WC - rozmowy o wszystkim

koniczynka123

#7326144 Napisano: 06.01.2026 20:13:44
baxter napisał(a):

as32572 napisał(a):

baxter napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

as32572 napisał(a):

Czy za ten voucher z loterii Minutka rzeczywiście można kupić tylko herbaty czy wszystko ze strony Mokate przejdzie?

Wchodzą jeszcze produkty z serii Dobra kaloria, nie wiem tylko jaka ilość na zamówienie. Kupowałam kilka herbat i kilka Dobrej kalorii i poszło, chyba tez wchodza ciastka ale nie kupowałam. A tak wogóle sklep chwilowo nieczynny, jakies zmiany,inwenyatyzacja, będzie czynnny chyba od 7 stycznia. No i szkoda, ze nie można łączyc voucherów i za każde zamówienie trzeba płacić przesyłkę ok.13zł najtańsza

Dzięki za odpowiedź. Czyli voucher obniża wartość zamówienia a nie idzie jako płatność? Bo na stronie widzę info,że od 100zl bezpłatna dostawa.

Tak jak piszesz, obniża wartość i wskakuje opłata za dostawę.

Chciałam zrobić dziś zakupy za ponad 200 zł (herbat ponad 100 zł) niestety wyskakuje koszt przesyłki 16 zł(tylko 1 opcja DHL) a wysyłka tylko za pobraniem. Chyba rzeczywiście strona dobrze nie działa, no na pewno nie będę dopłacać takiej kasy. Czy jest opcja, że za newsletter mogę dodatkowo odjąć to 20 zł, czy tylko 1 rabat?
0 0

atyde25

#7326279 Napisano: dzisiaj o 13:51:31
Ale mam lenia a się konki dziś 2 z ross kończą. A muszę zrobić teraz bo potem nie będę miała jak.
Nie piję bo to by było złamanie postanowienia ,nie grania w nic z % chyba ,że nie wiem jaka nagroda by musiała być.
A nie jakieś znowu akryle i inne no. A jak mi się chce odp wymyślać to brak słów nawet. a te chatu gpt są denne i będą się powtarzać.
0 0

baxter

#7326285 Napisano: dzisiaj o 14:12:58
koniczynka123 napisał(a):

baxter napisał(a):

as32572 napisał(a):

baxter napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

as32572 napisał(a):

Czy za ten voucher z loterii Minutka rzeczywiście można kupić tylko herbaty czy wszystko ze strony Mokate przejdzie?

Wchodzą jeszcze produkty z serii Dobra kaloria, nie wiem tylko jaka ilość na zamówienie. Kupowałam kilka herbat i kilka Dobrej kalorii i poszło, chyba tez wchodza ciastka ale nie kupowałam. A tak wogóle sklep chwilowo nieczynny, jakies zmiany,inwenyatyzacja, będzie czynnny chyba od 7 stycznia. No i szkoda, ze nie można łączyc voucherów i za każde zamówienie trzeba płacić przesyłkę ok.13zł najtańsza

Dzięki za odpowiedź. Czyli voucher obniża wartość zamówienia a nie idzie jako płatność? Bo na stronie widzę info,że od 100zl bezpłatna dostawa.

Tak jak piszesz, obniża wartość i wskakuje opłata za dostawę.

Chciałam zrobić dziś zakupy za ponad 200 zł (herbat ponad 100 zł) niestety wyskakuje koszt przesyłki 16 zł(tylko 1 opcja DHL) a wysyłka tylko za pobraniem. Chyba rzeczywiście strona dobrze nie działa, no na pewno nie będę dopłacać takiej kasy. Czy jest opcja, że za newsletter mogę dodatkowo odjąć to 20 zł, czy tylko 1 rabat?

Według mojej wiedzy wchodzi tylko  rabat a co do opcji wysyłki to w ciągu kilku dni mają byc dostępne wszystkie formy-kurier,paczkomat itd. Są w przebudowie  strony i chyba właściciel się zmienił.