Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten olejek jest bardzo mocny, często o działaniu alergizującym (i nie wiem czy takiemu maluszkowi nie przeszkadza tak intensywny zapach?).. ja sama użyłam dopiero po 2 urodzinach (2 krople na pieluchę tetrową i na kaloryfer), chociaż na opakowaniu jest, żę przeznaczony dla dzieci po 6 r.z. Wcześniej mi go odradzali w aptece i w przychodni...
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja chyba zostałabym przy maści majerankowej i odciąganiu gilków aspiratorem... Można też położyć przy łóżeczku czosnek, synkowi pomagała jego obecnośc i katarek się zmniejszał.
Gość: katrin22
Ja dałam kropelkę i dziecko mam na drugim końcu pokoju, jest tylko lekki zapach mięty, bo wiem, że on strasznie mocny jest.
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grusia
Widocznie moje dzieci maja wybitnie małe dziurki nosowe bo juz nawet w szpitalu połozne miały problem z higiena noska, nawet najcienszy patyczek nie wchodzi ( nie mowiac o tych z ogranicznikami ) wiec nawet koziarke ciezko wyjac
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To pieroństwo przetestowałam już jakiś czas temu gdy byłam nianią i rodzice uważali że to jest coś dobrego dla ich dziecka koszmarrrrrrr mały na początku gdy był mały strasznie płakał gdy był troszkę większy sam dźwięk i widok odkurzacza sprawiał że dziecko częsło się ze strachu. Proponuje samemu przyłożyć sobie tą końcówkę do swojego nosa to jest taka siła że człowiekowi odrazu słabo się robi w życiu na własnym dziecku bym tego nie wykorzystała.
Gość: ninka28
jak pisałam ja to używałam gdy mój synek miał 3 latka i używam do teraz a raczej on sam - żadna krzywda mu się nie dzieje może to kwestia strachu dziecka przed odkurzeczem.. Są też takie elektryczne aspiratorki widziałam kiedyś na allegro. Moja informacja była głownie po to by uważać z fridą bo się można zarazić
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja używam fridy, wyżej wspomniane urządzenie mnie nie przekonuje
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oczywiście my tutaj rozmawiamy i dzielimy się swoim doświadczeniem więc każda rada i wskazówka jest cenna szczególnie młodej mamie
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie, co nie znaczy, że każda zdecydowałaby się wpychać niemowlakowi rurę od odkurzacza do noska
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czasami tylko jakąs kozę wyciągnę raz na kilka dni.
Co do spray'ów to mam wodę morską Unimer -dla niemowląt, ale nie używałam bo nie mam na razie potrzeby a po drugie trochę się boję bo jak sprawdzałam w powietrzu to tak pryska że boję się że aż do gardła by mu prysło...
A nasz Mikołajek ładnie rośnie - w środę będzie miał 3 tyg a dziś juz 4 kg ma
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy Fridzie przynajmniej matka ma kontrolę nad siłą zasysania i wie że dziecku krzywdy nie zrobi
Gość: katrin22
Mój też chrumka hihi, ale duzi Twój Mikuś
Gość: mooniq82
Gość: rachel
Gość: rachel
Gość: dianek
Euphorbium psikałam głównie na noc i nad ranem bo wtedy z katrem było najgorzej
no i oczywiście łóżko i kołderka - odpoczynek zdecydowanie leczy najszybciej
dziękuję Wam pięknie
Gość: dianek
po rozmowie z moją siostrą, która zajmuje się chemią kosmetyczną zdecydowanie rezygnuje z wszelkich niveów, johnsonów i innego syfu
i zastanawiam się właśnie nad jakimś kompletem z Weledy
Wiem, że płyn do kąpieli i krem do ciała jest rewelacyjny, bo testowałaliśmy resztki po bratanku na mężu, który ma problemy ze skórą.
Tylko co jeszcze warto kupić do tego? Miała któraś z was może mleczko do ciała lub ten krem na wiatr i niepogodę?
ja nie stosowaam... to moja pierwsza ciąża tak więc w tych sprawach jestem zielona póki co