Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znalazłam takie info: http://dziecko.on...zycia,2,artykul.html
Więc chyba jest OK... Obserwuj, a jak się obawiasz to zadzwoń do lekarza
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: ninka28
http://tablica.pl...-sliczne-IDt6Ao.html
Gość: dianek
nie rusz tych włosków niczym
normalne że porósł, trochę dziwne że dopiero teraz - ale jak wiadomo każda ciąża inna
włosków może być całkiem sporo i mogą być nawet bardzo gęste, same znikną do 6tyg po porodzie
jak się je zacznie wyrywać/golić etc. to mogą nie zniknąć, więc lepiej nie ruszać!
podobnie mogą się pojawić np. na piersiach - też znikną
akurat dopytywałam o to lekarza na początku ciąży bo mnie futro na brzuchu lekko przeraziło
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale jak jakiś misiek się czuję przez to...
tylko na brzuchu teraz urosły i pociemniały
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam to samo, też jestem blondynką, a futro jakby brązowe porosło jak u misia jakiegoś grizzly czy coś w tym stylu, normalnie aż się przeraziłam, bo zniknąć musi...
kinga1
Postów 697
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie że normalne,kształtuje się układ nerwowy,moje dziecko jak było malutkie to naewt miało przez sen takie jakby lęki.
privatedo
Postów 1148
Data rejestracji 03.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
moze ktoras potrzebuje cos kupic, to moze skorzysta
http://tablica.pl...arketach-IDkb7d.html
rachel
Twoje uczulenie moze byc wynikiem np. depilacji nog, ja tak mialam, mimo, ze uzywalam tego samego depilatora co przed ciaza.
Świat pełen jest wilków, które uskarżają się na rogi owiec
straasznie mnie boli spojenie łonowe... spodziewałam się w sumie tego, bo w biodrach zawsze byłam wąska, a teraz miednica musi nieco skobiecieć - ale żeby aż tak ?
miała któraś podobny problem? jakiś cud sposób na złagodzenie bólu?
Gość: katrin22
Pocieszyłyście mnie, bo już się wystraszyłam, że mały nie może nabrać oddechu.
Jak będzie to często to zadzwonię do lekarza.
dianek, mnie bolało tam jakby mnie ktoś skopał.
Nie ma cudu na ten ból, mi po porodzie minął od razu. A bolało mocno
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na miednice też działa... ale nie do końca
Gość: grusia25
Wyniki wyszły w porządku, ale ja juz drugi dzień jestem prawie niepytomna ,wczoraj i w dniu badania cały dzień w łóżku leże raz mi goraco raz mi zimno - ogólnie słaba jestem i jeszcze dzisiaj mnie jakaś biegunka dopadła juz 3 razy w toalecie byłam - i teraz niewiem czy to nadal objaw tego badania czy jakaś grypa mnie bierze- dzisiaj mam wizyte po 14.00 to może coś się dowiem a Wy może też tak źle sie czułyście? Ktos coś może napisac n ten temat
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: rachel
Gość: rachel
Wydaje mi się, że to jednak nie problem depilacji. Wczoraj po powrocie z pracy plamki były mało widoczne ale znów nabrały koloru po kąpieli. Myśle jednak ze intensywnieszy kolor to pod wpływem ciepła wody.
te place czerwone mam tylko z tyłu ciała. Z prorzu brzuch i nogi czyste. Nie wiem co to ale poczekam chyba do soboty i jak coś pójde do lekarza. Póki co plamki nie swedza , nadal sa płaskie, nie wiem tylko czy dzisiaj tez zrobiły się bledsze bo w pracy nie mam lustra w kibelku. Musze poczekac do 16.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w po wypiciu czułam się podobnie jak Ty i ogólnie cały dzień chodziłam do tyłu i strasznie słaba ale na 2 dzień już było ok
i przeglądam i przeglądam... pół dnia już a tu końca nie widać
a najchętniej wszystko bym kupiła