Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Mój też tak dziś robi, jakby cięgle głodny był, to pierś, to herbatka i aż mleka dałam sztucznego. Zwija się, stęka, jak purknie to mu lżej i wtedy śpi a potem znów to samo, mam nadzieję, że ma dziś taki dzień.
agasiam ile Twój synek już ma?
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na tą wiotkość się nic nie bierze... To jest często spotykane u dzieci i samo mija przeważnie do 9 miesiąca tylko w skrajnych przypadkach są powikłania. Jedyne co trzeba to uważać żeby dziecko nie chorowało bo może łapać zapalenie krtani...
beniaminowa to dziwna choroba, bo nosek zatkany, a dzwięki jakby mu tak na prawdę coś furgotało.
Czasem wyciągam spore kózki takie zbite,. a czasem rzadkie, bo z wodą morską. To też czyściłaś wodą i odciągałas?
Gość: agasiam
Łukasz ma 12 dni. Kupki sa regularnie jakieś 4-5 w ciągu dnia. Kurcze mi to wygląda na jakieś przyzwyczajenie z czasu płodowego. W brzuszku też kopał jak szłam spać dopiero rano spał. Położna środowiskowa twierdzi że to tymczasowe musi sie mały wyregulować. A ja tak sie martwie jak On tak płacze. W ciągu dnia jest grzeczny, praktycznie je i śpi. Ma może z 1 godzine aktywności oprócz tych z przebieraniem i karmieniem. Karmie ok 15-30 minut, jak ma apetyt co 2-3 godziny.Do pediatry wybieramy się w przyszłym tygodniu na wizyte kontrolną i skierowanie. Jutro ważenie zobaczymy jak przybrał na wadze, może się nie najada. Ale mam dużo pokarmu, choć sa osoby które twierdza że może być chudy. Połozna twierdzi że to bzdury, bo pokarm matki jest najlepiej zbilansowany dla takiego maluszka.
Gość: plocia
informuję Was że nasza koleżanka dexterka - urodziła przez cesarkę synka 4150 kg i 58 cm duży
Ps. wiem, że to nie ten dział ale może byśmy zrobiły Gosi niespodziankę, 25go kończy się konkurs jej konkurs na lajki a wygrywają tylko 2 os. a niewiele jej brakuje, jeśli możecie oddać jeszcze Lajka
a to maleństwo jeszcze, mi coś się pomyliło, że Twój synek już większy
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Ciekawe czy konkursy już w brzuszku rozwiązywał hahaha
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie hasła reklamowe już ma powymyślane
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas właściwie nic się nie dawało wyciągnąć, tylko tą wodę co psiknęłam i te białe kózki ale nie potrzebnie go męczyłam bo jak już wiedzieliśmy że to wiotkość to już mu nie trzeba było wyciągać. U Was pewno to coś innego jest ale zapytać lekarza nie zaszkodzi
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sapka wg lekarza może mieć inne podłoże, czyli wąskie kanaliki, i kurz się w nocy gromadzi i wtedy mu tworzy się katarek,ale także obrzęk może być spowodowany tym białekiem, mam karmić tylko piersią, i nie dawać herbatek tylko wodę najlepiej. Masakra...pierwsze święta na których prawie nic nie zjem ze świątecznych potraw, iz ero ciast, chociaż chyba upiekę sobie szarlotke na kruchym ciescie, tylko maslo roslinne musze kupic
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest chyba Flora w niebieskim pudełku. Nie ma w składzie mleka ani serwatki.