Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: dianek
jeśli ktoś ma jakiegoś otulaczka tanio do sprzedania to proszę o info na PW
Gość: kotek11
Gość: emilka1705
na dole strony zielony
Gość: quaqua
Ja miałam otulaczek motherhood, ale w szpitalu nie pozwolili go używać
Gość: quaqua
Poluj poluj. Mój co prawda był już dość mocno sprany i skotłowany, ale za 6 czy 7 złotych ktoś kupił
Gość: katrin22
Karmię wyłącznie piersią, ale więcej ściągam, bo mi tak wygodniej. Ciekawe, czy miałam owulację <myśli>
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To się zdarza moja koleżanka karmiła tylko piersią a okres dostała 1,5 miesiąca po urodzeniu dzidzi
Gość: klaudiag19
oj to ja sie cieszylam stanem bez okresu przez 10miesiecy - to był czasy
Gość: grusia
A co do hormonalnej antykoncepcji to zawsze bedzie ona budzic skrajne emocje - jeden negatywnie o niej pisał- ze to trucizna, ze mozn aumrzec itd, inny zachwalac bedzie pod niebiosa. Ja uwazam ze podstawa to badania hormonalne o ogolne organizmu zanim siegnie sie np po tabsy.Wole sie truc niz wychowywac gromadke
Nie zgodze sie - po pierwszej ciazy okres dostalam po 8 tygodniach i mialam jak w zegarku, po poronieniu dostalam po 4 tygodniach i tez idealnie takze reguly nie ma, organizm sam sobie wybierze
Gość: emilka1705
to mnie pocieszyłaś heh, może i u mnie będzie regularny.
Tabsy brałam tylko 4dni...
Nie sądzę, czy są trujące, ale jednak to chemia, a ja karmię cycem, to coś przenknie do mleka, po 3 tabletce myślałam, że zjem 3 obiady
Pozostają mi inne metody antykoncepcji, czyli prezerwatywa.
fryteczka
Postów 4283
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Ja też tak się czułam, chodziłam jak rak do tyłu.
A mały alergik i też dygałam. Mąż mnie namówił, żebym nie brała, że prezerwatywa to nie koniec świata.
grazia1981
Postów 615
Data rejestracji 01.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też dostałam 2 m-ce po porodzie,karmiłam piersią
A to ze bralas tabsy 4 dni nie znaczy ze nie moglo wystapic plamienie z odstawienia - w koncu to hormony a nie witaminy, te 4 dni dostarczyly organizmowi dawki jakiej na codzien nie mial wiec stad moze to krwawienie.Niemniej jednak powinnas traktowac je jako okres ale pamietac tez ze kolejny moze sie nie pojawic.
Nic lece gotowac obiad,zupa juz gotowa tylko jeszcze drugie, dzis piersi z kurczaka faszerowane serem plesniowym, bukiet warzyw w ryz
Tabletki dla karmiących niby bezpieczne dla maleństwa, bo znikoma ilość hormony przechodzi do mleka, ale mały dostał wtedy krostek na twarzy, nie wiem czy od tabletek, czy np. makaron niby z wody i maki durum nie zawierał jakiegoś mleczka suszonego.
Jak przestanę karmić wtedy będę coś myśleć, teraz trzeba trochę przecierpieć, ale czego się nie zrobi dla maleństwa, i dla siebie, bo nikt mi nie zagwarantuje, że nie będę jak świnka wyglądać po tych tabl.
Katrin fajny ten Twoj blog - kule tyle razy bralam sie za stworzenei swojego ale jakos weny brak a przepisow i zdjeci od groma