WC - rozmowy o wszystkim

mia

#7115334 Napisano: 08.08.2023 20:48:44
Czy bluzy Soplica to raczej damska rozmiarówka (i styl) czy męska? Pytanie oczywiście do tych, co je dostali.
Pomierzyć to je i tak pomierzę, ale chcę je wystawić (z wódką czy bez) i muszę wcześniej określić kategorię...
0 0

mamadwojga

#7115337 Napisano: 08.08.2023 20:51:06
mia napisał(a):

Czy bluzy Soplica to raczej damska rozmiarówka (i styl) czy męska? Pytanie oczywiście do tych, co je dostali.
Pomierzyć to je i tak pomierzę, ale chcę je wystawić (z wódką czy bez) i muszę wcześniej określić kategorię...

Myślę że unisex. Z lekkim wskazaniem na damskie. Ja dzisiaj nosiłam. Wzięłam rozmiar S i jest to raczej S. Pasowało jak ulał. Cieplutka i fajna bluza. Zwykle oddaję lub sprzedaję ale te kolory mi się spodobały więc została.
1 mia 0

southlander

#7115531 Napisano: 09.08.2023 14:37:03
mamadwojga napisał(a):

mia napisał(a):

Myślę że unisex. Z lekkim wskazaniem na damskie. Ja dzisiaj nosiłam. Wzięłam rozmiar S i jest to raczej S. Pasowało jak ulał. Cieplutka i fajna bluza. Zwykle oddaję lub sprzedaję ale te kolory mi się spodobały więc została.

Ja większość ciuchów mam L, wziąłem więc L mimo że ostatnio schudłem i w niektórych rozmiarówkach pasuje mi już bardziej M. Ostatecznie ta bluza w L pasowała bardzo fajnie, więc te fasony wydają się być naprawdę uniwersalne. Też bym obstawiał unisex.
0 0

DAIKOKU

#7116411 Napisano: 14.08.2023 11:25:52
w temacie Moya... na stronie jest lista, jednak mam imie pospolite i nazwisko na K. a powiadomienia na emailu brak... czy były już emaile z gratulacjami za ostatni nagrodzony etap?
1 cb656 0

Mulinka

#7116414 Napisano: 14.08.2023 11:35:05
DAIKOKU napisał(a):

w temacie Moya... na stronie jest lista, jednak mam imie pospolite i nazwisko na K. a powiadomienia na emailu brak... czy były już emaile z gratulacjami za ostatni etap?

na 99% info nie było emotka
1 DAIKOKU 0

atyde25

#7116443 Napisano: 14.08.2023 13:48:59
Ale ludzi w Biedrze znowu mój temperament się wdał a awanturę o tyle dobrze,że nie rzucałam mięsem i zrobiłam dramę oczywiście nie z mojej winy na poziomie.
Serio jak komuś spadnie wielki jogurt na podłogę i rozciapie się to tak to zostawia i idzie dalej.
I to mnie wkurza bo obsługa która przed świętem nie wie w co ręce włożyć jeszcze ma dodatkową pracę koszmar.
0 0

DAIKOKU

#7116449 Napisano: 14.08.2023 14:14:59
...są gratulacje z MOYA  emotka  
musiałam użyć argumentów emotka by partner tankował nie na fakturę a zrobił mi paragon emotka

kimberly

#7116456 Napisano: 14.08.2023 14:36:40
DAIKOKU napisał(a):

w temacie Moya... na stronie jest lista, jednak mam imie pospolite i nazwisko na K. a powiadomienia na emailu brak... czy były już emaile z gratulacjami za ostatni etap?

Ostatniego etapu czyli z którego z powyższych? emotka wysłałam w tym ostatnim ostatnim, który zakończył się wczoraj i nie wiem czy liczyć na coś czy porzucać wszelką nadzieję już emotka
Bo wyniki wyglądają tak jakby dopiero drugi etap nagrodzili:)
0 0

slomkab

#7116457 Napisano: 14.08.2023 14:44:33
kimberly napisał(a):

DAIKOKU napisał(a):

Ostatniego etapu czyli z którego z powyższych? emotka wysłałam w tym ostatnim ostatnim, który zakończył się wczoraj i nie wiem czy liczyć na coś czy porzucać wszelką nadzieję już emotka

Dziś informowali za drugi etap
1 kimberly 0

cb656

#7116459 Napisano: 14.08.2023 14:48:39
kimberly napisał(a):

DAIKOKU napisał(a):

Uważam, że źle interpretujesz słowo OSTATNI. Uważam, że Pytającemu chodzi raczej o etap "ostatnio zakończony".
Litości, ludzie... emotka
0 0

kimberly

#7116467 Napisano: 14.08.2023 15:23:15
cb656 napisał(a):

kimberly napisał(a):

DAIKOKU napisał(a):

Uważam, że źle interpretujesz słowo OSTATNI. Uważam, że Pytającemu chodzi raczej o etap "ostatnio zakończony".
Litości, ludzie... emotka

Koleżanka wyżej odpowiedziała już, bez narzekania emotka

I tak, interpretując słowo 'ostatni' chodziło mi też o ostatnio zakończony (czyli IV), bo tak można zrozumieć powyższą wypowiedź, a to nie z niego są wyniki lecz z etapu drugiego...

