Konkursowiczki w ciąży

agusia147

#4962086 Napisano: 18.01.2012 05:18:04
beniaminowa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

beniaminowa czemu sie darlas???, kurcze mnie az tak nie bolalo, jedynie jak wspominalam przy wstawaniu

Naprawdę mnie bolało... Jak mi się wkłuwali w kręgosłup to nie mogli trafić (miałam co najmniej 3 ukłucia) i miałam wrażenie że znieczulenie nie do końca zadziałało emotka Nawet jak mnie wiozły już po na salę to przy każdym przejeździe przez próg tak bolało że się modliłam żeby mi już dali spokój... Wydaje mi się że nie powinnam nic czuć a tu taki ból emotka Wstawanie tak nie bolało...

Teraz się naczytam waszych straszeń i cholera boję się jeszcze bardziej emotka emotka
0 0

ziolko

#4962092 Napisano: 18.01.2012 05:22:11
dziewczyny, wy jak wy, bo jesteście w ciąży, ale ja NIE jestem, a wczoraj mi się śniło, że jestem po cesarce, brzuch miałam ciachnięty od boku do boku (a dziecko malutkie), rwało mnie, bolało, chciałam masować, ale doszłam do wniosku, że masowanie po jednej dobie od cc to raczej marny pomysł.

Później mnie bolało, jak przy bolesnym okresie, ale dało się wytrzymać, za to nie miałam w ogóle instynktu do opiekowania się dzieckiem.

Za to byłam świadkiem pierwszej kupki, mówię i co? pierwsza kupka, w dodatku bez pieluchy?? no to teraz dupka pod kran a dziecko na to nieee i się roześmiało emotka emotka emotka

skąd takie sny? w dodatku nie czytałam waszego tematu od jakiegoś czasu, więc odpada zasugerowanie się wpisami

(okresu też nie mam i problemów z jelitami też)
0 0

beniaminowa

#4962096 Napisano: 18.01.2012 05:23:16
agusia147 napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

beniaminowa czemu sie darlas???, kurcze mnie az tak nie bolalo, jedynie jak wspominalam przy wstawaniu

Naprawdę mnie bolało... Jak mi się wkłuwali w kręgosłup to nie mogli trafić (miałam co najmniej 3 ukłucia) i miałam wrażenie że znieczulenie nie do końca zadziałało emotka Nawet jak mnie wiozły już po na salę to przy każdym przejeździe przez próg tak bolało że się modliłam żeby mi już dali spokój... Wydaje mi się że nie powinnam nic czuć a tu taki ból emotka Wstawanie tak nie bolało...

Teraz się naczytam waszych straszeń i cholera boję się jeszcze bardziej emotka emotka

Nie chciałam straszyć emotka i sama się boję emotka Aga urodzisz naturalnie i później będziesz nam tu pisać że wcale tak źle nie było emotka
0 0

beniaminowa

#4962097 Napisano: 18.01.2012 05:24:16
ziolko napisał(a):

dziewczyny, wy jak wy, bo jesteście w ciąży, ale ja NIE jestem, a wczoraj mi się śniło, że jestem po cesarce, brzuch miałam ciachnięty od boku do boku (a dziecko malutkie), rwało mnie, bolało, chciałam masować, ale doszłam do wniosku, że masowanie po jednej dobie od cc to raczej marny pomysł.

Później mnie bolało, jak przy bolesnym okresie, ale dało się wytrzymać, za to nie miałam w ogóle instynktu do opiekowania się dzieckiem.

