Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
U nas powiedział, że to AZS, ale ja potocznie mówię skaza. U nas jest bankowo na mleko, ponieważ sama na początku jadłam dużo nabiału i małego wysypywało, a ja myślałam, że to potówki. Po diecie eliminacyjnej wszystko zeszło. Dla potwierdzenia zjadłam znów nabiał i znów miał kilka wyprysków. Po Pepti jak ręką odjął.
agasiam ja mojemu daję tylko wkłady z mikrofibry mam sucho i pupa nie jest taka wielka, aczkolwiek większa niż w pampersie, nawet nasikanym.
Taki urok wielorazówek, że pupka większa. My też używamy na przemian z pampersami.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no może tylko te gazy u małego mogłyby przejść i byloby super
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Dobrze, że ma gazy
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jem normalnie,z tym, że nie przesadzam ze smażonym i rozdymającym. Nic małemu nie jest, a już w szpitalu w sumie karmili nas normalnie, mleko, jajka, serki, jogurty, wcinam ciasto jak mam ochotę, a ostatnio nawet cheesburger przeszedł. Małemu nic nie było i nie jest. Ma się dobrze.
Byliśmy na spacerku dziś z maluszkiem, słodko przespał cały spacer, zawsze usypia jak tylko wózkiem wyjedziemy z domu
Ja zauważyłam, że jakościowo najlepsze są oryginalne pampersy, najlepiej chłoną wilgoć i mały najdłużej nie jęczy w nocy właśnie w pampersach. Pieluszki Huggies po jednym zasiusianiu dają wilgoć, tak samo Happy, a w pampersie czuć wilgoć dopiero przy którymś sikaniu z kolei.
PS. Wiecie może co z Dianą? Porodówka już?
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już 4 ? wow, ale szybko Ci rośnie juniorek
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas wystarczy jedno siku aby w Huggies darł się wniebogłosy. W Pampersie całą noc daje radę, chyba że kupka jest to nad ranem alarmuje. Nie zdawałam sobie sprawy, że da się zasikać taką ilość pieluch dziennie
Od 12 już prawie 5 godzin minęło, a nic nie pisze, może więc coś się kroi? Hihi nie mogę się doczekać
Gość: grusia
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lekarz powiedział, że AZS, ale co by nie było, po Pepti przeszło i oby minęło szybko.
Gość: dianek
skurcze mam cały dzień - ale takie normalne, bezbolesne, przy których da się chodzić
szyjka boli, młody się tam rozpycha strasznie, trochę plamię, ale wszystko w normie
po porannych zakupach czop mi wypadł
mam nadzieje że się dzisiaj nic nie zacznie bo zmęczona już jestem strasznie
lekarz się śmiał że możemy na sobotnie ktg już nie zdążyć, wzięłam to jako żart, a tu kurcze całkiem realna sprawa
ale pozytywnie jest
Gość: grusia
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi wypadł i kilka godzin później byłam na porodówce
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek szykuj się twój dwupak dobiega końca
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: marielu
taki czopek ze śluzu, podbarwiony często krwią, bezboleśnie wyłazi
Gość: marielu
posłuchaj starej Mary - kup gencjane, wyciągnij najbrzydsze kaftaniki i śpiochy - za tydzień nie będziesz pamiętała o pępusiowym zmartwieniu