Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaa źle doczytałam
oczywiście, jak odejdą wody trzeba jechać od razu
ps. mi pomogło, przebicie pęcherza rozkręciło akcję i urodziłam 40min później
Własnie przypomniałam sobie co mnie najbardziej wkurzało na sali porodowej
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Haha bo on się wczuwał w Twoją sytuację
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Boję się żeby mnie coś więcej nie wzięło bo w domu niestety rodzinka trochę rozłożona a nie chcę się zarazić... jak na razie wzięlam zapobiegawczo prenalen, mam nadzieję że pomoże i się nie rozłoże
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja chciałam jechać do rodziny na wszystkich świętych, ale grypsko ich rozłożyło. Obawiam się że z wyjazdu nici bo zarazki to jeszcze chwilę dłuższą będą u nich w powietrzu... Dzidzi najważniejsze
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
bo mi po 4 dniach przeziębienie dzisiaj rano jak ręką odjął...
a w sumie leczyłam tylko Prenalenem, herbatą z miodem i cytryną i Tantum Verde w Sprayu
Ja sobie właśnie od wczoraj panikuję - bo mi szyjka gdzieś uciekła... i nie wiem czy to normalne bo macica idzie do góry czy coś nie tak
i nie chce mi się wstawać z łóżka...:P znów się obudziłam o 4, spać nie mogłam, odprawiłam męża do pracy, o 7:30 się położyłam i teraz się dobudzić nie mogę:P
Gość: katrin22
ja unikam chorych, i głośno o tym mówię, że jak ktoś chory to nie wpuszczam do domu
Dianek sama badasz sobie szyjkę? ja szczerze mówiąc co do szyjki to wiem tyle co od lekarza, rozwarcie mam na opuszek palca
pewnie niepotrzebnie panikuje... jakoś wytrzymam do 30.10 i wtedy lekarzowi głowę pozawracam
a właśnie na all upolowałam koszulki ciążowe, jedną za 10, drugą za 12 zł
Nie panikuj, ciało się zmienia co chwilkę w ciąży
w sumie dobrze się czuję, nic mnie nie boli, brzdąc mnie kopie po pępku zaciekle... chyba wszystko ok
aż się chyba szarpnę na spacer dzisiaj - tylko parasol muszę zlokalizować
Spaceruj ile się da, u nas słoneczko świeci
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja właśnie wróciłam ze spaceru, lecąc jednocześnie na pocztę, opróżniając skrzynkę na poprzednim mieszkaniu i robiąc lekkie zakupy na obiad
Gość: agulecece
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ha ha a mówiłam że tak będzie
My dziś jakoś słabo się czujemy i tak pogoda też nas trochę dobija byle do jutra
Gość: agulecece
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grusia
I u mnie tez rozwarcie na palec ( dane z 14.10 )
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może początek imprezy? Podobno tego typu balangi potrafią się rozkręcać nawet kilka dni
Czy któraś z was zamawiała kiedyś coś z tej strony? http://www.provea...ternationalHome.aspx
Bo dziś mi przyszła do skrzynki przesyłka, tylko że ani ja ani mąż nic nie zamawialiśmy... A w środku majty, cyckonosz i koszulka w rozmiarze jak na kij od szczotki