Za to byłam świadkiem pierwszej kupki, mówię i co? pierwsza kupka, w dodatku bez pieluchy?? no to teraz dupka pod kran a dziecko na to nieee i się roześmiało emotka emotka emotka

skąd takie sny? w dodatku nie czytałam waszego tematu od jakiegoś czasu, więc odpada zasugerowanie się wpisami

To już CZAS emotka
0 0

Gość: katrin22

#4962108 Napisano: 18.01.2012 05:28:17
ziolko ja psychologiem nie jestem, ani Freudem, ale wg. mnie to jest podprogramowa chęć posiadania dziecka emotka emotka
0 0

ziolko

#4962117 Napisano: 18.01.2012 05:32:53
hehe, może i jest emotka a może nie

ale sen był niezły

0 0

#4962121 Napisano: 18.01.2012 05:36:02
ziolko tego się dowiesz dopóki nie będziesz mieć dziecka emotka wiem po sobie, aż takiej strasznej chęci posiadania nie miałam, za to teraz nie wyobrażam sobie życia bez Kubusia
0 0

#4962123 Napisano: 18.01.2012 05:38:00
beniaminowa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

chyba trafiłaś na anestezjologa- amatora....
Mnie anestezjolog pytała czy czuję coś i stała koło głowy non stop. Jak mi się wkłuwała to nic nie czułam, jedynie dwa razy tarfila na iiny nerw i mnie w nogi kopało.
0 0

beniaminowa

#4962154 Napisano: 18.01.2012 05:51:43
katrin22 napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

katrin22 napisał(a):

chyba trafiłaś na anestezjologa- amatora....
Mnie anestezjolog pytała czy czuję coś i stała koło głowy non stop. Jak mi się wkłuwała to nic nie czułam, jedynie dwa razy tarfila na iiny nerw i mnie w nogi kopało.

No mistrzem to on nie był emotka Tamto mam już za sobą emotka tylko teraz stresik emotka A co do chęci posiadania to się zgadzam w 100% Benia nie planowałam a teraz nie dałabym rady żyć bez niego i mam wrażenie że wcześniej to moje życie jakieś puste było emotka
0 0

agusia147

#4962210 Napisano: 18.01.2012 06:23:05
ziolko napisał(a):

Mnie się takie sny śniły na początku ciąży jak nie wiedziałam jeszcze że jestem emotka
0 0

Gość: mooniq82

#4962214 Napisano: 18.01.2012 06:26:45
agusia147 napisał(a):

grusia25 napisał(a):

monika1985monik napisał(a):

beniaminowa napisał(a):

Zaczęłam się pakować emotka Śniło mi się dziś że urodzę w niedzielę emotka Dobrze że zaczęłam dziś bo paru rzeczy mi jeszcze brakuje emotka

Mi poród też się śnił emotka

hehehe mi też
emotka dzisiaj przyszła paczuszka z allegro z koszulami do porodu ,z podkładami ,wkładkami ,majtkami jednorazowymi ,pieluszkami itp. więc się troszkę uspokoiłam bo te najpotrzebniejsze rzeczy do porodu przyszły emotka

Mnie się poród śni co noc ;( Dziś nawet umarłam we śnie ;(

kurcze to coś w tej nocy musiało dziś być nie tak emotka bo mi też śnił się poród emotka emotka
0 0

ziolko

#4962222 Napisano: 18.01.2012 06:29:22
agusia147 napisał(a):

Mnie się takie sny śniły na początku ciąży jak nie wiedziałam jeszcze że jestem emotka

ee raczej nie jestem emotka
takie sny mam co jakiś czas, ale nigdy nie miałam cc emotka
sen oznacza: (wg sennika)
planujesz nowe przedsięwzięcie
dokonasz tego
przy finale będą małe zawirowania
dasz sobie z nimi radę
koniec - oznacza przypływ gotówki
0 0

#4962225 Napisano: 18.01.2012 06:29:41
Dziewczyny a jakie macie imiona dla swoich dzieciaczków? emotka
0 0

Gość: dagmara

#4962233 Napisano: 18.01.2012 06:34:43
mooniq82 napisał(a):

Ja obstawiam Ignasia, moje dzieciaki Tadeusza lub Kazika, a mąż jak zwykle twierdzi,że jak tylko spojrzy to będzie wiedział (zwykle tak jest)
0 0

monika1985monik

#4962249 Napisano: 18.01.2012 06:40:35
mooniq82 napisał(a):

Ja na razie się nad tym nie zastanawiałam bo nie wiem do końca czy będzie syn czy córka
0 0

kalisto1986

#4962265 Napisano: 18.01.2012 06:50:31
dagmara napisał(a):

mooniq82 napisał(a):

