Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie zemdliło na początku, potem tylko chciało się spać... Słabo mi do teraz, a dziś niestety powtórka z glukozy była i to najpierw na czczo, potem po 1h a potem po 2h, ręce pokłute, 4 rany po igłach
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: nineczka17
okropnie przy pierwszej i drugiej poszłam na badanie przy trzeciej ciąży powiedziałam nie, nie dam rady i nie zrobiłam badania w dwóch pierwszych poziom był cukru niski więc stwierdziłam że nie mam zagrożenia cukrzycą ale badanie trzeba robić bo później dziecko męczą po porodzie z powodu braku tego badania
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak męczą?
Gość: nineczka17
pobierają krew ze stópki do badania czy dziecko nie ma cukrzycy
Gość: grusia25
Gość: katrin22
Co do kłuć, to ja jestem ekspertem, w szpitalu miałam 2 razy wenflon, w łokciach byłam kłuta z 6 razy, w górnej części dłoni (tam bolało jak diabli)byłam 4 razy kłuta, w tym 3 razy pękła mi żyła. Nic mnie już nie rusza. Jak peilęgniarka nie mogła mi już znaleźć żyły, a ja stękałam to kobitka poddała się i zawołała inną koleżankę, i ta pobrała mi krew, a musiały mi pobrać, bo to było końcowe badanie czy mogę wyjść do domu. Po cesarce już nic mnie nie rusza, a zawsze bałam się patrzeć jak pobierają mi krew, teraz mnie to już nie rusza. Ogółem, leżąc tydzień w szpitalu byłam około 15 razy kłuta.
Biegunkę możesz mieć od żelaza.
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moniś a który to tydzień? Możesz tak czuć bo w sumie dzidzia coraz więcej miejsca zajmuje i musi się porozpychać
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
14 tydzień no możliwe bo dziś już jest lepiej w nocy mnie jeszcze trochę bolało ale teraz jest już ok
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cały dół brzucha może Cię boleć, przez macicę co się poszerza
Gość: emilka1705
Moja Emi jak miała katar to psikaliśmy sterimarem, a później kładlismy na brzuszku i wszystko wypływało. Na szczęście z Liwką jeszcze tego problemu nie było.
Niby zwykły katar, a taki maluszek nawet spokojnie pojeść sobie nie może...
Mój na razie oddycha noskiem, ale jak zaciągnie noskiem to aż mi łzy w oczach stają, bo mi go szkoda.
Muszę kupić ten środek co napisałaś, a jego można od urodzenia ??
aneta411
Postów 886
Data rejestracji 15.06.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sterimar to roztwór wody morskiej. Ja psikałam go do noska 2-tygodniowej córeczce; jest bezpieczny, nawet jak przypadkiem dostanie się do oczu.
Ja oprócz Sterimar-u używałam aspiratora Frida i kropli Nasivin, którymi kropiłam patyczek higieniczny lub tamponik z waty i delikatnie dotykałam wnętrza noska
Gość: andziakadula
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:) mnie pielęgniarka powiedziała, że wyglądam jak z urazówki. Nie liczyłam ile razy mnie kłuli, ale część to były ćwiczenia dziewczyn, studentek, czy z jakiejś policealnej szkoły...
Nie ma to jak pielęgniarka z 20-letnim stażem. Zero siniaków, sekunda i już po... Po tych dziewczynach miałam takie siniaki, jakbym była stałym użytkownikiem niebieskiej linii
Chciałam marudzić, ale po przemyśleniu stwierdziłam, ze gdzieś się muszą uczyć, więc zaciskałam zęby i tyle...
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja potwierdzę to co mówią dziewczyny gruszka to przeżytek który ja osobiście wyrzuciłam bo kompletnie się nie sprawdza ja używałam też fride i sprawdzała się w 100% do kupienia w aptece do tego jakaś sól fizjologiczna i smaruj pod noskiem maścią majerankową i często jak małemu zakropisz nosek kładź na brzuszku to wszystko ładnie mu wypłynie
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym nie dała na sobie nikomu trenować. Nie jestem królikiem doświadczalnym, niech sobie ćwiczą na jakichś zwierzętach czy czymkolwiek... Wystarczy, że i tak mam żyły takie, że ciężko krew pobrać i cieniutkie... Idę prywatnie na badania to od razu lepiej igłę wbijają, pielęgniarki miłe, a i śladu nie ma wtedy...
Gość: grusia
Katrin moze wyprobuj Balsam kojący dla dzieci Spokojny Sen czy jakos tak z Musteli - udraznia nosek i pomaga oddychac.