Reklama na e-Konkursy.info

WC - rozmowy o wszystkim

cb656

#7083469 Napisano: 09.03.2023 13:21:53
kachakacha napisał(a):

Dostałam wczoraj w Żabce paragon z kuponem na darmowego hot-doga przy kolejnych zakupach. Korzystał ktoś z tego?
Zabiorą mi ten paragon podczas odbioru darmowego hot-doga czy oddadzą? Pytam, bo na tym paragonie mam produkty na konkurs emotka

A dlaczego mieliby zabierać paragon, a nie kupon? emotka Odcinasz i już.
Jeśli tak bardzo drżysz o to, że mogą robić problemy, natnij w domu nie do końca, w sklepie pokażesz całość, że stanowiło to komplet z paragonem i przy ekspedientce oderwiesz do końca. Dasz jej kupon, a paragon zachowasz sobie.

ktosiek1

#7083472 Napisano: 09.03.2023 13:26:07
cb656 napisał(a):

kachakacha napisał(a):

Dostałam wczoraj w Żabce paragon z kuponem na darmowego hot-doga przy kolejnych zakupach. Korzystał ktoś z tego?
Zabiorą mi ten paragon podczas odbioru darmowego hot-doga czy oddadzą? Pytam, bo na tym paragonie mam produkty na konkurs emotka

A dlaczego mieliby zabierać paragon, a nie kupon? emotka Odcinasz i już.
Jeśli tak bardzo drżysz o to, że mogą robić problemy, natnij w domu nie do końca, w sklepie pokażesz całość, że stanowiło to komplet z paragonem i przy ekspedientce oderwiesz do końca. Dasz jej kupon, a paragon zachowasz sobie.

Tam jest kod do zeskanowania i podejrzewam że papierek ich w ogóle nie będzie obchodził
1 cb656 0

ziolko

#7083538 Napisano: 09.03.2023 19:11:41
sabart napisał(a):

Czy wiecie może gdzie można kupić takie malutkie "na raz" masełko, dżem, nutelle? Kiedyś były w Żabce w gazetce, ale nie mają u mnie. Na stronie zakupów online c4, Auchan nie znalazłam.

Jeśli masz kartę, to w Makro są. 
Ewentualnie bez karty też można zrobić tam zakupy - przy wejściu dostaje się kartę jednorazową (trzeba zgłosić się do punktu obsługi klienta)
1 sabaka 0

mandarynka16

#7083540 Napisano: 09.03.2023 19:21:41
sabart napisał(a):

Czy wiecie może gdzie można kupić takie malutkie "na raz" masełko, dżem, nutelle? Kiedyś były w Żabce w gazetce, ale nie mają u mnie. Na stronie zakupów online c4, Auchan nie znalazłam.

Nutella jest w rossmanie
1 sabaka 0

mia

#7083551 Napisano: 09.03.2023 20:59:15
Szukam programu, który by działał trochę jak dyktafon, ale w sensie, że ja mówię, a on to zapisuje (np. w Wordzie).
Dobrego programu, wypróbowanego. Mogę nawet za niego zapłacić, ale żeby faktycznie działał.
(Nie do celów konkursowych, jakby kogoś to intrygowało. emotka )
Bardzo proszę o linki i opinie. emotka Zależy mi na czasie.
1 cb656 0

joan

#7083552 Napisano: 09.03.2023 21:02:03
mia napisał(a):

Szukam programu, który by działał trochę jak dyktafon, ale w sensie, że ja mówię, a on to zapisuje (np. w Wordzie).
Dobrego programu, wypróbowanego. Mogę nawet za niego zapłacić, ale żeby faktycznie działał.

A w jakiej apce? Generalnie wszędzie to masz, np. w Google Docs jest opcja Narzędzia -> Pisanie głosowe.
1 cb656 0

mia

#7083558 Napisano: 09.03.2023 21:32:18
joan napisał(a):

mia napisał(a):

A w jakiej apce? Generalnie wszędzie to masz, np. w Google Docs jest opcja Narzędzia -> Pisanie głosowe.

W żadnej "apce". emotka W sensie, że korzystałabym z tego w komputerze - więc jeśli tu mogę wejść na te Google Docs, to ok.
Ważne jest dla mnie, żeby to był dobry program, bo o większości opinie są żałosne. No i chodzi o język polski, co pewnie też ma znaczenie.
0 0

joan

#7083561 Napisano: 09.03.2023 21:37:58
mia napisał(a):

W żadnej "apce". emotka W sensie, że korzystałabym z tego w komputerze - więc jeśli tu mogę wejść na te Google Docs, to ok.
Ważne jest dla mnie, żeby to był dobry program, bo o większości opinie są żałosne. No i chodzi o język polski, co pewnie też ma znaczenie.

