka nawet butelki nie wygrałam emotka
0 0

gregory04

#7118816 Napisano: 24.08.2023 15:10:57
Igoosia90 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

magie1982 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

Ja bym na waszym miejscu ujawnił nick tej osoby która szuka paragonu na priv, może by to ją oduczyło grywać bez paragonu.

gregory

#7118817 Napisano: 24.08.2023 15:12:14
olunka napisał(a):

jim Beam - następny konkurs co nawet flaszki nie ma emotka

W sumie dziwne, że tylko jedna osoba z forum wygrała. Tyle było tych butelek.
0 0

anaesth

#7118858 Napisano: 24.08.2023 17:19:55
Tak sobie podśpiewuję od dłuższego czasu piosenkę z Encanto:

„Już dość liczenia mam na jakiś cud, na szczęścia łut
A więc jestem, jestem gotowa
Dość czekania cierpliwie bez słowa…”

bo chyba musi się wydarzyć cud, żebym coś wygrała.
No ale działaj wątku. Zostawiłam tu „słowo” i niech się dzieje. emotka

Eraera76

#7118863 Napisano: 24.08.2023 17:38:59
magie1982 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

magie1982 napisał(a):

adamo86 napisał(a):

Igoosia90 napisał(a):

Najpierw by musiała być przewidziana rezerwa...
A co do rzucania kamieniem, to mogłabyś się zdziwić ilu wśród nas jest uczciwych konkursowiczów emotka

Aż tak nie zagłębiałam się w czytanie regulaminu, bo ja akurat nigdy rezerw nie trafiam. A może jednak będzie?

Rwgulamin mowi, ze od orgianizatora zalezy czy wylownia kolejnego zwycięzcy. Wiec nie jest wykluczone ze rezerwe wybiorą
0 0

pink086

#7118882 Napisano: 24.08.2023 18:20:26
dalej nic...
0 0

DAIKOKU

#7118883 Napisano: 24.08.2023 18:29:23
liczyłam na ciebie żabo..
i się przeliczyłam...
0 0

czarnykot

#7118886 Napisano: 24.08.2023 18:52:55
Kinder i Nestle... Czemu Wy mnie tak nie lubicie? Ja Was bardzo, a WY nic nie dajecie!!!emotka
0 0

southlander

#7118888 Napisano: 24.08.2023 18:54:25
Jak tak dalej pójdzie, to sierpień zakończę z wartością nagród w wysokości 1% sumy z lipca. 
Mózg mi już wybucha, bo jak to jest że jednego miesiąca "siada" tak wiele zgłoszeń, nawet to co sklecone na szybko w ostatniej chwili, a następnego miesiąca dobre teksty pisane taśmowo nie są wystarczające nawet na nagrody pocieszenia...
1 agaga 0

jola29k

#7118934 Napisano: 24.08.2023 23:21:27
Nic
0 0

tereniagno

#7118941 Napisano: 25.08.2023 01:07:08
Od początku miesiąca nic. Aaaa, wygrałam leżaki,
których nie dostane, bo zapomniałam, że to konkurs na Śląsku.
Niestety,nie przeszły pozytywnej weryfikacjiemotka
Drugi miesiąc bez nagród.
Co wyślę zgłoszenie, to same pudła, aż odechciewa się grać.
Czyżby ten tysiąc z czerwca ma wystarczyć na kilka miesięcy?emotka
0 0

czarnykot

#7118951 Napisano: 25.08.2023 07:11:00
Od początku roku - 1 walizka, 1x Bielenda i 1x Semilac... serio? Inni narzekają ze od dwóch dni nic nie wygrali... a ja wklepuje te paragony i jakieś fatum nade mną ciąży? Oj wątku, potrzebna mi Twoja magiczna mocemotka

nanajka81

#7118957 Napisano: 25.08.2023 07:52:31
tereniagno napisał(a):

Od początku miesiąca nic. Aaaa, wygrałam leżaki,
których nie dostane, bo zapomniałam, że to konkurs na Śląsku.
Niestety,nie przeszły pozytywnej weryfikacjiemotka
Drugi miesiąc bez nagród.
Co wyślę zgłoszenie, to same pudła, aż odechciewa się grać.
Czyżby ten tysiąc z czerwca ma wystarczyć na kilka miesięcy?emotka

u mnie tak jest: jak wygram coś trochę bardziej wartościowego to potem mam ban na wygrywanie tak mniej więcej przez 30 dni...