Nie każdy ma czas na bieżąco wszystkiego etapy i wyniki śledzić, po to jest forum żeby dopytać a nie się zastanawiać i stresować emotka
0 0

aniaaa131

#7116530 Napisano: 14.08.2023 22:38:53
Czy jest ktoś z Łańcuta lub okolic? Mam małe pytanie 🙂
0 0

bogna77

#7116590 Napisano: 15.08.2023 13:22:22
Robię porządki i sprzedaję swoje zapasy foremek do ciastek na olx, a tam mogę dodać mi tylko trzy ogłoszenia w danej kategorii i nie opłaca mi się kupować pakietu ogłoszeń skoro sprzedaje za grosze...Czy możecie mi polecić jakieś miejsce gdzie wystawie tego więcej? Albo może ktoś piecze i szuka jakiś foremek tematycznych? 🙂
0 0

wiolka252

#7116592 Napisano: 15.08.2023 13:31:40
bogna77 napisał(a):

Robię porządki i sprzedaję swoje zapasy foremek do ciastek na olx, a tam mogę dodać mi tylko trzy ogłoszenia w danej kategorii i nie opłaca mi się kupować pakietu ogłoszeń skoro sprzedaje za grosze...Czy możecie mi polecić jakieś miejsce gdzie wystawie tego więcej? Albo może ktoś piecze i szuka jakiś foremek tematycznych? 🙂

Może Vinted

Gość: koszalek

#7116731 Napisano: 16.08.2023 11:31:12
adamo86 napisał(a):
koszalek napisał(a):

rufus napisał(a):

Nie bede zaśmiecał tematu, zostawie to juz bez komentarza.  emotka

wystarczyło przyjąć na klatę łapke w dół, a nie sie oburzać, że ktoś nie lubi łamania regulaminu

koszalek ci co się chwalą empikami na forum to pikuś... ciesz się, że nie wiesz co się dzieje poza forum emotka

To nie znaczy, że należy się w ten sposób "uniewinniać". Chcę tylko przypomnieć, że to jest odbieranie nagród innym, to są czyste fakty. Każdy robi to co uważa jednak ja mam prawo myśleć o tym to co myślę emotka

adamo86

#7116743 Napisano: 16.08.2023 11:59:30
koszalek napisał(a):

adamo86 napisał(a):

koszalek napisał(a):

rufus napisał(a):

wystarczyło przyjąć na klatę łapke w dół, a nie sie oburzać, że ktoś nie lubi łamania regulaminu

koszalek ci co się chwalą empikami na forum to pikuś... ciesz się, że nie wiesz co się dzieje poza forum emotka

To nie znaczy, że należy się w ten sposób "uniewinniać". Chcę tylko przypomnieć, że to jest odbieranie nagród innym, to są czyste fakty. Każdy robi to co uważa jednak ja mam prawo myśleć o tym to co myślę emotka

Nie usprawiedliwiam, ale domyślając się jak wyglądają niektóre loterie czasem warto sobie odpuścić emotka  szkoda nerwów
1 radziosny 0

Gość: koszalek

#7116750 Napisano: 16.08.2023 12:10:26
adamo86 napisał(a):

koszalek napisał(a):

adamo86 napisał(a):

koszalek napisał(a):

rufus napisał(a):

Nie usprawiedliwiam, ale domyślając się jak wyglądają niektóre loterie czasem warto sobie odpuścić emotka  szkoda nerwów

Zgoda. Jakoś mi sie szkoda zrobiło tych wszystkich spragnionych choc jednego Empiku, dlatego warto wyluzować. Skoro łamacze regulaminu nigdy nie odpuszczą swego procederu.

delfinka101

#7117556 Napisano: 19.08.2023 03:12:19
Z jakiego numer dzwoni Jacobs Biedronka? Mam 2 nieodebrane na konkursowym i się łudzę.
0 0

agaga

#7117561 Napisano: 19.08.2023 06:16:30
delfinka101 napisał(a):

Z jakiego numer dzwoni Jacobs Biedronka? Mam 2 nieodebrane na konkursowym i się łudzę.

22 873 76 ..

agaga

#7117562 Napisano: 19.08.2023 06:18:30
Czy ktoś się doczytał czy w regulaminie Avanti Rockstar jest coś na temat nagród na gospodarstwo domowe lub uczestnika? Nie mogę się doczytać, a zagrałabym jeszcze raz 😜
0 0