Przed chwilą przetestowałam na Google Doc, u mnie działa cacy emotka
1 mia 0

mia

#7083562 Napisano: 09.03.2023 21:43:03
joan napisał(a):

mia napisał(a):

To pójdę tą drogą, dzięki. emotka emotka
Teraz tylko muszę odkopać swoje konto na gmail.com (od wieków go nie używałam).
1 joan 0

Credo89

#7083563 Napisano: 09.03.2023 21:52:15
O dziwo jedna z forumowiczek trafia bez przerwy w bramki, i to te kwoty z najwyższej półki, których zazwyczaj jest niewiele. U mnie tyle wbitych paragonów i efekt żaden. Zaczynam się zastanawiać czy to czasem nie reklama typu...zobaczcie ja wygrywam Wy też możecie. No bo sorry ale w aż taką skuteczność czy "szczęście" zwał jak zwał, nie wierzę...
0 0

halliday

#7083567 Napisano: 09.03.2023 23:08:33
Credo89 napisał(a):

O dziwo jedna z forumowiczek trafia bez przerwy w bramki, i to te kwoty z najwyższej półki, których zazwyczaj jest niewiele. U mnie tyle wbitych paragonów i efekt żaden. Zaczynam się zastanawiać czy to czasem nie reklama typu...zobaczcie ja wygrywam Wy też możecie. No bo sorry ale w aż taką skuteczność czy "szczęście" zwał jak zwał, nie wierzę...

może ma pełno paragonów i śle w krótkim odstępie czasu, albo ma dokładne czasy otwarcia bramek.
0 0

halliday

#7083568 Napisano: 09.03.2023 23:10:29
mia napisał(a):

joan napisał(a):

mia napisał(a):

To pójdę tą drogą, dzięki. emotka emotka
Teraz tylko muszę odkopać swoje konto na gmail.com (od wieków go nie używałam).

można np na tej stronie https://translate.google.pl/?hl=pl tylko trzeba później skopiować np. notatnik, word itd.
1 mia 0

natik999

#7084114 Napisano: 14.03.2023 12:59:22
Hej mam pytanie odnośnie wynagrodzenia z panelu z ankietami EPANEL.PL czy ktoś z Was kojarzy sytuację, że trzeba rozliczyć otrzymaną od nich "nagrodę" za ankiety w PIT? Miałam gdzieś taka informację, nie pamiętam czy na mailu czy na profilu i nie mogę na to trafić emotka Wygląda to tak, że miałam uzbierane u nich 50 zł a przelali mi na konto 60 zł i to 10 zł niby na podatek ,który mam sama rozliczyć. Myślałam, że przyjdzie jakiś PIT-11 a tu nic... nie wiem pisać do nich? Dzięki za odp.
0 0

malmoki

#7084152 Napisano: 14.03.2023 15:08:17
natik999 napisał(a):

Hej mam pytanie odnośnie wynagrodzenia z panelu z ankietami EPANEL.PL czy ktoś z Was kojarzy sytuację, że trzeba rozliczyć otrzymaną od nich "nagrodę" za ankiety w PIT? Miałam gdzieś taka informację, nie pamiętam czy na mailu czy na profilu i nie mogę na to trafić emotka Wygląda to tak, że miałam uzbierane u nich 50 zł a przelali mi na konto 60 zł i to 10 zł niby na podatek ,który mam sama rozliczyć. Myślałam, że przyjdzie jakiś PIT-11 a tu nic... nie wiem pisać do nich? Dzięki za odp.

Poszukaj dobrze ! 11.02. dostałam od nich PIT .

natik999

#7084157 Napisano: 14.03.2023 15:17:38
Oj w takim razie muszę się do nich odezwać, sprawdzam skrzynkę od lutego i nic od nich nie mam...
0 0

anaesth

#7084636 Napisano: 18.03.2023 12:11:02

doo

#7084663 Napisano: 18.03.2023 20:26:04
Czy ktoś z was wie, dlaczego pod postami na Facebooku, które już mają kilka dni, nie widać żadnych komentarzy? Czy to jakaś nowa polityka Facebooka? Np. w Szybkich konkursach na Facebooku są linki, ale w niektórych postach obecnie zero komentarzy. Poznikały. Chyba od dzisiaj. Teraz nie wiesz, jak wielkim powodzeniem cieszy się dany konkurs. Może o to chodzi Facebookowi?
0 0

southlander

#7084836 Napisano: 20.03.2023 12:54:31
doo napisał(a):

Czy ktoś z was wie, dlaczego pod postami na Facebooku, które już mają kilka dni, nie widać żadnych komentarzy? Czy to jakaś nowa polityka Facebooka? Np. w Szybkich konkursach na Facebooku są linki, ale w niektórych postach obecnie zero komentarzy. Poznikały. Chyba od dzisiaj. Teraz nie wiesz, jak wielkim powodzeniem cieszy się dany konkurs. Może o to chodzi Facebookowi?

Myślę że dla Facebooka konkursy to nie jest nawet promil ruchu na całym portalu, więc średnio ich obchodzi utrudnianie życia konkursowiczom. emotka  
Sprawdziłem zresztą losowo parę konkursów sprzed kilku dni i tygodni i komentarze widzę pod wszystkimi. Może coś u Ciebie źle się wyświetla, może to była chwilowa awaria, a może profile dostały więcej opcji ograniczania starszych postów. U mnie wszystko gra, zmian żadnych nie widzę.
0 0

mczarna

#7084839 Napisano: 20.03.2023 13:47:42
doo napisał(a):

A próbowałaś zmienić tryb sortowania komentarzy np. od najnowszych?
0 0

sabaka

#7084840 Napisano: 20.03.2023 13:50:24
mczarna napisał(a):

doo napisał(a):

A próbowałaś zmienić tryb sortowania komentarzy np. od najnowszych?

To może ja pokażę jak to wygląda bo mam ten sam problem. To na pewno były komentarze i polubienia, bo sama brałam udział. A nie widać nic. I w różnych miejscach w różnych postach tak to wygląda. Jakby nic nie było
0 0