Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: grusia
Gość: emilka1705
Co do kąpieli to też nie wyobrażam sobie, aby nie kąpać siebie czy dzieciaków codziennie. Wyznacza nam to rytm dnia. Kąpiel oznacza, że zaraz dziewczyny wylądują w łóżkach:)
Fajnie jest być mamą:)
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poza tym dziewczyny, czy wychowywanie dzieci to tylko babska sprawa? Przecież mamy panów w domach. Jak się zajmą dzieckiem sami godzinkę czy dwie, podczas gdy my sobie na spokojnie ogarniemy własne sprawy, to korona im z głowy nie spadnie
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak schować do środka tak jak u doroslych, po prostu ma taki wystający...
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Siostrzeniec mojego męża ma już 11 lat i dalej wystający pępuszek... Może to kwestia tego w jaki sposób zawiązała położna?
Gość: grusia
moj obecnie niewiele pomaga bo jak wychodzi przed 6 rano to wraca o 22 wiec nie ma pola do popisu ale i tak daje sobie swietnie rade z mala
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ooo mój też ma wystający pępek (przepuklina pępkowa), ma już 3 latka i nic się z tym nie dzieje. Układaj maluszka jak najczęściej na brzuszku..
Nasz synek ma to prawdopodobnie od zaparć. Na szczęście to nic groźnego
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo to siła kobiet co potrafią być jednocześnie matką, kucharką, sprzątaczką, praczką itd. Facet by nie dał rady
Gość: katrin22
Ja swojego Kubusia kąpię co 2-3 dni, a pupkę codziennie myję, tylko ja ze względu na ten katarek, ale chyba zostanę przy tej kąpieli, bo buźkę, szyjkę myję wacikiem, pod paszki zaglądam i smaruję je kremem.
Co do chrapania a raczej chrumkania, mój mały nawet jak nie miał katarku to tak chrumkał, teraz też chrumka jak go podnoszę.
Gość: jolcia1984
fryteczka
Postów 4286
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
A mam jeszcze pytanko do matek doświadczonych.
Ja przed ciążą byłam fanką kawy, w ciąży ograniczyłam się do jednej z ekspresu, teraz nie piję wcale, ale tak mi brakuje kofeiny.
Kiedy można wypić słabiutką kawkę z ekspresu karmiąc piersią??? bo nie chcę maleństwu zrobić krzywdy, a sama chodzę jak rak do tyłu.
Gość: agulecece
Kubuś już ma 3,5 tygodnia, to mam nadzieję, że mu nie zaszkodzi, i nie będzie pobudzony z tego powodu.
Mnie codziennie boli głowa, i jak tylko unosi się zapach kawki to mnie aż trzepie.
Czytam poradniki, i tam jest napisane, że zakazana jest MOCNA kawa i herbata, a to oznacza, że można chyba słabą z jednej łyżeczki wypić, bo ile tej kofeiny przeniknie do mleka....
Gość: dianek
więc chyba jedna słaba z rana nikomu nie zaszkodzi
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kawkę z rana wypij i nie powinno nic dzidzi być
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dianek, a co z białą herbatą???
Gość: agulecece
ja mam Jasia w takim wieku i jemu nie szkodzi
Zawsze piłam Jacobs crema z padów.
Jutro rano wypiję słabą z mlekiem z rana, bo dziś już nie chcę testować na Kubusiu, niech sobie śpi, a jutro zobaczę, jak będzie pobudzony bardziej niż zawsze to zrezygnuję.
Dupka już prawie wygojona, przygotowana woda plus mąka ziemniaczana- cudowny lek.
Katarek mija, a teraz to oczko...