Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dianek
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O na pewno
Gość: grusia
Gość: katrin22
Mu juz po 3 wizycie patronazowej, we wtorek wizyta u pediatry - musze pamietac o skierowaniu an bioderka bo termin juz mamy, no i pewnie umowimy sie na pierwsze szczepienie
pierwsze, pierwsze
ale w planie w sumie trójka
z ciuszkami wiem że nie ma co szaleć - wiadomo te malutkie najsłodsze, chciało by się kupić nie wiadomo ile, a później się tego nie założy bo maluch zaraz wyrośnie
i ja właśnie po wizycie u gina
sprawdził Berniemu serduszko - wszystko jest ok, lepiej niż tydzień temu
mi sprawdził szyjkę - długa, zamknięta, dobrze trzyma
no i kazał brać magnez 3x2 - za 2 tygodnie wizyta, jak brzuch mi się przestanie spinać to obniżymy dawkę
no i skierowanko na badania... mocz, morfo i to z glukozą - fuj... na szczęście tylko 50g i drugie badanie po 1h
no i mam odpoczywać, relaksować się, i korzystać z męża póki mogę
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajnie że wszystko ok
co do płci - no my oboje siusiaka widzieliśmy jak w mordę strzelił
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas to samo
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Łatwiej z chłopaka zrobic dziewczynke niz odwrotnie
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Katar leczony trwa co najmniej 10 dni więc nie ma się co martwić na zapas
No tak,ale nie mogę patrzeć jak mały się męczy, i boję się, żeby nie zamieniło się to w coś gorszego, i dlatego w piątek jadę do lekarki, zobaczymy co powie, póki co wywaliłam dywan z pokoju.
Gość: andziakadula
Ze mną na sali lezała dziewczyna, która byla przekonana że będzie córka, różowe ubranka do szpitala i cała wyprawka w domu również w tym kolorze. Urodziła chłopczyka
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nieźle
u Agusi to nie ma szans, żeby była dziewczynka - na 3d/4d wszystko jej pięknie wyszło
u nas podobnie, tylko na zwykłym USG - siusiak z workiem jak w mordę strzelił
więc kobietom z Krakowa w razie problemów czy niepewności polecam USG na aparacie w Rydygierze
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika1985monik
Postów 1415
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no że ze 100% córek robią się chłopaki to słyszałam... ale żeby ze 100% chłopaka córa to już jakoś mi się to nie widzi
a ostatnio kładę się razem z mężem (21-22) i punkt 5:50 się budzę wyspana - i mam jeszcze 10 min na przytulanie zanim męża mi budzik zabierze
a swoją drogą praca, praca... za dużo leniuchować nie mogę, bo ze 3-4h w ciągu dnia popracować trzeba (musu nie ma, ale piniendzy się chce
dziekuję kochana za wsparcie
Dzwoniłam dziś do lekarki, i poradziła to co Wy mi radziłyście, czyli woda morska(Sterimar-mam), do tego aspiratorek, olejek Olbas- kilka kropelek na chusteczkę koło dziecka, ale wolę dać kilka kropel do wrzątku i na parapecie trzymać, wtedy dziecku nie podrażni noska, a w pokoju będzie miętowy zapach, do tego wszystkiego mam go układać na brzuszku.
Jeśli po 4 dniach nie przejdzie(mały ma już 4 dni) to mam się zgłosić, ale myślę, że przejdzie.
Wczoraj oglądałam program o dzieciaczkach chorych na serduszko,i tak sobie myślę, że nie ma co narzekać, bo ludzie to mają problemy, a katarek musi przecież przejść.
dianek mój Kubuś urodził się praktycznie bez rzęs i brwi, a mój mąż ma ciemną karnację, krzaczaste brwi, długie rzęsy(100 razy ładniejsze niż moje).
Po tacie ma wielkie dłonie i stopy hehe i oczywiście klejnoty
Dobra zabieram się za oczyszczanie noska małemu, w nocy co 1-2 h wstawałam, bo nie mógł oddychać, biedaczek.
Jeszcze raz dziękuję Wam za porady, jak fajnie, że istnieje to forum, ostatnio tylko w ten watek zaglądam, bo o konkursach zapomniałam totalnie.