Ja obstawiam Ignasia, moje dzieciaki Tadeusza lub Kazika, a mąż jak zwykle twierdzi,że jak tylko spojrzy to będzie wiedział (zwykle tak jest)

u nas tak było emotka
Ja do końca nie chciałam znać płci dziecka, więc wymyślaliśmy i dla dziewczynki i dla chłopca, ciągle się o to sprzeczaliśmy, pod koniec ciąży coś zaczeli mi ludzie mówić że będzie dziewczynka, więc, gdy mąż zaproponował imię po teściu ( Marek) tak na odczep zgodziłam się, jak urodziłam i już kojarzyłam to tylko spojrzałam na męża i stwierdziłam, że nawet niech nie śni emotka
I tak patrzeliśmy na naszego szkraba i jak nic wyszło, że Dominik - tzn pełnego imienia używamy bardzo, bardzo rzadko mówimy Domiś, Teściu mówił zawsze Franek ( nigdy nie powiedział Dominik emotka )

A ogólnie byłam nastawiona na imiona typu Bastian, Nataniel itp , ale na przykładzie innych widze, że często po pierwszym spojrzeniu wybiera się inne imię niż planowane
0 0

agusia147

#4962278 Napisano: 18.01.2012 06:59:31
ziolko napisał(a):

agusia147 napisał(a):

ee raczej nie jestem emotka
takie sny mam co jakiś czas, ale nigdy nie miałam cc emotka
sen oznacza: (wg sennika)
planujesz nowe przedsięwzięcie
dokonasz tego
przy finale będą małe zawirowania
dasz sobie z nimi radę
koniec - oznacza przypływ gotówki

Czyli sprzedasz swe dzidzi emotka
0 0

#4962294 Napisano: 18.01.2012 07:08:09
albo:
planujesz ciążę
dokonasz tego
przy porodzie będą jakieś zawirowania emotka
dasz sobie z nimi radę
dostaniesz becikowe emotka emotka emotka
0 0

#4962295 Napisano: 18.01.2012 07:09:18
kalisto1986 napisał(a):

dagmara napisał(a):

mooniq82 napisał(a):

u nas tak było emotka
Ja do końca nie chciałam znać płci dziecka, więc wymyślaliśmy i dla dziewczynki i dla chłopca, ciągle się o to sprzeczaliśmy, pod koniec ciąży coś zaczeli mi ludzie mówić że będzie dziewczynka, więc, gdy mąż zaproponował imię po teściu ( Marek) tak na odczep zgodziłam się, jak urodziłam i już kojarzyłam to tylko spojrzałam na męża i stwierdziłam, że nawet niech nie śni emotka
I tak patrzeliśmy na naszego szkraba i jak nic wyszło, że Dominik - tzn pełnego imienia używamy bardzo, bardzo rzadko mówimy Domiś, Teściu mówił zawsze Franek ( nigdy nie powiedział Dominik emotka )

A ogólnie byłam nastawiona na imiona typu Bastian, Nataniel itp , ale na przykładzie innych widze, że często po pierwszym spojrzeniu wybiera się inne imię niż planowane

My mamy wybrane 3 dla dziewczynki emotka Aleksandra, Maja, Julia i najbardziej podoba nam się Julka emotka a gdyby okazało się,że to chłopak to Kacper albo Kajetan emotka
0 0

benasia

#4962378 Napisano: 18.01.2012 07:44:52
grusia napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

po sn mam tyłomacicze czy jak to się pisze - kto ma ten wie co to za radość podczas miesiączki - a sposób wyleczenia to operacja emotka

Chyba tyłozgiecie macicy - z tym ze pierwsze slysze by byl to skutek porodu SN.Sama mam te wade budowy, podczas @ umieralam, mdlalam, wymiotowalam, raz poronilam tez byc moze przez to wlasnie ale dzieki lekarzowi @ teraz to sielanka wiec nie ma tak zle jak piszesz.

ja też mam tyłozgięcie macicy i bardzo mnie bolało podczas miesiączek, a czy po cc będzie lepiej to nie wiem bo jeszcze nie miałam miesiaczki...
0 0